<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szepi | Adatlap | 586647 | 2015. május 29. 11:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 586628 | 2015. május 28. 23:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen. Valószínűleg azért kerültek fel kisebb hajókról képek, mert a makett lehet, hogy szép nagynak tűnik, de ez a típusú hajó nem volt éppen egy hatalmas valami. Nagyjából 900-1100 tonna közötti vízkiszorítással, inkább úszó fegyverplatformnak lehetne nevezni, amire olyan fegyvert raktak, amit a megrendelő kért (és meg tudott fizetni). Anno volt egy Harpoon nevű számítógépes játék. Ott az egyik küldetés arról szólt, hogy a vörös oldal ilyen naszádokkal megtámadja a Földközi-tengeren haladó amerikai hordozót. Hááát...Hogy egy filmből vett idézettel éljek: A: -Ez nem csata lesz, hanem mészárlás! B: -Nincs jobb, mint egy kis öldöklés! A: -De minket mészárolnak le! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ogre 69 | Adatlap | 586624 | 2015. május 28. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Sebi! Végre valaki világosságot gyújtott az agyamban ezzel kapcsolatban ! Azzal tisztában voltam hogy Regállal egy hajóról beszéltünk. Csak azért próbáltam oldani a "félreértést" mivel több kép is felkerült de mind jóval kisebb hajóról mint amiről mi beszéltünk. És a kép azért, hogy hátha van valakinek legalább modell vagy makett változatáról képe! Igaz évek alatt sem találtam ilyet a neten. Pedig vagy egy tucat nyelven próbálkoztam . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 586620 | 2015. május 28. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na igen! A franciákkal ellentétben a Vickersnek nem jött be az üzlet. Ők nem tudták eladni a vedettéjüket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 586619 | 2015. május 28. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ogre! Akkor, hogy én is oldjam a félreértéseket, azt kell mondjam, hogy te és Regal lényegében ugyanazt a hajót mutatjátok. Csak Regal a francia verziót, te pedig az angolt. Ezt a hajótípust magyarosan lehet motoros naszádnak, őrhajónak vagy akár korvettnek is hívni. Nem magyarosan pedig vedettének. Ezt a szót használják a haditengerészetek a kisméretű naszádjaikra. Méghozzá azért, mert a vedette a latin videre, vagyis látni, szóból alakult ki. Ezeknek a hajóknak ugyanis a legfőbb feladata a partközeli vizeken lévő útvonalak biztosítása és felderítése, "látása". Mivel pedig annak, hogy látóhajó nincs értelme magyarul, így marad a fentebb írt három lehetőség. Persze, akár mi is hívhatjuk őket vedettének, hisz nem kötelező magyarítani egy kifejezést. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 586612 | 2015. május 28. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beütöttem a google-ba és ezt hozta ki: "soha meg nem épült hajó": shipbucket.com › images › FS Type 531 ... Never Built Designs/Great Britain/FS Type 531 V2.png. Please note: the Fair Use Agreement applies to every drawing ... Üdv, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ogre 69 | Adatlap | 586606 | 2015. május 28. 20:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 586605 | 2015. május 28. 20:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 586603 | 2015. május 28. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali, Rosszul irtam nem ornaszàd ha nem motoros naszàd volt,de kinek hogyan tetszik jobban :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 586602 | 2015. május 28. 20:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 586601 | 2015. május 28. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én pl. egy furgon oldalán láttam felírva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 586594 | 2015. május 28. 17:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Valószínűleg sci-fi hajó lesz, de ha minden jól megy, megcsinálom majd. Rákerestem a francia megnevezéssel is, még török őrhajót is kidobott találatként:-) Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ogre 69 | Adatlap | 586548 | 2015. május 27. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Regál! Alábbi hozzászólások is megerősítik amit emailban küldtem neked. Ez a corvett abban a formájában ami a tervrajzokon van nem létezett. Legfeljebb rajzasztalon és makettként. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zzo160 | Adatlap | 586544 | 2015. május 27. 21:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://shipbucket.com/forums/viewtopic.php?f=13&t=5696 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 586543 | 2015. május 27. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Regal! Ha javasolhatok valamit, akkor a google-be ezt írd be a kereséshez: La Combattante class fast attack craft Azt nem tudom, hogy fogsz-e találni olyan képet, mint ami a doboztetőn van, de a különböző verziókról látható lesz egy pár fotó. Ezt a járgányt ugyanis a franciák exportra tervezték a '70-es évek közepén és el is adták vagy hat haditengerészetnek. A vedette egyébként szabadon (és magyarosan) fordítva felderítőt jelent. Vagy ha a hajó méretét és fegyverzetét nézzük, akkor úgy is fordíthatjuk, hogy őrhajó. Lényegében a legkisebb egységek egyike egy haditengerészetben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 586499 | 2015. május 27. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Tomi, Most már gyanús, hogy nem angol hajó lesz ez:-). Megpróbálok utánakeresni a francia hajók közt. Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 586493 | 2015. május 27. 10:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, tényleg dolgoztam rajta néhány órát, de élveztem. És ez a lényeg. Te is pakoltál fel egy csomó mindent szerelmedre. Mind élethűbbé válik, ahogy látom és talán még tervezője is sírna a gyönyörűségtől. Hogy hosszabb az árboc, valószínű, hogy csak te vetted volna észre, de az ember olyan, hogyha tudod és nem javítottad volna ki, mindig arra vonzotta volna a tekinteted. Nagyon szép alkotás, főként ebben a méretarányban. Varjúbácsi, nem tudom, mennyire lenne a te képességednek kihívás a Dreadnought. A többi hajóhoz képest nem túl bonyolult, szerintem, neked pihentető lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 586487 | 2015. május 27. 09:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Úgy tűnik, a Heller foglalkozott is ilyenekkel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 586485 | 2015. május 27. 09:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem lehetséges, hogy nem a neve, hanem a feladatkörének a meghatározása volt ez a "vedette"? Tudtommal használják/ták valamiféle őrhajók jelölésére. A brit cirkálók listáján mindenesetre nincs ilyen. en.wikipedia.org/wiki/List_of_cruiser_classes_of_the_Royal_Navy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 586482 | 2015. május 27. 08:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Egy olyan kérdéssel fordulok a hajók szakembereihez, hogy anno kb 25 évvel ezelőtt édesapámmal nekikezdtem a Vedette angol cirkáló építésének ( a hajótest készült el). A kérdésem az, hogy létezett ilyen cirkáló, vagy a fantázia szülötte? Ha valakinek lenne referencia anyaga/képe/infoja, nagyon megköszönném (a neten semmit nem találtam róla). Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 586477 | 2015. május 27. 08:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha már szóba került a Dreadnough, kérnék egy kis segítséget. Régóta szemezek ezzel a hajóval, csak nem tudom eldönteni, hogy a Zvezda, vagy a Trumpeter legyen a befutó. Anno nagyon tetszett a Zvezdától a Varjag kidolgozottsága, gyorsan meg is vettem utána az Orel-t. Kiábrándító volt a kettő között a differencia. Sajnos a Trumpeter anyahajói is okoztak csalódást. Van valakinek tapasztalata, melyik Dreadnought-t érdemes megvenni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 586470 | 2015. május 27. 01:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
U.I.: angol hajóhoz angol érme dukál... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 586469 | 2015. május 27. 01:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ismét haladtam a pompás macskámmal. Mikor már ilyen komplex a hajó, öröm nézegetni, de ez néha hasznos is lehet: így vettem észre, hogy a főárboc túl magas! Nem tudom, hogy méretezhettem el, de nem esett jól már felragasztott helyzetben levágni. A múltkori poszt után felraktam a kémények merevítőit, méghozzá részben kétszer, ugyanis az első adag húzott szálat vastagnak találtam és leszedtem, majd újra felragasztottam a memrevítőket vékonyabb szálakból. Jó, hogy túl vagyok rajta. Ezután nekiláttam a csónakok elhelyezésének. Amint az egyik képen látható, ólomfóliából vékony csíkokat vágtam, szürkére festettem őket, majd a csónakbakok belső felére ragasztottam őket - ezek lettek a csónakokat rögzítő vászonhevederek. Egyik-másik képen látszik, amint még az égnek meredve várják, hogy lehajlítsam őket. Így rögzítettem egy nagyobb "launch"-ot, benne egy "gig"-et, jobb oldalon két "cutter"-t, illetve eddig egy gőzbárkát (steam pinnace). A másik bárka elhelyezése után a daruk következnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 586468 | 2015. május 27. 01:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Imi, köszönöm szépen! Most kezd összeállni a hajó, ahogy egyre több részlet kerül fel, egyre jobban mutat. Willi, hatalmas munkát végzel, elismerésem. Véletlenül most kaptam meg ajándékba a Trumpeter 1:350-es Dreadnought-ját (1915-ös állapot), úgyhogy egyszer én is Dreadnought-építő leszek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 586346 | 2015. május 25. 13:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, volt egy ilyen érzésem.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 586254 | 2015. május 23. 22:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Tamás! A gittezést és vásznazást tegnap készítettem el. Ma újabb 4 réteg gittet hordtam fel. A gondom az, hogy még mindig kisebb a hajótest, mint maga a fedélzet. Kell még raknom rá némi anyagot. Ja, a fedélzet. Ma ötödszörre csesztem el a fedélzetet. A lakk, amivel felragasztottam a vastagításra a papír nyomatot, felhólyagosodott. Talán kisimul hétfőre, de nem bízom benne. Holnap fénymásolok belőle megint, aztán lecsiszolom a vastagításról a hólyagosat és megint megpróbálom. Talán azzal rontottam el, hogy nem vártam meg a vastagításra felkent gitt teljes száradását és a lakk hígítója kissé feloldotta. Ez van, ha az ember nem figyel a részletekre. Lucky, a hajó távirányítású lesz, ezért kell így megoldanom a problémát. Már 23 éve megvettem a távirányítót, meg egy bazi erős motort. A sebességszabályzóval csak az a bajom, hogy amikor vettem, nem tudtam, hogy repülőé, amelynek elég, ha csak előre irányít. Így kell majd vennem egy hátramenetest is, ami egy hajó elengedhetetlen része, de lehet, mechanikusat készítek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 586247 | 2015. május 23. 21:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt nem lehetett volna hungarocell ( nikecel stb) és Akrilin tapasz kombóval megoldani? Igaz ekkor nem lesz belső tér. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 586214 | 2015. május 23. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Willi! Óriási melót végeztél, és nagyon jól néz ki a végeredmény! Fenntartom, hogy balzával is meg lehetett volna oldani, de hát kinek milyen anyag és technika jön be. Mondjuk, előhajlítani valóban csak alig-alig lehet, én alapvetően ezért faragasztóval ragasztom, de a bordákhoz mindig odapöttyintem 1-1 kis csepp géles pillanatragasztóval is, így nem kell sokáig tartani. Most viszont kíváncsi lettem erre a prespánra, feltétlenül kipróbálom majd. Gratulálok, eddig nagyon mutatós a hajótest. Tamás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 586199 | 2015. május 23. 07:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Az esős idő áldásos hatása, hogy nem tudok mást csinálni (vagy csak rá tudom fogni). Szürke színű szórógittel előbb lefújtam a testet, azután késtapasszal durván átkentem. Száradás után alapos csiszolás következett, amire aztán jött még 2 réteg késtapasz, majd megint csiszolás. Maradtak még ugyan apróbb egyenetlenségek, de ez nem számít. A testre nitrolakkal ráfeszítettem a batiszt vászon csíkokat. Ezt is 2 rétegben. Most itt tartok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 586195 | 2015. május 23. 05:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Willi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 586116 | 2015. május 21. 22:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tamás! Próbálkoztam balsával fedni a bordákat, de elég nehéz a helyén tartani a léceket és nem maradt abban a formában, amiben szerettem volna. Visszatértem hát a prespánra. Lehet hajlítani, de széltében is, valamint csavarni, igaz előbb fel kell vagdalni, ami nem olyan egyszerű, hiszen 1,5mm-es az anyag. Vagy 10X kell áthúzni Olfával, mire léc lesz belőle, azután mind a 4 szélét sorjázni. Ez legalább 1 napot jelent és sajgó kezet, viszont megérte. Ahová előhajlítottam a "léceket", abban a formában maradtak, amiket azután ragaszthattam és csipesszel odafogathattam. Nos, ez lett belőle. Majd jön egy "kis" glettelés. Arról is mutatok majd képeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GhostLead12 | Adatlap | 585886 | 2015. május 18. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 585885 | 2015. május 18. 21:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ghost! Hogyne. A Revell 69 jó lesz helyette. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GhostLead12 | Adatlap | 585876 | 2015. május 18. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Beszereztem a Missourihoz a Humbrol festékeket. H182-es nem volt. Revellből valamelyik ki tudja váltani? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 585844 | 2015. május 17. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi! Nagyon szép a hajód! Szerintem sokszor fogsz rágondolni a távollét alatt... Remélem, egyszer láthatom élőben is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 585843 | 2015. május 17. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Egyszerűen lenyűgöző, ami eddig elkészült. Maga a hajó elég bonyolult és ez a munkát is lelassítja. De biztosak lehetünk a végeredményt illetően... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 585822 | 2015. május 17. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
https://youtu.be/GITTXP4HTow Sziasztok, látnotok kell ezt a makettet! IJN Hyuga, valami bámulatos részletességgel, ez igen. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 585787 | 2015. május 16. 23:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Magam is haladtam, bár sokkal lassabban, mint szerettem volna. Felraktam a szemaforokat, néhány kábelt és a pozíciólámpákat a hídra, illetve egy csónakot, majd nekiláttam a kéményeknek. Ez elég nagy szívás: kéményenként húsz drót lóg le - ezeket húzott szálból csináltam, mivel vékonyabb, mint a maratásban fellehető változat, abból csak a csigákat hasznosítottam. Még a kémények felragasztása előtt feltettem 16 drótot, mert utána nehéz hozzáférni a kémények bizonyos részeihez, de a maradék négyet azért a felragasztás után, mert különben nem tudtam volna megfogni a kéményeket. Az első két képen egy átmeneti helyzet látható, még nincs fenn a harmadik kémény, illetve a másodikon az összes drót. Sajnos a korábban felragasztott fényszóróállványokat is le kellett szednem: kiderült, hogy a főárboc merevítőköteleinek útban lennének. Mondjuk, nem tudom hol lenne jó helyük, mindenképpen bezavarnak az árbocmerevítésbe... A későbbi képeket látszik, mi került fel még: a "fighting top" a tripod tetejére, két fényszóróállvány (nem azok, amikről fentebb írtam) és a főárboc. Mi van még hátra? Elég sok: kéménymerevítő kötelek, csónakok, fényszórók, darugémek, hangár a Q toronyra repülőgéppel, számos egyéb apró alkatrész, majd a kötélzet és a legénység. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 585786 | 2015. május 16. 23:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tomi, nagyon szép a hajód, jól is haladtál vele. Kár, hogy le kell állnod most, hogy már nincs is olyan sok hátra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 585728 | 2015. május 15. 22:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Bocsánat az offért, de itt mégis csak jobb helyen van mint a csereberében. Megválnék a Trumpi 1/350-es Yorktown-tól. Se időm.. se kedvem..(sajnos) már hozzá, hátha valakinél jobb sorsa lenne mint nálam. Mivel annak idején nagy volt a lelkesedés, a hajócsavarokat és a tengelyeket vágtam le az öntőkeretről, a többi része érintetlen. Ja meg a kormánylapátot. Mivel huszonezer érintetlenül, én 16990,- gondoltam. Postázni nem szeretném, elég nagy a doboz, Június elején a Makettinfó Kupára levinném leendő gazdájának. Ahol elértek: elkutyulodott@freemail.hu üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 585710 | 2015. május 15. 17:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jelenleg eddig jutottam a Thüringennel.(talán ősszel befejezem, addig nem leszek itthon) Felépítettem az árbocokat és a kötélzet is nagyjából kész van. Továbbá sok apró alkatrész is elkészült és beépítésre került: vezérpálca, far lobogó rúd, a gépek állapotát jelző henger és kettőskúp, a hajó far részén a mentő bója és mentő gyűrű. Beépítésre került az első lövegtorony is. Üdv.: Herger Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gonzo | Adatlap | 585626 | 2015. május 14. 16:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Batka! Köszönöm a segítséget sajnos azonban azt a készletet ami nekem kellene (WEM 3551) sajnos nincsen fönt... :((( De nem adom fel még a keresgélek, hátha sikerrel járok. Köszi: Gonzo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 585609 | 2015. május 14. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A láncot a: "csinálj ékszert webáruház" honlapjáról rendeltem. 50cm 75 Ft-ba került, ezért 1,5m-t kértem tőlük, no meg a damilt. A szállítási költség legalább háromszorosa volt a termék áránál. Tehát érdemes több dolgot rendelni tőlük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 585602 | 2015. május 13. 22:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Van! Innen kell rendelni www.tomsmodelworks.com/catalog/index.php Maratást rendeltem Gneisenau-hoz tökéletesen működött. Megrendeltem, paypallal fizettem, egy hét alatt itt volt a cucc. Teljesen okés volt minden. Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gonzo | Adatlap | 585597 | 2015. május 13. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Tisztelt Urak! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek friss gyakorlati tapasztalata a WEM webshopjával kapcsolatban. A januári állapotokhoz képest én nem tapasztalok változásokat, működik már a kooperáció, vagy nem látni még belőlle semmit? Köszönöm a segítséget! Jó makettezést: Gonzo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 585572 | 2015. május 13. 14:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem tudod véletlenül ezt láncot milyen néven forgalmazzák itthon? Ha egyáltalán forgalmazzák.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 585547 | 2015. május 13. 08:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A Missouri 1945-ben viselte ezt a kamuflázst, a neve: "Measure 22". Az 1944-es (látványosabb, többszínű) kamuflázs pedig a Measaure 32/22 D. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 585542 | 2015. május 13. 00:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én Humbrol festékeket ajánlok a színekhez. A törzsre ezt a keveréket: 2xH104 + H 176. A felépítményre és a törzs első részén látható csíkra pedig H145-öt. A fedélzet fából volt, de azt is átfestették, így oda a H182-őt ajánlom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GhostLead12 | Adatlap | 585535 | 2015. május 12. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Willi | Adatlap | 585147 | 2015. május 5. 20:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyönyörű! Ma leégett a hátam, nem kicsit, nagyon, de mégsem telt úgy a nap, hogy a hajó nem került legalább gondolati szinten előtérbe. Íme az újabb szerzemények: |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A jövő hét folyamán adok fel rendelést az ebajon keresztül Hunter fa fedélzetre.
Ha érdekel még valakit a rendelés lehetősége és beakar szállni az keressen meg.
Üdv Zoli.