<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
tüzér | Adatlap | 563878 | 2014. július 22. 07:51 | ||||||||||||||||||||||||||||
belaa | Adatlap | 563871 | 2014. július 22. 06:45 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563761 | 2014. július 19. 14:28 | ||||||||||||||||||||||||||||
Az enyém? Akkor te nem vagy regisztálva ha nem látod:-) Oda ülök este a "nagy"géphez és átküldök párat:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
tothgun | Adatlap | 563759 | 2014. július 19. 13:56 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Sajnos nem publikus a mailcímed... Elkérhetném ezeket a képeket és a korábbi, hasonló témájú, vonatos képeket, eredeti méretben? A címem: tothgun(kukac)gmail(pont)com Előre is köszönöm! Üdv, tothgun | |||||||||||||||||||||||||||||||
pintair | Adatlap | 563756 | 2014. július 19. 12:30 | ||||||||||||||||||||||||||||
politika mentesen SZIGORÚAN: el kell olvasni a másik oldalt is: hidfo.net, de ott mindent erről! Ne értsetek félre, de a mérlegnek 2 oldala van. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563748 | 2014. július 19. 09:40 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563699 | 2014. július 18. 07:41 | ||||||||||||||||||||||||||||
Most reggel TV2 említették valami Orosz facebook oldalon írták,büszkén emlegették "sikerült lelőni egy AN-26". A SkyNews jun 14óta 2 nagy gépről számolt be (IL-76 és AN-26)amit lelőttek. Egy kérdés egyik felvételen látszik a fekete felszálló füstfelhő előtt aláhull valami(hülyén hangzik de mint egy letekeredett WC papír)mi lehet az? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563697 | 2014. július 18. 07:32 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 563691 | 2014. július 17. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||
"A felelősség a politikai vezetőké," Ez így van. "akik hagyták a helyzetet eddig fajulni." Ne legyünk naivak! Nem hagyták, hanem ők generálták. A konfliktusok nem úgy indulnak hogy Iván kihúzza az ágy alól az AK-t és hívja a sörös cimboráit hogy menjünk háborúzni. Jugoszláviában sem egy este döntött úgy a "Horvát, Szerb, Szlovén, Bosnyák," polgár, hogy most átmegyek a szomszédhoz, lelövőm, és megerőszakolom a feleségét. Hosszú politikusi aknamunka míg a sajtón, médián keresztül hergelik a tömegeket. Míg megszervezik a hangadó "civil" keretet (provokátorokat) akik meghirdetik a tüntetéseket és lebonyolítják. Táblákat, molinókat, zászlókat, gyártanak, visznek az utcára. A tömeg kezébe adják. (Naná majd a Mari-néni nyomtat A1 táblákat.) Ők akik fegyverfogásra buzdítják a népet, és akik elsőnek húzzák meg a ravaszt alattomosan a tömegben (a puskaporos hordón). Ha pedig valaki azt hiszi hogy nálunk ez nem történhet meg, az nem nézte a híradót az elmúlt huszonnégy évben. | |||||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 563689 | 2014. július 17. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az utolsó mondatodat bele akartam foglalni az Off-ban írt írásomba,de annyira egyértelmű,hogy ki is hagytam.~10km magasan repülő gépről mit hittek?Nukleáris bombákkal felszerelt bombázó?Mert ugye a csapásmérést ma már sokkal alacsonyabban ,vagy sokkal távolabb (és nem magasabban) repülő gépek hajtják végre,technológiától és fegyverzettől függően. | |||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 563683 | 2014. július 17. 21:42 | ||||||||||||||||||||||||||||
A radaron tudtommal látni kellett a transzponder kódot. Szerintem kizárt, hogy véletlen vagy baleset. Nagy botrány, nem kevés ember halt meg... A repülési profilból is látni lehetett, hogy mi az. Viszont. Amikor lelőtték a ruszkik az ukrán Tu-154-est a Fekete-tenger felett, kiderült, hogy drón pont úgy repült, olyan irányban és magasságban, hogy a radarmegvilágítás sugara őt is elérte és azt vette célba. Lehet, hogy most is ez történt, pl. egy Szu-25 volt a célpont 1 km magasan, 10 km távolból, de az utasszállító ugyanilyen szöggel látszódott. Viszont ekkor a radar kikapcsolásával a rakéta "elveszti" a célt és nem talál. Szóval ez a teória is ingatag. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 563682 | 2014. július 17. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||
Elgondolkodtató amit írsz. Ez a gép egy percnél hamarabb bevégezte, a felvétel szerint még füstcsíkot se húzott. Elég beálítottnak tűnik a felvétel, de ez már spekuláció... A felelősség a politikai vezetőké, akik hagyták a helyzetet eddig fajulni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563679 | 2014. július 17. 21:00 | ||||||||||||||||||||||||||||
A SkyNews-on folyamatosan erről beszélnek. Van ott egy felvétel mint egy "homokbánya" háttérben pont középen a becsapódás pillanata. Ezt is tuti azok vették fel akik a gépet lelötték.Mennyi az esély valaki kiáll egy mező közepére egy zuhanó gépt fotózni.Az MH17 11ezer métern repült miből gondolták hogy egy vadászgép? | |||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 563675 | 2014. július 17. 20:04 | ||||||||||||||||||||||||||||
Fejek fognak - illene... - hullani. - légitársaság: miért mentek arra. - légügyi szervezetek: miért engedték hogy arra repüljenek a gépek. - harcoló felek: felelősök megkeresése. A malájok helyében sem lennék, mert már a második utasokkal teli 777-est vesztik el furcsa körülmények között - a kurucon már mennek az agyalások, hogy ez az a gép és hasonlók, jókat lehetne nevetni a "szakértőkön", ha nem 534 ember halála lenne a hírek mögött. Most néztem a flightradart és békésen repkednek arra mások is... | |||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 563674 | 2014. július 17. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ha nem valami elképeszően lehetetlen technikai hiba volt... Isten adja, hogy az áldozatok nem szenvedtek,és úgy tértek meg a teremtőhöz, hogy nem élték át ezt a borzalmat. Ha emberi kéz volt felelős, legyen átkozott... a politika meg bek@phatja | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 563672 | 2014. július 17. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||
Én is pont ezen gondolkodtam. Kedves utasaink! Háborús ország fölött repülünk a civil légi forgalom zavartalanul üzemel. Ha jobbra kinéznek láthatják a csak kis magasságig hatásos föld levegő rakétákat. Balra Ukrán gépek zuhannak lángolva. Most akkor feltehetjük a kérdést: Egy civil légitársaságnak hány gépet kell elvesztenie, hogy (némi haszonról lemondva) kerülővel reptessék az utasokat? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 563671 | 2014. július 17. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||
Csak azt nem értem, ha nálunk egy lőtéren ahol kézifegyverrel lőnek légtérzár van 4000 m-ig. Az alatt a repülés le van tiltva, Akkor hogyan repülhet egy utasszállító egy olyan légtérben ahol légelhárító rakéták vannak és szinte mindennel lőnek? Már rég repülési tilalmat kellett volna elrendelni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 563667 | 2014. július 17. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||
Oda kellene zavarni a fairfordi "látogatókat" és a lelövő felet visszabombázni a középkorba. Mondjuk ott nincs ola... terrorizmus támogatás. Nem tudom, nem kellett volna harci zónának minősíteni a körzetet? Akkor nem ment volna arra... | |||||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 563665 | 2014. július 17. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ha a hír igaz és nem műszaki hiba volt,akkor ebből lesznek még (nagy) problémák. | |||||||||||||||||||||||||||||||
mirazsmarci | Adatlap | 563663 | 2014. július 17. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 563024 | 2014. július 7. 09:15 | ||||||||||||||||||||||||||||
páncélos | Adatlap | 563022 | 2014. július 7. 07:48 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562929 | 2014. július 5. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||
Itt a videó.Sajnálatos gyenge a minőség.K..va kamerás mobil. https://www.youtube.com/watch?v=sYs3CpweLTc | |||||||||||||||||||||||||||||||
vrauko | Adatlap | 562891 | 2014. július 5. 10:09 | ||||||||||||||||||||||||||||
Imígyen ír az indeksz: "Felavatták a legnagyobb brit csatahajót" - ami repülőgép-hordozó. Hát nem mindegy, hogy csatahajó, vagy repgép-hordozó? Fő, hogy a Nyájas Olvasót naprakészen tájékoztassuk szép színes fotókkal. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562888 | 2014. július 5. 09:34 | ||||||||||||||||||||||||||||
És megint:)Mai nap ismét Kalocsa-Nyírtelek katonai szerelvény.10db PSZA 20db BTR-80 és 12db BTR-80A a vonaton.Készítettem videót este megpróbálom a YouTube-ra felrakni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562838 | 2014. július 4. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562837 | 2014. július 4. 17:41 | ||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést Páncélos nem jártam itt mostanában. duro0607@freemail.hu vagy 30/607-4550 | |||||||||||||||||||||||||||||||
páncélos | Adatlap | 562816 | 2014. július 4. 07:41 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562752 | 2014. július 2. 19:16 | ||||||||||||||||||||||||||||
MEGVAN!Jun27-i vonat Kalocsa állomásról indult 14.26 érkezett Nyírtelek 28-án 10.00 Ott pakolhattak,vagoníroztak be.Esetleg valaki nem járt az állomás környékén akkor kamerás mobillal:)? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562647 | 2014. június 30. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||
Bent amúgy voltál már?Van itt vajon valami földalatti rész vagy az erdőbe van minden eldugva?A rakétákat hol szedték szét? Egyszer a BOBOval bementünk az fedett oldalrakodóra(sütött a nap beálltunk az árnyékba).Pár perc telefonáltak Nyírből nem látják a gépet mit csináltunk vele.Tán capcarázzuk a naftát? | |||||||||||||||||||||||||||||||
joci232 | Adatlap | 562645 | 2014. június 30. 22:46 | ||||||||||||||||||||||||||||
mellette mentünk, nem kaptunk gripent :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562644 | 2014. június 30. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||
Hé az nem tiltott légtér?:) | |||||||||||||||||||||||||||||||
joci232 | Adatlap | 562643 | 2014. június 30. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||
Nyírtelken nem sok minden van 2 hete voltam repülővel arra vagy 20-30 jármű van összesen (kint) gaz 66 zil 131 meg uralok | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562585 | 2014. június 29. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a segítséget Törzsbusz! Esetleg te tudsz valami pontosat?Honnan jött a szállítmány?Próbálok majd én is tudakozódni.Most bánom hogy nem Nyírbe vagyok a tolatóssal lehet én vittem volna a cuccot Nyirtelekre.Ahogy írtam is az utolsó 3 kép korábban készült de már kint Nyírtelken a közforgalmú rakodón.Be már nem tolunk az elzárt részre.Folyamatosan bontanak szét mindent ott bent? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562582 | 2014. június 29. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Király! Jó szemed van:-) Nem is láttam azokat a papírokat.Most nyomozom a vonatszámot pontosan honann hova tartott a szerelvény. Nem valószínű hogy nyírbe kipakolták a cuccot.A "rokát" már évek óta bezárták.Beszéltem Jocival egyeztetünk egy időpontot és kinézük.Köszi mindent! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Törzsbusz | Adatlap | 562574 | 2014. június 29. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ezek a végükre érkeztek Nyírtelekre. Kalocsára már nem szállítják mert folyik a leürítése és bezárása. Nyírtelek is inkurrencia raktár. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Farkas469 | Adatlap | 562524 | 2014. június 28. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Ezek szerintemkivont járművek, a szélvédő mögötti papír azt mutatja, hogy hiba lista van rajta. És több járművön is van ecsettel felfestett rendszám. Azt tanácsolom, hogy pár nap múlva kerékpároz el a Maczinkó autó bontóba hátha oda vitték őket. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 562522 | 2014. június 28. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Igaz nem felém irányult a kérdésed, de szerintem CH-53GA stallion./fent vannak a póttankok. Ezeket a modernizálás előtt még nem tudta hordozni a német verzió./ 6 forgoszárnylapátos és két hajtóműves, a super stallionon 7 lapát van, és három hajtóműves. A farok része is eltér a két gépnek. Szóval nem, nem super stallion. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 562512 | 2014. június 28. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tamás! Szét OFF-oljuk ezt a topikot,így nem is akarok már belemenni mélyebben a témába. De!Nosztalgia ide vagy oda,te kiadnál több száz dollcsit egy makettre? Ne feledd,1dollár~230Ft.Mert itt erről van szó. És akkor most belemehetnénk az anyagi különbségekbe köztünk és a nyugati világ között,de kár lenne. Ha valaki még hozzászól a témához kérem OFF-ként jelölje meg,én is így fogok tenni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 562510 | 2014. június 28. 20:11 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ma reggel Debrecen állomáson egy szerelvény.Működnek még ezek?Kitelepülni mehettek,vagy már csak a bontóba? Utolsó 3 kép 1hete Nyírtelek állomáson.Jöttek vagy mentek a bázisra nem tudom. | |||||||||||||||||||||||||||||||
lukács zsolt | Adatlap | 562509 | 2014. június 28. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||
szia!ez ch 53 superstallion? | |||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 562507 | 2014. június 28. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||
Van még egy lehetőség: én néhány régi, pontatlan, gyártásban már rég nem lévő makettet gyerekkori nosztalgia okán vettem meg, merthogy ezek voltak az első makettjeim. | |||||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 562504 | 2014. június 28. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Az első mondatodban össze is foglaltad azt amiről én több soron át írogattam. A másik dolog,hogy tényleg vannak olyan emberek akik egy adott típus minden makettváltozatát megépítik,mert típusbolondok.Na ők lehetnek azok akik akár extrém árat is fizetnek.Főleg ha a makett már nem kapható és pontos. Lehet az Revell,Hasegawa...Mert a gyárak léteznek,csak a makettet nem gyártják már. | |||||||||||||||||||||||||||||||
zoli_mi | Adatlap | 562484 | 2014. június 28. 16:01 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A régiségnek, legyen az akár egy makett is vagy pl. egy gyártó, mindig a körülmények határozzák meg az értékét. Ha egy olyan nyílt piacteret nézünk, mint az ebay, ahol rá lehet keresni az eladott termékekre is, akkor láthatunk egy-két extrém magas áron eladott Revell makettet, pedig még egy létező gyártó, és a konkrét makettek sem nagyon egyediek. | |||||||||||||||||||||||||||||||
pucu1 | Adatlap | 562482 | 2014. június 28. 15:50 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Aki Debrecen és környékén lakik most referencia fotókat készíthet BTR 80,80/a ról! Cím Déri tér! Képet nem tudtam feltölteni? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 562425 | 2014. június 27. 11:30 | ||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 562304 | 2014. június 24. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A maketteknél szerintem nincs akkora értéke egy ősrégi darabnak. Esetleg akkor ha valami kuriózum és évtizedek óta nem is gyártják, illetve azóta más gyártó sem adta ki az adott típust. Durva példa,de szerintem senki nem venne meg egy '78-ban gyártott 1:72 Matchbox F-16 kitet vagyonokért(hacsak nem akar az összes gyártó által kiadott Falcon makettből egyet megépíteni), amikor ott vannak a nemrég piacra került Academy,Revell,Tamiya készletek. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 562277 | 2014. június 23. 23:11 | ||||||||||||||||||||||||||||
Nézd, mivel én nem repülőzöm különösebben, nekem mint "apai örökség" jelent valamit. Nem akarok itt licitet indítani, mert mint említettem, különösebben nem akarom eladni, viszont halvány fogalmam sincs az értékéről (azaz beleeshetek a kaki és a deszkakerítés esetébe, de hülyének is nézhetnek, ha valami horribilis árat mondok). Elcserélni meg pillanatnyilag nem tudnám mire. A dísz viszont érdekelne, csak én nem tudok eladóról. Ha valaki tud és közvetít, akkor a fáradságát viszont szívesen honorálnám. | |||||||||||||||||||||||||||||||
vackor | Adatlap | 562276 | 2014. június 23. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||||
Hja' a régi szép idők... PZL-11, PZL-23, Rotodyne, Bloodhound rakéta, MiG-15 lengyel zacskós makettek az Illatszerboltokban, majd'minden Ezermester boltban a papírmakettek, a cseh kultúrában a KP-k, és a Hobby Boltban az Airfix és Heller csodák... | |||||||||||||||||||||||||||||||
Cébés | Adatlap | 562275 | 2014. június 23. 22:57 | ||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
BVS 10 Warthog , a Királyi Tengerészgyalogságtól.
üdv,
tüzér