<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14. |
bagdady | Adatlap | 613565 | 2016. augusztus 22. 17:37 | ||
igen ,mindenképpen valami átalakulás lesz,de azért elkeseritö mennyire egy szük réteget érint a makettezés már ma is,nekem pl a baráti ,munkahelyi egyéb kapcsolataimban szinte senki nincs aki üzné ezt a hobbit, és az hogy egy viszonylag olcsó pro modellt sem tudtunk fenntartani mi makettezök az is sajnálatos,pedig az a miénk volt Előzmény: (613563) Gabusch 2016. augusztus 22. 17:01 | |||||
Gabusch | Adatlap | 613563 | 2016. augusztus 22. 17:01 | ||
Lehet, hogy nem megszűnik, hanem átalakul. Alkalmas programokkal pl. minél részletesebb makett rajzolása a 3D nyomtatóhoz. | |||||
bagdady | Adatlap | 613562 | 2016. augusztus 22. 16:52 | ||
sajnos semmi nem örökké való,az hogy lesz e makettezés 20 év múlva több olyan tényzötöl is függ ami felettünk áll. (szerintem) Az internet a számitógépes játékok biztos hogy elvisz jó sok potenciális hobbistát,az meg hogy drága a makett és minden ami vele jár megint csak nem segit nekünk és a jövö makettezöinek a hobbi túlélésében. | |||||
kezo | Adatlap | 613549 | 2016. augusztus 22. 12:36 | ||
Sziasztok ! Minden tisztelet Nektek, nagyon jó verseny volt, örülök, hogy ott lehettem, köszönöm a díjat, igaz azt mondja mindenki , hogy magamnak köszönjem ,de úgy érzem Nektek, szervezőknek jár egy köszönet , hiszen nagyon sok utánajárás van akár a díjíak akár a programok létrehozásához ebben a rohanó tempójú világban . Azt szeretném,hogy sokáig legyen még makettverseny-kiállítás de ehhez az kell ,hogy legyen utánpótlás ami sajnos egyre kevesebb . Úgy gondolom a Mi feladatunk kellene,hogy legyen bármennyire is nehéz, mert pár évtized és ennek a szép hobby-nak vége lesz legalább is itt Magyarországon. Üdv Mindenkinek :Kecskés Zoli | |||||
scoupon | Adatlap | 613547 | 2016. augusztus 22. 12:00 | ||
Sziasztok! Bár más programok miatt keveset tudtam ott lenni, azért nem hagytam volna ki a hétvégi versenyt. Hát láttam csodákat. Inspiráló látni, mit lehet kihozni a műanyagból... Fotózgattam, bár a teljesség igénye nélkül (tényleg sok szép makett volt): goo.gl/photos/Xe26rUBmhjxB4Aja8 Köszönjük Géza! | |||||
szapi | Adatlap | 613544 | 2016. augusztus 22. 11:27 | ||
Üdv Mindenkinek! Az idén is egy klassz, hangulatos versenyt hoztatok össze, újdonságokkal megtűzdelve. Köszönet és gratuláció a szervezőknek. Csak a magam nevében tudok nyilatkozni - de azt hiszem ez a vélemény minden résztvevőét tükrözi - nagyon jól éreztem magam Nálatok, bánhatja aki kihagyta. Csak a "szokásos" szlogenemet tudom mondani: Jövőre Veletek, ugyanott! Szapi | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 613541 | 2016. augusztus 22. 09:51 | ||
Valóban nem kis munka, minden tiszteletet megérdemel, aki jelen körülmények között egyáltalán vállal versenyszervezést. Így külön köszönet Gézának és egész csapatának a sikeres lebonyolításért, szokás szerint idén is nagyon jól éreztük magunkat. Aki teheti, jövőre ne hagyja ki :) | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 613511 | 2016. augusztus 21. 18:34 | ||
Sziasztok! Mondhatjuk, hogy életemben először láttam közelről makettversenyt (tizensok éve futóvendégként jártam egy csabai rendezvényen), és bár sejtettem, mennyi meló megszervezni és lebonyolítani, élesben látni azért más. Szóval köszönök mindent az egerszegieknek! | |||||
Gaben86 | Adatlap | 613508 | 2016. augusztus 21. 17:53 | ||
kezo | Adatlap | 613395 | 2016. augusztus 19. 14:29 | ||
A gond az , hogy a Pecso nem ismeri a sört . Én azért ott leszek! Üdv : Kecskés Zoli | |||||
G-cart | Adatlap | 613318 | 2016. augusztus 17. 20:03 | ||
Jobbulást és igyál több sört! Üdv:G' | |||||
pecso | Adatlap | 613307 | 2016. augusztus 17. 13:49 | ||
Sajnos az idei rendezvényen rajtam kívülálló ok miatt nem tudok részt venni... Ez így nem igaz rajtam belül álló ok (vesekő) miatt nem tudok részt venni. Mindenkinek jó szórakozást kívánok! Gábor | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 613231 | 2016. augusztus 15. 14:38 | ||
A www.dreamkit.hu webshop szeretettel vár minden látogatót a Zalagerszegi Makettverseny minkét napján. Lesznek termékek, melyeket biztosan nem lesz lehetőségünk vinni a versenyre: Gunze festékek, Kagero kiadványok, Montex maszkolók, Aires termékek, Eduard Brassin készletek. A maketteknek csak kis részét lesz lehetőségünk a helyszínen árulni.
Viszont a webshopban lehetőség van előrendelés leadására ezekre a termékekre is, és akkor biztosan átvehetők Zalaegerszegen. A teljes kínálat itt érhető el: www.dreamkit.hu A rendelések leadásának határideje: 2016. augusztus 18. déli 12.00 óra. | |||||
G-cart | Adatlap | 613137 | 2016. augusztus 12. 20:00 | ||
Ja, egy kis csalogatás... | |||||
G-cart | Adatlap | 613136 | 2016. augusztus 12. 19:56 | ||
Sziasztok! Egy hét múlva kezdünk! Köszönjük az eddigi előnevezések, jelen pillanatban 117-nél járunk. Hajrá, itt a hétvége, éljetek a lehetőséggel, hogy ne a helyszínen kelljen sorba állni a nevező asztalnál! Várunk mindenkit! wolfpack.atw.hu Üdv:G' | |||||
G-cart | Adatlap | 611609 | 2016. július 8. 21:32 | ||
Sziasztok! Másfél hónap múlva WP2016. Jól haladunk a szervezkedéssel, 40 előnevezett makettünk már van, köztük horvát munkák is. Börzésekből is vannak már a listán, de még ide is várjuk a további árusok jelentkezését. Sikerült több programot lefixálnunk, így lesz: airsoft bemutató, kutyasuli-kutyasimogató, veterán amerikai és európai járgányok 1:1-ben. Retro modell autó gyűjtemény, terepasztalos stratégiai játék bemutató és ehhez kapcsolódóan verseny a versenyben: WOLFPACK SPEED PAINTING megmérettetés. A festőverseny szabályait már olvashatjátok klubunk web oldalán:: wolfpack.atw.hu Kövess bennünket a Facebook-on is, hogy nem maradj le az új infókról sem. Díjaink megrendelés alatt, amint lehet, bemutatjuk őket. Elöljáróban annyit elmondhatok, hogy idén sem csalódnak az Egerszegre érkező díjvadászok. Kellemes nyaralást és sikeres felkészülést kívánunk! A WP nevében: Szekér Géza | |||||
G-cart | Adatlap | 602662 | 2016. február 7. 21:32 | ||
Sziasztok! Változások az előző versenyünkhöz képest: Kifuttattuk a Tanuló kategóriát. Az 1/72-es harcjárműveket ketté vettük a nagyobb méretarányhoz hasonlóan. A harcjárművek csoportján belül kreáltunk egy összevont méretarányú bontott kategóriát is. A tavalyi versenyen bevezetett rendszer szerint a kiemelt kategóriába szánt maketteket először a jellegnek és méretaránynak megfelelő normál kategóriába kell benevezni, és külön kell jelölni, hogy a versenyző indítja azt a kiemelt kategóriák valamelyikében is. Ezek a makettek tehát kétszer lesznek minősítve. Egyszer a normál kategóriában a jellegnek és méretaránynak megfelelő hasonló makettek közt, míg másodszor a kiemelt kategóriában. Így ugyanazon makett két díjat is kaphat. Ez lenne a teljes kategória lista. Kiemelt kategóriák K01 - Star Wars K02 - Páncélozott szállító harcjárművek K03 - "Keleti Szárnyak" - Légierők a Közel-Kelettől a Távol-Keletig (A Közel-Kelet, mint politikai fogalom körébe még beleértjük Egyiptomot is.) Gyerek kategória (0-12 éves korig) G01 - Repülő G02 - Harcjármű G03 - Egyéb Serdülő - Ifjúsági összevont kategóriák (13-18 éves korig) S01 - Repülő S02 - Harcjármű S03 - Egyéb Felnőtt kategóriák (19-111 éves korig) F01 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - propeller F02 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - jet F03 - Repülőgép 1/48 és nagyobb összevont - propeller F04 - Repülőgép 1/48 és nagyobb összevont - jet F05 - Helikopter F06 - Repülőgép - Helikopter 1/144 F07 - Harcjármű 1/72 és kisebb lánctalpas/fél-lánctalpas-Dobozból vagy feljavított F08 - Harcjármű 1/72 és kisebb gumikerekes-Dobozból vagy feljavított F09 - Harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas -Dobozból vagy feljavított F10 - Harcjármű 1/48 - 1/35 és nagyobb gumikerekes - Dobozból vagy feljavított F11 - Harcjármű - Összevont - Bontott F12 - Hajó - tengeralattjáró F13 - Figura F14 - Civil járművek - összevont (Autó - Motor - Kamion) F15 - Sci-Fi/Fantasy figurák F16 - Sci-Fi/Fantasy járművek, építmények F17 - Dioráma - repülő F18 - Dioráma - harcjármű F19 - Dioráma - figura, figura csoport Korcsoporttól független kategóriák X01 - Papír makett + Minden más X02 - Ecsettel festett - összevont X03 - Építés alatt | |||||
G-cart | Adatlap | 602495 | 2016. február 6. 13:41 | ||
Sziasztok! Idei versenyünk kiemelt kategóriái - hogy időben el lehessen kezdeni az építkezést: - STAR WARS - Páncélozott szállító harcjárművek - "Keleti szárnyak" (Közel-Kelettől a Távol-Keletig - légierők repülő eszközei) wolfpack.atw.hu Üdv:G' | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 591150 | 2015. augusztus 31. 09:37 | ||
Úgy legyen! :) | |||||
G-cart | Adatlap | 591053 | 2015. augusztus 29. 15:59 | ||
OFF: Béla-tényleg húzós egy két hetem volt, holnapra talán minden makett versenyes dolgot kipipálhatok. Ja nem is, neki kell állni a WP2016-nak! G' ON | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 591052 | 2015. augusztus 29. 15:46 | ||
GÉZA! Köszönjük az értékelést, de most már pihenhetnél :) | |||||
G-cart | Adatlap | 591050 | 2015. augusztus 29. 15:23 | ||
A Wolfpack 2015 Makett Verseny és Kiállítás értékelése a szervezők szemszögéből Mindenek előtt szeretném kifejezni a köszönetem mindazok felé, akik támogatóként, közreműködőként, börzésként, makettezőként, vagy akár egyszerű látogatóként elősegítették a zalaegerszegi rendezvény sikerét. Kiemelt támogatóink voltak: • Zalaegerszegi Városrészek Művelődési Központja és Könyvtára (külön köszönet Wohner Csaba igazgató úrnak) • Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Gazdasági Bizottsága illetve a Sport Bizottsága • Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő • Kiss-Gerencsér Autóház Kft. • Scania Hungária Kft. Nagykanizsai Szerviz • JátékMakettCentrum.hu • Szele István • Binder Szerszám • Goór Zsolt • Tourinform Zalaegerszeg • Média támogatók: Zalai Hírlap, Zalaegerszeg7nap, Zalaegerszegi Televízió A rendezvény kiegészítő programjait biztosították: • Tóth Krisztián (Majoros Kornél főhadnagy és Molnár László hadnagy pilóták emléktárgyai) • Z.A.L.A. (Zalaegerszegi Airsoft Lövész Alakulat) és barátaik • Zalaegerszegi Rendőrkapitányság (Rendőrautó, rendőrmotor) • Goór Zsolt (Fiat 850, modellautók) • Hévízi Terepasztalos Stratégiai Játék Klub • FaBaTTka (Bató Zsolt) • MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokságának Zalaegerszegi Irodája • Ruzsics István (kaktuszok) • Németh Ildikó (bio kozmetikumok) A klubunk által kiosztott díjakon számos felajánlást is át tudtunk adni. Így nyereménytárgyakat, maketteket ajánlottak fel: • Esses Sándor • Stummer Attila • Tóth Zoltán (Z63) • TankModelShop • Makett.net • Dream Kit Kft. • Sámán Makett Klub (Pápa) • Victory Makett (Ismereteim szerint a felsoroltakon kívül többen is helyeztek el közvetlenül a makettek mellé/alá különdíjakat, ha minden igaz a Celldömölki Makett Klub is helyezett ki ilyet.) Néhány száraznak tűnő, de egyesek számára talán érdekesnek tűnő statisztikai adat: Nevezők száma 117, a benevezett makettek száma pedig 313 volt. A legfiatalabb versenyzők 2011-ben, míg a legidősebb 1949-ben született. A benevezett makettek közül a legtöbbet a Revell gyártotta (50), őket az Italeri (25) és a Tamiya (23) követte. A teljesen saját építésű makettek száma 10 volt. Méretarány tekintetében az 1/72 –es csoport „nyert” 89 makettel. Nem sokkal lemaradva, 66 alkotás az 1/35-ös mezőnyt képviselte. Az egyre népszerűbb 1/144-es méretarány 25 repülő makett formájában volt megtekinthető. Kategóriák szempontjából a legtöbb makett az „F 08 - Harcjármű 1/48-1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas” csoportban lett indítva, szám szerint 34. Az „F 07 - Harcjármű 1/72 és kisebb” kategória 26-os mezőnyét szorosan követte az „F 01 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont – propeller” és az „F 12 - Civil járművek (Autó - Motor - Kamion)” kategória egyaránt 24-24 benevezett makettel. Előnevezésben 257 makett adatait küldték meg az indulók. Ezúton is köszönjük az előnevezéseket, hiszen így fennakadás nélkül le tudott zajlani a nevezési procedúra. Köszönöm a zsűri tagjainak a munkáját. Külsősként segítségünkre volt Csitei Béla, Fodróczi Zsolt, Nagy Tibor, Tábor Áron és Tóth Tivadar. Saját csapatunkból Gyenese András, Hajdu István, Szalay Tibor, Szekeres Attila, Szekér Géza és Tóth Dániel működött közre. (Felsorolás ABC sorrendben) A zsűri egyes tagjai versenyzőként is részt vettek a rendezvényen, de természetesen olyan kategóriák értékelésében nem vettek részt ahol saját maguk, vagy közvetlen hozzátartozójuk munkája is nevezett volt. A benevezett makettek számának tekintetében nem sikerült ugyan megdönteni a 2013-as 330-as értéket, de elmondható, hogy örvendetes módon a munkák színvonala ismét emelkedett. A hazai makettezőkön kívül még több horvát és szlovák indulónk volt. Látogatóként az osztrák IPMS tagjai is felbukkantak. A kiemelt kategóriákkal kapcsolatban idén bevezetett rendszert sikeresnek értékeltük. Emlékeztetőül: a kiemelt kategória nem önálló csoport volt. A makettet a méretaránynak és jellegnek megfelelő alap kategóriába kellett nevezni és külön lehetett jelölni, ha azt a készítője külön is meg kívánta méretni a kiemelt csoportban is. Itt kategóriánként csak 1-1 díj került kiosztásra, a díjazott makett kiválasztását a WOLFPACK tagjai tették meg. A 2 éve „kezdő felnőttek” számára bevezetett kategóriába idén beérkező csekély nevezés miatt a jövőben várhatóan ez a kategória kikerül a versenyből. A harcjármű makettek magasabb darabszámát figyelembe véve viszont várhatóan ott történik további bontás, de ez még tényleg a későbbiekben fog kialakulni. Bízunk benne, hogy az idei makett verseny is emlékezetes marad a résztvevők számára és jövőre még többen éreznek késztetést, hogy meglátogassák városunkat. Rendezvényünk honlapján az idei eredmények természetesen már megtekinthetőek és több fotó galériát, videót is belinkeltünk már. wolfpack.atw.hu Kérdéseiteket, javaslataitokat a klub e-mail címére küldjétek: wolfpack.zeg@gmail.com Természetesen szívesen látjuk az építő jellegű kritikákat is. (Az eredményhirdetés során elkövetett bakikat nem kell megírni, ígérem, hogy jövőre igyekszem csont nélkül levezényelni. ) További örömteli és sikeres makettezés kívánunk: WOLFPACK MAKETT KLUB Zalaegerszeg (összeállította: Szekér Géza) | |||||
scoupon | Adatlap | 590886 | 2015. augusztus 26. 10:43 | ||
G-cart | Adatlap | 590877 | 2015. augusztus 25. 22:07 | ||
Valamiért eltűnik a kettőspont a https után. Írjátok be manuálisan! | |||||
G-cart | Adatlap | 590876 | 2015. augusztus 25. 22:05 | ||
G-cart | Adatlap | 590875 | 2015. augusztus 25. 22:03 | ||
Szia Zoli! Nagyon örülünk, hogy eljöttél. Pár link azoknak, akik más jellegű elfoglaltságuk miatt lemaradtak. Fényképes eredménylista: users.atw.hu/wolfpack/documents2015/results_WP2015.ppsx ZegTV videója:www.youtube.com/watch Galériánk - Emberek és makettek: https://drive.google.com/folderview Üdv:G' | |||||
Z63 | Adatlap | 590874 | 2015. augusztus 25. 21:38 | ||
Tisztelt Wolfpack ! Nagyon köszönöm a meghívást és a kellemes hétvégét, a vendéglátást! Mint szokásosan, most is kiválóan éreztem magam, hála nektek! Sajnos rohanvást kellett elindulnom, így nem volt módom elköszönni. Ezúton köszönet mindenért! Z63 | |||||
G-cart | Adatlap | 590817 | 2015. augusztus 24. 22:09 | ||
scoupon | Adatlap | 590764 | 2015. augusztus 24. 10:54 | ||
Sziasztok! Mi is köszönjük a szervezők munkáját, jól éreztük magunkat és szép munkákat láthattunk. Gratulálunk a díjazottaknak. A hétvégén készült képeink: plus.google.com/photos/101822716430975999096/albums/6186492734084074753 Üdv. Bogi, Hajni, Peti | |||||
handshar | Adatlap | 590763 | 2015. augusztus 24. 10:12 | ||
A kommenteket olvasva én "megbántam", hogy nem mentem el, de sajnos más kötelező elfoglaltságom akadt. Nagyon várom a további képeket! Péter | |||||
Kicsi | Adatlap | 590760 | 2015. augusztus 24. 09:43 | ||
Sziasztok! Köszönjük a szíves vendéglást,nagyszerűen szervezett verseny-szép munkák,sok jò emberrel! Kicsi | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 590758 | 2015. augusztus 24. 09:27 | ||
Gratuláció a szervezőknek, Gézával az élükön, szokás szerint nagyon jó hangulatban telt a hétvége, és a makettek színvonalára sem lehetett panasz! Üdv.Béla | |||||
G-cart | Adatlap | 590755 | 2015. augusztus 24. 06:44 | ||
Hirtelen egyenlőre ebben a galériában találtam pár képet: zaol.hu/galeria Saját fotóim talán ma este össze lesznek állítva. Köszönöm minden résztvevő, legyen akár versenyző, börzés, látogató vagy programokban szereplő személy részvételét a rendezvényen. A részletesebb értékelés is hamarosan elkészül, most egy kis türelmet kérek, míg leülepednek a dolgok. Bízok benne, senki sem bánta meg, hogy idén (is) eljött Zalaegerszegre. Üdv:G' | |||||
handshar | Adatlap | 590753 | 2015. augusztus 23. 23:49 | ||
Sziasztok! Sajnos egy váratlan családi probléma miatt nem tudtam elmenni! Lehet valahol képeket találni a kiállításról? | |||||
Miggyuri | Adatlap | 590748 | 2015. augusztus 23. 22:02 | ||
Szép volt idén is! Gratu a szervezőknek! | |||||
solyom | Adatlap | 590731 | 2015. augusztus 23. 18:34 | ||
Gratulálok a hangulatos versenyhez mind a magam, mind a celldömölki makettklub nevében! BB | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 590572 | 2015. augusztus 19. 17:25 | ||
Szia Gábor! Cím nélkül sajna nem ment:) Az enyém: csiteibela@gmail.com Üdv.Béla | |||||
Gaben86 | Adatlap | 590563 | 2015. augusztus 19. 12:01 | ||
Szia. Én szeretnék rendelni tőletek. Ha megoldható lenne az Egerszegi személyes átvétel. Légyszives küldj egy email címet, hogy megtudjunk privátban beszélni. üdv:Gábor | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 590498 | 2015. augusztus 18. 09:10 | ||
Köszönjük :) Egyébként már szóltunk az adminnak, szerintem hamarosan ott leszünk. No ennyit a reklámról, a továbbiakban szóljon a topik a versenyről! Béla | |||||
Zoli | Adatlap | 590497 | 2015. augusztus 18. 09:02 | ||
Szia, Szerintem nyugodtan írd be a Boltok rovatba is a honlapotokat, amúgy én személy szerint köszönöm az értesítést! Ja és ne értsd félre, de beraktalak a kedvenceim közé... z | |||||
Cs.Béla | Adatlap | 590463 | 2015. augusztus 17. 09:38 | ||
Sziasztok! Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét részt veszünk a zalaegerszegi verseny börzéjén. Bár még nem a teljes kínálattal, de megnyitottuk webshopunkat: www.dreamkit.hu Ha esetleg szükségetek lenne valamely általunk hirdetett termékre, előzetes egyeztetést követően leszállítjuk. Jó böngészést kívánok! Üdv. Csitei Béla | |||||
Batka | Adatlap | 590364 | 2015. augusztus 14. 20:29 | ||
Szia! Köszi az infót, regeltem! A makett eredetijét használták a németek:-) Üdv, Batka | |||||
G-cart | Adatlap | 590353 | 2015. augusztus 14. 18:08 | ||
Sziasztok! Jelen pillanatban 119 makett előnevezése érkezett be. Pár érdekes statisztikai adat: A makettgyártók közül a Revell vezet, az említett 119-ből 25 a német gyár terméke. Nincs viszont Hasegawa és ICM makett a nevezők közt. Méretarányokat tekintve 1:72-ben 32 makett, 1:35-ben 28 makett van. 13 benevezett makettel jelenleg az F 08 - Harcjármű 1/48-1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas kategória a legnépesebb. Van még egy hét és persze minden adat változik még. Köszönjük az eddigi előnevezéseket, kérjük hogy minél többen éljetek a lehetőséggel. Sikeres felkészülést és majd jó utat kívánunk! | |||||
G-cart | Adatlap | 590334 | 2015. augusztus 13. 20:37 | ||
A makett gyártmánya német, vagy az összeépített makett eredetijét a németek használták? Nos az utóbbit kellene jelölni. Lehet egyszerűen annyi, hogy "német", de ha pl. repülő,beírhatod, hogy "Luftwaffe", harckocsinál, hogy "Bundeswehr" stb. Ez a rovat alapvetően (általában) a laikus látogatók tájékoztatást szolgálja. Üdv:G' | |||||
Batka | Adatlap | 590302 | 2015. augusztus 13. 08:37 | ||
Szia! Az előregisztrációnál a Felségjelzés/Ensign az mit takar? Ha egy német makettel indulok, akkor mit írjak abba a mezőbe? Üdv, Batka | |||||
G-cart | Adatlap | 590297 | 2015. augusztus 12. 23:21 | ||
WP 2015 Programok, látnivalók a jelenlegi állás szerint: Majoros Kornél relikviák - csak vasárnap Fabattka faépítés - csak szombaton - egész nap Z.A.L.A. airsoft -jelenlét folyamatos, bemutató a sportpályán szombaton 15:00-tól Rendőrségi bemutató - rendőrautó, rendőrmotor - szombaton délután MH Toborzó sátor és fegyverbemutató - csak vasárnap délelőtt Hévízi Terepasztalos Stratégiai Játék Klub bemutató - csak vasárnap délelőtt Kaktuszvásár - mindkét nap Retro modellautók - mindkét nap Veterán korú FIAT 850 személygépkocsi(k) - mindkét nap TT-s terepasztal - mindkét nap ... és természetesen BÖRZE folyamatosan Az előnevezések már átlépték a 100-as határt, csak így tovább! Üdv:G' | |||||
G-cart | Adatlap | 589806 | 2015. augusztus 1. 14:48 | ||
Sziasztok! Már csak 3 hét a rendezvényig! Az előnevezések eddig így alakultak. (74 makett) G 01 - Gyerek - Repülő (összevont) 0 0% G 02 - Gyerek - Harcjármű (összevont) 0 0% G 03 - Gyerek - Egyéb 0 0% S 01 - Ifjúsági - Repülő 0 0% S 02 - Ifjúsági - Harcjármű 0 0% S 03 - Ifjúsági - Egyéb 2 2.7% T 01 - Kezdő - összevont 1 1.4% F 01 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - propeller 6 8.1% F 02 - Repülőgép 1/72 és kisebb összevont - jet 4 5.4% F 03 - Repülőgép 1/48 és nagyobb - propeller 1 1.4% F 04 - Repülőgép 1/48 és nagyobb - jet 0 0% F 05 - Helikopterek 2 2.7% F 06 - Repülőgép-Helikopter 1/144 11 14.9% F 07 - Harcjármű 1/72 és kisebb 5 6.8% F 08 - Harcjármű 1/48-1/35 és nagyobb - lánctalpas/fél-lánctalpas 5 6.8% F 09 - Harcjármű 1/48-1/35 és nagyobb - gumikerekes 3 4.1% F 10 - Hajó / tengeralattjáró 3 4.1% F 11 - Figura 0 0% F 12 - Civil járművek (Autó - Motor - Kamion) 6 8.1% F 13 - Sci/Fi - Fantasy Figurák 7 9.5% F 14 - Sci/Fi - Fantasy Járművek, Épületek 7 9.5% F 15 - Dioráma - Repülő 0 0% F 16 - Dioráma - Harcjármű 6 8.1% F 17 - Dioráma - Figura, figura csoport 1 1.4% X 01 - Papír makett + Minden más 2 2.7% X 02 - Ecsettel festett - összevont 2 2.7% X 03 - Építés alatt 0 0% wolfpack.atw.hu Köszönjük az eddigieket és természetesen várjuk a további maketteket. Sikeres felkészülést! Üdv: G' | |||||
G-cart | Adatlap | 589032 | 2015. július 12. 20:42 | ||
Sziasztok! Ha mát szóba került a börze, lássuk kik jelezték eddig, hogy jönnek hozzánk augusztusban: - Csitei Béla (Eduard, Friulmodel) - Cro-Hobby (Horvátország) - Victory Makett - TankModelShop - Z63 - Benyes Gábor "Kicsi" - Raksányi Zoltán - Fischer János - Kiss Léránt - Tóth Dani "Pumba" - és persze FaBattka asztaláról is lehet majd válogatni. Várjuk a további jelentkezőket is! Üdv:G' | |||||
Krumplee | Adatlap | 588974 | 2015. július 11. 13:50 | ||
Sziasztok! Egy barátom, aki MR Paint, Valejo -festékek, Harder & Steenbeck, Tagore airbrush pisztolyok forgalmazásával foglalkozik, komolyan fontolgatja, hogy átrucanna (Szlovákiából) 1 napra (szombat) erre a rendezvényre, és résztvenne a börzén. Engem kért meg, hogy próbáljam meg fölmérni, lenne-e érdeklődés ezen termékek iránt, illetve aki szeretne előre rendelni belőlük (átvétellel a rendezvényen), az tegye meg nálam a lackon(kukac)freemail(pont)hu mailcímemen. Köszönöm. | |||||
G-cart | Adatlap | 588961 | 2015. július 10. 22:08 | ||
<<< Vissza | Tovább >>> |