<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
truth | Adatlap | 630736 | 2017. augusztus 3. 23:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630729 | 2017. augusztus 3. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Évekkel ezelőtt Viessmannék is gyártottak rajz alapján profi maratásokat, akkoriban nem is túl drágán. Nem tudom, a lehetőség él-e még, mintha jelentősen kinőtték volna magukat. De elvileg a NYÁK-lapokat gyártó cégek is tudnak maratást készíteni, kérdés, hogy akarnak-e. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 630727 | 2017. augusztus 3. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 630726 | 2017. augusztus 3. 19:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsizsolesz! 1/35 méretarányban a 0,25 - 0,3mm vastagság jó. Érdemes lenne azonban elgondolkodni azon, hogy a befektetett pénz, idő, munka arányban van e a végeredménnyel, mivel az általad említett típusokra néhány ezer forintért több cég ( Aber, Voyager, ET Models, stb.)gyárt kiváló minőségű cuccokat. Rádióműszerészként elég sok maratott áramköri lapot csináltam, és bizton állíthatom, nem olcsó. Fóliát rajzolni, a fóliát kinyomtatni, a rezet Pozitiv-20-al lekezelni, levilágítani, kimaratni a Pozitiv lakkot, aztán kimaratni a rezet, biztos nem olcsóbb, mint a gyári. És még nem is számoltam bele a selejtet. De ha úgy érzed megéri, hajrá. Ez pl. egy Panther sárvédő,kb. 2500.-Ft. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kicsizsolesz | Adatlap | 630724 | 2017. augusztus 3. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok urak! Kérnék egy kis segítséget! Akarok beszerezni fotómaratás elkészítéshez lapokat. Harc járművek sárvédője elkészítéséhez kellene. Megviselt gyűrött sárvédőket szeretnék csinálni. Pl Tiger I, King Tiger, stb. A méretarány 1:35 járművekről van szó! Nem tudom a vastagságát, amiből elehetne készíteni. Ebben kérném a segítséget milyen vastagságút szerezzek be, az elkészítéséhez. Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 630722 | 2017. augusztus 3. 18:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem is... És ez a típusú ülés elérhető a Pavla, Aires, stb...kinálatában 1/72-ben? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630702 | 2017. augusztus 3. 08:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyébként nekem úgy tűnik a kép alapján, hogy az eredeti katapltülések voltak bent. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630701 | 2017. augusztus 3. 08:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630700 | 2017. augusztus 3. 08:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Figyi, találtam ezt az oldalt: www.thunderstreaks.com/rf-84f/greece-hellenic-air-force/ Ez azt mondja, hogy a görög felderítőket a németektől és a hollandoktól szerezték meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 630699 | 2017. augusztus 3. 05:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az aranysasban volt egy nagyszerű sorozat, 2011/1 szám, Horváth Zoltán: Mennydörgő Vasmadarak címmel. www.aranysas.hu/archivum_1101.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 630696 | 2017. augusztus 2. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rod666. Na ez zavart meg engem is. Görögöt építenék, de a képek alapján tuti nem Mk.5 volt bennük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630668 | 2017. augusztus 2. 08:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ARC fóruma szerint attól függ, hogy melyik ország gépépt építed meg a federítő verzióból. Az F-84F ülése ez volt: www.ejectionsite.com/f84seat.htm Az európai felderítők nekem úgy tűnik, hogy Martin-Baker Mk.5-tel voltak felszerelve. Itt a fórum linkje: www.arcforums.com/forums/air/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsi | Adatlap | 630666 | 2017. augusztus 2. 07:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bocs, nem ide szántam! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsi | Adatlap | 630665 | 2017. augusztus 2. 06:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! eladó/cserélendő makettek: 1:48 smer-supermarine walrus-megkezdett!-1000,- trumpeter-p-40b warhawk (maratással)-5000,- 1: 72 academy-ju-87g-1 stuka tank buster-2500,- academy-bf-109g-6-2500,- academy-hawker hurricane mk.iic-2000,- airfix-yak-9d-2000,- airfix-spad s.vii 1917-2000,- airfix-p-38 f/h lightning-2000,- airfix-bf-109e-2000,- airfix-bf-109k-2000,- airfix-luftwaffe personnel-500,- airfix-spitfire vb-1500,- emhar-yak-3-1500,- fujimi-bf-110c/d-2500,- heller-bell p-39q aircobra-nincs kabintető!-500,- icm-sb 2m-100a-4000,- icm-fokker e.iv-2000,- italeri-mc.205 veltro-3000,- italeri-a.s.51 horsa-3000,- mastercraft-il-2m3-2000,- matchbox-fw-190a-2500,- planet models-martin-baker m.b.5 (műgyanta,maratással)-4000,- propagteam-me-109 matrica-500,- propagteam-fw-90 matrica-500,- revell-fw-ta-152-2000,- revell-me-262-1500,- revell-he-219 a-5/r1 uhu-3500,- revell-ju-87g-2-2000,- revell-fw-190 a-8/r-11-2000,- revell-ju-88 a-4/d-1-3000,- rpm-be-4-2000,- rpm-bf-109e-1 spain-2000,- smer-iljusin il-2 (maratással)-2500,- super hobby-fiat g.56 db 603 engine-maratással,műgyantával)-5000,- vista-fairey fulmar mki-2000,- zts-jak-1m-2000,- zts-il-2m3-2000,- zvezda-míg-3-2000,- 1:350 trumpeter-b-25h mitchell (10 db repülő)-2500,- ho-airfix-luftwaffe personnel-500,- csere:1:35/1:16 i-ii.vh.harckocsik,járművek,épületek,figurák érdekelnek. érd: benyesgabor@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 630664 | 2017. augusztus 1. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítséget kérnék, F-84F és RF-84F katapultüléseivel kapcsolatban. Ugyanazok voltak? Megegyeztek esetleg az F-86G ülésével? Sajnos balga módon nem találok biztos infókat, vagy már megkavarták az elmém... Egy szó mint száz F-84F-hez és RF-84F-hez keresek gyanta ülést 1/72-ben. Ötlet? Aires, Pavla, stb... Köszi Szabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 630516 | 2017. július 29. 00:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoy! (E)F-111hez keresek póttartályt és pilont 1/72ben. Minden megoldás érdekel, még méretek is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli75 | Adatlap | 630497 | 2017. július 28. 14:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, 1/100-as Tu-20-hoz keresek 2db légcsavart. Előre is köszönöm! Gyarmati Zoltán (gyarmatizoltan75@gmail.com) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630496 | 2017. július 28. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Igen, erre gondoltam is. Egyelőre még azt sem döntöttem el, hogy vegyek-e egy méretes hobbiüveget, vagy oldjam meg másképpen, pl. az itthon heverő Panton-féle sztirolból azt a takarólemezt, amire szükségem lenne a kádparavánomhoz. A plexi szebb lenne, de egyfelől a vágása is eléggé macerás 150 cm hosszban, másfelől a tárolása is a további felhasználásig, hogy kevéssé karcolódjon és ne is legyen útban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 630495 | 2017. július 28. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabusch!Azért a végső döntés előtt tegyél próbát, mert a nem "kellősített",fényes felületeknél előfordulhat olyan kellemetlen meglepetés az Uverapiddal, hogy kisebb feszítés hatására is, egy az egyben leválik a felületről. Az erőhatás mikéntjéről és nagyságáról nem tudok pontosat, de mindenképpen megéri a próbát, mert egy doboznak azért már súlya van, megfogod, leemeled, stb. Munkám során pl. ajándék plaketteknél többször előfordult, hogy visszahozták, mert levált a fémlap a lakkozott fapajzsról, hiába mondtam előtte a főnökasszonynak, hogy meg kell érdesíteni a csiszolt felületet. Nem volt rá két perc! :-) A plexit valóban oldja a kloroform, régen azzal ragasztottuk. Az egymás mellé illesztett lapokat kapillárisan végigfolyattuk egyszer, kétszer, de ragasztástechnikai boltokban létezik kifejezetten plexi ragasztó is. Üdv, Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630458 | 2017. július 27. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én olyanon gondolkozom, hogy két pipalécet összeragasztok az oldaluknál fogva (tehát szemből két eltolt L lesz, amik közé be lehet tenni a lapokat. Ebből, ha van négy darab, gyakorlatilag fejjel lefelé azonnal meg lehet ragasztani a tetejét és a hosszanti oldalakat - igaz, lesz olyan része, amit nem fog be így a ragasztó, de ez kb. 1 cm lesz, gondolom, utólag is befolyatható, ha nagyon ronda lenne a hiánya. A rövidebb oldalakat pedig száradás után lehet úgy, hogy az ember ráállítja a kész U formát, aztán idővel megfordítva a másik oldalt is hasonlóképpen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 630457 | 2017. július 27. 12:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Régen valóban sárgásabb volt, ma már nem. Az egyik tubus tartalma teljesen vízszínű, a másik egészen halványan sárgás, de a keveréskor ez észrevehetetlenné válik. Az idők során fellépő sárgulást sem tapasztaltam a régebbi makettjeimen, kb. 10 év távlatából sem. Még annyit tennék hozzá, hogy eleinte képes megfolyni, ezért a tökéletes eredmény érdekében érdemes a ragasztott felületet vízszintesben tartani, valahogy úgy, ahogy a mellékelt hevenyészett skiccemen látható. A függőleges lap kitámasztását nem rajzoltam rá, mert nem sikerült, de bármivel megoldható. Rá'dásul pár óra múlva már megszilárdul annyira, hogy megtartsa magát, de annyira még rugalmas, hogy apró korrigálást lehessen csinálni, ha kell. Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630455 | 2017. július 27. 12:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi, szerintem ez lesz a befutó, mert ez jól használható másra is. Ugyan elég régen használtam, de akkoriban sárgás színe volt még. Ha ezen változtattak, akkor kitűnő. Az Uverapid 5-öt használtam, az baromi gyorsan köt. Ha tudok csinálni valami olyan eszközt, ami összefogja (pl. van itthon egy rakás pipaléc, ami leesett az ajtók csesztetésekor és másra rövid, de ehhez jó lehet), akkor ez jobb megoldásnak tűnik, mert az 5-ös valószínűleg kevésbé törölgethető, stb. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 630449 | 2017. július 27. 10:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FBS, Acrifix,...TV-Shopból UV ragasztó... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 630448 | 2017. július 27. 10:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyébként CHLOROFORMIUM-ot lehet venni (pl.Orosházán is) gyógyszertárban (én avval csinálom a makett ragasztót),de nem tudom,hogy melyik fajta átlátszó műanyagot oldja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 630447 | 2017. július 27. 10:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én ilyen célra az Uverapid 20 kétkomponensű átlátszó műgyanta-ragasztót szoktam használni. Mivel egy darabig nem tartja meg a ragasztott elemet, vitrin-féleséget úgy csinálnék, hogy először két oldalt illesztenék össze és kitámasztanám valamivel, és csak ha már öntartóvá vált (4-5 óra) folytatnám a többi lappal. Remekül felvihető, a kitüremkedő felesleget ujjal le lehet törölni, az esetleges egyenetlenségeket szépen kitölti, és víztisztán átlátszó. Vastagabban felhordva ugyan buborékosodik, de ehhez legalább 2-3 mm-es réteg kell, ami esetedben nem releváns. Műanyagot, plexit sem homályosít. Én a makettak szélvédőit, kabintetőit is ezzel rögzítem. Erősebb, mint a Clearfix. Van Uverapid 5 is, ami állítólag gyorsabban szárad, azt még nem próbáltam. Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630446 | 2017. július 27. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az ár kevésbé számít - nem hiszem, hogy a makettfestékeknél sokkal drágább lenne ár/mennyiség tekintetében - csak nincs kedvem kísérletezni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 630445 | 2017. július 27. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem az üveg volna ideális.Az akvárium szerűség,ez lehet hogy olcsóbb is lenne. Nem vonza a port,nem karcosodik és könnyebb takarítani is.Igaz a hátránya,hogy egy kicsit nehezebb is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 630444 | 2017. július 27. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali Az ősidőkben állítólag ezt úgy csinálták a hozzáértő szakik, hogy az illeszkedő/ragasztandó élt is simára csiszolták és polírozták, majd a ragasztást befuttatással, kloroformmal csinálták, így a ragasztott felület is szép fényes maradt. Anno az egyetlen "apró" probléma az volt, hogy mivel a kloroform altató volt, civil halandó törvényesen nemigen férhetett hozzá, így csak műhelyben lehetett megrendelni a plexidobozt, persze nem olcsón. Manapság nem tudom mi a helyzet ennek a beszerzésével, vagy van-e helyette megfelelő ragasztó-matéria (csodálkoznék ha nem lenne, de azon is ha olcsón beszerezhető lenne). Üdv R. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630443 | 2017. július 27. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hobbiüveggel (az ugye plexi) kéne vacakolnom és maradni fog egy csomó. Ragasztható az opálosodás nélkül valamivel, hogy esetleg porvédőt gyártsak belőle egyes makettekhez? Erre a célra a Clearfix és társai vélelmezem, gyengék, a pillanatragacstól meg tudom, hogy ocsmány lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 630381 | 2017. július 25. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Én jól befestettem a felniket,fényes festékkel,nekem bírják évek óta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 630380 | 2017. július 25. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1/72-es harckocsikban a Kék Kobra is fel tud mutatni pár dolgot ( Revell, Italeri, Zvezda). Ők a gyáli úton vannak, a WEB shop a játék-makett centrum.hu oldalon elérhető. Ott látod mi a konkrét választék, és hogy van-e raktáron. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630360 | 2017. július 25. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És ugye tudod, hogy - bár a készletben az is gumi - a két középső kerék a valóságban fém, tehát teljesen be kell festeni, sőt, a karmokat koptatni is kellene? Arra is kíváncsi lennék, az mennyi idő alatt köpi le magáról, avagy mivel kellene alapozni, hogy ez ne következzen be. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630352 | 2017. július 25. 08:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy fesd be a kereket (nem a gumit) jó vastagon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
maci 77 | Adatlap | 630349 | 2017. július 25. 08:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm a felajánlást! Küldtem e-mail-t is. Üdv: Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 630335 | 2017. július 24. 20:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vizes pálma rapid ragasztót használok erre a célra | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 630334 | 2017. július 24. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy nagyon régi újságban - tán Modell és Makettben - olvastam, hogy ennek megelőzésére célszerű a műanyagra alufóliát ragasztani. Soha nem próbáltam, de akár működhet is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 630333 | 2017. július 24. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fromi | Adatlap | 630309 | 2017. július 24. 12:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy ismerősöm keres olyan makettezős kollégát aki már megépített és terven szereplő kemencék makettjét elkészítené. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Fromi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vatya1 | Adatlap | 630289 | 2017. július 23. 23:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sokol nagyon szépen köszönöm a segítséget így könnyebb a keresés és választás Köszi Üdv...Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokol | Adatlap | 630286 | 2017. július 23. 22:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Vatya1! A Revell gyárt néhány hasonló amerikai gépet, de igen változó minőségű készletek. A PT-17 Stearman például nagyon pofás. Az Academy átvett és felújított több AMT és Accurate készletet, a Hobbycraft nem is annyira rossz Hawk-jai is az ő dobozukban elérhető jelenleg. Az igazi játékos a témában a cseh és lengyel short run készletekre specializálódott cégeket tömörítő csoport és az angol ősi készleteket feltámasztó kereskedői szervezet (Pocketbond). A Special Hobby és a CMK például komoly erőfeszítéseket tesz a tengerészeti típusok és a szövetségi rendszer lease típusainak kiadására. Szuper készleteik vannak. Míg a Lindberg/Astoria vagy ős Glencoe kittek újra megvásárolhatóak limitált mennyiségben (csak azok nem mindig 1:48 méretűek ténylegesen, hanem 1:50, vagy 1:65 meg ilyenek..) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 630276 | 2017. július 23. 20:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ennyi pénzért Snar-10 (gyanta átépítő készlet), ZSU-57-2 (Trumpeter az olcsóbb), MAZ /Csak Trumpeter/, Kraz esélytelen! Egyszerűen azért, mert jóval drágábbak. SA-6 talán 6 ezerért, Sztrela-10 Skif talán akad (de nem éri meg), a többi ezek felett. Próbálok segíteni neked azért! BTR-152K van, Skif Sztrela-10 lánctalp nélkül van, azt elég olcsón, INGYEN neked adom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vatya1 | Adatlap | 630270 | 2017. július 23. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! olyan amcsi 1/48as gépeket keresek amik 1930 körüliek milyen gyártóknál keresek?katonait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
maci 77 | Adatlap | 630269 | 2017. július 23. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kispénzű,idősebb makettező barátom részére,keresem a következő,1:35-ös méretű maketteket,bármilyen állapotban: -BTR-60,70,80. -BTR-50PK. -BTR-152. -SAM-6. -SZTRELA-10M. -SZNAR-10. -ZSZU-57-2. -UAZ-469B. -2SZ3 AKÁCIJA. -MAZ. -KRAZ. Kérem csak az jelentkezzen,aki 1000-max.3000 Ft-ig tud ilyen maketteket! Új készletek,pénz hiányában tárgytalanok! Elérhetőségem: attila.maci@gmail.com Köszönöm! Üdv: Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csosza | Adatlap | 630206 | 2017. július 22. 12:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krakkóban sikerült lengyel maketteket vásárolnom. Sajnos a Senjang F6 (Mig 19)-hez a dobozborító és hátlap kecsegtető ábrái ellenére csak pakisztáni felségjelet adtak. Ithon már lefordítottam a doboztető "apróbetűs" részét, melyben utal rá, hogy ez a pakisztáni verzió. De hát nem tudok lengyelül (sem). www.super-hobby.hu/products/Mikoyan-Guriewicz-Mig-19-Seniang-F6.html Szóval, ha valakinek van felesleges kínai matricája, megbótolhatnánk. Köszi Csosza roszapal@rosza.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 630193 | 2017. július 21. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 630184 | 2017. július 21. 13:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi srácok! Lehet, hogy várakozok még akkor... Ha jól tudom az Italeri kiadta 48-ban, remélem megcsinálják a kistesóját is! :) Szabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630178 | 2017. július 21. 11:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adom, bocs. Felületes voltam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborka | Adatlap | 630172 | 2017. július 21. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vigyázz mert az F-84F-ről van szó nem E/G-ről, nagyon különböznek. Ebből nincsen csak az Italeri/Testors/Revell, az Airfix/MPC és egy PJ Productions nevű műgyanta gyártmány. 1/48-ban nagyobb a választék kicsivel. 1/72-ben talán az Italeri jobb mint az Airfix de kőkorszaki mind a kettő (1974). c[ ] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 630171 | 2017. július 21. 09:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 630165 | 2017. július 21. 06:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt van: modelingmadness.com/scott/korean/preview/airfix/afx03022preview.htm De rémlik, hogy a Tamiya, Italeri, Plastyk is kiadta... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Kisebb helyeken, pl. motor szellőzőrácsnál olvadt friss hóval / vizes effekttel is próbálkoznék. Van erre valakinek valami jó ötlete?