<<< Vissza | Tovább >>> |
Sherman | Adatlap | 653641 | 2019. január 4. 12:06 | ||
Köszönöm! Előzmény: (653631) Varjúbácsi 2019. január 4. 08:13 | |||||
Varjúbácsi | Adatlap | 653631 | 2019. január 4. 08:13 | ||
Igen, 12 és 15 között. | |||||
Sherman | Adatlap | 653625 | 2019. január 3. 23:30 | ||
Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e most Szombaton REBEKA? | |||||
MoMi | Adatlap | 651453 | 2018. november 20. 19:49 | ||
A következő klubnap 2018.december 01. szombat 12:00-15:00-ig. Budapest, Fehérvári út 47., FMH Portán érdeklődni,hogy melyik teremben leszünk. Figyelem, szombat munkanapmert dec 24.-t dolgozzuk le! Parkolódíj az utcán,stb. Belépődíjas a klubnap! Ára a szokásos:400.-Ft Börze,beszélgetés,stb. Mindenkit várunk. Jó makettezést! Momi | |||||
Horvath_Balazs | Adatlap | 651421 | 2018. november 19. 21:26 | ||
Kedves Klubtársak! Péterrel egyeztetve létrehoztam egy Facebook-os "eseményt" a decemberi összejövetelhez, ami 2018.12.01.-én 12:00-tól lesz. www.facebook.com/events/315103792417679 | |||||
MoMi | Adatlap | 649928 | 2018. október 13. 22:06 | ||
A következő klubnap 2018.november 03. szombat 12:00-15:00-ig. Budapest, Fehérvári út 47., FMH Portán érdeklődni,hogy melyik teremben leszünk. Belépődíjas a klubnap! Ára a szokásos:400.-Ft Börze,beszélgetés,stb. Mindenkit várunk. Jó makettezést! Momi | |||||
Safranek | Adatlap | 648345 | 2018. augusztus 28. 18:08 | ||
Sajnálom, h így döntöttél. Remélem nem távolodsz el, ettől a remek hobbitól. Sok sikert és jó egészséget kívánok. S. | |||||
airchive | Adatlap | 648308 | 2018. augusztus 27. 17:59 | ||
KEDVES RBK TAGOK! Engem nagyon meglepett és megdöbbentett Vadász Pista levele, ugyanakkor emberileg tökéletesen megértem. Biztosan nehéz lépés volt önmagában a döntés, és hogy így hozza nyilvánosságra. Az RBK nagy szerencséje, hogy olyan ügyszerető, elkötelezett és kitartó tagjai vannak, mint Pista. A magam részéről évtizedek óta személyes szerencsémnek és megtiszteltetésemnek éreztem, hogy vele dolgozhattam. Most önző módon csak remélhetem, hogy a múlt idő nem helytálló és az együttműködésünk a jövőben is megmarad, legalább az RBK berkein belül. Pista lemondott az RBK vezetői tagságáról is, így az én tisztem, hogy itt és most mondjak köszönetet neki az eddigi munkájáért. Ha túlnézünk az RBK határán és fellengzősen mondva a magyar makettező társadalmat vesszük szemügyre, nos, mindenkinek tudnia kell, hogy Pista támogatása, szakértelme és önzetlensége nélkül sok mai makettező klub, verseny, vagy kiállítás létre sem jött volna. Az ilyen átfogó tevékenység óhatatlanul is kitermeli a konfliktusokat, amelyek jó esetben öt mondattal elintézhetők és feloldhatók. Szerencsétlen esetben meg ott marad a rossz szájíz. Pista leveléből úgy érzékelem, hogy a tüske most benne maradt. És ez nagyon nem jó így! Augusztus 24-e óta többen is nekem szegezték a kérdést, hogy miért nem foglalok állást a szeptember 1-vel kapcsolatos lövésváltások ügyében. Abban a témában, amit bizonyosan nem az RBK, de meggyőződésem szerint nem is Vadász István generált, bár önmarcangoló levele erre utal. Nem írogattam, és nem azért, mintha nem lett volna véleményem az egészről. Viszont tudtam, hogy 27-én Pistával közösen találkozunk az FMH igazgatójával, hogy megoldjuk a gondot, amit ismételten mondom, nem mi kreáltunk. Az FMH igazgatója, Szűcs Ferenc nagyon konstruktív megoldást javasolt, amit elfogadtunk. Ezzel a témát az RBK vezetése részéről le is zártuk. A lényeg, akár hivatalos közleménynek is tekinthetitek: A Repülés Baráti Köre a megszokott időben, szeptember 1-én 12.00-15.00 óráig tartja klubnapját, ezúttal a 3. emeleti, ún. tükörteremben. Köszönöm figyelmeteket, barátsággal üdvözöllek Titeket: Zsille Péter Repülés Baráti Köre | |||||
Vadász | Adatlap | 648288 | 2018. augusztus 27. 14:06 | ||
Kedves Barátaim (igen így nagybetűvel, hiába a többes szám, mert sokan vagytok.), kedves RBK tagok, kedves Péter! Szeretnék bocsánatot kérni tőletek, hiszen egy patinás klub működését sodortam veszélybe. Egy megkeresés folytán javasoltam, hogy ne zárkózzunk el a PSMK–val való együttműködés elől, sőt segítsük őket a FMH-val történő kapcsolat kialakításában. Igen, voltak ellenvélemények, amelyeket nem vettem elég komolyan, bízva az emberi tisztességben. Sajnos ez, mint kiderült, egy túlzottan romantikus elképzelés volt. Tudomásul kell vennem, hogy az a fajta tisztesség, amit a klub alapítói képviseltek és a mai napig képviselnek, ami hozzájárult felnőtté válásomhoz (hiszen csupán tizenhat éves voltam, amikor csatlakoztam ehhez a remek közösséghez), világnézetem kialakításához, bizony már a múlté. A haszonelvűség, az érvényesülés felülírja a békés egymásért élés elvét, a szokásjogot felváltja a jog és jogszolgáltatás. Ebben a közösségben azt tanultam, hogy a szokásjog a békés egymás mellett élés alapja, és a jogra, szerződésekre való hivatkozásokra csupán akkor van szükség, ha valaki nem tartja be a szokásjog elveit. Mi is a szokásjog? Számomra az az önként vállalt, emberi belsőből fakadó etikai, erkölcsi törvény, amely a társadalom legkisebb és legstabilabb egységében, a családban gyökeredzik, és annak életét vezérli. Eddig a makettező társadalmat ilyen családnak éreztem és tekintettem. Természetesen voltak olyanok, aki ezt nem így képzelték. Ezeket a „harcokat” megvívtuk, és ezek a „harcok” mindig, az eredménytől függetlenül gyengítettek minket, hiszen erőt, pénzt, és kapcsolatokat emésztettek fel. Cserébe voltak sikerek és élmények, közösségeket építő események. Gondoljatok a Közlekedési Múzeum – RBK-FMH együttműködésében 13 éven keresztül folyó rendezvénysorozatra, amely megteremtette a magyarországi makettezők egymásra találási lehetőségét. Gondoljatok a hidegháború éveire, amikor az RBK makett kiállításának megnyitóján egymás mellett állt Kína, az USA, a SZU, és a Románia légügyi attaséja, gondoljatok a Fabulis- RBK-FMH együttműködésében bonyolított rendezvényekre, amelyek tovább vitték a Közlekedési Múzeumi rendezvények szellemiségét, de már kiegészülve a többi makettező szakággal. A Közlekedési Múzeummal közösen megrendezett Makettező Gálára, ahol az év legszebb makettjeit mutathattuk be. Igaz, ennek az együttműködésnek a megszűnéséről már én is csak az egyik hírportálról értesülhettem. Igen, ez már az új kultúra szele volt, amelybe nem fért bele az őszinteség. Gondoljatok az olyan rendezvényekre, amelyeknek a lebonyolításában az RBK csupán segítő társként vett részt. Gondoljatok a szolnoki rendezvényre, vagy akár a mosonmagyaróvári Moson Makett Show-ra, amely ma a világ nagy rendezvényi közé tartozik. Nem mi voltunk a rendezők, de ott voltunk és segítettünk, egy kicsit hozzátettünk. Teljes mellszélességgel vallom azt, hogy az RBK nélkül ma nem tartana ott a magyar makettezés, a magyar makett gyártás, a történelmi kutatás, a hagyományok őrzése és ápolása, mint most. Természetesen a klub is sokat változott az eltelt idő alatt. A hiányból bőség lett. Akár a makettek elérhetőségét, akár az információ bőséget, akár a felhalmozott tudást veszem alapul. Megszűntek az előadások, amelyeket tízen éves fejjel, tátva maradt szájjal figyeltem, hiszen szerepüket átvették az itthon is elérhető kiadványok, illetve az internet. A makett piaci hiányból bőség, sőt túl kínálat lett. Ami változatlan maradt, az az egymásra figyelés és a magyar repülés iránti odaadás. Az RBK hagyományai és szellemisége folytán rajtam maradt, egy tisztség, egy papíron soha nem rögzített pozíció, vagy feladat, egy felelősségi kör, amelynek megpróbáltam eleget tenni, bár ezt soha senki sem kérte tőlem számon. Mindez idáig megpróbáltam ennek a bizalomnak megfelelni. A mai napon szembesültem vele, és fogtam fel végérvényesen, hogy eljárt felettem az idő. Sem a mai kor üzleti etikájának, sem erkölcsének nem tudok megfelelni, sőt be is vallom, hogy nem kívánok megfelelni. Eljött az az idő, amikor át kell, adjam a helyem egy fiatalabb, erre a munkára alkalmasabb, ebben a világban jobban eligazodó személynek. Amennyiben folytatnám a saját elveim alapján (amelyből kilépnem saját magam szembeköpése és a közösség szellemiségének megtagadása lenne), semmi hasznára nem lennék sem az RBK-nak, sem a magyar makettező társadalomnak. Ezért kérem, fogadjátok el, hogy az előállt helyzet tisztázása után nem a magyar makettezőkért kívánok tevékenykedni, hanem a saját családom érdekeit, békéjét, és egészségemet helyezem előtérbe, mert a szervezet jelzett. Igen, elfáradtam, felőrlődtem, tehetségem, erőm, befolyásom eddig terjedt. A PSMK viselkedésre reagálva elküldött levelemért teljes mértékben vállalom a felelősséget, az a személyes véleményemet tartalmazza, a személyes aláírásommal, és csak rám érvényes, de a véleményemen nem kívánok változtatni. Amennyiben így is elfogadtok, és megtűrtök magatok között, akkor a bizalmat köszönettel elfogadom, és alkalomadtán látogatnám a klub rendezvényeit. Természetesen a történet lezárásából nem kívánom kivonni magam. Az általam kirobbantott vita, oly mélységekben fogja megosztani a magyar makettező társadalmat, amelynek felelősségét nem szándékozom cipelni. Ez a vita rombolni fogja a szolnoki rendezvényt, rombolni, sőt megsemmisíteni fogja a mosonmagyaróvári rendezvényt. Ezért ezektől a rendezvényektől azt kérem, hogy tartsák tiszteletben döntésemet. Nem kívánok okozója lenni egyik rendezvény hanyatlásának sem. Ezeknek a rendezvényeknek a jövője nem függhet egyetlen ember megosztó személyiségétől, elavult erkölcsi felfogásától. Köszönöm nektek ezt a negyvenegynéhány évet. Vadász István | |||||
Vadász | Adatlap | 648241 | 2018. augusztus 26. 14:30 | ||
Misi! Kérlek először tájékozódj a Péternél, ebben a hónapban ő határozza meg a következő klubnap időpontját. | |||||
MoMi | Adatlap | 648240 | 2018. augusztus 26. 14:17 | ||
Kedves Mindenki! A RBK klubnapja szeptember 01. szombat 12:00-14:00-ig. Szokott helyen a Fehérvári Úti Műv. házban. Belépős rendezvény, eddig 400.-Ft volt,lehet hogy ősztől az FMKH emel díjat! Portán érdeklődni,hogy hová raktak bennünket teremileg. A PSMK kupa miatt nem tudom,hogy melyik teremben leszünk. Ha bármilyen változás lesz és engem értesítenek,akkor megírom.(30 év tagság után csak szólnak?) Mindenkinek jó makettezést. Momi | |||||
Sherman | Adatlap | 646650 | 2018. július 5. 22:43 | ||
Köszönöm szépen. | |||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 646644 | 2018. július 5. 19:20 | ||
Jól tudod, júl-aug. szünet, találkozunk szeptemberben. Üdv R. | |||||
Sherman | Adatlap | 646643 | 2018. július 5. 19:07 | ||
Üdvözlet az illetékeseknek! Jól tudom, hogy nem lesz REBEKA a nyári szünet miatt? | |||||
Sherman | Adatlap | 645237 | 2018. június 1. 22:32 | ||
Köszönöm szépen. | |||||
Vadász | Adatlap | 645194 | 2018. június 1. 06:30 | ||
Sherman | Adatlap | 645192 | 2018. május 31. 23:43 | ||
Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e most Szombaton REBEKA? | |||||
laceesan | Adatlap | 640459 | 2018. február 22. 15:42 | ||
Szia! Már Budapesten élek, csak rég jártam erre, és még nem frissítettrm a profilom :D Köszi a választ ! Laci | |||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 640457 | 2018. február 22. 15:37 | ||
Szia leceesan Rebeka-találkozókon mindig van börze, repülős könyvek, újságok, makettek, műgyanta kiegészítők, matrica, lehet válogatni bőven. A következő márc. 3.-án lesz, de ezért kár lenne elindulnod Szegedről mert akkor erősen csökkentett létszám lesz, a csapat nagy része a szolnoki makettversenyen lesz vendégszereplésen. Ott nagyobb is a börze, szóval szerintem inkább azt kellene megcéloznod. A következő fővárosi találkozó ápr. első szombat déli 12-től. Üdv R. | |||||
laceesan | Adatlap | 640455 | 2018. február 22. 15:10 | ||
Az akart lenni, hogy mi a program? :) Laci | |||||
laceesan | Adatlap | 640454 | 2018. február 22. 15:10 | ||
Sziasztok! Elnézést az amatőr kérdésért, de a program ezeken az összejövetelen? Engem a börze érdekel nagyon! Bárki mehet? Sok makett szokott lenni? Mindenevő repülős vagyok :) A következő március 3.-án lesz? Köszönöm a válaszokat előre is :) Laci | |||||
MoMi | Adatlap | 639181 | 2018. február 2. 21:45 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2018 02. 03. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő díj a szokásos módon a terem bejáratánál váltható. 400.-Ft Jó makettezést mindenkinek! U.i.: Miskolci makettverseny miatt Z63;Momi; Enci Jani és még sokan mások igazoltan távol lesznek. Momi | |||||
Nyugger | Adatlap | 637336 | 2018. január 2. 17:00 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő összejövetele 2018.01.06-n szombaton 12 órától lesz a Fővárosi Művelődési Házban. (XI. ker. Fehérvári út 47.) Januári találkozón vendégünk lesz Brandt Gyula a Magyar felségjelű Mi-24-s harci helikopterek című könyv szerzője. Kedvezményes 6200 Ft/db könyv vásárlás mellett lehetőséget biztosítunk igény szerint egy kis kötetlen beszélgetésre is. Üdv. Nyugger | |||||
MoMi | Adatlap | 635640 | 2017. november 26. 16:40 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi utolsó összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2017 12. 02. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő díj a szokásos módon a terem bejáratánál váltható. Jó makettezést mindenkinek! Momi | |||||
MoMi | Adatlap | 634421 | 2017. november 1. 17:54 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2017 11.04. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő díj a szokásos módon a terem bejáratánál váltható. Jó makettezést mindenkinek! Momi | |||||
SZIGNAL | Adatlap | 631705 | 2017. augusztus 26. 10:05 | ||
Tisztelt Vadász István! Köszönöm a választ az érintettek és magam nevében. Szabó Ignác László | |||||
Vadász | Adatlap | 631701 | 2017. augusztus 26. 06:11 | ||
A ReBeKa szeptemberi rendezvénye a PSMK által szervezett versennyel párhuzamosan kerül megrendezésre a szokott időpontban. Mivel várhatóan a klubtagok is részt vesznek a PSMK rendezvényén, ezért egy kisebb helyen fogunk találkozni. Valószínűleg a próba terem melletti helyiséget kapjuk meg (bélyegesek). Akinek van klubtagsági igazolványa, azzal részt vehet a PSMK rendezvényén is. A klubtagsági igazolvány nem érvényes a PSMK börzén való árusításra. A RBK börzéseknek a Klubtagsági (belépőjegy) ellenében 12.00-tól van lehetőségük az RBK börzén részt venni a klubhelyiség asztalait igénybe véve. Vadász István | |||||
SZIGNAL | Adatlap | 631350 | 2017. augusztus 18. 10:37 | ||
Tisztelt Zsille Péter,Vadász István "Rebeka" szervezők "MoMi" mivel közeleg az időpont van-e bármi info a 2017.Szeptember 2-án aktuális nyári szünet utáni első összejövetelről illetve hogy erre az időpontra szervezett Janik Zsolt által meghirdetett makettbörze/versennyel együtt lesz-e, vagy külön? Valamint a másik rendezvény végett lesz-e bármi változtatás? Köszönettel,Szabó Ignác László | |||||
MoMi | Adatlap | 628026 | 2017. május 19. 20:02 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi nyári szünet előtti összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2017 06.03. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő idei árváltozásáról még nem tudok. Eddig 400.-Ft volt. Momi | |||||
Bishop | Adatlap | 625993 | 2017. április 1. 22:24 | ||
Köszönöm, bevéstem a naptárba! :) | |||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 625991 | 2017. április 1. 22:00 | ||
RBK - minden hónap első szombatján déli 12-től! A következő máj. 6.-án, ne nézd be! :-) Üdv R. | |||||
Bishop | Adatlap | 625989 | 2017. április 1. 21:45 | ||
Bakter, ezt benéztem... A következő mikor lesz? | |||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 625950 | 2017. március 31. 23:02 | ||
Lesz bizony, holnap délben RBK-találkozó! Üdv R. | |||||
tyimosenko | Adatlap | 625949 | 2017. március 31. 22:38 | ||
Sziasztok! Tényleg lesz holnap rebeka? Nem jelent itt meg a szokásos MoMi értesítő. Köszönöm,üdv | |||||
MoMi | Adatlap | 620974 | 2017. január 9. 16:09 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi következő összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2017 02.04. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő idei árváltozásáról még nem tudok. Eddig 400.-Ft volt. Momi | |||||
Miggyuri | Adatlap | 620337 | 2017. január 1. 18:18 | ||
Urak! Segítségre volna szükségem. A 115-ös magyar MiG-15 UTI terepes festésének rajzát keresem. Emellett érdekelne, hogy a neten több helyen felbukkanó, fekete 043 MiG-15 létezett-e vagy kamu. | |||||
MoMi | Adatlap | 620313 | 2017. január 1. 09:51 | ||
Sziasztok! BÚÉK 2017! A RBK klub következő, ez évi első összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2017 01.07. szombat 12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Belépő idei árváltozásáról még nem tudok. Eddig 400.-Ft volt. Sikerekben gazdag Új Esztendőt Mindenkinek! Momi | |||||
MoMi | Adatlap | 618784 | 2016. december 1. 17:21 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, ez évi utolsó összejövetele a megszokott időpontban lesz. 2016 12.03.12:00-től a Fehérvári úton található Főv. Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Boldog Télapót és Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Momi | |||||
MoMi | Adatlap | 613701 | 2016. augusztus 24. 20:23 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, nyári szünet utáni, összejövetele a szokásos időpontban lesz. 2016 09.03.12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton található Műv. Házban! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. Momi | |||||
MoMi | Adatlap | 609419 | 2016. május 25. 20:51 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő, nyári szünet előtti, összejövetele júniusban a szokásos időpontban lesz.2016 06.04.12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton!Július-augusztus szünet! Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. Momi | |||||
sys | Adatlap | 609356 | 2016. május 24. 18:03 | ||
Sziasztok! Június 4-én lesz RBK? | |||||
MoMi | Adatlap | 607358 | 2016. április 19. 19:43 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő összejövetele áprilisban a szokásos időpontban lesz. 2016. 05. 07.én 12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton! Belépő ára a szokásos. Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. momi | |||||
MoMi | Adatlap | 605882 | 2016. március 24. 19:03 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő összejövetele áprilisban a szokásos időpontban lesz. 2016. 04. 02.én 12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton! Belépő ára a szokásos. Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. momi | |||||
MoMi | Adatlap | 604154 | 2016. február 27. 08:19 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő összejövetele márciusban a szokásos időpontban lesz. 2016. 03. 05.én 12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton! Figyelem 03.05. munkanap! Aki kocsival jön fizetni kell a parkolásért! Belépő ára a szokásos. Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. momi | |||||
MoMi | Adatlap | 601920 | 2016. február 1. 10:17 | ||
Sziasztok! A RBK klub következő összejövetele februárban a szokásos időpontban lesz. 2016. 02. 06.én 12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton! Belépő ára a szokásos. (Remélem nem emelnek idén) Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést mindenkinek. momi | |||||
MoMi | Adatlap | 598493 | 2015. december 23. 18:59 | ||
Sziasztok! Boldog Karácsonyt! Az Új Év első összejövetele a REBEKA-nak januárban a szokásos időpontban lesz. 2016. 01. 02.én 12:00-től az FMH-ban a Fehérvári úton! Belépő ára a szokásos. Portán érdeklődni,hogy hová tettek Bennünket, melyik teremben leszünk! Jó makettezést és Boldog Új Évet. Momi | |||||
Kamovos | Adatlap | 597248 | 2015. december 5. 20:54 | ||
Szia. Igen. :) Természetesen a banános dobozok is megérkeztek. A vége felé már 1000 Ft is volt egységesen egy egy dobozban lévő makett ára. Többen is jól bevásároltak. gondolom számtalan viszont eladás is lesz még ebből januárban. :) Jókat sikerült ismét beszélgetnünk. Nekem egy Bilek IL-28 került a birtokomba. :) Már csak az IL-28 UTI hiányzik a magyar néphadsereg csöves állományából, és akkor teljes lesz a sor. :) Üdv: kamovos | |||||
Safranek | Adatlap | 597243 | 2015. december 5. 20:46 | ||
Vmi extra? Volt-e mikulás? Esetleg banán osztás? :) | |||||
Kamovos | Adatlap | 597241 | 2015. december 5. 20:45 | ||
Jó volt, mint mindig. :) | |||||
Safranek | Adatlap | 597233 | 2015. december 5. 19:18 | ||
... ès milyen volt a mai rendezvèny? |
<<< Vissza | Tovább >>> |