<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108. |
TAMÁS78 | Adatlap | 651480 | 2018. november 21. 16:01 | ![]() | |
Te még úgy hiányoztál ebbe a társalgásba a szövegértési képességeiddel, mint egy segglyuk a homlokomra. :) Na sziasztok, van ennél jobb dolgom is. Előzmény: (651477) Sokol 2018. november 21. 15:37 | |||||
Sennás | Adatlap | 651479 | 2018. november 21. 16:00 | ![]() | |
Sokol | Adatlap | 651477 | 2018. november 21. 15:37 | ![]() | |
Sanyikám, ugyan már ne javítsd fel azt a gépet ennyire! Elég lesz, hogyha picit összelötykölöd valami fingerfarbe-val! Úgy nem leszek annyira fusztrált a vackaimmal, és anyu is elhiszi, hogy tiszta profi gyerek vagyok csak a csúnya bácsik maguknak tartogatják a szép díjakat! Á-men! | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 651476 | 2018. november 21. 15:07 | ![]() | |
Öcsém, aki itt megmondja, hogy hogyan kellene másnak makettezni, azok a feketeöves szegecsszámlálók közül a hőbörgő típusúak. Tőled ki vitatja el a jogot vagy a lehetőséget, hogy számolgass, pontosíts, feljavíts? Mikor mondott olyat bárki, bármilyen fórumon, hogy ezt és ezt nem kellett volna ennyire feljavítani vagy átépíteni, és szerintem csináld vissza? Idézz már nekem be egy ilyen hozzászólást bárhonnan, légy szíves. Nem baj, ha nem tőlem, van még 7 milliárd ember, bármelyiktől jó lesz. Mert hogy én bármikor idézek neked egy halom ezzel ellentétest. És mi lenne, ha az állításommal foglalkoznál, leküzdve a személyemmel kapcsolatos vulgárpszichologizációs késztetéseidet? (Történetesen járok néha versenyre, és díjakat is nyertem már, de ez teljesen indifferens a téma szempontjából, csak azért mondom, hogy ami ennyire nem megy, azt szerintem ne erőltesd.) Érted egyébként azt, hogy a legkevésbé sem produktív a céljaid szempontjából, ha NEM a makettgyártót cseszteted az észrevételeiddel? Persze lehet, a jogodat megint nem vitatja el senki, de eredménye nem lesz. Hol problémám nekem, hogy a makettgyártók nem precízebbek? Ez a te problémád, öregem, nem tűnik fel? Én mindössze tudomásul veszem, hogy a piac elenyésző szegmensét jelentitek ti, ezért nem a ti preferenciáitok érvényesülnek a gyártóknál. (Egyébként én is, mert szinte csupa olyat van kedvem építeni, amit senki nem gyárt, és nem is fog. Ezért szkreccselek. Az egész makettet, nem 1-2 részletét.) Szóval várom a kommenteket, ahol a tücsökpöcsök azt követelik a nagy profi félistentől, hogy ne javítsa fel a makettjét. | |||||
ssanyi | Adatlap | 651475 | 2018. november 21. 14:43 | ![]() | |
Melyik részét nem értem? Amikor a "leszarom a pontatlanságokat" makettezők szöveg mögé bújva megakarod mondani mindenkinek hogy hogyan űzze a hobbiját! Neked nem mindegy hogy valaki fotó és egyéb kutatása alapján pontosságot szeretne vagy csak dobozból akar építeni minden feljavítás nélkül? :-D Úgy látom neked valami "versenymakettező" frusztráltságod van! :-D Belemosod a saját problémád abba hogy egy nagy makettgyártó nem képes legalább egy fotót előtúrni a neten egy makettjéhez tervezett festésével kapcsolatosan hogy "na, nagyjából így nézett ki"! | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 651474 | 2018. november 21. 14:15 | ![]() | |
És ha jól körülnéznél, sokkal több olyat látnál, aki leszarja az apróbb pontatlanságokat és tévedéseket. A valósággal vitatkoztok, nem velem. Ezek a beleszarós makettgyártók élnek és virulnak, és az esetek jó részében láthatóan nem a szegecsszámlálókat tekintik elsődleges célcsoportnak. Ezen lehet hőbörögni, láthatóan meg is teszitek, de nem gyanús lassan, hogy hiába? Legalábbis itt és nekünk biztos hiába. Melyik részét nem érted a mondatnak? | |||||
ssanyi | Adatlap | 651471 | 2018. november 21. 13:35 | ![]() | |
Ne vicceljetek már hatalmas összegű "kutatási részlegről" meg "feketeövesek"-ről! Nem a XV. században vagyunk már hogy várjuk a futárt ha híreket akarunk! Ahogyan a neten megtalálta a festés a Trumpi embere, ugyanúgy utána tudott volna nézni a gépnek is! Maximum 2-3 órája ment volna el vele! A makettezők egy részét pedig ne degradáljuk már le azért mert neki az is a szórakozás része ha utánanéz annak a gépnek amit építeni akar! Sok embert láttam már akinek keserű lett a szája íze amikor kiderült hogy a makett amit épített nagyon nem úgy nézett ki, pedig meg volt győződve róla hogy olyan amilyennek egy könyvben vagy egyéb helyen hiteles emberek mondták. "túlnyomó többségnek, nem versenysport. És lehet, hogy ezek még jobban is érzik magukat játék közben." :-D Most jobban érzik magukat vagy nem? | |||||
TAMÁS78 | Adatlap | 651470 | 2018. november 21. 12:42 | ![]() | |
Na ja, a feketeövesek hajlamosak elfelejteni, hogy ez még mindig pusztán egy játék a túlnyomó többségnek, nem versenysport. És lehet, hogy ezek még jobban is érzik magukat játék közben. | |||||
pmheros | Adatlap | 651468 | 2018. november 21. 11:21 | ![]() | |
Üdv! Ha az van a dobozon, hogy "What if" P-47D, akkor igazad van. Ha az van a dobozon, hogy 'USAAF 332nd FG, 100th FS Tuskegee Airmen, Rat Hunter', akkor már nem biztos. Üdv.: pmheros | |||||
Gabusch | Adatlap | 651466 | 2018. november 21. 10:48 | ![]() | |
Abba gondolj bele, hogy a makettezők igen jelentős hányada akar egy valamilyen típusú repülőgépet, tankot, hajót, stb. és nem érdekli a történelmi hűség. Az az illusztris társulat kb. tizedét teheti ki maximum. A kérdés az, hogy ennek okán egy makettgyártónak megéri-e pénzt és energiát fektetni a háttérkutatásokba, amikor a fenti 10% jelentős részének soha, semmi nem lesz 100%-ig megfelelő, így horror pénzekért megvesz kiegészítőket, ha nincs, legyártja magának, ha kell, átfaragja a makettet, utánamegy az összes apró részletnek. Elsősorban nem ők a célközönség, hanem a plebs, akik egy jó kinézetű valamit akarnak és erős túlzással ugyan, de ha mondjuk nem téveszthető össze az F-14 a MiG-29-cel, vagy a Tigris a T-34-gyel, akkor az jó. Ha nekem ebben igazam van, akkor viszont teljesen érthető, ha a gyártók nem mennek még a történelmi hűségnek is utána. | |||||
atika | Adatlap | 651463 | 2018. november 21. 10:05 | ![]() | |
Szerintem nincs igazad. Az, hogy egy - és ez a lényeg, hogy egy - ember saját és más szórakoztatására kitalál valamit, az minden fikciós műfaj (legyen az irodalom vagy a makettezés what if ága) velejárója. Az, hogy egy vagy több cég spórol a kutatáson és a háttérmunkán, nem fektet be önálló ötletekbe és onnan lop - forrás megjelölés nélkül, ahonnan nem szégyell, az a felháborító. Ez bizony nemcsak hogy a Trumpeter hibája, hanem a szellemi tulajdon ellopása, ad absurdum a szerzőnek jogdíj járna minden eladott készlet után. | |||||
zsocate | Adatlap | 651461 | 2018. november 21. 07:28 | ![]() | |
A történelmi hűtlenségért ebben az esetben szerintem nem a Trumpeter okolható, hanem a cikkíró, aki sosemvolt gépeket talál ki és fest meg. Mint írod, több makettgyártót is simán félrevezetett, akik emiatt pedig a mezei makettezőket... | |||||
Spangli | Adatlap | 651459 | 2018. november 21. 02:14 | ![]() | |
Ez így nem teljesen igaz, sőt... az amerikai 15. légihadsereg Mustangot repülő alakulatai már 1944 nyarán megkapták a P-51D változatot (a 31. FG például 1944. június 17-től, a 325. FG – 1944 júliustól használta). | |||||
spenot | Adatlap | 651456 | 2018. november 20. 22:51 | ![]() | |
Hát tényleg érdekes történet. Néhány gondolat: 1. Követtem a linket, elolvastam a cikket és megerősítem, a Trumpeter valóban egy sosemvolt repcsit mintázott meg. 2. A makettezőnek, ha igényes, nagyon észnél kell lennie. Kutasson, mert csak ez vezet el a megfelelő tudásig, mert csak is a tudás véd meg az ellen hogy át...-ák a fejünket. (Az élet minden területére igaz.) 3. Avval is teljesen egyetértek, hogy a makettezés sok kutatómunkát jelent, de ne csodálkozzunk azon sem, ha járműveink világa nagyban érintkezik a fantázia világával, pl. scifi/star wars makettek, what if makettek, paper-panzers, Heer 1946, stb, stb. Néhány évvel ezelőtt, amikor felélesztettem a makettezést mint gyermekkori hobbimat, viszolyogva néztem a Trumpeter gyártotta sosemvolt páncélosokat. Mára megszoktam őket, de egyet sem vettem meg... 4. Mustangok Magyarország felett. A Revell adott ki olyan kései Mustangot, amiről én is azt hittem, ilyenek járhattak Magyarország felett. Jókat írnak a kitről, új tervezés, öntés, stb. de ez a kései Mustang. A németeknek releváns, mert 45 tavaszán ezeket ők megkapták az biztos. De mint utánaolvastam, Magyarország felett ekkor már jórészt áthúzott a front, az angol-amerikai szövetségesek átengedték a légteret a szovjeteknek ezért nem a Mustang D lehetett az ország felett a jellemző Amcsi vadász hanem a B meg C korábbi típusok. Feltételezésem alapján én inkább egy ilyet építenék, mert a szövetséges bombázások garmada 44 második felére esett és akkor még ezek a korábbi típusok voltak zőmében használatban. Hangsúlyozom, zömében. Tehát nem a buborék kabintetős, ami a pilótának majdnem teljes körpanorámát nyújtott, hanem az, ahol a test a kabintető felső széléig szalad a vezető háta mögött, kisebb körlátást engedve. Spenot | |||||
PETI | Adatlap | 651449 | 2018. november 20. 18:07 | ![]() | |
Érdekes történet! Mennyivel könnyebb dolga van annak, aki pl. Magyarországon most is üzemelő típust/lajstromot/oldalszámot épít. De még azzal is mellé lehet menni. A makettezés ezen része elég erősen átalakult profi kutatómunkává. Gratula a felfedezéshez! :) | |||||
pmheros | Adatlap | 651430 | 2018. november 20. 08:38 | ![]() | |
Sok időt töltök háttérinfók gyűjtögetésével. Leginkább a legolcsóbb módján teszem azt: googlézom. (Támaszkodok a könyvekre is, de ha tíz könyvem van a témában, a kereset anyag úgy is egy tizenegyedeikben lesz). Már jó ideje keresek olyan buborék tetős P-47D -esről képet, amely repült/repülhetett M.o. felett (549355 számú "Big Stud" a mindössze 4 Browning -ja miatt nem játszik). Így jött a képbe a 332nd Fighter Group egyik gépe a "Rat Hunter". Hosszú, sokadszori neki futás után sem találtam róla archív képet. Ellenben a web tele az Easy Model (1:72) 39204, és a (1:48) 39309 számú készre szerelt makettek képeivel, amelyek a nevezett gépet ábrázolják. Kicsit figyelmesebben közelítve a témához, találtam ezt az írást: hangar47.com/rat-hunter-knock-off/ Ráengedtem a google fordítót a cikkre, hogy biztosan nem értsem félre, és nagyon tanulságos volt a kapott eredmény. A cikk írója nyilatkozik arról, hogy ő anno ezt a sosem létező gépet álmodta meg egy festményre. A (Trumpeter) Easy Model ezt elég jónak tartotta ahhoz, hogy valós gépként adja ki. | |||||
Zoli | Adatlap | 651096 | 2018. november 12. 14:09 | ![]() | |
Szia, Csak hogy én is bezavarjak a képbe, a jó nyelvek szerint a Matchbox makett a legpontosabb, bár a felülete és részletessége miatt nem sokan építenék meg. Ha csak egy Lightning a cél, függetlenül az alváltozataitól, akkor a Sword együléses korai gépei a jó választás szerintem. Ha F.6 vagy export példányok a cél, akkor az Airfix mellett a Trumpeter is érdemel figyelmet. Előbbinek is vannak hibái, utóbbinak szintén, de nekem a kínai szimpatikusabb és azt fogom megépíteni feljavítókkal vagy az Airfix makett néhány elemével. Remélem most könnyebb a helyzet...… z | |||||
4WD | Adatlap | 651093 | 2018. november 12. 12:15 | ![]() | |
A Pozsonyi börzén csaknem minden gyártó jelentős akciókkal árusít. Én ott vettem tavaly, és az idén is megyek. Van még hely az autóban :) | |||||
pigasos78 | Adatlap | 651091 | 2018. november 12. 11:47 | ![]() | |
Sziasztok. Hogy őszinte legyek én is az Airfix felé hajlok. Csak bezavart a Trumpi, de ezek szerint az felejtős. Az Airfix A05042A jelű cápafogas F6-ot néztem ki...na de 7000-ért? | |||||
atika | Adatlap | 651088 | 2018. november 12. 10:15 | ![]() | |
Szia! Még nem építettem, csak megvásároltam két Sword és egy Airfix készletet. Ahogy írta 4WD a Sword kiindulásnak jó; egyszerű, de ránézésre pontos makett színes fotomaratással a kabinba és gyanta üléssel, és szép matricával (Eduard). Nekem kb. 15€-ba fájt darabja, de megérte. Néhol kicsit kontúrtalan a panelezés (félszárnyak felső-külső része), kíyváncsi leszek alapozás/festés után be kell-e avatkozni egy kis karcolással. Az Airfix (az A05042-es készletről beszélek), az olyan "airfixes", új szerszám, éles, de kicsit mély és széles panelezés, sok alkatrész, nagyon szép matrica. Jónak tűnik, ha 4-5 EFt környékén hozzájutsz (vagy alatta) érdemes kipróbálni. A Trumpeter-ről sok jót nem hallottam. | |||||
4WD | Adatlap | 651085 | 2018. november 12. 09:07 | ![]() | |
Attól függ melyik alváltozat tetszik leginkább. Nekem is az új Airfix jön be leginkább, de a SWORD kicsivel más típusokat ad ki, és nagyobb is a választék. Kiindulási alapnak az is jó. Én egy kétüléses SWORD T.Mk.5 építését tervezem, némi feljavítással. Úgy érzem, hogy 10 EURO-ért jó választás volt. | |||||
f2d | Adatlap | 651084 | 2018. november 12. 08:55 | ![]() | |
72-ben és 48-ban az Airfix-et tartják a legpontosabbanak. Részletességben lehet pimpelni őket a végtelenségig, alapnak talán a legjobb választások. Nekem 72-ben volt Trumpi és Airfix, én az utóbbit tartottam meg, a kínainak van némi alakhibája, a kiömlők környékén, valamint a kabin is rossz helyen van. | |||||
pigasos78 | Adatlap | 651081 | 2018. november 11. 22:33 | ![]() | |
Sziasztok! BAC/Electric Lightningokkal szemezek. Akik otthon vannak a típusban, vagy építettek már ilyet,melyiket ajánlanák? Új Airfix, Sword, Trumpeter...? Köszi, Szabi. | |||||
borisz | Adatlap | 650939 | 2018. november 9. 11:16 | ![]() | |
Sziasztok! Már én nézegettem korábban magamnak a dolgot, és valóban, nincs legjobb készlet. Mindegyiknek van valami alakhibája. A Hobby Boss mint makett szép, meg részletes, de a hibákat már tudod is. az ESCI/Italeri meg elnagyolt, de elvileg alakpontosabb. Vagy legalábbis maskép torz. :D | |||||
f2d | Adatlap | 650926 | 2018. november 8. 19:20 | ![]() | |
Akkor marad az a makett, amit már vagy százszor betettem a virtuális kosaramba, de vásárlás előtt mindig meggondoltam magam. | |||||
atika | Adatlap | 650889 | 2018. november 7. 20:09 | ![]() | |
Köszönjük! Én nem ismertem ezt a cikket, elolvastam az 1/72-es és 1/48-as részt is. ...és meglepődtem, hogy 1/72-ben nincs ajánlott A-7-es! Azt meg valahogy előre sejtettem, hogy 1/48-ban még mindig a Hasegawa a befutó, hibái ellenére is. | |||||
medor | Adatlap | 650886 | 2018. november 7. 19:27 | ![]() | |
f2d | Adatlap | 650876 | 2018. november 7. 18:37 | ![]() | |
Most elbizonytalanítottál. Mondjuk abszolút nem ismerem a Corsair-eket, így az említett hibák fel sem tűntek, csak az, hogy ezen a linken lévő elég jól néz ki, és nem egy bonyolult makett. www.britmodeller.com/forums/index.php www.britmodeller.com/forums/index.php | |||||
Zoli | Adatlap | 650872 | 2018. november 7. 18:22 | ![]() | |
Én megvettem, hátha összeszexel a Fujimi makettel...… Szerintem nézz meg pár kész makettet, az alapján biztos el tudod dönteni, hogy megfelel-e úgy, de amúgy van annyira jó, hogy érdemes megvenni és kicsit pontosítani. z | |||||
f2d | Adatlap | 650870 | 2018. november 7. 17:53 | ![]() | |
Köszi. Akkor felejtős, vagy ezekkel a hibákkal együtt lehet élni? | |||||
Zoli | Adatlap | 650869 | 2018. november 7. 17:34 | ![]() | |
Szia, A tuti nem jut eszembe, de az biztos, hogy a be- és kiömlő túl széles és lapos, illetve a kabintető is szélesebb a kelleténél, tehát elvileg az egész törzs túl széles, valamint az aljának a keresztmetszete is pontatlan. Viszont a verziók közti különbségek bemutatására nem emlékszem...……. z | |||||
mirazsmarci | Adatlap | 650868 | 2018. november 7. 17:28 | ![]() | |
Szia Nem ismerem a makettet közelről, de úgy tudom hogy van valami alakhibája. Majd Zoli megmondja a tutit:-) | |||||
f2d | Adatlap | 650862 | 2018. november 7. 16:07 | ![]() | |
Sziasztok, Hobby Boss együlése A-7 Corsair II-i mennyire helytálló makettek? A különböző változatokban van külömbség, vagy csak a matricákat cserélgette a HB? A, B, E verziók érdekelnének elsősorban. | |||||
Zoli | Adatlap | 650552 | 2018. október 30. 12:11 | ![]() | |
Zoli | Adatlap | 649965 | 2018. október 14. 19:21 | ![]() | |
Szerintem azért más az alkatrészbontás, mert az FA.2 kissé eltér az első verzióktól, a törzse is hosszabb, meg ugye mások a függesztmények és pilonok is. Az meg nem baj, ha egy nem túl jó készlet öntőkeretei helyett a többi változat új szerszámot kapott. z | |||||
atika | Adatlap | 649961 | 2018. október 14. 18:52 | ![]() | |
Az Airfix-ek ára stabilan megy felfelé. Főleg az újdonságok nyitnak magas áron, majd egy kis idővel jönnek az akciók. Az FA2 egy régebbi tool, és sajnos az orrát eléggé elszúrták. A Gr3 egy újabb szerszám és erre épül a Gr1 és az AV8-A is. Jó lett volna - kevesen bíztak is abban - hogy az idei újdonság FA2 majd erre épül. Na, ez elmaradt! :( ... én bízom benne, hogy lesz FRS1 és FA2 is ezen a szerszámon. Nekem Gr3-as van és a régebbi FA2-es; utóbbihoz még szeretnék egy Pavla orrot szerezni, hogy egy kicsit szépítsünk a helyzeten. | |||||
vlevi | Adatlap | 649956 | 2018. október 14. 18:11 | ![]() | |
Én is erre gyanaxom, és nem az alkatrészek eltérésére. Mert a super hobby oldalon van kétféle FA2, a cikkszámuk is ugyanaz, mégis dupla áron van. Azért egy öntőkeret eltérés nem szokott dupla árat eredményezni (ami a Gr1 és az AV8-A között van). Ennek láthatóan teljesen más az alkatrészbontása, mint a Gr1-esnek. www.super-hobby.hu/products/BAe-Sea-Harrier-FA2.html vagy www.super-hobby.hu/products/Sea-Harrier-FA2-23405885.html | |||||
cenci | Adatlap | 649946 | 2018. október 14. 13:17 | ![]() | |
Az AV-8A-ba a GR.3 -asból került bele az egyik keret azért van benne egy másik vezérsík is, illetve egy új keret is ami a fegyverzetet ,katapultülést és antennákat is tartalmazza . | |||||
Zoli | Adatlap | 649942 | 2018. október 14. 11:27 | ![]() | |
Volt egy áremelés a cégnél, gondolom a kettő között. Amúgy az amerikaihoz van két kis új keret, amiatt is drágább. z | |||||
Zoli | Adatlap | 649940 | 2018. október 14. 11:16 | ![]() | |
Volt egy áremelés a cégnél, gondolom a kettő között. Amúgy az amerikaihoz van két kis új keret, amiatt is drágább. z | |||||
vlevi | Adatlap | 649939 | 2018. október 14. 11:12 | ![]() | |
Sziasztok! Nagyon jó, hogy előkerült ez a topic, mert pont ilyen kérdésem lenne. Mi a különbség az Airfix 1/72-es Harrierek között? www.super-hobby.hu/products/Hawker-Siddeley-Harrier-GR1.html vagy www.super-hobby.hu/products/Hawker-Siddeley-Harrier-AV-8A.html Ugyanezt az árkülönbséget látom a Hannants oldalán is. A Hannants mindkettőt "new tool"-ként jelöli. Az öntőkereteket elnézve ugyanaz a kettő, az összeállítási útmutató is ugyanaz, a képek egyformák, csak a számozás tér el. Matricák sem indokolják a majdnem dupla árat, egyik sem "starter kit"? | |||||
Zoli | Adatlap | 649935 | 2018. október 14. 10:21 | ![]() | |
Zoli | Adatlap | 649154 | 2018. szeptember 26. 11:44 | ![]() | |
sanyi | Adatlap | 649124 | 2018. szeptember 24. 22:11 | ![]() | |
Sziasztok! Az ismert lengyel dobozbontogatós oldalon bukkantam erre a szépségre: www.britmodeller.com/forums/index.php www.aoshima-bk.co.jp/product/4905083023426/ www.super-hobby.hu/products/Ki61-I-Tei-Type-3-Hien-244-Flight-Regiment.html Ad egy alapnak jó nyitott motort és dioráma elemeket is. A megamakettnél kevesebb, mint 3000Ft-ért egy rablás a vásárlás. Nagyon szépen kidolgozott, bár rajzokkal még nem hasonlítottam össze, de igényes makettről van szó. Az Aoshima is rájött, hogy régi 5db-ból álló makettekkel nem fog hosszú távon gazdaságos lenni... | |||||
sanyi | Adatlap | 647942 | 2018. augusztus 16. 18:38 | ![]() | |
Aranyos! :) Jó lenne, bár nekem az Italeri/AMT készlet is elég lenne... | |||||
Zoli | Adatlap | 647930 | 2018. augusztus 16. 10:38 | ![]() | |
Zoli | Adatlap | 642435 | 2018. március 30. 12:54 | ![]() | |
Sziasztok, Szerintem egész pofás lett: ipmsdeutschland.de/FirstLook/Special_Hobby/SH_Dornier_Do27_CASA_C-127/SH_Dornier_Do27_CASA_C-127.html Már csak egy izgalmasabb matricalap kellene Sanyinak és nekem. z | |||||
PETI | Adatlap | 641989 | 2018. március 22. 17:22 | ![]() | |
Tök jó, köszi! Faragni mindig van kedvem szerencsére. :) | |||||
Vadász | Adatlap | 641971 | 2018. március 22. 05:46 | ![]() | |
Még nem néztem meg, de nagyon rossz a kép róla. egy időben sokat vitáztunk róla, hogy egy sima együléses, vagy átalakított kétüléses változat. Ezeket az altváltozatokat aránylag könnyen meg tudod építeni belőle: massimotessitori.altervista.org/sovietwarplanes/pages/il-2/il2-camo/il2-1942/il-2model1942.htm massimotessitori.altervista.org/sovietwarplanes/pages/il-2/il2-camo/il2-1942/il-2model1942wintercamo.htm Ha van kedved faragni, akkor ez is érdekes lehet.: massimotessitori.altervista.org/sovietwarplanes/pages/il-2/il2-camo/converted2seaters/transition.htm | |||||
PETI | Adatlap | 641970 | 2018. március 22. 05:31 | ![]() | |
A zsakmanyolt magyar keresztest mennyire nagy melo belole megepiteni? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108. |