| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17. |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17. |
| parahybana | Adatlap | 651624 | 2018. november 24. 20:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Nem sokat értek a hajóhoz, sőt semmit. Mindig csodálattal nézem ezeket a kecses monstrumokat. Minden elismerésem, fantasztikus munka. ;-) Előzmény: (651597) SSZABI 2018. november 24. 11:44 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| TAMÁS78 | Adatlap | 651615 | 2018. november 24. 18:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon zsír. Folytasd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sokol | Adatlap | 651604 | 2018. november 24. 14:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Minden elismerésem! Nagyon komoly munka lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elnar | Adatlap | 651598 | 2018. november 24. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Egy szóban: Tisztelet! Nem semmi amit csináltál vele. A pici vitorlás pedig profi munka ebben a méretben. Nekem a #625789-ben említett 350-es Revell újracsomagolt verziója van a 90-es évek óta összerakatlanul, mert amint belemélyedtem, hogy mit lehetne rajta feljavítani, rájöttem, hogy az csak egy imitációja a Titanicnak, de semmi sem úgy, vagy ott van rajta, mint az eredetin. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 651597 | 2018. november 24. 11:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halihó! Mivel sajnos nem sok civil hajós építés van mostanában - vagy csak nem ide kerülnek fel - gondoltam megmutatom mivel ügyködök már egy ideje. Figyelem, ez hosszú lesz és lehet, hogy unalmas. Miután a Revell Olympic elkészült, szereztem egy Academy Titanic makettet, meg sok tuning cuccot: Flyhawk kiegészítőt, Tomsmodelworks maratást, Eduard maratást, fém árbocokat ilyesmit. Tudom, a Titanic sokaknak már nagyon unalmas, de nálam az Olympic-osztály abszolút favorit, és félkészen van még egy háborús Olympic kezdemény, meg egy Academy Titanicból átfaragott félkész cucc szóval... Szóval, amit lehetett azt próbáltam a magam módján javítani, de mivel a makettnek vannak korlátai sajnos több kompromisszumot is kellett kötni. Korrekciók a teljesség igénye nélkül: - a hajótesten a tatrész lemezosztásait lecsiszoltam, majd húzott szálból és lemezdarabkákból próbáltam a rajzok alapján jobb eredményt elérni. - a felső fedélzetek ablaksorait variálni kellett, van amit letömítettem, van amit újrafaragtam. Az „A” fedélzet elülső ablaksorát reszelővel megmagasítottam. A „B"fedélzet okozta a legtöbb gondot a jobb oldalon: a maketten a két oldalfal tükörképe egymásnak, de ez hibás. a hátsó részen a "Cafe Parisian" oldalán nagyméretű ablaksor van eredetileg, így ezt a részt kivágtam, majd sztirollapocskákból lett az új ablaksor. - a felső fedélzetek oldalfalain pótoltam az eredetileg hiányzó lemezeket. Mivel volt ahol nem adta ki a hely, 1-1 lemaradt… itt az oldalsó ajtókat lecsiszoltam – mivel túl kicsik voltak – és helyettük ragasztottam újakat. - Az előfedélzetek(?) („welldeck”) oldalfalait kivágtam és sztirolból kaptak vékonyabbakat. Ezen a környéken is volt javítanivaló bőven, mert a maketten lemaradtak ezeknek a fedélzetrészeknek jelentős darabjai. Okozott némi bosszúságot, mikor kiderült, hogy a Flyhawk maratás alkatrészei csak részben használhatóak, ugyanis a beugró részek falai el vannak méretezve, és a kialakításuk is a fantázia szüleménye… - Ide kapcsolódóan említem meg a teherdarukat is. Ezeket a Flyhawk maratással javítottam fel, illetve kaptak saját ajtókat, a kilincseket drótszálból pótolva, illetve 1-1 dobozkát. Elég sok darabból állnak, és lehet festés után ez senkit se érdekel majd… A nagyobbik gondot az jelenti, hogy minden daruhoz adja a maga kis talapzatát. Ez azért baj, mert az „aft welldeck”-en lévő kettőnek nem ilyen az alapja. Ezt fémlemezből és sztirolból gyártottam újra. - Az „A” és „B” fedélzeten az összes ajtót szinte pótolni kellett, mert abszurd módon a maketten ezek jelölve vannak, a belső oldalon ahol nem látszik… Szóval a terveket és képeket nézve mindenhová elkészültek ezek, illetve ahol kellett ablakokat tüntettem el és fúrtam újakat. Az ablakoknál is ésszel kell ügyködni, mert van ahol nincs szárnya az ablaknak, csak teliüveg az egész… - A csónakfedélzeten majdnem kész vagyok a felépítmények korrekciójával. Kaptak ablakkeretet, korlátot, és a fa fedélzet öntapadós elemeit. A szellőzők még nincsenek sehol, egy részük a Flahawk gyönyörű gyanta alkatrészei lesznek, a többit viszont újra kell építenem házilag, mert túl egyszerűek és alakhibásak… -Fa fedélzet: az öntapadós cuccoknak – mindnek - az a nagy hibája, hogy pont paszol(na) a makett vonalaihoz. Tekintve, hogy sok a rossz helyen lévő elem gyárilag, így szét kellett vagdosnom és kis szálakból bepótolni a hézagokat az öntapadós elemeken. Nem tökéletes és festéssel majd eltüntetem a hibákat, ez még majd alakul. Ráadás: Az egyik könyvemben találtam egy képet, ahol elhaladnak egy kisebb vitorlás mellett miután kihajóztak Southamptonból. Ehhez hasonlóan akarom a hajót is majd bemutatni. A vitorláshoz valamelyest hasonlót kreáltam én is, egy Airfix Hood csónak alapjaira. A felépítmény sztirollapocskák, húzott szál és maratás, az árboc egy tű, a vitorlák festett vékony papírdarabok. A kötélzet az Uschi féle rugalmas cumó. Jöhetnek a kommentek – már ha nem untátok el az írásomat :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 637089 | 2017. december 27. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| talbi | Adatlap | 626134 | 2017. április 4. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia, Van ám alternatíva: https://www.mantuamodel.co.uk/1_Model_Boats___Ships/Mantua_model_boats/_725__Titanic_First_part_110.html http://titanic-model.com/dc/dcboard.php?az=show_topic&forum=123&topic_id=2270&sub_topic_id=2682&mesg_id=&page= | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| robbiev8 | Adatlap | 625823 | 2017. március 28. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek! Akkor nem veszem meg ezt a revellt. Lesem továbbra is az ebayt hátha találok új minicraftot földi áron... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elnar | Adatlap | 625817 | 2017. március 28. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Valóban. Rákeresve az eredeti gyártóra, pont ez a Revell is. Minden hibájával. Én már 2000 körül szereztem be, új csomagolással. Azóta is részben szétdarabolva várja hogy ítéletet mondjak felette végre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 625811 | 2017. március 28. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! A Revell is átvette ezt a készletet, mert egyébként elég sok logó alatt kiadták, és elég régi a szerszám is. Itt olvashatod merre járt a készlet: titanic-model.com/articles/article1/article1.htm Sok melóval lehet ebből is csak szép makettet. Ráadásul itthon ehhez kiegészítőt, maratást nem fogsz találni. Azokat mind a tengerentúlról lehet csak beszerezni. Ha minden igaz, 1/350-ben az újszerszámos Minicraft Titanic-ot kell beszerezni, mivel az már elég jó minőségű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| robbiev8 | Adatlap | 625789 | 2017. március 28. 13:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Egy kis topik frissítés... Kérdezem, hogy találkozott-e már valaki a revell 350-es Titanicjával. Minőségben ugyan az, mint az academy? Esetleg az academyhez gyártott wood deck, esélyes lehet a revell deck-re? Vagy akkor inkább érdemesebb az academy Titanic-kal foglalkozni. üdv:Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| atu71 | Adatlap | 601761 | 2016. január 30. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hali, Kocce,de màr elvetettem a kérdést.Majd a kovetkezo kittben (szép ladik lesz és nem revell minoségben) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabusch | Adatlap | 601758 | 2016. január 30. 18:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A világítást megoldhatod indukciós elven, amennyiben a tartók nem túl nagyok, ahhoz nem kell drótot átvezetned, mert az, ha jól tudom, akkor két tekercs egymás fölött. Még be tudod tenni a hajótestbe. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| atu71 | Adatlap | 601745 | 2016. január 30. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hali, Vizjàro de nem oceàn :)-ezért teszem ide.Az alap egy Revell 1:108 Harbour Tag boat,sajnos egy fortelem-borzalom,szoktam gondolkodni rajta hogy egy ilyen cég hogyan adhat ki ilyen silàny minoséget,hàt a revell igy. A lényeg : akik ismerik a munkàim tudjàk eléggé àtdolgozom a kitjeimet,vele sem lesz màs képpen (annyira gagyi). A test egyben van és a fedélzeti kabinok is amiket leroviditettem mert az arànyok nagyon rosszak és muszàly volt elvenni belolle,beépitttem merevitoket is a csavarodàs elkerulése végett (igaz csak ZAP-ot hasznàlok)Felragasztottam az utkozo bordàkat de ezek szinte hajonként vàltoznak és ez ilyen lesz,a kormànylapàt még el is megy ezért azt is felhelyeztem. A propellerek szintén maradnak mert nem adok kb. 20 eu érte,ennyiért lehetne cserélni. Sajnos a kabin vilàgitàs nem jon osszem mert a tartokat màr rogzitettem és a ketto vezetéket igy nem tudom kivezetni.A fedélzeti vizkiomloket szintén kivàgtam -sajnos ezek sem voltak ben gyàrilag. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 577442 | 2015. január 30. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ma 70 éve annak a Balti-tengeren elsüllyedt a Wilhelm Gustloff hajó fedélzetén közel 10500 zömében civil utassal.Egy Orosz S-13 tengeralattjáró.Alexander Marinyeszko paracsnoksága alatt.1239 túlélő!6×annyi halott mint a Titanic-on! 10 nappal később ugyanez a parancsnok a General von Stauben korházhajót vette célba fedélzetén 6000 fő.Itt 600 túlélő!14000 halott a 2 hajon.Kemény számok. Ahogy megboldogult Regős Bendegúz mondaná "ehhez képest a Titanic ellsülyedése csak közönséges kofalárma volt" R.I.P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sanyi | Adatlap | 576410 | 2015. január 17. 11:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Atesz76 | Adatlap | 553835 | 2014. február 14. 11:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Oké értem, és köszi, a segítséget! Az a segédlet is biztos jó csak sajnos nem tudunk Angolul. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 553834 | 2014. február 14. 11:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 553833 | 2014. február 14. 11:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Van a Minicraft maketthez egy jó kis építési segédlet a neten (egyébként a nagy része teljesen jó az Academy felújításhoz is) Részletesen le van írva, mit hol kell javítani ahhoz, hogy pöpec legyen. Az Academy előnyét én az árában látom, mert 10-12 ezer körül lehet kapni (most a csereberében volt 9500-ért) és a kiegészítőkkel is jól el van látva (padok, korlátok, csónakdaruk, fa fedélzet...) Az itt is látható néhány kép alapján ez is tűrhető, de kis maratást el fog bírni ez is, azt meg csak külhonból lehet ismét (én már azon is meglepődtem, hogy a makettet lehet itthon kapni egyáltalán) www.micromark.com/minicraft-models-rms-titanic-centennial-edition-1and350-scale-model-kit,10305.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Atesz76 | Adatlap | 553830 | 2014. február 14. 10:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszönöm a válaszod! Igazából a testvérem szeretne venni, de nem tudtuk melyik lehet a jó Revell-t nem akarunk. Van egy Minicraft 1/350 New Centennial Edition of the RMS Titanic makett az egyik hazai makett boltban 24 ezer Ft a Minicraft az milyen minőség? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 553816 | 2014. február 14. 01:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Itthon csak Academy meg Revell van 1/400-ban, az Airfix ahogy én láttam ugyanaz mint az Academy (lehet a képek csaltak). 1/350-est csak külhonból tudsz rendelni, és 25 alatt szerintem nehéz is lesz. Academy-t javaslom, mert szerintem nem olyan rossz készlet, de javítani való akad rajta bőven ha nagyon autentikus hajót akarsz építeni (dobozból építve is szép dísze a polcnak). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Atesz76 | Adatlap | 553801 | 2014. február 13. 21:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Titanic 1/400-as méretben melyik gyártónak a legjobb a minősége? Vagy van még nagyobb is az 1/400-ason kívül, ami jó minőség? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BÉPÉ | Adatlap | 548838 | 2013. december 25. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Imre! Ha lehetséges, keress meg magánban, mert - tudom nem egyedüliként - nagyon érdekel, ahogy a vizet készíted. Nekem már pár kísérletem volt, de egyik sem tetszett, mert nem volt igazi. Előre is köszönöm a válaszodat. Üdv: Péter (peterbud47@windowslive.com) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sanci | Adatlap | 548835 | 2013. december 25. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok ! Pár kérdésem volna, ehhez kérnék segítséget. Az 1/400-as Titanic makettek közül a Revell, vagy az Akademy a jobb választás ? Illetve a két makett között mi a különbség, és mik a különbségek? Az Akademyhez készített feljavító készletek,használhatók a Revell hajóhoz? Válaszaitokat előre is köszönöm szépen ! Sanci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| TAMÁS78 | Adatlap | 545186 | 2013. november 5. 11:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon jó. Hogy készült a víz? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 545184 | 2013. november 5. 11:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Szerintem nagyon hangulatos lett, és a víz megjelenítése is nagyon tetszik :D Ki gyártja ezt a hajót? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Indiana73 | Adatlap | 545154 | 2013. november 4. 21:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VJani | Adatlap | 539726 | 2013. augusztus 15. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia. Lehet a technikával nőttek az emberek is :))) De: Allure 363 hossz 47 széles a vízvonalnál 60.5 a max 72 magas Titanic 269 hossz 28 széles 56 magas az árboccsúcsig Ami számomra érdekes és az Allure merülése 9,3 a Titanicé 10,5..? Mérjetek :))) Szerintem is sántít de nem nagyon... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tyimosenko | Adatlap | 539704 | 2013. augusztus 15. 13:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem nagyon tunik realisnak a montazs. Szerintem problemas, hogy a Titanic orraban levo figura kb ugyanakkora, mint a 300 meterrel mogotte levok a masik hajo orraban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 539686 | 2013. augusztus 15. 09:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Az egyik gödöllői versenyen készítettem egy képet. A háttérben a a Preussen előtérben a Santa Maria. Mindkettő vitorlás, van köztük kb 500 év. A Santa Maria a csónakja lehetne a Preussennek.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VJani | Adatlap | 539636 | 2013. augusztus 14. 11:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VJani | Adatlap | 539635 | 2013. augusztus 14. 11:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Azért a technikák mögött még mindig ott az EMBER... Lásd Costa Concordia :/... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Podva | Adatlap | 539628 | 2013. augusztus 14. 10:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
...És annak is mi lett a vége :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VJani | Adatlap | 539627 | 2013. augusztus 14. 09:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jó "kép"! Modern technika volt a Titanic is a maga korába...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 539534 | 2013. augusztus 12. 17:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| VJani | Adatlap | 538974 | 2013. augusztus 4. 18:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Itt is megpróbálom, hátha! Szeretnék beszerezni két Toms Modelworks maratást. Mindkettő 1:700 Titanic makettet hivatott feljavítani. Tud valaki segíteni a beszerzésükben? Köszönöm! Ja, lényeges, T-769, T-770 a maratások azonosítója. Jani | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 538549 | 2013. július 30. 07:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
fantasztikus Titanic makett! (1/48) www.fineartmodels.com/fineartmodels.com/RMS_Titanic/RMS_Titanic.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 520797 | 2013. január 4. 08:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Tudtátok, hogy a Revell az új 1/700 -as Titanic makettje mellé, készít majd OLympicot is? www.revell.de/index.php Legalábbis remélem, hogy ez nem csak valami kósza terv részükről... Egyébként megvan ez az új makett valakinek? Esetleg leírná a tapasztalatait? A másik számomra nagyon tetszetős hír, hogy a 3 testvért 1/200-ban új papírmakettbe is kiadják, ami így első ránézésre szebb lesz mint az eddigiek. www.papermodels.pl/index.php Így már boldog lesz az új év :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 519479 | 2012. december 22. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nekem úgy tűnik egy Igra vitrolás készlet darabjai.Valahol, valamikor a kezembe akadt egy bark vitorlás, abban láttam ilyet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mirazsmarci | Adatlap | 519430 | 2012. december 22. 11:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| doky3 | Adatlap | 455821 | 2012. november 1. 17:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen kár érte, pláne annak fényében, hogy tudomásom szerint még pár éve szóbakerült a helyreállítása is, de sajnos "jó magyar szokásként" erre (sem) jutott pénz. Elvontatták a tápéi kikötőbe, ahol hagyták végérvényesen tönkremenni :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 455820 | 2012. november 1. 10:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| doky3 | Adatlap | 455819 | 2012. október 31. 09:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bár nem óceánjáró, de gondolom azért elfér itt. Elszomorító, hogy Szeged egykori jelképe (majdnem) nyomtalanul eltűnik :( www.delmagyar.hu/szeged_hirek/meztelen_a_szoke_tisza/2304267/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 455818 | 2012. augusztus 12. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bár hasonlít a Lancastria gőzösre is... www.nieuwsdossier.nl/scheepvaart/rms-lancastria-gebombardeerd A fehér festés végigfut az orráig, a tatrésze pedig szintén emeletes. Az szerintem biztos, hogy ez is egy Cunard-White Star hajó lesz... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| SSZABI | Adatlap | 455817 | 2012. augusztus 12. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! A négykéményes szerintem a Cunard Aquitania-ja, a kicsi mellette nekem nem ismerős... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Wrecker | Adatlap | 455816 | 2012. augusztus 12. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rmsOlympic | Adatlap | 455815 | 2012. augusztus 12. 19:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Van valakinek egy Airfix ss France makettje (lehetőleg dobozban, elkezdetlenül) amitől megválna? Előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| piratvitorla | Adatlap | 455814 | 2012. augusztus 5. 11:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Egy íráshoz elég sok érdekes képet találtam. Sajnos ezek nagyobb része nem jó számomra, viszont nem akarom veszni hagyni őket, így megosztom veletek. A cikkhez egyik fórumtársunk nyújtott némi segítségét lektorálás formájában, amit ezúton is szeretnék megköszönni. (Most jutott eszembe, hogy nem írom ide a nevét engedély nélkül.) Tehát jönnek a képek, ha kérdés van valamelyikről jöhet az is. Kicsit belemélyedtem a témába, bár még most is találok újabbnál újabb adatokat... üdv Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| piratvitorla | Adatlap | 455813 | 2012. május 1. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 455812 | 2012. május 1. 15:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Azért bízzunk benne, h a hajótest biztonságosabb lesz mint az eredeti... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |