<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Zoli | Adatlap | 634369 | 2017. október 31. 15:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634365 | 2017. október 31. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634363 | 2017. október 31. 15:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Biztos lesz ez is előbb-utóbb, ha jól rémlik van is valami katonai verziója, arra nagyobb esélyt látok. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634362 | 2017. október 31. 15:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634361 | 2017. október 31. 14:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elég sok rettenet sorra került már, miért pont ez ne kerülne? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634359 | 2017. október 31. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634358 | 2017. október 31. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Mire sorra kerülne fröccsöntve, addigra már nem is fog létezni a technológia, minden 3D lesz. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lacipapa | Adatlap | 634356 | 2017. október 31. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634354 | 2017. október 31. 12:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Így van, nekem ezek kellenek! :) A Belphegort megvárom fröcsizve, 98 Euro-t nem adnék érte. A Dromi viszont jöhet, pont tegnap jött meg a Dromi típuskönyvem a szerbektől. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634317 | 2017. október 30. 08:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Még egy makett Petinek: www.72news.eu/2017/10/dream-model-pzl-mielec-m-18-dromader.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fulgyu | Adatlap | 634246 | 2017. október 28. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek engem is érdekelnének! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634242 | 2017. október 28. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyesmit én sem, de esetleg apróságokat (fegyverzet stb) se? Én is az ukránokra várok már minden témában... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rrobbie | Adatlap | 634241 | 2017. október 28. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Shapeways-ről nem vennék, megvárnám míg kiadja a Modelsvit... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634240 | 2017. október 28. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 634238 | 2017. október 28. 17:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van. Pl. PZL-101 Gawron, R-26 Góbé... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634236 | 2017. október 28. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 634189 | 2017. október 27. 17:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a műanyagot tekintve dettó ugyanaz a készlet új matricával. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szt_péter | Adatlap | 634186 | 2017. október 27. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezért jó, hogy vannak ezek a dobozbontások, mert amúgy simán a vásárló megtévesztése szimplán trehányságból. Az előző KH Szu-17 készletet eléggé lehúzták, ezt annyira nem, de nem kockáztatok: szerintem nem fogom megvenni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634183 | 2017. október 27. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a magyar Szuhoj téma mindig kikészíti őket idegileg... Emlékszem, egy régi KP 48-as dobozon is rajta volt a 02-es magyar gép, a dobozban meg nyoma sincs... Furcsa. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634182 | 2017. október 27. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi, ez nagyon hasznos! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634167 | 2017. október 26. 23:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Milyen bájosan mutatja, hogy szerinte elég a függőleges tövében variálni az M-3 és M-4 között... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szt_péter | Adatlap | 634164 | 2017. október 26. 23:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A dobozon rajta van a magyar Szuhoj, de a készletben már nincs benne a matrica. Most akkor hogy is van ez? Elég gáz... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Némo | Adatlap | 634159 | 2017. október 26. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Dobozbontogatás, építgetés... www.themodellingnews.com/2017/10/gary-dry-fits-fitter-in-his-review-of.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634136 | 2017. október 26. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem hiszem, legalábbis nekem tetszik a bemutatott makett. A festési variációk és a sokféle dobozolás nekem is tetszik, mindenki kedvére válogathat. Viszont nekik se szabad hinni, vannak "érdekes" festések náluk is. A színek miatt én annyira nem fanyalgok, a net tele van átváltó táblázatokkal és rengeteg információval mindenről, ez legyen a legnagyobb bajuk. Ráadásul ennek a típusnak elég ismertek a színei, nem volt sok variáció, az angol és francia színeket is könnyen meg lehet találni. Én csak örülök a makettnek, mert általában az újdonságaik elég pontosak, részletesek, jó minőségűek, kevés és apró hibákkal, bár biztos vannak kivételek. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pmheros | Adatlap | 634135 | 2017. október 26. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt azért megkérdezném a Csehektől, hogy ők maguk is a Humbrol festékeit használják a bemutató makettjeikhez ? De őszintén! (Az újabb kiadású Humbrol -ok egyre nagyobb szemcsenagyságú pigmenttel jönnek, fedőképességük egyre rosszabb, a képzett szemcsés felület jelentős utómunkát igényel. Először azt hittem csak az Enamel -jeiket sújtja ez a betegség, ezért napokban kipróbáltam az akriljukat is, ami még rosszabb volt. Megyek is át a festés topikba panaszkodni.) Lassan más festékgyártók színeit is feltüntethetnék a termékeiken. Ők is, meg a KP is. Amit tetszik a készletben, hogy változatos összeállítású festési lehetőségeket raktak a dobozba. Üdv.: pmheros | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634133 | 2017. október 26. 11:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az utolsó képen milyen nemzetiségű gép van? Esetleg dél-jemeni? Vagy szír lázadó? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634127 | 2017. október 26. 10:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634116 | 2017. október 25. 22:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 634095 | 2017. október 25. 12:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok cenci és 4WD, szuper-Szuhoj fotó-választékot raktatok fel, lehet bőven válogatni, egy-két képnél viszont pontatlan a megnevezés. A "Su-22UM in desert" az nem UM, hanem M4 változat (valószínűleg szíriai a mostani ISIS elleni harcokból), a piros "305 Farkas" viszont M3U vagy UM3K lehet. Van viszont a fotók között egy hatalmas ritkaság is, ez a "Su-22UM Krasznodar" jelzésű - ennek e törzs-hátsórésze még a korábbi nem púpos-gerincű, hanem a "csónakos orrú" Szu-22M2-ről való, alacsonyabb a függőleges vezérsíkja! Szóval ez valami keverék típusváltozat, nem sok lehetett belőle! Még egyszer köszi hogy felraktátok! Üdv R. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 634086 | 2017. október 25. 07:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már Su-22, akkor pár kedvenc kétüléses fotó. Nekem leginkább az ex Iraki gép tetszik az Iráni légierő színeiben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634082 | 2017. október 25. 00:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Baromijó képanyag, köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634081 | 2017. október 25. 00:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehetne pedig miből válogatni ,persze a SU-17/22 M,M3 változatoknál vannak kisebb külső eltérések amiknek az alkatrészeit mellékelhetné a gyártó . A képeken Magyar, Peru,Irán,Iraki,Vietnám,Orosz,Líbiai,Afgán légierő gépei vannak . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634059 | 2017. október 24. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nahát, más is kifogásolja a gyártók "gondolatait" a termékpalettáikat illetően? Azt hittem, ez csak az én hobbim... :) Amúgy tökjogos, a vietnámi Fitterek gyönyörű festéssel rendelkeznek, 72-ben csudaszép lenne a polcon... Perui és iraki légierőkben is volt sok szép festés. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 634054 | 2017. október 24. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meddig tartana a kínaiaknak számítógéppel megtervezni egy új törzshátsórészt? A Kittyhawk féltörzse úgyis több részből áll... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634053 | 2017. október 24. 15:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nem jól tudod, lentebb cenci kolléga felsorolása első ránézésre teljesnek tűnik, így minimum 6 országban repkedtek, vagy a szerencsésebbeknél még ma is repkednek ezek a Szuhojok! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634052 | 2017. október 24. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez sem helyes megfogalmazás, az oroszoknak is volt annak ellenére, hogy export változatnak készült, de asszem Peru is rendelt belőle, Líbia és Irak viszont nem, ha jól tévedek. Kizártnak tartom, hogy csak nekünk 15 gépet gyártottak volna, annyiért nem érte volna meg áttervezni a típust. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 634050 | 2017. október 24. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Tumanszkij-hajtóműves változatot tudomásom szerint csak a Magyar Néphadseregre sikerült rásózni úgy, hogy nem is gyártottak többet, mint az MN szükséglete volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634044 | 2017. október 24. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, csak kicsit sok lenne a kettő együtt, hogy lecseréljem a Trumpeter traktort... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisz76 | Adatlap | 634043 | 2017. október 24. 11:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Trumpeter viszont kiadja a teljes szerelvényt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634040 | 2017. október 24. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem, viszont ha jól láttam, a vontatmány nem kapható külön, csak a rakéta, tehát akkor a teljes szerelvényt meg kéne venni a Bronco maketthez... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisz76 | Adatlap | 634038 | 2017. október 24. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A szovjet/orosz harcjárművek topikba Juge75 kolléga rakott is fel pár képet a ZIL-131V-ről a rakétaszállítóval együtt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634037 | 2017. október 24. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem értem miért nem éri meg a SU-17/22 M3,UM3 R–29BSZ–300 hajtóművel használt változatot 1/72 és 1/48 méretben legyártani ,pedig több ország is használta ( Orosz,Magyar,Libya,Peru,Iraq,Vietnám stb.). A KittyHawk (1/48)és a Modelsvit(1/72) cégeknek szerintem semmiből nem állna és szerintem kereslet is lenne rá. Átalakító szettet is csak itthon készítettek kedves makettező társunk jóvoltából műgyantából 1/72,48 méretben ami szerintem elég jó,de azt sem kereskedelmi célból és csak elvétve lehet itt ott hozzájutni . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 634034 | 2017. október 24. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek csakazértis magyar gépet akarnak csinálni a nem megfelelő hajtóművel és svanccal: www.cybermodeler.com/news/kitty1.shtml | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634030 | 2017. október 24. 07:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Erre gondoltam én is, de nem vagyok jártas a témában. Viszont nagyon tetszik a traktor! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 634026 | 2017. október 24. 04:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Így van, még fotó is maradt fenn róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 634025 | 2017. október 24. 04:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szerintem igen. Ha jól emlékszem légvédelmi rakéták szállítására is használtuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633973 | 2017. október 23. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy újabb hiánypótlás és állítólag ebből volt nekünk is: www.72news.eu/2017/10/mars-models-dornier-do-23-sketch-of.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633972 | 2017. október 23. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, www.missing-lynx.com/reviews/russia/broncocb35194reviewbg_1.html Ezt mintha kicsit túltolták volna, fele ennyi alkatrész is elég szokott lenni egy traktorhoz, biztos lehetett volna egyszerűsíteni rajta. Bár lehet, hogy a felére nem lesz szükség. Ilyen változat volt nálunk amúgy? z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
charles | Adatlap | 633935 | 2017. október 22. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
charles | Adatlap | 633934 | 2017. október 22. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
z