<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
sanyi | Adatlap | 634133 | 2017. október 26. 11:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634127 | 2017. október 26. 10:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634116 | 2017. október 25. 22:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 634095 | 2017. október 25. 12:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok cenci és 4WD, szuper-Szuhoj fotó-választékot raktatok fel, lehet bőven válogatni, egy-két képnél viszont pontatlan a megnevezés. A "Su-22UM in desert" az nem UM, hanem M4 változat (valószínűleg szíriai a mostani ISIS elleni harcokból), a piros "305 Farkas" viszont M3U vagy UM3K lehet. Van viszont a fotók között egy hatalmas ritkaság is, ez a "Su-22UM Krasznodar" jelzésű - ennek e törzs-hátsórésze még a korábbi nem púpos-gerincű, hanem a "csónakos orrú" Szu-22M2-ről való, alacsonyabb a függőleges vezérsíkja! Szóval ez valami keverék típusváltozat, nem sok lehetett belőle! Még egyszer köszi hogy felraktátok! Üdv R. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 634086 | 2017. október 25. 07:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már Su-22, akkor pár kedvenc kétüléses fotó. Nekem leginkább az ex Iraki gép tetszik az Iráni légierő színeiben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634082 | 2017. október 25. 00:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Baromijó képanyag, köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634081 | 2017. október 25. 00:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehetne pedig miből válogatni ,persze a SU-17/22 M,M3 változatoknál vannak kisebb külső eltérések amiknek az alkatrészeit mellékelhetné a gyártó . A képeken Magyar, Peru,Irán,Iraki,Vietnám,Orosz,Líbiai,Afgán légierő gépei vannak . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 634059 | 2017. október 24. 18:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nahát, más is kifogásolja a gyártók "gondolatait" a termékpalettáikat illetően? Azt hittem, ez csak az én hobbim... :) Amúgy tökjogos, a vietnámi Fitterek gyönyörű festéssel rendelkeznek, 72-ben csudaszép lenne a polcon... Perui és iraki légierőkben is volt sok szép festés. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 634054 | 2017. október 24. 16:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meddig tartana a kínaiaknak számítógéppel megtervezni egy új törzshátsórészt? A Kittyhawk féltörzse úgyis több részből áll... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 634053 | 2017. október 24. 15:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nem jól tudod, lentebb cenci kolléga felsorolása első ránézésre teljesnek tűnik, így minimum 6 országban repkedtek, vagy a szerencsésebbeknél még ma is repkednek ezek a Szuhojok! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634052 | 2017. október 24. 14:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez sem helyes megfogalmazás, az oroszoknak is volt annak ellenére, hogy export változatnak készült, de asszem Peru is rendelt belőle, Líbia és Irak viszont nem, ha jól tévedek. Kizártnak tartom, hogy csak nekünk 15 gépet gyártottak volna, annyiért nem érte volna meg áttervezni a típust. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 634050 | 2017. október 24. 14:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Tumanszkij-hajtóműves változatot tudomásom szerint csak a Magyar Néphadseregre sikerült rásózni úgy, hogy nem is gyártottak többet, mint az MN szükséglete volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634044 | 2017. október 24. 11:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, csak kicsit sok lenne a kettő együtt, hogy lecseréljem a Trumpeter traktort... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisz76 | Adatlap | 634043 | 2017. október 24. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Trumpeter viszont kiadja a teljes szerelvényt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634040 | 2017. október 24. 11:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem, viszont ha jól láttam, a vontatmány nem kapható külön, csak a rakéta, tehát akkor a teljes szerelvényt meg kéne venni a Bronco maketthez... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisz76 | Adatlap | 634038 | 2017. október 24. 10:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A szovjet/orosz harcjárművek topikba Juge75 kolléga rakott is fel pár képet a ZIL-131V-ről a rakétaszállítóval együtt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 634037 | 2017. október 24. 10:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem értem miért nem éri meg a SU-17/22 M3,UM3 R–29BSZ–300 hajtóművel használt változatot 1/72 és 1/48 méretben legyártani ,pedig több ország is használta ( Orosz,Magyar,Libya,Peru,Iraq,Vietnám stb.). A KittyHawk (1/48)és a Modelsvit(1/72) cégeknek szerintem semmiből nem állna és szerintem kereslet is lenne rá. Átalakító szettet is csak itthon készítettek kedves makettező társunk jóvoltából műgyantából 1/72,48 méretben ami szerintem elég jó,de azt sem kereskedelmi célból és csak elvétve lehet itt ott hozzájutni . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 634034 | 2017. október 24. 09:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek csakazértis magyar gépet akarnak csinálni a nem megfelelő hajtóművel és svanccal: www.cybermodeler.com/news/kitty1.shtml | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 634030 | 2017. október 24. 07:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Erre gondoltam én is, de nem vagyok jártas a témában. Viszont nagyon tetszik a traktor! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 634026 | 2017. október 24. 04:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Így van, még fotó is maradt fenn róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 634025 | 2017. október 24. 04:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szerintem igen. Ha jól emlékszem légvédelmi rakéták szállítására is használtuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633973 | 2017. október 23. 11:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy újabb hiánypótlás és állítólag ebből volt nekünk is: www.72news.eu/2017/10/mars-models-dornier-do-23-sketch-of.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633972 | 2017. október 23. 11:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, www.missing-lynx.com/reviews/russia/broncocb35194reviewbg_1.html Ezt mintha kicsit túltolták volna, fele ennyi alkatrész is elég szokott lenni egy traktorhoz, biztos lehetett volna egyszerűsíteni rajta. Bár lehet, hogy a felére nem lesz szükség. Ilyen változat volt nálunk amúgy? z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
charles | Adatlap | 633935 | 2017. október 22. 11:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
charles | Adatlap | 633934 | 2017. október 22. 11:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 633769 | 2017. október 16. 21:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Csatlakozok azon hobbitársak közzé, akik csendben vannak/lesznek és nem rontják el mások örömét, azáltal, hogy nem világosítják fel őket, épp milyen romhalmaz makettnek örül - ami ráadásul egy kisebb vagyonba kerül. Hidd el, vagyunk páran, inkább nem sorolom fel a neveket. Egyébként a Me-262-est említettem Neked, kár, hogy lottón nem jön be a jóslatom/tippem. Őket is szidtam, bár tény és való, hogy kevesebbet, mert legalább igyekeznek. Részemről itt a vége a vitának, kisebbik nyűgöm is nagyobb annál, hogy marhaságon vitázzak - közben pedig igazam van... Most kezdődik a Jelek a Film+-on, inkább nézzétek ti is, mert hatttalmas FILM! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 633764 | 2017. október 16. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia A legtöbb makettező nem használ kiegészítőket. Általánosságban drágák és nem is mindig szebbek, legalábbis ár/érték arányuk nem túl jó... üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirazsmarci | Adatlap | 633762 | 2017. október 16. 20:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csaó Ha már mindenképpen fikázni kell, én inkább a különböző kiegészítőket gyártókat venném elő. Vannak a nagyobb cégek, melyek szép dolgokat csinálnak, de azért tudnak meglepetéseket okozni, pl nem fér el ahova tervezték; ill. a rengeteg egyéb cég, melyek ugyanolyan drágák, viszont néha elég igénytelen termékeket csinálnak pl Olymp resin. Sok cégre jellemző, ide sorolom a matricagyártókat is, melyek szép termékük mellé egy szánalmas útmutatót mellékelnek, melyek még egy 60-70-es évekbeli Airfix vagy KP fénymásolat szintű , kézzel rajzolgatott- satírozgatott katyvasz amiből nem sok minden derül ki. Matricagyártóknál jellemző még hogy oldalnézeti rajzot már sajnálnak csinálni, vagy egy rajzon próbálják "elmagyarázni" több gép jelzéseinek az elhelyezését. Másik dolog ami rettenetesen idegesítő, ha különböző cégek (makettgyártók és kiegészítők egyaránt ) amúgy szépen kidolgozott részleteit egymással összehasonlítjuk. Ilyenkor látszik, hogy a tervezők valóban az eredeti gép fotói alapján dolgoztak, de a méreteket hasraütésre határozták meg. Elég megnézni pl a K-36-os katapultüléseket, nem találni két egyforma méretűt. Vagy fotomaratott műszerfalakat, egyik kb fele akkora mint a másik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633758 | 2017. október 16. 19:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 633752 | 2017. október 16. 19:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633750 | 2017. október 16. 17:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, A múltkor abbamaradt makettgyártó szidásos rovatot folytatnám. Pár hete megvettem az Airfix Me-262 kitjét, csak interneten látott fényképek alapján. Elsőre tetszett is, egyedül a szegényes kabin nem hozott lázba. Aztán gyorsan megnéztem az egy barátomtól félkészen kapott Revell gyártmányt és akkor annyira már nem örültem. A közel 20 évvel idősebb német makettnek nemcsak a kabinja szebb és részletesebb, hanem a felülete is. Egyedül az egybeöntött kabintető és a zárt főfutó-aknák terén van lemaradása az új "angol" maketthez képest, amúgy mindenben jobb. De nincs semmi baj utóbbival se, így is egész jó, bár ahhoz képest inkább közepes makett, viszont kétszeres áron... Már többször csalódtam az új Airfix makettekben, de úgy látszik, nem elégszer, mindig meg kell vennem az újdonságokat. Remélem a B-25 tényleg jó lesz. Sanyi, vélemény? De ha van más cég is, amit szidhatunk, írj! A többiekre is számítok. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633689 | 2017. október 15. 12:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633688 | 2017. október 15. 12:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Igen, azt nem is néztem. Bár a keretek alapján nem arra gondoltam. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rrobbie | Adatlap | 633672 | 2017. október 14. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hát, a Special Hobby hála Istennek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633669 | 2017. október 14. 18:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nnna végre! Bíztam benne, hogy előbb-utóbb ezt is kiadják, nem is kellett sokat várni. Kíváncsi vagyok, ezt most ki öntötte, mert nem Sword szerszámosnak tűnik. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633668 | 2017. október 14. 18:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Tényleg fura, de ez inkább csak figyelmetlenség lehet. Ha ez lesz a legnagyobb baja, akkor nagyon jó makett lehet, de kétlem, hogy így lenne... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 633659 | 2017. október 14. 15:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hu de jó ,az egyik kedvenc típusom, és ahogy látom az összes verziót adja ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 633656 | 2017. október 14. 13:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli szavaival élve egy újabb tádáááám... Már nagyon kellett. És nem is néz ki rosszul ! www.72news.eu/2017/10/tarangus-and-special-hobby-saab-37.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 633636 | 2017. október 13. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amúgy szép makettnek tűnik, igaz a Dragon sokkal jobban néz ki szerintem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 633635 | 2017. október 13. 21:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Nem akarok belekötni apróságba... De már a doboztető is érdekes, ugyanis a festésmintáknál US Air Force-t ír, holott akkor még nem is létezett. Vajon a többi információ is ilyen pontos? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633609 | 2017. október 13. 10:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 633513 | 2017. október 10. 16:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
+számold hozzá, hogy a legtöbb megvásárolt makett csak szájjal lesz megépítve, mert már mindenkinek annyi elkezdetlen makettje van, hogy 10 élet is kevés hozzá. Pláne, ha nem dobozból épít. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 633508 | 2017. október 10. 12:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nincs benne feltétlenül meglepő. Azt írtam, hogy simán megveszi, ha akarja. Aki anyázik egy fórumon, az nyilván nem akarja. Pl. nem feltétlenül örül neki, ha olyan 3in1 készletet kap csak, amiből ugye egyet épít meg, viszont esetleg marad két tökfelesleges öntőkerete, amit potyára kifizettetnek vele. Avagy a mellékelt szemenkénti, működőképes, méregdrága lánctalp, amire nincs igénye, mert egy félszemenkénti is jó lenne neki, vagy Friult akar mindenképpen. És nyilván lehetne ragozni olyan irányba is, hogy mindenképpen maratásokat tenne rá, így még csiszolhat is napokat, az így képzett műanyagpor is ki lett fizetve, stb. Azt meg nem tudjuk, hogy amikor az ember olvasgatja a fórumbejegyzéseket, az a vásárlók mekkora részének véleményét képviseli. Nyilván nem a túlnyomó többségét, mert pl. ezek a dolgok engem sem érdekelnek, így nem fogok nekiállni sublerrel méricskélni, meg frász tudja honnan letöltött pixeles képekre illesztgetni. Volt már rá példa ugyan, mert szkreccselni akartam, el is sírtam magam izibe. Mert ugye, mint nem győzöm hangoztatni, a makettező társadalom domináns része szerintem nem igényli sem a 100%-os pontosságot, sem pedig a baromi részletezettséget. Bármi áron meg biztosan nem. És most így a végére jutott hirtelen eszembe a makettgyártókkal kapcsolatban egy olyan, hogy mi van, ha ezek az induláskor olyan 20-30 év megtérüléssel számoltak a viszonylag alacsony áraikkal, viszont tartanak tőle, hogy a 3D nyomtatás teljesen be fog tenni az üzletnek, mondjuk 5-10 évvel a várt megtérülés+profit előtt? Akkor az egyetlen lehetőségük, hogy ezt megelőzendő, minden különösebb látható ok nélkül árat emelnek. És akkor még jöhetnek az olyan közgazdasági dolgok, hogy netán kartelleznek, illetve előfordulhat, hogy úgy gondolják, a vevők véleménye szerint az olcsó termék szükségképpen bóvli, így nem veszik meg. Van egy ilyenem : www.britmodeller.com/forums/index.php 2000+Ft. Az érzésem kb. ez vele kapcsolatban: www.youtube.com/watch Amúgy a pont Petinél van. Akinek nem tetszik, faragja ki magának! Elárulom, a nyígó társaság javának nem fog sikerülni olyan szinten sem, mint egy 200 éves KP makett, mert előbb ugrik rá páros lábbal. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633504 | 2017. október 10. 10:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Egy picit vitatkoznék Veled is, mert a nyugati fórumokon is többször olvastam a lázongásokat egy-egy új makett a korábbi alternatívákhoz képesti sokkal magasabb árán. Az egyértelmű, hogy simán ki tudják fizetni ezeket, de nem mind hajlandó annyit áldozni egy halom műanyagért és inkább maradnak az adott típus régebbi, de sokkal olcsóbb változatánál. Engem is meglepett a dolog. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 633503 | 2017. október 10. 10:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Néhány érdekesebb újdonság: www.72news.eu/2017/10/bpk-pilatus-au23-peacemaker.html www.72news.eu/2017/10/kora-models-gotha-go-145a.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 633489 | 2017. október 9. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszi sracok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 633487 | 2017. október 9. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 633479 | 2017. október 9. 17:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pozitiv megkozelites: -a makettezo nem ismer lehetetlent, -a makettgyarto bizonyos anyagi ellenszolgaltatas fejeben segiti a makettezot celjai elereseben, -a makettezo orommel fogad minden gyartmanyt, amit sajat erobol nem lenne kepes megteremteni, -a makettgyarto egy alapot nyujt, amit a makettezo tovabb javit es tokeletesit, -a makettezo elmelyult munkaval es alazattal viszonyul a maketthez, azt magas szinten alakitja megfelelo munkava. Negativ megkozelites: -ha a jelenleg letezo osszes gyartmanyt eltuntetnenk a Fold szinerol, mondjuk 1993-ig visszamenoleg, akkor is ilyen lazan lepontoznank minden makettet, vagy rajonnenk - az eltunesukkor -, hogy mekkora kincs van/volt a birtokunkban, amit nem ertekeltunk? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 633478 | 2017. október 9. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
El tudom azt is képzelni, hogy a trehányság, meg az "úgyis megveszik" hozzáállás mellett bizonyos szándékosság is fellelhető a dologban. Gondolok itt arra, hogy esetleg direkt hagynak lehetőséget a feljavító-gyártóknak. Amilyen részletezettséggel ki tudnak újabban adni cuccokat, úgysem sok babér terem már nekik, értem a babérok alatt a 15-20 évvel ezelőtti állapotokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csapó | Adatlap | 633472 | 2017. október 9. 14:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak egy gyors választ adnák és be is fejezném mert hosszú lett a téma és nem szeretnék untatni senkit sem.Szóval a nyugati fórumokba belenézegetve sokkal nagyobb hőzöngéssel találkoztam mint itt a fórumon bármikor az évek alatt. Voltak akik vették a fáradságot és írtak ezzel kapcsolatban konkrét hibákra hivatkozva egy két cégnek (kitty hawk, trumpeter), hogy melyik makettjükben van komoly probléma és válaszra sem méltatták őket, pedig belőlük élnek! Az igaz hogy magasabb az életszínvonaluk mint a mienk, de nyugaton sem szeretik ha átverik őket. Sőőőőt... Ez sok mindent elárul a hozzáállásról. Kicsit olyan mint ha nem lenne verseny helyzet a gyártók között a makett piacon. Talán nincs is,nem tudom.Lehet hogy a kicsik küzdenek a megmaradásért, a nagyok meg jól elvannak, és ez csak egy melléktevékenységük.Legalábbis eladókkal beszélgetve, fórumokat olvasva erre következtet az ember.Sok panaszt halottam kereskedőktől is.De ezt ők jobban tudják. No nem okoskodok tovább, jó makettezést mindenkinek. Üdv: Feri |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Az utolsó képen milyen nemzetiségű gép van? Esetleg dél-jemeni? Vagy szír lázadó?