<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108. |
Gabikabácsi | Adatlap | 656673 | 2019. március 4. 12:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 656665 | 2019. március 4. 11:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs: 29,3mm :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 656664 | 2019. március 4. 11:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép. És csak 3 centi hosszú? :) (Tudom elírás... 297mm helyett 29.7mm a dobozon...) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656663 | 2019. március 4. 10:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a szövegből is kiderült, a magas ár a kiegészítők miatt van, ami a német cégnél eddig nem volt szokványos. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabikabácsi | Adatlap | 656661 | 2019. március 4. 10:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz! Ez az ICM King Tiger, átdobozolva. A super-hobby oldalán az ICM dobozos olcsóbb. Üdv! HPG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656660 | 2019. március 4. 09:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Hátha érdekel valakit: ipmsdeutschland.de/FirstLook/Revell/Rev_PzKpfw_VI_Ausf_B_Platinum_35/Rev_Tiger_II.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656180 | 2019. február 22. 10:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Igen, a finn verzió tényleg érdekesebb, legalábbis nekem, kösz a tippet! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Podva | Adatlap | 656154 | 2019. február 21. 14:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...és ne feledkezzünk meg SBS-ék Finn matricasoráról se 2-2 vászon ill. fémszárnyú finn, illetve brit kamóval... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 656153 | 2019. február 21. 14:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
francia érdekes festés. Találtam még jugó-t, román. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656152 | 2019. február 21. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem azok még érdektelenebbek, így maradok a gyári jelzéseknél, hacsak nem lesz átépítve más változattá... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 656150 | 2019. február 21. 13:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
egy francia jelzés v belga (egy lapon van a kettő) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656148 | 2019. február 21. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 656147 | 2019. február 21. 13:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez igaz. Szerencsére találtam egy érdekes variációt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656145 | 2019. február 21. 12:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem csodálkozok rajta, de a gyártó döntésén sem, hogy inkább lengyel kötődésű pilótákat választott. Viszont a dél-afrikai választás érdekes lehet a kimenekítés miatt, nem tudom, eddig mennyit foglalkoztak ezzel a géppel és pilótájával. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 656144 | 2019. február 21. 12:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
egyetlen bajom van a készlettel (Hurricane), az a matrica ill. a kínált festési variációk. Szerencsére létezik, külön matrica. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656140 | 2019. február 21. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helyes, jó döntés! A kínaiaknál a bogár a korábbi hibáknak köszönhető, de én attól még bízok benne, hogy egyre jobbak lesznek és egyre kevesebbet hibáznak. A Q-5-öst se mértem még le, nem is tudom, hogy egyáltalán van-e róla bármi anyag a képeken kívül, de ha azoknak megfelel, akkor olyan rossz nem lehet. Nincs mit, jó vásárlást! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 656138 | 2019. február 21. 11:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hirtelen nem tudom, lehet, hogy igazad van... A matricát így is kérném, mert akkor legfeljebb megveszem az egyszerűbb kiadást és arra rakom rá. Igazából a a fegyverzet és a matrica hibája csak beültette a bogarat: "Ha ezek rosszak, lehet, hogy van még itt hiba bőven..." Igazából ha ez egy 3-4 ezres gépnél lenne, még annyira nem is gáz. De 6-7 rongy és 10 éve reklámozzák... No, Q/A-5-ről ennyit, a Hurricane baromi szép és köszi a beszámolót!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656135 | 2019. február 21. 11:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Airfix makett nem a vászonszárnyú? Mert tudtommal csak az új szerszámos, ami szintén elég jó, viszont a matrica nem lesz jó hozzá. A kínaiaknál nem lehet biztosra menni, főleg náluk nem, de várjuk ki a végét. Ahogy tudod is, nekem a fegyverzet és matrica a makett pontosságához, kidolgozásához, részletességéhez képest sokadrangú. Előbbiek pótolhatók, de ha az alkatrészek jók, akkor már megéri nekem. Ha még a fegyverzet és matrica is megfelelne, az már kánaááán! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 656132 | 2019. február 21. 10:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Valóban, nem a bojlert, hanem a gázkazánt szeretném matricázni... Egy új szerszámos Airfix készletem van matrica nélkül, arra szánnám. Köszi szépen előre is! Láttam a sima verziót, de nekem ez a dél-afrikai tetszett meg, abban pedig csak egy mezei angol van. A trópusi a festések miatt teszik, kengu Hurrit nem láttam még matricában. Érdekes az a zöld + barna terepminta. Én is bízok a MiG-19-ben, de a kínaival valahogy, valamiért előítéleteim vannak... Pl. biztos, hogy a cseh olcsóbb lesz. Ráadásul az eddigi makettjeik legtöbbjének van valami kisebb/nagyobb betegsége, akármilyen szépek is. Lásd a MiG-19 klón Q-5, de inkább nem írom, mert elég volt a keretek és matrica megnézése, már ott látszott hogy eltérések vannak az igazival. Ha fegyverzet kamu, a matrica rossz, akkor ott van más hiba is. Ráadásul ez egy kb.7000Ft-os EKKORA makettnél... Nemá'... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656131 | 2019. február 21. 10:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nincs mit, én csak ajánlani tudom. Gondolom nagyobb méretarányban léteznek hasonlóan részletesen kidolgozott készletek, de 72-ben eddig egy se volt ilyen jó. Nekem se kedvenc, már nincs is olyan, szinte minden tetszik már, és ez a típus se hiányozhat. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656128 | 2019. február 21. 10:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Ez a terv. A dél-afrikai matricákat megkapod, legalábbis egyikünk biztos nem azt fogja választani. Amúgy ha hidegen hagy, de matrica kell, akkor gondolom nem a bojlert akarod matricázni. A sima öntőkeretes kiadás olcsóbb és extrák nélkül is sokkal jobb bármelyik makettnél. A trópusi kivitel ebben is benne van, ahhoz van a dél-afrikai jelzéssor, én inkább a később verziókat szeretném látni tőlük. Remélhetőleg az új KP MiG-19 család használható lesz, és gondolom készülnek majd hozzá feljavítók is. De a Trumpeter verziót se írnám még le látatlanban, meglátjuk. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 656127 | 2019. február 21. 10:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bár a típus nem a kedvencem, a méretarány meg pláne nem, de ezt a makettet nagyon szívesen megépíteném! Köszönet a dobozbontásért! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 656119 | 2019. február 21. 06:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Akkor gyorsan ugorjál neki, mert a dél-afriakai jelsort szeretném majd Szolnokon elkunyizni!:) Nagyon szép makett, bár engem hidegen hagy, nem hisztem, hogy veszek, de ennyi pénzért valóban piszok jó vétel. Jól sejted, lesz még: www.armahobby.com/70021-hurricane-mk-i-trop-model-kit.html Ez már inkább érdekelne a festése miatt! Milyen jó lenne egy MiG-19 család ilyen minőségben... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656091 | 2019. február 20. 14:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést a hibákért, szóismétlésekért (gyönyörű, tökéletes, hibátlan, tartalmazza stb), de az időkorlátos kiléptető miatt sietni kellett, hogy se a szöveg, se a képek ne maradjanak le. És most nagyon izgatott is vagyok, ettől tényleg feláll! Kiegészítésképp még leírnám, hogy természetesen az összeállítási útmutató is ízléses és minőségi munka, minden könnyen értelmezhető, a négy egyforma festésű géphez szép színes nézeti rajzokat tartalmaz. A kidolgozásról még annyit, hogy ugyan a fékszárnyak nem önálló elemek és ezek nyitva történő bemutatásához tényleg kiegészítő kellene majd, de az egybeöntött magassági kormányok legalább kitéríthetők, és egy kis könnyed beavatkozással a csűrők is bemutathatók így kivágásuk után. A kerekekre visszatérve, nemcsak a felirat olvasható rajtuk, hanem a két lapított keréken máshol is jelenítették meg ezeket. Rotol és de Havilland légcsavarokat is készleteztek, a lapátjaikat egyesével kell beragasztani, ezért egy kis figyelem elkel majd a beállításukhoz. Van egy harmadik légcsavar kúp is, remélhetőleg további változatok is kiadásra kerülnek majd a későbbiekben. Első ránézésre a legnagyobb házilagos feljavítás a kipufogók és hüvelykivetők kifúrásánál lesz szükség, de festéssel is imitálhatók a nyílásaik. Nem csodálkoznék, ha a közeljövőben ehhez a maketthez is készülnének kiegészítők, de a fékszárnyakon kívül csak a nyitott motor- és fegyvertereket tudom elképzelni, amire esetleg még valakinek szüksége lehet. De ezek nélkül is nagyon szép makett építhető a készletből, egy barátom hétvégén rögtön neki is állt, szerintem én is csatlakozni fogok hozzá nemsokára. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 656090 | 2019. február 20. 13:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Múlt héten megérkezett az új Arma Hobby Hurricane makett, mellékeltem néhány bizalomgerjesztő képet róla. Egy méretekkel, rajzokkal, képekkel történt gyors összevetés alapján a kit nagyon pontos, 1mm-en belüli eltérésekkel találkoztam. A többi észrevételre írhatnám, hogy beszéljenek a képek helyettem, és ez így is van. A lényeg, hogy a korábbi Hurricane készletekkel ellentétben ez szinte tökéletes, mindene részletesen kidolgozott, gyakorlatilag feljavító sem kell az Expert kiadáshoz. Végre már dobozból is megépíthetjük a teljes kabint a vázszerkezettel együtt. A műszerfal maratáshoz érdekes, hogy filmet nem mellékeltek, a matricát kell a simára dózerolt műszerfal és a maratás közé tenni. Egyébként talán a leggyengébb rész a műszerfal, csak kiálló karikák és korongok alkotják a műszereket, ennél sokkal szebbek is gyártanak már 20-25 éve. De a maratásnak hála ez ugye lényegtelen. A futóakna is nagyon tetszik, a falait külön kapjuk, de számomra a legmegdöbbentőbb a kerekek voltak, melyeken még a márkajelzés is rajta van. 72-es méretben ilyennek nem sűrűn találkoztam, a műgyanta kerekeket leszámítva. A makett felülete is gyönyörű, minden fontos részlet rajta van. A panelvonalak elég keskenyek, a vásznazás gyönyörű, a fontosabb csavarokat is megjelenítették néhol. A matt felület nagyon sima, semmi érdesség rajta, ennél kellemesebb tapintása csak a hölgyek alkatrészeinek lehet! Az átlátszó alkatrészek között is van érdekesség, a két kabintető közül az egyik jobban terpeszt, ami így könnyebben felülhet a törzsre nyitott állapotban. Amúgy az átlátszó kereten megtalálhatók leszálló fényszórók mellet a szárnyvégi helyzetjelzők is. A maratás is elég meggyőző, minden fontos részlet megtalálható rajta, talán még annál több is, és egyáltalán nem bánom, hogy nem előre festett. A Techmod matrica a gyártó hírnevéhez megfelelően gyönyörű, ráadásul műszerfalból és stencilekből két gépre valót is mellékeltek. Ez is kedves figyelmesség, ha netán hibáznánk matricázás közben, de természetesen más maketten is felhasználhatók. A maszk sem hiányzik a dobozból, a kép sajnos nem sikerült, csak a megléte miatt tettem be a galériába... Tömören összefoglalva az eddigi legjobb, legszebb és legteljesebb készlet a típusról, és komolyan gondolkodom, hogy a későbbi verzióknál is ez lesz az alap, azok pedig csak donornak lesznek jók. A makett ára az extrák miatt kicsit magasabb az átlagosnál, viszont így is sokkal jobban megéri, mintha külön kellene megvenni hozzá mindent. Természetesen kapható alap kivitelben is, a konkurenciával nagyjából egyező áron. További jó hír, hogy már hazai forgalmazója is van a gyártónak, a Karpatmodell.com honlapján keressétek a termékeiket, melyekből a többit is jó szívvel ajánlom. Makettvásárlási szokásaim egyik legjobb döntése volt ennek a készletnek a beszerzése, mindenkinek erősen ajánlott az új Hurricane megvétele. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vatya1 | Adatlap | 656084 | 2019. február 20. 11:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 656015 | 2019. február 18. 22:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg ilyen ormótlan kocka:-) Én valamivel ívesebbre emlékeztem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 656003 | 2019. február 18. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 656002 | 2019. február 18. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gaben. Ilyen nem érdekel véletlenül a traktorra? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 655999 | 2019. február 18. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Én bolti ár alat vettem itt az infón. De tényleg arany árban van. Ebayon még lehet venni kb 38 ezerért. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 655990 | 2019. február 18. 15:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 655979 | 2019. február 18. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép készlet! De nekem olyan furcsán szögletes a (markoló) kanala. Ilyen volt ez régen? Egy ilyen doboz szerű kocka izé? Furcsa nekem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 655964 | 2019. február 18. 07:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben küldenél egy mail címét magánban. Kérdeznék:) Köszönöm Sennás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
páncélos | Adatlap | 655962 | 2019. február 18. 07:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hú! Ez nagyon klassz. Ezt egyszer én is összeszeretném rakni. Kapható még valahol? Ha igen mennyi, mert amikor először láttam még arany árban adták. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 655961 | 2019. február 18. 01:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép készlet! Sok szerencsét hozzá. 1°látványosabb mint egy MTZ-80as így a tolólappal meg kanállal. Bőséges darabszám meg meg sok réz:) Ha lesz időd, kedved pár képet tegyél már hogy haladsz. Üdv Sennás! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 655954 | 2019. február 17. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
az olcsóbbat úgy értem, h a '48-as most olcsóbb, mint a 72es. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 655952 | 2019. február 17. 19:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Nálam a következő projekt előkészítése zajlik. Ami nem más mint a Plus Modell szovjet árokásója az úgynevezett Jumz. Még emlékszem gyerekkoromból rá. Akkoriban még lehetett találkozni pár példánnyal. Kissé leharcolt elfeledett formában szeretném elkészíteni. Maga a készlet elég jónak tűnik. Bár rengeteg rajta a sorja mint a műgyanta készeteken általában. De elég részletes. Adtak hozzá drótot is a fémcsöveknek. A fülke teljes egészében rézmaratás, melléketek egy CD-t is teli fotókkal. És íme a dobozbontás. A készülő műről majd menet közben rakok fel fotókat. Üdv: Gaben | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655951 | 2019. február 17. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy teljesen eltűnik és még drágább lesz (ebay stb). Én inkább megveszem drágán a legjobbat, mint olcsóbban olyat, aminél van jobb. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 655943 | 2019. február 17. 15:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Mivel érdemes majd ragasztani a kabintetőt? Pillanat alatt "kész" van a makett - és a makettező idege. Amiket jelenleg kapni, azok kb. olyan ragaszóerővel rendelkeznek, mintha szárított pókürülékkel kenném be... Szerintem tök felesleges, bár ez az én véleményem - inkább adna nyitott motort, fegyverzetet, lepedőnyi matricát. Arról már nem is beszélve, hogy kb. olyan vastag, mint az eredeti. No mindegy, már megint negatív figura vagyok.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Safranek | Adatlap | 655942 | 2019. február 17. 15:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor 1/48-ban kell beszerezni :) jelenleg az olcsóbb Fino molds-tól vagy várni pár évet és lejjebb megy az ára | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655936 | 2019. február 17. 12:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem dohányzom, de a cigis hasonlatot hagyjuk, mindenkinek más az adagja, apám kb. 1 dobozt füstöl hetente. Viszont egy ekkora makett ennyiért akkor is drága. Egy Academy, Revell, Italeri stb kiadású készlet 2-3000Ft lenne, a nagyon szép Tamiya is kb 5000Ft, ez a duplája. Egy nagyméretű gép (MiG-31, Su-24, Su-34, F-14, F-15 stb) 72-es makettje kerül kb ennyibe, a kisszériás készletek (Modelsvit stb) ilyen ára is reálisabb. Persze van hozzá szépúj újság is, de engem pl az egyáltalán nem érdekel, nem sok hasznát veszem... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 655934 | 2019. február 17. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy szebb 1/72 vadászgép már simán 5000 körül van. Hozzájön pár kiegészítő és ugyanitt vagy. DE a kedvenc példám: ez egyheti cigi adag... Vagy én járok vérplazmát adni, egy alkalom 6000 Ft és legalább van időm repülős magazint olvasni. Abból bőven kijön a hobbi... És még jót is tesz az ember... (Mondjuk nálam már körforgásban vannak a készletek, kb annyi megy el amennyi jön...) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655932 | 2019. február 17. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg gondolkodóba ejtő készlet, főleg a kb 9500Ft-os ára miatt... Ennyit kevés makettező fizet egy ekkora makettért. A kabintető érdekes, de nem tudom, mennyire vastag így. A Zero megvásárlása is tervbe van, de nem kapkodom el, korábban a Tamiya volt meg, az is nagyon szép, még átgondolom, hogy ér-e nekem annyival többet a FineMolds. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokol | Adatlap | 655930 | 2019. február 17. 10:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Átgondolt, szép tervezés. Így a törzs biztos, hogy nem csavarodik mint pl. a Hasegawa szerszámos példányoknál. A kabintető és szélvédő keretek, meg biztonsággal ragaszthatók, ami a maratás+húzott tető esetében elég idegölő művelet. Nekem az újsághoz adott 22-es Zero van meg, remek darab, -de a Ki-43 ezerszer komolyabb készletnek néz ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655923 | 2019. február 17. 09:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Az új Ki-43 néhány szokatlan megoldással: www.deaddesignmodels.com/recenze-modelu/nakajima-ki-43-i-hayabusa-fine-molds-model-graphix-1-72/ z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655790 | 2019. február 13. 17:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 655508 | 2019. február 8. 13:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Ez nekem tetszik, csak olyan jó is legyen, ahogy kinéz: www.detailscaleview.com/2019/02/icm-model-wot6-35507-review.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokol | Adatlap | 655210 | 2019. február 2. 16:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen az ismertetést! Akkor ezt is kihagyjuk jól.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 655208 | 2019. február 2. 15:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Annyira nem is lenne gond az egyetlen festési verzió, ha több doboz jönne ki egy-egy festéssel. Egy makettre úgyis csak egyet lehet, a többi nem veszne kárba. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 655201 | 2019. február 2. 12:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Döluksz edisün... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108. |
A 29,3 mm-es hossz pedig arra utal, hogy nem 1:35, hanem 1:350 a méretarány (bár ahhoz képest tényleg drága...)