<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
BBandika | Adatlap | 655566 | 2019. február 9. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 655533 | 2019. február 8. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 655532 | 2019. február 8. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Nem csak befelé lejtő képkeret van, van sima szögletes is, szerintem az tökéletes. Vagy pl lehet kapni autó modellekhez többféle méretben plexi búrát, fekete aljzattal. Én a napokban vettem egy 1/43as autókhoz való búrát, 1/72es harcjárművekhez pont paszent, pl egy abrams vagy stryker pont belefér, és 1800 pénzből meg is van :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 655531 | 2019. február 8. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ponyvát nem szeretnél rátenni? Nekem maradt egy gyári ponyvám a 214 építése után. Ha érdekel akkor megbizniszelhetjük:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 655505 | 2019. február 8. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ok, hogy az EDU készletben van, csak nekem pluszban kellene 4 db RSzBN antenna két, már készen levő, nem EDU géphez. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 655495 | 2019. február 8. 11:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 655492 | 2019. február 8. 10:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Meg tudna osztani valaki velem egy összerakási útmutatót Roden 1/35-ös KrAZ-255-höz? Addig rakosgattam az enyémet, amíg elveszett :P Köszönöm előre is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 655490 | 2019. február 8. 10:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Forrasztanád? Ha nem, alumínium grilltálcát javaslok. Üdv Á | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 655488 | 2019. február 8. 10:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ragasztáshoz? Az alapra rögzíted a léceket először, nem egymáshoz. Üdv Á | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BÉPÉ | Adatlap | 655486 | 2019. február 8. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Norbert! Itt egy link, nézd meg sarokszorító ügyben. www.argep.hu/trend/SARO/Sarokszorito.html Üdv: BÉPÉ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vation | Adatlap | 655479 | 2019. február 8. 08:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SK valami ilyesmi megoldásra gondoltam, csak a sarkokat nem tudom elképzelni hogy mivel szorítom össze. Köszi az infót | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
truth | Adatlap | 655471 | 2019. február 8. 07:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leírom nektek is, hátha mást is érdekel. Megérdeklödtem, a Jadar Model 0,15 mm-es rézlemezt használ a fotómaratásaihoz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BÉPÉ | Adatlap | 655444 | 2019. február 7. 15:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Norbert! Csak egy fűrész, egy szögmérő és némi faragasztó kell hozzá, no meg egy Neked tetsző profilléc. A profillécet - ez lesz a keret - kell gérbe vágni (45 fokos szögben), a sarkait összeragasztani, alá pedig egy megfelelő méretű 5 mm vastag dekorit (vagy rétegelt) lemez. Nem igényel asztalos ipari végzettséget. Másik megoldás,(ez a drágább), egy megfelelő méretű képkeret, de azzal meg az a baj, hogy a képkeretek befelé (a kép felé) lejtenek, Neked pedig olyan kell, ami kifelé lejt. Üdv: BÉPÉ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vation | Adatlap | 655442 | 2019. február 7. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy Ti hol szoktátok venni, vagy csináltatni a makett alá lévő talpazatot amin általában egy üvegbúra van? Üveg gondolom az üvegesnél, de azt a faszerkezetes talp volna inkább érdekes. Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 655422 | 2019. február 7. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez Viessmann gyártmányból maradt. E mellett szoktam karcolni, mert kicsit hajlik, de tartós. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pintair | Adatlap | 655419 | 2019. február 7. 08:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi megprobaltuk leonteni gyantabol az edu rszbn antennait 48ban...nem igazan sikerult | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
truth | Adatlap | 655418 | 2019. február 7. 07:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyelöre nincs konkrét terv, beszereznék egy rézlapot amit univerzálisan használhatnék, sztirol alternatívának ott ahol hajlítani is kell (pl. tartókonzolok, köténylemezt egyelöre még nem csináltam). 0.07 mm szerintem kb. alufólia vastagság, az már nagyon vékony ilyen célokra. Azt a vastagságot keresem ami könnyen vágható ollóval, könnyen hajlítható de már éppenhogy elég vastag ehhez a mérethez. A fotómaratások (pl. Jadar Modell) rézlap vastagsága lenne az ideális. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bloke | Adatlap | 655417 | 2019. február 7. 07:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mire használnád? Elvileg egy 5 mm-es köténylemez 0.07-re jönne ki 1/72-ben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
truth | Adatlap | 655415 | 2019. február 7. 07:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi, akkor ilyesmit fogok keresni. Néztem a 0,1mm-t de ahogy látom az inkább a fólia vastagság, szerintem a 0,3mm-nak jónak kell lennie ahhoz hogy vágni tudjam de azért tartson is valamennyire. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daala | Adatlap | 655414 | 2019. február 7. 05:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Eduard bis készletben egészen jók a fröccsöntött RSzBN antennák. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 655409 | 2019. február 6. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ami nekem van itthon egy vonalzónak használt szél (nem tudom, milyen méretarányból), az 0.3-as. Gondolom, a többi is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
truth | Adatlap | 655397 | 2019. február 6. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 1:72-es harckocsikhoz milyen az ideális rézlemez vastagság (kb. amire a fotómaratásokat is készítik)? 0.2 mm körül vagy inkább 0.5 mm? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 655382 | 2019. február 6. 12:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! MiG-21 AP-hoz keresnék SzAU/RSzBN (ki minek hívja)antennát 1/48-ban. Szerintetek gyárt ilyent valaki? Üdv: Búza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pitykemakett2 | Adatlap | 655306 | 2019. február 4. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a válaszokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 655301 | 2019. február 4. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 655299 | 2019. február 4. 17:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tudok néhány dolgot a vasútmodellezésről. Írok néhány dolgot ami talán segít az eladásnál. Az első és fontos dolog egy vasútmodellel kapcsolatban is a méretarány. Ez lehet H0(1:87) vagy TT(1:120) van még persze több féle is de nálunk ez a két méretarány a legnépszerűbb. A képek alapján a Tiéd H0 lehet. Aztán az árat meghatározza a gyártó Pl: Rocco, Pico,Liliput,Lima stb. Pl ugyanazon típusból egy Rocco gyártmány drágább mint egy Lima, és jobb is. Mert a Rocco pl: egy hat tengelyes dízel mozdonyba két motort szerel míg a Lima ugyanabba a típusba csak egyet. Fontos szempont az is hogy futnak a mozdonyok, egyenletesen gyorsan vagy akadozva lassan. Az állapota is sokat nyom a latban mennyire karcos törött meg van e minden kiegészítője, fellépők, lámpák, kapaszkodók, korlátok, stb. Sérült e festés működik e világítás. Ezenfelül lehet digitális vezérlésű is és rendelkezhet hang dekóderrel is, ezek nyilván emelik az árát. Valamint a MÁV-os és a GYESEV-es vonatok érnek nálunk sokat de a tiéd mind Deutsce Bahn (DB) szerelvény. Általában a modernebb mozdonyok a fiatalabbak is jó eséllyel kevesebbet futottak is a régebbiekkel szemben. Néhány kivételtől és gőzösöktől eltekintve a ma is közlekedő mozdonyok az értékesebbek a vasútmodell gyártók a jelen gépeit gyártják általában. Ellentétben a mi maketteinkel. A képek alapján olyan 70-80 ezer forintot érhetnek a vonataid. Ha egyik sem digitális és nincs bennük hangdekóder, és szépen futnak, és hiánytalanok. Bár az utolsó képen látható Marklin cucc szerintem egy digitális vezérlő de lehet hogy csak menetfényvezérlő. Nem ismerem nem tudom pontosan mi lehet. https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9119466 itt nézz szét először és érdeklődj az árakról. Remélem segítettem. Laja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 655287 | 2019. február 4. 11:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokat! Pontosabbért E-bayen, meg vasútmodelles üzletekben nézzél körbe szerintem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pitykemakett2 | Adatlap | 655263 | 2019. február 3. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! örököltem néhai nagybáttyámtol rc vasútmodelleket,nem igazán értek hozzá meg helyem sincs egy terepasztalhoz.így úgy döntöttem eladom,viszont lövésem sincs mi mennyit ér.Teszek fel képeket, esetleg ha vannak köztetek olyan aki ért hozzá az írjon.ide vagy a pityke26@freemail.hu ra. Előre is köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 654353 | 2019. január 17. 23:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valakinek biztos van egy CMR P-3 Orion készlete - azért tudom, mert tőlem vette meg.:) Arra kérném az illetőt, hogy az építésijét szkennelje be, vagy fotózza le és töltse fel! Elég lenne a bombatér képeit, mert úgyis csak ez van meg nekem. Köszi előre! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syb | Adatlap | 653633 | 2019. január 4. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos be kellett érnem a törött alkatrésszel, mivel ehhez már nem tud alkatrészt küldeni a Revell... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sárkányos | Adatlap | 653620 | 2019. január 3. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz. Remélem ez segít. www.britmodeller.com/forums/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
trooper | Adatlap | 653619 | 2019. január 3. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt az oldalt találtam, ahol lejjebb görgetve két kép van a műszerfalról. De a szélvédő alatti részekről sehol sem találtam képeket. Azért remélem segít valamennyit a link és az a két kép... eforum.sgvolkel.nl/viewtopic.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 653615 | 2019. január 3. 21:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Segítséget kérnék. Van esetleg valakinek közeli fotója RF-84F Thunderflash műszerfal borításról? A HUD környéke érdekelne és tulajdonképp az egész szélvédő alatti terület. Köszi Szabi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 653303 | 2018. december 28. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 653264 | 2018. december 28. 08:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mig-8 Utka nem lehet. Annak hegyes, hosszú orra van, és egyetlen példánya volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 653259 | 2018. december 27. 22:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem beugratós, tényleg így kaptam őket... Ha támpontot kapok egy-egy maketthez már az is jó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 653258 | 2018. december 27. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
5.1, 5.2 MiG 8 Utka hengerfejek nélkül, de turbófeltöltővel (?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabeee | Adatlap | 653253 | 2018. december 27. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15. Kalinin K-12 12. Bell YFM-1 -a hajtóművek kivételével 11. tupolev TB-1 - nagyrészt... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokol | Adatlap | 653249 | 2018. december 27. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Matchbox,az AZ model és az RS model/HUMA termékeire rákeresve mind be tudod azonosítani.. Akár itt a cserebere fórumon is. 3.1 let-200 morava 6.1 sosevolt Me.1106B | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 653244 | 2018. december 27. 17:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Ez beugratós kérés volt? Szerintem a többség több típusból álló öszvérek. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 653231 | 2018. december 27. 14:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kaptam pár jó és még több kevésbé jó makettet. Kidobni nincs szívem őket. Úgy döntöttem kicsit felújítgatom. A lehgtöbb 1:72-es, de szerintem van benne 1:100-as is. Sokat sikerült beazonosítanom, de még többet nem. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha valamelyiket felismeritek, ne fogjátok vissza magatokat! Segítségeteket előre is köszönöm! Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 653218 | 2018. december 26. 22:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Flanker, A sárkányos után még nyomozok, hátha tud róla valaki egy kis info-t. Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 653189 | 2018. december 25. 22:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bató Zsoltot ajánlanám, nekem olyan fát csinált fénykép alapján, hogy hihetetlen. www.fabattka.gportal.hu/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zolika10 | Adatlap | 653185 | 2018. december 25. 19:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Tudtok olyan boltot ahol 1:35 méretben lehet fát vagy bokrot venni? Esetleg valakit aki rendelésre csinál? Köszi. Üdv:Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Flanker | Adatlap | 653180 | 2018. december 25. 17:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A Bőregér kft-nek van még ehhez hasonló szettje.48900 Ft. Üdvözlettel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 653178 | 2018. december 25. 16:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez már annak tűnik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 653176 | 2018. december 25. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esetleg ez? Mondjuk nekem bőven megfelelne az előző is. :) Igaz azt nem lehet kapni, ezt meg igen. www.darkknightarmoury.com/p-2309-entire-knights-of-the-round-table-set.aspx | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 653175 | 2018. december 25. 14:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Neked is!:-) Szerintem ez egy másik lehet, amit küldtél, a minta más az asztalon és a kidolgozásuk sem ugyanolyannak tűnik. Üdvözlettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 653147 | 2018. december 24. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog Grincset! :( Nem hiszem, hogy túl nagy valószínűséggel emberi áron be lehetne szerezni, de szerintem ez az. specialreplicas.com/manufacturer/italy/set-knights-of-the-round-table-agp144-55.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 653143 | 2018. december 24. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt!:-) Egy olyan kérdésem lenne - hátha valaki tudja véletlenül: a Sas Military-ban annak idején ki volt téve a vitrinben 2 nagyméretű fém vignetta. Az egyik a kerekasztal lovagjai (a képen ez van), és Sárkányölő Szent György. Nem tudja valaki, hogy ezeknek ki a gyártója/hova kerültek ezek a makettek/most honnan lehetne beszerezni? Köszönöm! Üdvözlettel, Regal |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ezek engem is érdekelnének,tudnál esetleg egy linket adni ahol vásároltad?