<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rod666 | Adatlap | 642911 | 2018. április 9. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 642901 | 2018. április 8. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hm, a Revell is? Azt olvastam, hogy a Hornby eladja az Airfix-et valami amerikai cégnek, egyébként külön az Airfix még profitábilis. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 642900 | 2018. április 8. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akár hiszed, akár nem, mindkét cég csődközelben van pletykák szerint. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642895 | 2018. április 8. 20:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, pedig arra is kíváncsi vagyok... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badboy | Adatlap | 642877 | 2018. április 8. 12:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek után az F-86-ot is csak fenntartásokkal várjuk... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642876 | 2018. április 8. 11:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Ezt nem is néztem ,túl felhúztam magam, az általam keresett festések elkrása miatt. :) Az a bosszantó, hogy a honlapjukon úgy reklámozzák magukat, mintha hatalmas szenzáció lenne az őskövület makettek újrakiadása. Mert ha a matrica jó lett volna, akkor jogos az önbizalmuk, de messze vannak tőle. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642875 | 2018. április 8. 11:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Viszont a matricagyártás ugyanannyi, ha jó, ha nem!:) Szerintem, tökmindegy, hogy a felségjelen lévő csík merre van, két horgony nem hinném, hogy megduplázza az árát. Világos a hasonlatod, de itt a google 1 perc alatt megmutatta a konkrét gépet... Érdekes, hogy a Pokolmacskát minden, magára valamit is adó gyártó megénekelte, de az uru jelsor mindegyikél kimaradt, jó drága kiegészítőként lehet csak megvenni. Ez lett volna a magaslabda, de elrontották. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 642865 | 2018. április 8. 08:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 2000-ért ne akard megváltani a világot. A legtöbb makettezőnek fel se tűnik az ilyen hiba. Amúgy nem tudom azt a példát, de a dominikai P-51-ből kiindulva ahány gép annyifelé festés és jelzések. Még a felségjelek se voltak egyformák... Egyébként szarvashibát sok-sok ezres maketteknél is elkövetnek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rumcájsz_52 | Adatlap | 642864 | 2018. április 8. 08:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali A Taifun-nál én sokkal nagyobb buktának tartom azt, hogy a magyar gépen a függőleges vezérsíkon a trikolor színeit fordított sorrendben adják meg, és a törzsgyűrűt meg fehérrel jelzik! Ez milyen keverék gép akar lenni és hol repült, "olasz-magyar" Me-108 az Afrika-Korps-nál vagy Szícíliában! Ezek tényleg nagyon figyelmetlenek, vagy lefizette őket egy matricagyártó! Üdv R. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642859 | 2018. április 7. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Így lehet a frankón feldobott labdát elkni... www.super-hobby.hu/products/F-6F-5-Hellcat.html Az uru felségjel nem jó és hiányzik két horgony. Szóval ilyet sem kell venni, pedig bizakodó voltam. Nem értek valamit. Google segítségével kb. 3 perc alatt jobbnál jobb képeket találni, de mégis elbarmolják. A Me-108 is bukta, ott a román festés és felségjel sántít, a mandzsúriainál pedig sima japán felségjelet ad. www.super-hobby.hu/products/BF-108-Taifun.html Érdekes módon, ezekről a gépekről is lehet találni anyagot, nem tudom mi a francért nem lehet odafigyelni, ha már csinálnak valamit, az legyen jó. Szóval szerintem igazi sikertörténet lesz a két makett kiadása... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642669 | 2018. április 4. 14:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán egyszer meglátják E családban is a fantáziát:) Igen egy "G/GU" vagy "V1" esetleg egy "ММЗ-555" (szebb neve nincs a billencsnek?) szép gépek lennének. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 642668 | 2018. április 4. 13:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez, igen!99%-ban repülőgépek várnak összerakásra nálam, de egy hosszúplatós Zil igencsak kiívánatos lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642667 | 2018. április 4. 11:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az igen! Köszi Varjúbácsi.A legdrágább kombinációban 3260Ruble--14300Ft plusz posta:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 642666 | 2018. április 4. 11:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642663 | 2018. április 4. 10:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igaz igaz! El is felejtettem itt van az átalakító:) Még egy szép billencs is jó volna hozzá.De így vajon mennyi mani? Nem occo,ezeöcáz-ból nem jön ki:) Inkább várunk 1-2 évet kiadja valaki sima dobozos készletben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 642657 | 2018. április 4. 08:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát azért egy ilyen átalakításhoz kicsit több kell a hűtőrácsnál, a ZiL-130-asnak csak két tengelye van, és nem is összkerékhajtású. (Persze igaz az is, hogy hűtőrácsot fabrikálni a legnehezebb otthon) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642638 | 2018. április 3. 18:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez tényleg igazi! Zil-130 "polgári átalakító" készletek. Bronco és ICM készletekhez. Lehet a buksit vakarni mennyi minden kell hozzá:) De szinte minden típus megépíthető belőle. Jelzem Magyar katonait is:) Árakat nem tudok sajnos. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642547 | 2018. április 1. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bizony:) Ügyes vagy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Altengernagy | Adatlap | 642546 | 2018. április 1. 12:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aprilis 1? ))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 642542 | 2018. április 1. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642538 | 2018. április 1. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.72news.eu/2018/04/dora-wings-percival-proctor-vega-gull.html Ez is hiánypótló, bár gondolom nem sokakat érdekel, én azért örülök, jöhet! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642537 | 2018. április 1. 09:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Ez szerintem egy hatalmas hoppá: www.72news.eu/2018/03/sns-model-fiat-g50-freccia-wow-effect.html Remélem sok hasonló típus követi még. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642507 | 2018. március 31. 17:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez igen! Komoly kis műanyaghalom lehet, kíváncsi vagyok rá én is - hogy megveszem-e, az már más... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
truth | Adatlap | 642501 | 2018. március 31. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt hiszem megvan az idei főbefektetésem (meg vagyok veszve az ilyen "mi lett volna ha" óriás cuccokért. www.scalemates.com/kits/1024190-modelcollect-ua72088-landcruiser-p-1000-ratte És persze az ágyúkészlet külön van hozzá: www.scalemates.com/kits/1123187-modelcollect-72150-landcruiser-p-1000-ratte-weapon-set-pack | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee | Adatlap | 642466 | 2018. március 30. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GWH 1/48 SU-35.A készítő szépen előadta a hőtől elszíneződött részeket. www.moxdao.com/thread-50892-1-1.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 642446 | 2018. március 30. 15:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amikor, kb 10 éve megjelent elég sok fórum foglalkozott vele, annyi kisebb nagyobb mérethibát szedtek össze, hogy a végén az derült ki nem is 1/72-es makett, meg egy szerszámmal akarták az összes típust megoldani, így egyiknek sem felel meg igazán. Erre mondják: a kevesebb néha több. De azért lehet belőle jó makettet építeni, mint mindenből ahogy a mellékelt ábra is mutatja. www.hyperscale.com/2011/features/lynx72vs_1.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642444 | 2018. március 30. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na igen, bármelyik cég kiadhatna egy pontosabb verziót, bevállalnám. A Revell nálam mindenképp favorit, de az Airfix is megfelelne jobb híján. Mivel nagyon elterjedt típus, referencia bőven lenne. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642442 | 2018. március 30. 14:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Tudtommal tele van kisebb méret- és alakhibákkal, de attól még felismerhető. Az a gond, hogy a régi Airfix, Fujimi stb se jobb... Nálam egy Sword Spitfire készült el, meg egy T-2 Seastar majdnem kész, utóbbi a saját bénaságomat leszámítva egész jól építhetőnek tűnt. Több figyelmet érdemel, de attól még nagyon jó. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 642441 | 2018. március 30. 14:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Csak érdeklődésképp. Mi a baj a HB Lynx-el? Épp készülök vásárolni egyet. Egyébként az utóbbi időben megszerettem az Airfixet. Építettem egy Sea Kinget és egy F-86-ot. A belső teren kívül szerettem őket. :) Viszont a soha többé Swordot elvet is vallom. Csináltam egy T-33-at...Ha nem lett volna mellé gyanta és színes maratás, kb 0 Ft-ot érne maga a készlet. Még a KP 23-astól is rosszabb volt építeni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 642440 | 2018. március 30. 14:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az alább emlegetett gyártók közül 1/72-ben az Airfix-nek és a Revell-nek véleményem szerint beleférne budget-jébe. Nekik van nagyobb méretarányban viszonylag új szerszámos makettjük (1/48 és 1/32), lehetne kicsinyíteni, valamint Anglia és Németország is repüli a típust, így lenne elérhető referencia bőven, meg talán vásárló is. Nekem spec mindkét Brand megüti a mércét, mind matricában, mind műanyagban és szerintem ár/értékben is a jobbak közé tartoznak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642437 | 2018. március 30. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet, hogy van létjogosultsága a Mistercraft készleteinek, ha a matrica jó, már azért tényleg megéri, viszont a makettek nagyon gyengék, és nemcsak a profiknak. Sehol nincs előírva, hogy csak a profik vehetnek jó maketteket, én se vagyok az, nagyon nem, de attól még igyekszem a legjobbakból kihozni azt, amit tudok. Az ár pedig nem minden, inkább veszek kevesebb, de sokkal jobb maketteket drágábban, mint sok gyengét, amit sose fogok úgy megcsinálni, mintha egy másik cég jobban sikerült makettjét építeném, akárhogy erőlködök... Nem vagyunk egyformák, felőlem mindenki olyat vesz és épít, amilyet akar, csak az bosszant, hogy a 21. században rendre elővesznek ilyen ócska vackokat, és nemcsak a lengyelek, hanem szinte minden cég (Italeri, Heller, Revell, Airfix, Hasegawa stb...). Nyilván örülnénk, ha legalább egy új Airfix szintű Avenger megjelenne, én is megvenném, de attól még sokkal jobban tetszene egy Sword verzió, ha jól tévedek a csehek is kiadták valamelyik japó gépet nyitott bombatérrel. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642436 | 2018. március 30. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó, akkor írok Slavomir barátomnak Katowiczébe, hogy azonnal rombolja le a Mistercraft gyárat és raktárat, utána pedig oktassa ki őket pl. a revell és italeri taktikáiról - hasonló kaliberű makett, egy jelsorral, ami totál el van kva, természetesen jó pénzért... Ennek a makettnek van joga, nem mindenki vérprofi, hogy csakiskizárólag gyantával, fémmel teli tömött dobozt vásárol - illetve nem mindenki engedheti meg magának... A jelleg miatt - felhatható szárny, bombatér csomó bombával - említettem az angol makettet. Nekem is van, láttam, hogy olyan, amilyen, de ha ilyenben kihozna egy Bosszúállót, vinnék, mint a cukrot. Biztos többet eladna, mint a B-17-ből, ami totál felesleges volt, vagy a Schackletonból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642419 | 2018. március 30. 01:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Napot! Attól függ. Ha csak a matrica érdekes, akkor annyit megér a készlet makett nélkül is. De mi a garancia, hogy a lengyelek nem hibás matricát adnak? Semmi... A makettek viszont tényleg feleslegesek. Nyilván olcsóbbak, mint a jobbak, de ma már nagyon kevés ember éri be ezzel a minőséggel. Ha a matrica jó, akkor megéri, a makettet pedig akár gyerekeknek is oda lehet adni. A Lynx matrica lehet jó, tényleg érdekes, bár az elérhetősége nekem még kérdéses, meg ugye egy jó makett is kéne hozzá, ami nincs... Szerintem a Sword nagyon jó maketteket gyárt, mégha nem is a legjobb minőségűeket, de pl az Airfix csak jelenthet nekik... A felületük is sokkal finomabb és a belső terek is részletesebbek, mint az "angol" maketteken. De a minőség miatt egyáltalán nem aggódok, építettem már néhány Sword makettet, nem vészesek, sokkal inkább azt, mint egy Airfix vagy Italeri kitet. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642418 | 2018. március 30. 01:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Arra várhatunk, egyik se jó, mind ganaj, nemcsak a kínai... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642394 | 2018. március 29. 17:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Szerintem semmi kivetni való a lengyelek taktikájával, ha jó lesz a matrica, már azért is meg fogják/fogjuk venni, a Heller Taifun nem olyan húdeborzalmas! Még jó, hogy kínálok eladásra feljavítót hozzá... Nem kell őket piszkálni a "gyártással", többen is ezt csinálják, annyi eltéréssel, hogy ad egy gépre matricát - ami hibás... 1500-2000Ft nem pénz értük, tekintve a lepedő méretű matricát - feltéve, ha jó lesz. Az Authentic matricája elég karcsú tartalmát tekintve, ez végre adja a többi felhasználót. A makett már más, azt hallottam én is, hogy kínai Hiúz-családjának vannak bajai. Normális - kb. Airfix Kate jellegű, felhajtható szárnyú, nyitott bombatér - minőségben azért sem lesz Avanger, mert azt keresem...:) Volt egyébként Aires full szet, de már azt sem kapni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 642388 | 2018. március 29. 16:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy jó Lynx-et én se hagynék ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642379 | 2018. március 29. 13:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Ha jók a matricák, biztos jobban eladhatók lesznek a készletek, de azért bankot nem robbantanak vele. Elkezdhetnének végre makettet is gyártani, hátha sikerülne. Lynx matrica eddig is volt, asszem Authentic, csak egy jó makett kéne már ebből is... És mi a helyzet a terhes Avenger kapcsán? Múltkor nagyon hiányoltad a típust. Remélem több-kevesebb faragással a sima torpedós verzió is elkészíthető lesz majd, legrosszabb esetben a japó makettel kombinálva... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642378 | 2018. március 29. 13:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A lengyelek ismét jól agyaltak: www.72news.eu/2018/03/mistercraft-taifun-and-magister-ex.html Ha tényleg ennyi és jó matrica lesz a Taifunhoz, el tudnak adni belőle pár kamionnal. Ez is érdekesnek hangzik: www.72news.eu/2018/03/air-graphics-lynx-decal-sheet-incoming.html Végre észrevették ezt a tipust is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cenci | Adatlap | 642291 | 2018. március 28. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642278 | 2018. március 27. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, sajnos nekik már volt olyan, hogy a doboztetőn szerepel a P-40-nél egy csomó minden, a lapon meg egy amcsi gép... Szóval ezt csak látva, személyesen lehet majd megvenni!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirazsmarci | Adatlap | 642277 | 2018. március 27. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Izgalmasan hangzik, kár hogy a matricalapról nincs kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 642264 | 2018. március 27. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez sem lesz épp unalmas, nem rossz taktika, a matrica miatt érdemes lesz megvenni és ezt nagyon jól tudják szerintem ők is: www.72news.eu/2018/03/mistercraft-sabre-and-hellcat-ex-heller.html Uru F6 Hellcat! Az F-86-hoz is alig 11 féle festés... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642248 | 2018. március 27. 13:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 642247 | 2018. március 27. 13:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Egy újabb ígéretes érdekesség: www.72news.eu/2018/03/special-hobby-super-mystere-first.html z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 642136 | 2018. március 25. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Minimanfactory legújabb terméke lesz... Kraz EOV 4421 Ajánlott készletekhez: Minimanfactory KrAZ-255B Russian 6X6 Heavy Truck, TAKOM - UKRAINE KRAZ-6322 HEAVY TRUCK (LATE TYPE) Komplett kit vagy átalakító készletként. Méretarány 1:35 Megjelenés hamarosan... www.minimanfactory.com/en/ Üdv,Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 642116 | 2018. március 24. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zvezda Su-27UB | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 642092 | 2018. március 24. 13:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Postaköltséggel kb. ugyanannyi, mint a lentebb linkelt ebay féle linken... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Altengernagy | Adatlap | 642091 | 2018. március 24. 13:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sosem veluk van a problema... a vammal van :S | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 642080 | 2018. március 24. 08:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Innen vettem, jóval olcsóbb, és igényesen csomagolnak. Soha nem volt problémám velük : www.1999.co.jp/eng/10514660 880 jen volt a posta, ami alig több 2000 forintnál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 642064 | 2018. március 23. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
cs.finescale.com/fsm/general_discussion/f/9/t/177651.aspx
www.britmodeller.com/forums/index.php