<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
harold | Adatlap | 666603 | 2019. december 11. 22:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 666434 | 2019. december 8. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki csatlakozna egy www.kitformservices.com/ rendeléshez? jelentkezéseket ide várom: ggbraun@gmail.com üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caravan | Adatlap | 666168 | 2019. december 3. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali, Írtam a megadott e-mail címre. Megkaptad? Ha igen, áll még az ajánlat, vagy keresgéljek máshol? Üdv, Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 665866 | 2019. november 26. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nekem van első lökhárítóm, vagy akár komplett fülkém. Nekem csak az alváz / Üzemanyagtartály / Motor kell gyakorlatilag a készletből. Hova kéne küldeni? írj rám gimre.isol @ gmail.com szia exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Caravan | Adatlap | 665814 | 2019. november 25. 17:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Bocs, tudom-tudom, a "Hiányzó alkatrészek" fórumba is beírtam, de hátha... Italeri, 1/24, AMERICAN SUPERLINER, Freihtliner FLC, vagy Classic Western Star kamionhoz keresek krómozott, első lökhárítót. Ha bontott vagy hiányos a makett úgy is érdekel egyben, de a lényeg a sértetlen lökhárító. Komplett öntőkeret is OK. Üdv, Zoli Napi elfoglaltságok miatt csak postai utánvéttel tudnám fogadni a küldeményt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 663246 | 2019. szeptember 13. 11:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bsuli76 | Adatlap | 663091 | 2019. szeptember 10. 09:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Italeri 1/24 Scania R620. Sokat szerencsétlenkedek az alkatrészek illeszkedésével, sajna az összeállítási sorrend nem teljesen logikus. Van egy dedikált lépés a motor összeállításáról, aztán amikor beragasztom, kiderül, hogy még egy csomó extra alkatrészt is fel kell ragasztani, de akkor már késő, a ragasztó megszáradt és nem tudom pontosan a helyére illeszteni a dolgokat. Festéshez Vallejo Metal Color-t használok (Aluminium, Steel, Magnesium), a kasztni piros lesz. https://makettinfo.hu/upload/201909/1577010_01942_Image5065989176314420544.jpg?rnd=1050954085&randkey=1381489055 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zso83 | Adatlap | 663018 | 2019. szeptember 7. 13:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miért nem jelent meg a kép? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zso83 | Adatlap | 663011 | 2019. szeptember 7. 10:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt Fórumtársak! A mellékelt dobozról keresnék információt. Méreteket, esetleg jellegrajzot... Ha lenne esetleg valakinek! Előre is köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 661171 | 2019. július 11. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én vagyok :) :) Sok éve nem jártam a fórumon. A matricákat saját magam készítettem színes nyomtató, leáztatós matricaalap és lakk segítségével. A pontos színre már nem emlékszem sajnos. Elérhetőségem: samolycsaba kukac gmail pont com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 660365 | 2019. június 13. 13:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia! 20 éves kamionomnak sincs semmi baja. Ezzel a gumival nincs gond. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 660352 | 2019. június 12. 22:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én kb 8 éve építettem egy Italeri kamiont nem ragasztottam a gumikat a felnire. Semmi baja nincs azóta sem. Egyszer beszélgettünk valakivel erről a gumi témáról. Kb 20 év alatt megy tönkre a gumi és persze nem törvényszerűen minden esetben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 660307 | 2019. június 11. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia én nem ragasztottam még eddig a régebbi kamionoknál nem fordult elő felraktam simán és a mai napig rajta van harcjárműnél sajnos nekem is megette a gumi a felnit.Remélem tudtam segíteni Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 660304 | 2019. június 11. 14:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eddig nem építettem kamion maketteket, lenne egy kérdésem Revell, Italeri makettekhez: a kerék gumiból van, hogyan, mivel ragasztjátok a felnihez? Nem "eszi" meg egymást a két anyag idővel? Harcjárműnél tapasztaltam már ilyet sajnos. Köszi a segítséget! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 660302 | 2019. június 11. 12:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Béci | Adatlap | 660128 | 2019. június 4. 07:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adi76 | Adatlap | 659631 | 2019. május 20. 18:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ezúton szeretnék megkérni minden kedves kollégát, aki rendelt illetve elrakatott kamion maketteket és kiegészítőket, hogy jelezzék, kell-e még nekik vagy tovább adhatom másnak! Köszönöm! Üdv:Pisti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 658623 | 2019. április 26. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Igen persze!Minden dekor illetve beltér is meg lessz csinálva! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 658622 | 2019. április 26. 12:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És matricát is szerzel hogy pont ilyen legyen? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 658621 | 2019. április 26. 11:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 658620 | 2019. április 26. 11:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Igen azt néztem én is illetve amit csinálni szeretnék annak nincs az alján az a kék doboz. Remélem ki lehet ebből majd faragni! :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 658618 | 2019. április 26. 09:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 658614 | 2019. április 26. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 658613 | 2019. április 26. 06:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Köszönöm az infot!A vontató meg is van de a pottal vagyok bajban!Én nem találtam hütőkocsis megoldást! :( De körbenézek! Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 658612 | 2019. április 26. 05:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem az italerinél beszerezhető ez a szerelvény a pótot két tengelyesre átalakítod és kész. Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
faber77 | Adatlap | 658599 | 2019. április 25. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 658058 | 2019. április 10. 10:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A fenébe! Akkor árnyékra mozdultam. Gondoltam egy próbát megér vagy bejön vagy nem:-) Hát nem jött be:-( Ma írok még egy levelet a hirdetőnek mert bosszant ez a dolog. Meg különben is most ráérek írogatni:-) Akkor miért ne?:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csaszi | Adatlap | 658050 | 2019. április 9. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elmegyek, igen :) Elhozom, de nálam messzebb lesz mint Pesterzsébet :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 658045 | 2019. április 9. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elmész érte Erzsébetre? Nem hozod el az én cuccomat is?:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csaszi | Adatlap | 658041 | 2019. április 9. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én kaptam választ tegnap e-mailben, le is beszéltem hogy megyek érte valamikor hétvégén. Egy Scaniát néztem ki, meg is van... Egyébként egy hölgy a hirdető... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 658039 | 2019. április 9. 15:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor más volt az elkövető:-) De a lényegen nem változtat:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pityu 76 | Adatlap | 658034 | 2019. április 9. 14:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laja! Sajnos ki kell,hogy ábrándítsalak,mert én ugyan kaptam választ,de még érdemben nem tudtam beszélni,így nem én vittem el egyikőtök elől sem a kinézett modelleket:-) Most is csak más miatt tudtam gép elé ülniegy kis időre,de szerintem az enyéimet is elfogja vinni valaki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 658030 | 2019. április 9. 10:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Inkább valóbban a válasz hiánya a bosszantó. Ezért is jobb a fészbuksin hirdetni, mert ott szinte rögtön van válasz, ha olyan az eladó. Lehet, hogy ő vitte el, de ha megvette hadd vigye... :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 658026 | 2019. április 9. 09:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Te legalább kaptál választ én azt sem. Úgyhogy ma már le mondtam a dologról. De azért bosszant hogy válaszra sem méltatott. Szerintem pityu 76 megvett előlünk mindent:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 657981 | 2019. április 8. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, A Bulldozert szerettem volna megvenni, 3 nap után (tegnap délután) közölte velem az eladó, hogy már elkelt. :-( Valaki nagyon gyors volt, vagy csak kivárt az eladó egy olyan vevőt, aki egyszerre többet akart megvenni és így nem kell külön postázgatni. Mindegy fogok tudni aludni nélküle. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 657973 | 2019. április 8. 10:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nálam még mindig semmi. Nálatok mi a helyzet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 657943 | 2019. április 7. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én csak egyet szeretnék mert szerintem annyiért ajándék amennyiért hirdeti. Nem is akartam most ilyesmit venni de ezt a vételt nem tudnám kihagyni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pityu 76 | Adatlap | 657941 | 2019. április 7. 17:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laja! Én is,bár én vagy 7 készlet iránt érdeklődnék,amennyiben még lehet. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 657920 | 2019. április 7. 09:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remélem nem mindhárman ugyanazt a készletet szeretnénk:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 657919 | 2019. április 7. 09:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is írtam tegnapelőtt neki, semmi reakció. Biztos nem olyan fontos neki eladni a cuccait. Vagy lehet hogy elutazott a hétvégére. Még a ma estében és a hétfőben bízok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pityu 76 | Adatlap | 657911 | 2019. április 6. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gekko! Én is írtam privátban,de még semmi válasz nem érkezett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 657873 | 2019. április 5. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gekko | Adatlap | 657850 | 2019. április 5. 11:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Helyhiány miatt az alábbi készletektől szeretnék megválni. A képek alatt az ár információt találjátok, érdeklődni a mufasa@freemail.hu-n lehet. Kérlek hogy vagy képet vagy számot mellékelj ha érdeklődsz. Köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gekko | Adatlap | 657202 | 2019. március 19. 11:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Szeretnék megválni az alábbi készletektől. Érdeklődni lehet a mufasa@freemail.hu mail címen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kranko1 | Adatlap | 655542 | 2019. február 9. 01:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán a scalemates.com jó lehet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gekko | Adatlap | 655539 | 2019. február 8. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem az Uraknak. Lenne egy olyan kérésem, illetve kérdésem hogy nem tudja-e valaki hogy melyik volt az a oldal a neten ahol meg lehetett találni az összes Italeri által gyártott kamiont. Úgy emlékszem hogy Belga vagy Holland oldal volt. Sajnos nekem egy nagytakarítás alkalmával törölték és azóta sehogy nem találom. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Mindenkinek további jó építést. Tom | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laja | Adatlap | 655467 | 2019. február 7. 23:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Egy Csabi felhasználó névvel regisztrált (kolléga) 2007-ben felrakott képeket egy "vörös rákról" talán ő építette. Nézz utána Kamionok topik 437. oldal talán fel tudod venni vele a kapcsolatot és tudsz érdeklődni nála a szín után. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 655381 | 2019. február 6. 12:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy Italeri Iveco Turbostar felújításába kezdenék bele, ehhez keresem a képen bekarikázott alkatrészeket. Ha bárkinek lenne bontott, megmaradt alkatrésze hozzá, szívesen megvenném. Két másik kérdésem pedig a TIR sorozat Vörös Rákjával kapcsolatos: A filmben nem tudom egyértelműen eldönteni a fülke színét, néha bordó, néha vörös. Tudja valaki az eredeti színkódot? Akik már megépítették ezt a kamiont, az egyedi matricákat hogy oldottátok meg? Segítségeteket előre is köszönöm! dombitamas@freemail.hu Üdv:Ronin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MICHELIN | Adatlap | 654082 | 2019. január 12. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adi76 | Adatlap | 654046 | 2019. január 11. 19:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Idő hiány és a mértéktelen vásárlás miatt megválnék pár készlettől és mügyanta fülkétől, alkatrészektől. Alkudni lehet. Érd:Adame István 06-30-274-1936,email: istvan.adame@gmail.com Üdv:István. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Kisfiam rákattant a kamionos témára én pedig szeretnék karácsonyra valamilyen, kamionos témával foglalkozó könyvet számára (pl.1000 kamion). Sajnos nem igazán sikerül eladó könyvet találnom.
Ha lenne ilyen eladó könyvetek, vagy más, a kamionokkal foglalkozó egyéb könyv 12 éves fiú számára akkor legyszíves írjatok nekem. (vajdalevi79kukacgmail.com)
Köszönettel!
Levi