Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Gabusch | Adatlap | 729592 | 2024. október 17. 19:38 | ||||||||||||||
Csak nyugodtan, a jövő héten úgysem érek rá. Előzmény: (729589) coowell 2024. október 17. 19:06 | |||||||||||||||||
coowell | Adatlap | 729589 | 2024. október 17. 19:06 | ||||||||||||||
Köszi az infókat. Hétvégén belemélyedek az olvasásba. Ha valamit nem értek, majd kérdezek. | |||||||||||||||||
Nagykövet | Adatlap | 729581 | 2024. október 17. 13:25 | ||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Eladó könyvek, 10 ezer Ft/db. Személyes átvétel Budapesten, egyéb esetben megegyezés szerint. Nagykövet nagykovet@hotmail.com | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729579 | 2024. október 17. 13:19 | ||||||||||||||
A NAV árverésén van egy TOS Enterprise, minimálár 24eFt. Annak van valami világítása. arveres.nav.gov.hu/index-meghirdetesek-ingosag.html | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729568 | 2024. október 17. 00:01 | ||||||||||||||
Ma tök véletlenül belefutottam egy ilyenbe: www.youtube.com/watch Bár én használom a Tinkercadet 3D rajzokhoz, mert marha egyszerű, de ennek dacára elég hatékony, az elektronikai részét soha nem használtam. Regisztrálni kell, de ingyenes. Mivel van egy tesztmódja, ingyen meg tudod tanulni az Arduino programozását és írhatsz magadnak tetszőleges villogtatást. A magam részéről ugyan rühellem ezt a puzzle-szerű programozgatást, de valószínűleg egy kezdőnek tökéletes megoldás lehet. Viszont érdemes megnézni a programkódot is, amit generált, mert ha mondjuk hangot is akarsz neki adni, akkor már azzal kell dolgoznod. Valamint megkérheted a ChatGPT-t is, hoyg valamilyen kódot írjon neked, de az nem feltétlenül felel meg az elvárásaidnak, viszont C++-ban és nem "puzzle-ben" lesz. Arduino UNO-val dolgozik, a Nano annak tökéletes, csak sokkal kisebb megfelelője, azonos lábkiosztással. Az makettbe jobb. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729512 | 2024. október 15. 20:57 | ||||||||||||||
Hali! A Bird of Prey az AMT kitje. Olyan, mint egy AMT kit. Mondjuk engem nagyon nem érdekeltek a pontatlanságai, mert megoldottam, hogy a szárnyakat tartó elemek cserélhetők legyenek, tehát tudom a szárnyakat változtatni. Ez azért fontos, mert a disruptor csak támadóállásban működik, viszont le lehet venni a lábait is mágnessel. Évek óta áll dobozban, már nem is emlékszem, hogy működik, mert összesen egy nyomógombja van, mivel valami egészen miniatűr PIC mikrokontroller van benne, talán egy 12F508 vagy ilyesmi. A TOS világítása lehet nagyon egyszerű és baromi bonyolult is. Kérdés, hogy melyik méretarány, illetve, hogy a kollektorok átlátszóak-e. Ha átlátszó és nagyon nagy, akkor maratott alkatrésszel kell motorral forgatni, miközben mögötte LED-ek villognak, ha jól emlékszem, három színben. Kisebb esetén egy rakat LED-del megoldható, mert gyakorlatilag egy futófény az egész. Az áramkör megtervezése érdekes, mert sok LED-et kell vezérelni, a programozása kevésbé. Veszel egy Ardunino Nanot, egy rakat LED-et, pár ellenállást meg egy breadboardot vezetékekkel és egy hónap alatt megtanulod, van rá egy rakat videó. Mondjuk nekem szakmám, de baromian nem egy ördöngösség a villogtatás, más meg a világításhoz nem annyira kell. Ha van valaki, aki hajlandó kinyomtatni egy gyantás nyomtatóval az ingyenes klingont, (a tartó nélkül) az talán emberibb áron lenne, mint a nagy Polar Lights. Bár nem biztos. | |||||||||||||||||
coowell | Adatlap | 729503 | 2024. október 15. 17:20 | ||||||||||||||
A 3D nyomtatáshoz nem nagyon tudok hozzászólni. :) Az elektronikához sem, sajnos. Ez utóbbit azért bánom! Bent vagyok egy-két csoportban a facén (ST témában). Lenyűgöző,h mit hoznak ki a készletekből. Álmom,h a TOS Enterprise-t világítással kellene megcsinálni,de tök láma vagyok hozzá. A Klingon Bird of Preyed Polar Lights vagy AMT? Nézegetem az AMT készleteit...Elférne egy belőle itt a szekrény tetején. Ha van "kedvenc" fajom, az a klingon. Szóval, milyen az AMT készlet? A Polar Lights K't'inga jelenleg kicsit sok nekem ahhoz,h csak itt áljon a szobában bontatlanul. A Refit az a 1701A emlékeim szerint...Nekem csak egy Revell 72-es Razor Crestem van feleslegben. :) Nem is tudom,h anno miért rendeltem meg... | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729480 | 2024. október 14. 21:42 | ||||||||||||||
Ez a klingon. A képen látható darabot FDM nyomtatóval csinálta elvileg. www.thingiverse.com/thing:3670957 | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729478 | 2024. október 14. 21:22 | ||||||||||||||
Egyébként, ha volna valakinek egy komplett, de megunt Bandai 1:850-es Refitje épeszű, magyar áron, akkor az engem érdekelne. Elvileg snap kit, tehát szét lehetne szedni és kicserélni benne a világítást mikroprocesszorosra. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729477 | 2024. október 14. 21:19 | ||||||||||||||
Nekem van megkezdve egy 1:1000 Refit, egy belsőteres TOS Enterprise (ezt ki kellene valahogy javítani 3D nyomtatással), Klingon Bird of Prey, valamint egy ősi TOS készlet, Enterprise, D7, Romulan. A belsőteresen kívül mindegyikhez van elvileg világítás, de át kéne írni a régi PIC-es programot Arduinora. És sosem lesznek készen. Mondjuk nem is tudnám hova tenni őket. Dobozban Klingon D7, Voyager, hülye panelvonalas Refit, 1:2500-as Wrath of Khan készlet. Amin még nagyon gondolkozom, hogy létezik egy kb. 1:1000-es K'Tinga a Thingiverse-en ingyen. Nagyon szép, részletes makett, kb. 21 centi hosszú készen. Resin 3D nyomtató kell hozzá, mert FDM-mel nem lehet szépen kinyomtatni, csak az állványt. | |||||||||||||||||
coowell | Adatlap | 729467 | 2024. október 14. 19:42 | ||||||||||||||
Tiszteletem! Bár nálam nem ez a fő csapásirány,de ha kikacsingatok a sci-fi világába, akkor csakis Star Trek. Nem sok készlettel dicsekedhetek: USS Enterprise (az eredeti 1701), a Voyager, egy Kazon cirkáló. Illetve Wolfpackon hozzájutottam egy AMT (1/12?) Dr. McCoy figurához. Most ismét erősen nézegetem a webshopok kínálatát,mert végignézve a Picard mindhárom évadát, valami csillaghajót kellene feltennem a polcra. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 729376 | 2024. október 12. 14:51 | ||||||||||||||
A bolyais börzén van/volt egy K'Tinga, 46.300 Ft-ért. Az egy szép makett amúgy, szerencsére nálam nem fér el. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 727863 | 2024. augusztus 23. 14:24 | ||||||||||||||
Szerintem lehetünk az országban kb. négyen, akiket ez érdekel, de én nem építek újabban semmit. A világítás jópofa dolog, engem is az érdekelne inkább, nem a pingálás. Van is egy rakás ötletem, némelyiket meg is valósítottam, de helyem sincs rájuk. Azért egy telefonnal vezérelt Voyager lehet, hogy előbb-utóbb lesz, mert annak viszonylag egyszerű a festése. Meg meg kell néznem, hogy az 1:1000-es Refit, amihez van egy rakás matrica, tehát elég lenne fehérre fújni, meg lakkozni, mennyire van romokban, mit lehetne kihozni belőle. | |||||||||||||||||
Kyrfamor | Adatlap | 727851 | 2024. augusztus 23. 10:33 | ||||||||||||||
Autó korrekt: gyűröm… | |||||||||||||||||
Kyrfamor | Adatlap | 727850 | 2024. augusztus 23. 10:32 | ||||||||||||||
Sziasztok! Még régi-új vagyok a platformon, de lelkesen gyűrött a Star Trek makettek építését. Meg is világító őket. Nagyon szép eredményeket lehet kapni. | |||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 723887 | 2024. április 24. 11:00 | ||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 723635 | 2024. április 18. 17:00 | ||||||||||||||
Nem annyira makett, meg tudom, hogy itthon a Star Trek nem annyira kurrens, de ez a reklám hatalmas! www.youtube.com/watch | |||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 722170 | 2024. március 19. 13:25 | ||||||||||||||
Tjoe | Adatlap | 716632 | 2023. december 9. 12:46 | ||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 715712 | 2023. november 18. 00:25 | ||||||||||||||
Köszi! Így megvan az Érdekes képek #715592 háttere is :) | |||||||||||||||||
G.D | Adatlap | 715706 | 2023. november 17. 22:13 | ||||||||||||||
Regal | Adatlap | 712810 | 2023. augusztus 31. 20:19 | ||||||||||||||
Sziasztok, Elérhető egy korrekt feljavítószett a Zvezda 1/2700-as csillagrombolójához (Moseisleyworks) Ha valakit érdekel, kérem írjon rám: tgea78@gmail.com Üdvözlettel, Gábor | |||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 699044 | 2022. augusztus 9. 09:01 | ||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 695641 | 2022. április 12. 16:20 | ||||||||||||||
Jé! Mondjuk nem kell, de jópofa. :) | |||||||||||||||||
atika | Adatlap | 695638 | 2022. április 12. 14:26 | ||||||||||||||
"Ez gyári készlet..." Nem területem a téma, így erre aztán végképp' nem számítottam! Köszönöm a linket! | |||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 695637 | 2022. április 12. 13:31 | ||||||||||||||
atika | Adatlap | 695633 | 2022. április 12. 06:59 | ||||||||||||||
Nagyon META! :D Gratulálok a készítőnek, telitalálat! | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 695624 | 2022. április 11. 20:28 | ||||||||||||||
Nagykövet | Adatlap | 691790 | 2022. január 6. 21:00 | ||||||||||||||
maci 77 | Adatlap | 687871 | 2021. augusztus 18. 13:02 | ||||||||||||||
Sziasztok! Eladó Alien APC dioráma,1:35-ös méretben. Saját készítés,nem gyári makett. Járnak hozzá +tojások,2 db katona,tank alkatrészek! Postával együtt,26.000.Ft. Elérhetőségem: attila.maci@gmail.com Üdv: Attila | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681308 | 2021. január 16. 23:52 | ||||||||||||||
Picit drága megoldás lenne, meg szerintem nem is GPS alapon működik, bár az mindegy. :) Sajnos, az Arduino szenzorai túl nagyok a visszapattanáshoz és azért szeretném a sajátom emberi keretek között tartani, ami a kiadásokat illeti. Nagyjából öt percig fogok vele játszani. Van itthon RC tank, RC kisautó, aldis IR helikopter, kb. öt perc alatt lett megunva a dolog. Inkább lesz makett, mint modell, de ha már van (elvi) lehetőség hülyéskedni vele, miért ne? :) Kb. a tizedébe jön ki árban, mint a DeAgostini cucca és csak negyede méretben! :) Különösen, hogy szinte mindenem megvan hozzá. | |||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 681307 | 2021. január 16. 22:47 | ||||||||||||||
Háát ez csak egy gyenge terv az Uraknak(?) Visszatérve a "macska funkcióra":) venni akár használtan egy robot porszívót kiszedni a GPS-t(tököm tudja mitől tud a szobába körbe járni) és finoman beszerelni az R2D2-babe?.?.? Az is feszt visszapattant minden falról:) | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681270 | 2021. január 15. 21:27 | ||||||||||||||
Közben megnéztem egy videót a folyamatos szervókról. Pozicionálni nem lehet, viszont minden további nélkül lehet mindkét irányba vezérelni az 1x1 cm-es lapjával, míg a tápot kaphatja kívülről is, tehát nem kell a mikrokontroller lábaira kötni. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681268 | 2021. január 15. 20:31 | ||||||||||||||
Köszi. De először a görgő kéne. Hogy egyáltalán bármit bele lehet-e tenni mellé. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681267 | 2021. január 15. 20:31 | ||||||||||||||
Azért olyan komoly súlyról nem beszélünk. Nem tudtam előkapni hirtelen a konyhai mérleget, mert le kellene róla pakolni mindenfélét, de szerintem dobozzal és öntőkeretekkel együtt nem beszélünk negyed kilóról sem. A doboz szerint a droid 6" magas összeépítve, az meg 15 cm. A test átmérője 7 cm. Szerintem kevesebb műanyag van benne, mint egy 1:72-es, mondjuk F-14-es repülőben. Gyanítom, az elemek súlya legalább annyi, mint a műanyagé. Az általad ajánlott motoroknak van a szervóval szemben egy nagy hátránya, hogy nehezebben lehet a mozgását szabályozni. A szervónál ez elvileg megoldott, a határoló pedig kiszedett motornál nem játszik. Mondjuk még nem próbáltam, de majd nekiesem. Elméletileg léteznek 360 fokos szervók, csak nem tudom - szemben a léptetőmotorokkal -, hogy lehet-e csak bizonyos fokban léptetni, vagy úgy csak mint egy normál motor működik. A fokonkénti lenne fáin. | |||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 681266 | 2021. január 15. 20:14 | ||||||||||||||
Szóltam a kollégának van sok fogaskereke majd előszedi őket. | |||||||||||||||||
Sokol | Adatlap | 681257 | 2021. január 15. 19:24 | ||||||||||||||
Airsoftos gearbox! Keresni kell airsoftos ismerősöket, akik cserélték már a gearboxot. Abban magas minőségű fogaskerekek és áttétek vannak. A másik, hogy olyan komoly súlyt akarsz megmozgatni, hogy oda fixre épített szervó, de méginkább vibromotorok kellenek. Ajánlom pl a sony xperia Ion parányi motorjait, vagy ha tényleg minőséget akasz fémtokmányban, akkor a Pololu törpéit. A mikro rc helikopterek többségét az, vagy a kópiája hajtja. www.pololu.com/category/60/micro-metal-gearmotors | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681255 | 2021. január 15. 18:09 | ||||||||||||||
Kicsit méricskéltem. Némi átalakítással a törzs belsejébe elfér az elektronika talán egésze is, plusz 3 db AAA elem tartóban, esetleg egy 9V-os, de azt nem próbáltam. De az lenne talán a legjobb. Nyitni az alsó csonkakúpot lehet, az nem tart semmit és simán levehető. Lehet rá csinálni valamilyen bajonettzáras megoldást akár. A fejbe kerülhet egy szervómotor, meg elektronika (pl. a hangmodul hangszóróstul), ledek, elég nagy hozzá. A meghajtás, na az szívás lehet. Mellékelve a láb összeállításija, némi méretekkel. Jelen felállásban két görgő van benne, ezek átmérője 8,5mm, hosszuk 11mm. A diktafonomban nem tudom az ajtótól normálisan lemérni a görgőt, az átmérőjét 10-12mm-re becsülöm. A hossza mindegy, vágni tudok belőle. Aztán vagy csak azon gurul, vagy marad benne egy eredeti görgő is. A két eredeti görgő között a távolság 22mm. A "lábfej" belső szélessége 11mm. A láb felfogatása és a lábfej alja között 11mm van. Van rajtuk egy-egy oldaldoboz, az 12mm széles, viszont, mivel van az aljában rádiusz, csak a lábfej aljától számított 7,5mm-től használható "teljes értékűen", bár nyilván ki is lehet vágni belőle, csak akkor a 12mm-ből lejön 6mm. A belső szélessége 21 mm, de a szélektől csak 8-10 mm használható, ha belelóg a láb felfüggesztésébe. Magassága nem érdekes, bőven túllóg a lábfejen. Szigorúan elméletileg belefér egy SG90 mikroszervó motorja kiszedve a házból, elvileg a vezérlőpanellel együtt. Ha és amennyiben a tengelyére fel lehet applikálni egy magnógörgőt, akkor az középre beférne a görgők közé, lévén 16mm hosszú (tengellyel), 10mm széles és 8mm magas, ha jól méricskéltem. Magnógörgő helyett gondolkozom 10mm-es vízvezeték-tömítésen is, de a görgő valószínűleg tartósabb is, meg azt két ponton is fel lehetne fogatni, a tömítés csak a motortengelyre lenne felhúzva, aztán ki tudja, meddig bírja az úgy ki. A nagy kérdés, hogy elég-e a meghajtáshoz, de gondolom, igen. Ötleteket köszönettel fogadok. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681245 | 2021. január 15. 11:10 | ||||||||||||||
A gombelemek kapacitása sajnos meglehetősen véges. A motornak meg némi teljesítmény azért kell. Vannak motorjaim, miniatűr léptetőmotorok és tíz darab kis szervó, azokból ki lehet szedni a motort s talán el is férne, legfeljebb nem lesz a fogaskerekek hiánya miatt akkora nyomatéka, de valószínűleg nem is kell. Az okoz inkább gondot, hogyan tudnám átvinni a motor erejét valami kerékre, mert nyilván az eredetileg benne lévő görgők erre teljesen alkalmatlanok. | |||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 681234 | 2021. január 15. 06:25 | ||||||||||||||
Gombelemek: 3x AAA = 4,5V = 3x LR44 (2x CR2032 = 6V) Apró motorokért az RC repülőmodellezőknél néznék szét (persze nem aki benzinmotorral hajtja az 1:16-os Messzert...) Esetleg vasútmodelleseknél talán. A panellel nem számoltam, valóban, az meglehetősen nagy még így is. Ezt bizony tényleg meg kell tervezni rendesen milliméterre, hogy elférjen minden. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681233 | 2021. január 15. 01:45 | ||||||||||||||
A feje lehet leszedhető, csak totál értelmetlen, mert alatta a teste nem hozzáférhető. Igaz, ki lehet vágni azt a részt, mert pont a feje megtartásához kell. Ha nem, akkor viszont erősen bajban leszek, ha nem fér el a motor a fejében. A lábait egy áthidaló elem tartja, mert elvileg mozgathatók. Lehet, hogy erről is le kellene persze mondani, felesleges is és nem fér el tőle a motor. A gombelemek szerintem felejtősek, mert nem tudnak elegendő tápot biztosítani, ha meg ötpercenként cserélni kell, akkor drága. Akkor már legyen inkább valami akku, ahhoz elvileg még töltőáramköröm is van. De ahhoz is kell hozzáférés, mert ha lehal, ki lehet dobni a cuccot. 3 db AAA elem lenne kb. megfelelő. A miniatürizálás elvi síkon persze van, gyakorlatban meg elég nagy darabokról beszélünk, mert az hozzáférhető megfizethető áron. Nem tudok legyártatni neki egy spéci panelt,amin minden rajta van összesűrítve, így kénytelen vagyok Ebayen elérhető alkatrészekből dolgozni. Az Arduino Nano pl. önmagában 18x45 mm (meg a magassága, legyen 5), ehhez jön a kb. 15x15-ös hangmodul, meg a 3Nx5N-es felismerő. Plusz elemek, motorok,mert a hangszóró mehet a fejébe. Esetleg, ha léptetőmotor, akkor plusz egy-két vezérlőpanel. A mikrofont kiszedem egy rossz fényképezőgépből, gondolom, az pici és talán elég érzékeny is, mert amit adtak ahhoz a szarhoz, két centiről kell beleordítani (szó szerint), az meg röhejes. | |||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 681232 | 2021. január 14. 23:30 | ||||||||||||||
Elemeket gombelemként oldanám meg. És az egyik nagyobb ajtót a testen tenném nyithatóvá a cseréhez, így nem kell szétszedegetni. (Szervizhez meg levehetőre kéne a fejét, hogy azon keresztül lehessen javítani ha kell) A fejhez szerintem elég a leggyengébb (olvasd: legkisebb) motor, mert annak nem kell igazából erőt kifejtenie. Mikrofont és hangszórót én a hasánál lévő szellőzőrácsokba tartom reálisnak, egymás fölött a kettő rácsba. Úgy nem is zavaró, és a hang is szabadon mehet. Szerencsére a miniatürizálás már tart ott, hogy szerintem minden elfér benne. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681231 | 2021. január 14. 21:57 | ||||||||||||||
Holnap megpróbálom előszedni és méretezni a lábakat. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681230 | 2021. január 14. 21:55 | ||||||||||||||
Összesen három motor kell, kettő a lábakba a meghajtáshoz és egy a fej forgatásához. Ezen felül egy hangérzékelő modul érzékeny mikrofonnal, egy mikrokontroller, egy hangmodul, egy hangszóró. Aztán ezt valahogy belesuvasztani a makettbe elemekkel együtt. Vagy sikerül, vagy nem. Elég kicsi. Az biztos, hogy félbe kell tudni szedni a testet, mert különben esélytelen az elemcsere. A lábak sokat takarnak, nem lenne nagyon feltűnő, hogy nem egyben van. Elektronikában használt tüskékkel és hüvelyekkel viszonylag helytakarékosan és biztonságosan kivitelezhető. Van itthon egy Klingon Bird of Prey makett, azt elvileg három szárnyállás valamelyikével lehet elkészíteni, de ezekkel a tüskés dolgokkal én variálhatóra építettem meg. És a szárnyak végén a fegyver csak akkor tüzel, ha támadóállásban van éppen, leszálláskor nem. :) Ki kéne mér festeni egyszer azt is. Rengetek pici panel, még ecsettel is neki lehetne esni talán. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681229 | 2021. január 14. 21:46 | ||||||||||||||
Köszi előre is! Uszkve öt éve nézegetem itt, meg gyűjtöm hozzá az alkatrészeket, pár napot (hetet, hónapot) még simán tudok várni rá. :) | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681228 | 2021. január 14. 21:44 | ||||||||||||||
Az ötlet nem rossz, kazettás magnónál még a méret is lehet megfelelő. Ha marha nagy szerencsém van, akkor a tengelyre fel lehet húzni a szétbarmolt szervóból, aminek a motorját kéne felhasználni, az egyik fogaskereket és egy másikat a motortengelyre téve meghajtani. Még akár működhet is, ha tudok olyat szerválni valahonnan. Mert azért az Akai deckem csak nem szedném emiatt szét. :D | |||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 681224 | 2021. január 14. 20:55 | ||||||||||||||
Kedden tudok jelentkezni,akkor jövök haza szabolcsból hétfőn temetésen leszünk nyíregyházán. | |||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 681223 | 2021. január 14. 20:55 | ||||||||||||||
Elsőre nekem az ugrott be hogy görgők a lábaiba (a magnók szalagtovábbító görgője jutott eszembe,ami nagy felületű gumi, de kellően pici), és a lábai kimenetétől odáig szíj/lánchajtással kivezetni. Így már a fordulás is megoldható volna egyszerűen 2 külön motorral. | |||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 681222 | 2021. január 14. 20:49 | ||||||||||||||
Köszönöm előre is! Jutott eszembe, hogy olyan is jó lenne talán, aminél a tengelyen van egy, az átmérőnél kisebb fogaskerék, mert a legkisebb szervóból kiműtött motor vízszintesen talán elfér és úgy meg lehetne hajtani, mert ugye, a vezérlőpanelt akár a karjába is bele lehet tenni, hogy ne máshol foglalja a helyet. | |||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 681221 | 2021. január 14. 20:46 | ||||||||||||||
Fogaskerék ügyben szétnézek a tigrisben megkérdezem a kolegámat hátha van neki,RC kocsikat épít.Ha tudok segítek. |
Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |