/ Fórumok / Groupbuild / Jubileum Falcon groupbuild - 50 éves az F-16 /

[Nagyzo] F-16D Block 50, Kinetic 1:48

A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza  
1.,2.
1., 2.
p-51 719422 2024. január 25. 13:39
Válasz erre
Szia!
Szuper, köszönjük, alig várjuk!
Ha megengedsz egy észrevételt:
Jól gondolod, hogy ez a fajta fegyverzet ritkább jelenség ezen a gépen.
A Misawa-i Block 50-esek elsősorban a dobozképen látható AGM-88 HARM-mal és AN/ASQ-213 poddal repülnek. A WW kód is éppen a Wild Weasel feladatkörre utal, a Misawaiak 35. ezredének két százada (a 13. és a 14.) SEAD felelős, összesen 7 ilyen százada van az USAF-nak jelenleg.
Előfordulhat, hogy az általad választott kombinációt szerelik fel, de ritkán, a LANTIRN podok és a GBU-k inkább a Block 40/42-re jellemzők.
Annyiból viszont, hogy D-t építesz, nem gond, ugyanis azokat olyan mindenesnek használják, és ritkábban küldik bevetésre őket. Szóval simán belefér, hogy néha így repül.
Mindenesetre én nagyon várom a képeket! És köszönjük, hogy megosztod!
Nagyzo 719417 2024. január 25. 11:40
Válasz erre
Kinetic-148-F-16D-USAF-Block-30-40-50-Art
Kinetic-148-F-16D-USAF-Block-30-40-50-Art

A Kinetic új szerszámos F-16D-jével csatlakoznék a groupbuildhez. Annyi a csalás, hogy már jó ideje elkezdtem, így már a vége fele járok, egész pontosan a matricázással szenvedek.
A madár egy Misawa-n állomásozó Block50 Falcon, elsősorban mert ez tetszett a négy megépíthető közül. A fegyverzet kiválasztásánál ugyancsak az esztétikai szempontok győztek, őszintén szólva nem néztem jobban utána, hogy repültek-e valaha ilyennel ebből a századból. A konfiguráció 2*AIM-9X, 2*AIM-120C, 2*370 gallonos póttartály a szárnyak alatt, egy 300 gallonos a középkonzolon, 4*GBU-12 2db TER függesztőn a szárnyak alatt, valamint egy AAQ-13 és egy AAQ-14 konténer a szívócsatorna két oldalán.Kiegészítőkből az Edu maratott kabinbelsőt, nyomtatott katapultüléseket és kiömlőt és gyanta kerékszettet vettem a maketthez, valamint a szettben található TER függesztőket faragtam meg kicsit, és "tuningoltam fel" Tamiya zárszerkezetekkel. A GBU-12-k szintén a Tamiyától származnak, az F-35A készletükből hiénáztam, oda úgysem használom. Képek és részletesebb leírás a továbbiakban.
<<< Vissza  
1.,2.
1., 2.