Zoli | Adatlap | 722071 | 2024. március 17. 23:12 | ||
medor | Adatlap | 722067 | 2024. március 17. 22:44 | ||
Szia! Örülök hogy csatlakoztál,de neked kellett volna előremenned a 'Groupbuild'-ban "MERT A TE HANGOD MÉLYEBB"! 😀 (Én is ugyanezt a kiadást építem.Jó lesz ez!) | |||||
Zoli | Adatlap | 722065 | 2024. március 17. 22:35 | ||
Zoli | Adatlap | 722064 | 2024. március 17. 22:34 | ||
A makett a Revell F-16C készletéből fog épülni, néhány feljavító beépítésével, illetve kisebb átalakításokkal. Ez a kit a 72-es választékból szerintem a Tamiya után a második helyen van, és nagy előnye a részletességén és minőségén kívül, hogy a szükségesnél jóval több alkatrészt tartalmaz, így majdnem minden építhető belőle. Ugyanakkor nagyon bosszant is a német gyártó magatartása a témaválasztásaival, mert szinte már csak bemutató festésű gépek matricáit mellékeli. Ehhez is mindössze a doboztetőn látható példány jelzéseit kapjuk... Pedig még érdekes is lehetne ez számomra, mert több ANG gépet is szeretnék majd építeni, de semmi cicó, szóval ugyanitt tigrismintás lepedő "eladó"... z | |||||
Zoli | Adatlap | 722063 | 2024. március 17. 22:20 | ||
Sziasztok, Eeljött az időőő (ezt mély hangon írtam...)... ..., hogy én is elkezdjem az F-16 makettem építését. A kiválasztott gép a Norvég Királyi Légierő 274-es példánya. Régóta terveztem ezt, kezdetben csak az egyszerű festés miatt, imádom az egyszínű repülőgépeket..., de a megszokottól eltérő "minta" is vonzott. Aztán a típus történetét és szerteágazó családját megismerve egy feketeorrú példány is előtérbe került. Egy kis utánajárás gyors döntést eredményezett, ugyanis a norvégok is kaptak néhány ilyen verziót az első szériából, így adott volt a lehetőség, hogy norvég is és feketeorrú is legyen egyszerre. A kiválasztott megépítése körül ugyanakkor egyelőre sok a kérdőjel, mert meglehetősen kevés az információ, és sajnos minden választ nem is fogok megtalálni. Erről a gépről alig van fotó, de azok is eltérő állapotairól készültek. Én mindenesetre maradok az eredeti állapotánál, még a Block 10, MLU stb átalakítás előtti korból, ahogy a mellékelt képen is látható. A részletekről majd az építés során fogok beszámolni. z |
z