<<< Vissza | Tovább >>> |
halaci | Adatlap | 722732 | 2024. március 28. 19:12 | ||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 722729 | 2024. március 28. 18:36 | ||||||||||||||||||||||||||||
Végiglapoztam most, de nem találtam sajnos semmi infót erre vonatkozóan. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 722728 | 2024. március 28. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||
A Rothmans-os is frankó!(abból én Audi Quattro-sat szeretnék) Én most ilyet vettem/kaptam de át kell a kasztnit alakítani meg Marlboro, Goodyear,Showa matricákat most gyártatok teszem rá úgy vagányabb lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 722725 | 2024. március 28. 17:26 | ||||||||||||||||||||||||||||
szép zsákmány! a gannet milyen magas felcsukott szárnyakkal, erről van valami az építési leírásban? | |||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 722721 | 2024. március 28. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 722718 | 2024. március 28. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||
Hogyaza, nem is tűnt fel, hogy nincsenek rajta a Marlboro feliratok... Hát akkor kell vadászni, mire elkezdem. Király, mert egy FW16-ot is akarok szerezni, ahhoz meg Rothmans kell majd. Kösz, hogy szóltál! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 722717 | 2024. március 28. 14:16 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szép készletek! Kedvenc repülő, kedvenc csapat:) Lesz cigis matrica vagy így építed meg? | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 722714 | 2024. március 28. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 720649 | 2024. február 16. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||
Alit nem ismerem, ebay-en volt több hirdetőnél is, plusz még rengeteg más ritkaság is, keményen nyomják :) plusz költség: magyar áfát hozzárakja egyből az ebay az árához és úgy vonja le, plusz itthon a postának fizettem 550Ft-ot a hazai szállításért. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ste | Adatlap | 720645 | 2024. február 16. 08:38 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Milyen plusz költségeid voltak az ebay-ról rendelés során? Alin megtalálható? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 720644 | 2024. február 16. 08:00 | ||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 720639 | 2024. február 15. 20:04 | ||||||||||||||||||||||||||||
Igen, ez 72, ebayről 72-87-144-ben rendelheted. Az Armada Hobby-nak van/lesz 35-ben is, állítólag. Kettő MSSA van hozzá, és kettő spike konténer, nyitott/zárt | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 720638 | 2024. február 15. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ez a 72es ugye? Előre teljes jó. Szárazpróba majd megmutatja:) A forgatható géppuska meg kettőt adtak? | |||||||||||||||||||||||||||||||
bgyasoldier | Adatlap | 720633 | 2024. február 15. 17:39 | ||||||||||||||||||||||||||||
lacus66 | Adatlap | 720601 | 2024. február 14. 16:02 | ||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 720344 | 2024. február 9. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||
Rafale. Gyönyörű az a gép. És tengeri verzióban még a futóművei is masszívabbak. | |||||||||||||||||||||||||||||||
p-51 | Adatlap | 719947 | 2024. február 2. 16:59 | ||||||||||||||||||||||||||||
Én úgy tudtam, 12 apák napja van egy évben. Minden fizetésnap. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 719944 | 2024. február 2. 16:14 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ha lassan is, de megérkeztek a picikék. Sajnos (vagy nem?) olyan beudegződésű vagyok, hogy jók a digitális dolgok, de azért bizonyos tételeket fizikai valójában birtokolnom kell. Hát... a Detail & Scale kiadta a Tomcates publikációit újra, csak ugye most már újabb képek is vannak benne. Walkaround, az összes harci század összes festése, kísérleti, tartalékos és kiképző századok festései, festési sémák és az összes stencil. Innentől tényleg minden csak rajtam múlik. | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 719754 | 2024. január 30. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szó mi szó, tényleg elég sok készlet felhalmozódott, ehhez képest az elsővel sem haladok, mert elkaptam valami kehet. Azt viszont nem említettem neki, hogy be van rendelve egy Rafale, nézegetek egy Mirage 2000-t, és hát egy sima es egy tanker Intrudert is szeretnék. Meg még vagy egy tucat Tomcat is kelleni fog :) De azok nem azonnal. Először jöjjenek meg a képes füzetek! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Muzzy | Adatlap | 719753 | 2024. január 30. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ja és az embernek nem csak felesége van, hanem egyéb más rokonsága is!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Muzzy | Adatlap | 719752 | 2024. január 30. 19:16 | ||||||||||||||||||||||||||||
Nem jó a kommunikációd! A makettezőnek évente van születésnapja, névnapja, húsvét, mikulás, karácsony, esetetben házassági évforduló, apák napja. Ha mindezt összeadod, még egy évre sem elegendő amit most hozott a postás :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 719749 | 2024. január 30. 17:57 | ||||||||||||||||||||||||||||
Megint csöngetett az a szemét postás. 1:144-ben hozott egy LH 747-8-ast, és egy BA Concorde-ot. (Meg Phantom II katapultüléseket az Academy 12529 kithez, meg Crusader katapultülést, de nem ez a lényeg.) Teszem fel a gardróbba a többi közé, kérdezi is az asszony, hogy most hány évre előre is költekeztem ki magam? Mondom úgy kettőre-háromra. Erre visszakérdez: nem inkább harminc? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 719739 | 2024. január 30. 14:43 | ||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 719738 | 2024. január 30. 14:41 | ||||||||||||||||||||||||||||
A Tamiya '90-es évekbeli fejlesztései közül sokat a mai napig változatlanul árusítanak, ilyenek az A-1 Skyraider, a Mosquito, vagy a F4F Wildcat. Mások szépen eltűntek a polcokról, és nehezen lehet már hozzájuk jutni, ilyen pl. a F-117, vagy a F-84G Thunderjet. Utóbbit sikerült most becserkésznem, elvileg használt, gyakorlatilag azonban zsírúj állapotban. Örülök neki nagyon! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 719707 | 2024. január 29. 23:02 | ||||||||||||||||||||||||||||
A 04 pont jó rendszám. https://i.ytimg.com/vi/Rc_i5TKdmhs/maxresdefault.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 719705 | 2024. január 29. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||
Egy ilyenen gondolom. A dió mögé majd. De ez a Wrangler rendszáma az áruló pufinyúl Nedry -é volt. De ezt csak én fogom tudni:) Tetszik ez is oda való de 1:32es meg sokat kell még dolgozni vele. Bezzeg az 1:18as kvfrankó pöpec de az 60E ft | |||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 719703 | 2024. január 29. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sőt, megint korán gépeltem. Mindkettő volt a filmben. A zárt kocsin sárga, a látogatókártyán piros. A nyitott dzsipen piros, de a rendszámtábláján sárga... | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 719702 | 2024. január 29. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 719701 | 2024. január 29. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||
A film logója sárga. A parké piros! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 719632 | 2024. január 29. 10:24 | ||||||||||||||||||||||||||||
Megérkezett Japánból a T-Rex(ek)! Kifogástalan csomagolásban. Korrekt kis cucc. 2 Rexi 120$ meg majd 11E Forint az ÁFA(na ez fájt). Egy pici "hiba" a festési festésiben(?) pirossal mutatja a Logó alapszínét a dobozon meg sárga?.?.? | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 719445 | 2024. január 26. 13:29 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ez mi ez, akció volt a Replicában, vagy mi? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Planes | Adatlap | 719425 | 2024. január 25. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 719178 | 2024. január 22. 10:03 | ||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 719177 | 2024. január 22. 09:57 | ||||||||||||||||||||||||||||
Az S-199 nekem nem jön be valahogy. A magyar jelzésekkel kapcsolatban igazad van, én is kezdem már ráncolni a homlokom, hogy feltűnően kimaradunk ezekből. Egyébként van még pár Overtrees készletem is... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||
pmheros | Adatlap | 719176 | 2024. január 22. 09:48 | ||||||||||||||||||||||||||||
109 alakúak családja az Eduard holdudvarából itthon | |||||||||||||||||||||||||||||||
pmheros | Adatlap | 719174 | 2024. január 22. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||
Mert gyenge(ék) vagy(unk)! :) Én is próbáltam ellenállni. Az Emil -lel még sikerült magam tűrtőztetni, de Galland F-1 -es matricájával és korai szárnyával csak behúztak a vásárlásba. A Wunder... Pt.2 -őt már nem kellett volna megvennem. Sokáig nézegettem a kereteket itthon, és nekem túl sok lesz. Ha nem jön valamelyik 'Duál combos'ból, vagy Profi pack -ból magyar jelzés, most már ki fogom várni a 'Víg-kend' -eket, mert a rezezés nekem már nem feszik. De azért kicsit írigy vagyok a gyűjteményedre! Üdv.: pmheros | |||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 719144 | 2024. január 21. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 718919 | 2024. január 17. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||
Tartalék az lesz mindenből. Mindenből IS. A gyerek szombaton felvételizik, utána elkezdem építeni a vasakat, mintha nem lenne holnap. Onnantól már nem gond, ha esetleg ő is a kis műanyag szekerekkel foglalkozik matek helyett. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 718915 | 2024. január 17. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||
Ja ja:) Egy műanyag egy vas kettő majd 100E Ft😅 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 718913 | 2024. január 17. 15:08 | ||||||||||||||||||||||||||||
Vedd úgy, hogy majd jó lesz tartaléknak egy másik kithez. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 718898 | 2024. január 17. 13:11 | ||||||||||||||||||||||||||||
Azt sosem fogom megérteni, hogy a Hobbyboss miért szórakozik a kétfajta állású orrfutóval, mikor az ívelőlapokat nem lehet kitéríteni (80276-80289). Értem én, hogy menőn néz ki, amikor katapult kilövési pozícióban van, és mintha ugrani készülne a cica... de nem hiteles, ha közben meg nincs kitéríthető ívelőszárny. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 718846 | 2024. január 16. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szépek így egymás mellett. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 718834 | 2024. január 16. 14:10 | ||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 718792 | 2024. január 15. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||
Az EA-6A Electric Intruder-nél szüntették meg a szárnyvégi féklapokat, a beépített plusz antennák miatt, és emiatt tartották meg a kinyitható törzsféklapokat, amelyeket az A-6A típusoknál fokozatosan megszüntettek, mert nem igazán váltak be. 1970 után nagyon sok A-6A-t építettek át. Volt jó pár darab A-6B Iron Hand a lokátorok és SAM rakéták ellen, és néhány A-6C, amiket a Ho Si Minhm ösvényen haló jármű konvojok felderítésére és megsemmisítésére használtak. De leginkább korai KA-6D-ket építettek belőlük, és néhányat A-6E-re alakítottak át. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 718774 | 2024. január 15. 17:19 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Köszi az összefoglalót! És a makettet is! A szárny biztos csak ennyi? A szárnyvégeken nem voltak eltérések a korai és késői között? Illetve úgy rémlik a korai A még szárnyvégi féklapok nélkül készült. Az orrsegédszárny nekem csalóka, biztos nem egyforma volt a kettőn? Mintha a belső légterelő zavarna meg és azért tűnik eltérő hosszúságúnak, de lehet, hogy tényleg volt valami eltérés. A szárnymizérián és apróságokon (ülés, fegyverzet stb) kívül a többi rendben van, az alakja, mérete jó? A kabin kifejezetten dühítő, mert ugye anno a Fujimi nagyon szép teknőt gyártott, ezzel a matricás megoldással meg visszatérünk az ókorban. Értem én, hogy a 3D matrica felragasztása egyszerűbb, mint kifesteni a gombokat, de azért a japó kit kabinja még mindig egész jónak tűnik, ennyi idő alatt meg csak lehetett volna még jobbat tervezni/gyártani. Persze, lesz színes maratás és 3D matrica, de biztos vannak, akik dobozból építenék, vagy épp a gombokra gerjednek, illetve azok kifestésére. Na mindegy, kivárjuk a feljavítókat is... z | |||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 718756 | 2024. január 15. 12:21 | ||||||||||||||||||||||||||||
Haliho! Nem régiben hozzájutottam néhány A-6 Intruder-hez. van most 1-1 darab: -Italeri EA-6A Wild Weasel Electric Intruder -az új kiadású Trumpeter A-6A Intruder -egy hiányos Fujumi KA-6D Tanker Intruder Előszedtem minden "tudományomat", és összehasonlítottam a készleteket a fellelhető információkkal, és elég érdekes bakikra leltem mindhárom gyártó esetében. Talán a legkorrektebben sikerült, a korai A-6A az új Trumpeter makett. A függőleges vezérsík "megörökölt" alakhibáján kívül, leginkább abból fakadó kisebb bakik vannak, hogy az öntőkeretek egy részét a későbbi kiadású A-6E és A-6E TRAM készleteikhez is fel akarják használni. A kisebb légbeömlők, helyzet jelző fények és érzékelők elhelyezkedése, és néhány panelvonal. A kabinbelső nagyon egyszerű, sík felületekre-matricázós megoldású. A kinyitható törzsféklapok szépen kidolgozottak, de pont a perforált lapot nem adja, de a teli lap belső felületén imitálva vannak a lyukak, akár ki is fúrhatóak. A fegyverzetet inkább hagyjuk, mert méret és alakhibásak, viszont a pilonok, a póttankok és a bombazárak elég jók. Csak késői verzió GRU-7 ülései vannak a dobozban, de azok szenzációsan részletesek. A korai verziók GRU-5 ülésekkel repültek. Nyilván lesznek hozzá kiegészítők hamarosan. Ebből a készletből akár egy korrekt, korai KA-6D Tanker verzió is építhető, a Fujimi vagy az Italeri alkatrészekkel kiegészítve. Mindkét cég csak a késői KA-6D verziót adta ki. A legnagyobb kavarodás a szárnyak fix (a törzshöz közeli, nem felhajtható) részeinél vannak. A korai "A" verzióknál és a későbbi "E" típusoknál máshol voltak a légterelő lemezek. A "késői" verzióknál plusz érzékelőket építettek a belépőkbe, ezért a törzshöz közelebb kerültek, és az orrsegédszárnyak is rövidebbek egy kicsivel. A Trumpeter jól adja a korai verziót, de úgy fest, (az előzetes képek szerint) hogy a késői verzióknál megfeledkeztek a légterelőket is áthelyezni, pedig azok egy teljesen új öntőkereten lesznek. Miért? A szegecselt felületen nehezebb javítani ezt a hibát. A Fujimi a korai verzióknál jól adja a belépőéleket, de a légterelők a késői verziónak megfelelő helyen vannak. A késői "E" és "TRAM" verzióknál korrektek a szárnyak. Az Italeri egyáltalán nem törődött azzal az EA-6A esetében, hogy azok mind egy szálig korai verziók voltak. (11 darabot eleve az A-6A-ból építettek át). Késői szárnyakat ad, de a légterelők a korai verzió helyén vannak, és ez az "E" és a "TRAM" verzióknál is így van. Illetve az elektronikai változat hosszabb orr részéről is megfeledkezett, amit a Fujimi, a saját készletéhez pluszban mellékel. Viszont adja a plusz pilonokat, a felhajtható szárnyfelek alá is. | |||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 718620 | 2024. január 12. 16:19 | ||||||||||||||||||||||||||||
no. jaigen, láttam, hogy megvan az Academy J, meg az Airfix FG.1 és FGR.2. 718462 - F-4B/N, F-4S én meg akkor elviszem vitorla Úrtól a B-s kalózt :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
dikens | Adatlap | 718617 | 2024. január 12. 15:54 | ||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 718616 | 2024. január 12. 15:46 | ||||||||||||||||||||||||||||
Oh, a G-11-es Fujimi... | |||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 718611 | 2024. január 12. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||
Eleve ki ad ki F-4B-t 72-ben? Szerintem csak a Hasegawa és a Fujimi. Mindkettőm van otthon, még nem raktam össze. Ha nincsenek nagyon extra igényeid szerintem mindkettő korrekt. Azért javaslom a kiválasztottról keress dobozbontást, sokféle kiadás van eltérő alkatrészekkel és matricákkal... Amúgy most jut eszembe nekem lehet lesz egy eladó Jolly Rogers F-4B, Fujimi ha érdekel... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
(Nekem az 1/48-as Buck került a nyuszi alá, 16k-ra leárazva nem tudtam otthagyni, de majdnem hanyatt estem a doboz méretétől. költöztetni lehet vele.)