/ Fórumok / Makettversenyek, rendezvények /

Műegyetemi Makett Kiállítás és Verseny 2000

Nem most volt, de hátha valakinek vannak infói...
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
NGPETI 725621 2024. június 4. 21:35
Válasz erre
Tibcsi 725616 2024. június 4. 18:41
Válasz erre
Szia,

Én csak annyit tudok, hogy az MMOE részéről kié lehet az aláírás. Az MMOE embléma nagyon "GálPistis", szerintem Ő tervezte.

Az aláírás pedig nagy valószínűséggel Karácsonyi Andrásé lehet. Ha mégsem, akkor bocs mindenkitől. Sajnos ennél többet nem tudok.
NGPETI 725573 2024. június 3. 14:31
Válasz erre
Anno is sokat fotóztam, szerintem ezen a rendezvényen is, de rengeteg papírképem (és negatív is) elveszett az évek folyamán, így nálam ezen az Emléklapon kívül sajnos semmi nincs, ezért én is kíváncsi vagyok, ha valami mégis előkerülne valahonnan, valakitől.
Mekett 725451 2024. május 31. 18:46
Válasz erre
Én nem is emlékeztem erre a kiállításra, de ha kerülnek elő képek, szívesen csinálnánk belőle egy galériát!
NGPETI 725445 2024. május 31. 16:21
Válasz erre
2000.03.19. Budapest - EMLÉKLAP
2000.03.19. Budapest - EMLÉKLAP

Sziasztok!

Egy igen régi eseményről keresnék infókat, hátha valaki járt ott, emlékszik rá, esetleg résztvevő vagy szervező volt.

A napokban sok régi dolog került a kezembe és közte találtam ezt az Emléklapot, de bármilyen ciki is, én semmire nem emlékszem már. :o(

Szívesen megnéznék pár képet is és arra is kíváncsi vagyok (mivel nem olvasható), kik írták alá az emléklapot?

Remélem, hogy lesz olyan ezen a népes fórumon, akinek vannak még emlékei. :o)