<<< Vissza |
atika | Adatlap | 728410 | 2024. szeptember 11. 12:59 | ||
Zoli | Adatlap | 728405 | 2024. szeptember 11. 12:13 | ||
Szia, Nem kevés munkát ölsz bele egy-egy építésbe, dicséretes, hogy ilyen komolyan veszed. A Falcon törzsének inkább az alja változatos, a hajtómű típusa függvényében. ALQ-131 van felesleges, ha kell. Milyen jelzést választottál, vagy melyik példányt tervezed építeni? z | |||||
pmheros | Adatlap | 728404 | 2024. szeptember 11. 11:58 | ||
Előzmény: egy Öböl háborús Block 10 volt eredetlieg kinézve készítésre, amihez itt a Makettinfo fórumában beszerzett tudás alapján a Revell -t találtam a legmegfelelőbbnek. Együléses Revell F-16 -ost viszont mostanában nem sikerült hazai boltból beszereznem. Az Emag -nál volt Revell Lockheed Martin F-16 C Solo Türk 1:72 (4844) kicsomagolásban, de azt 1 hét után törölte a bolt, mikor rájöttek, hogy nem tudják teljesíteni. Sajnáltam, mert addigra képbe kerültem azzal kapcsolatban melyik készlet, milyen alkatrész variációt rejt. Ollózással, forgatgatással készítettem is ehhez egy képi összeállítást magamnak. Megosztom itt hátha másnak is jól jön. A C doboz azért lett volna jó, mert nem kellett volna ALQ-131 pod -ot külön vennem. Illetve a madárszeletelős felső orr részt sem kellett volna lecsiszolnom, mert mindkét verzió a készlet része. Illetve a másik kép amit készítettem magamnak, az az A és C verziók felső paneleit hasonlítja, össze, mert a fórum diskurzus alapján nem tudtam mire kell odafigyelni. (Mindenki építését oda vissza átolvastam többször, apró infómorzsákat felcsipegetve) Azóta szerencsére a "Cserebere, makett adás-vétel" -be beesett az MLU megvásárlása, így a teljes projektet újra tudtam gondolni, az abban lévő matricák okán. | |||||
pmheros | Adatlap | 728399 | 2024. szeptember 11. 11:24 | ||
borisz | Adatlap | 728396 | 2024. szeptember 11. 10:52 | ||
Lássuk! Mi lesz? :D |
<<< Vissza |
Ezt elég jól lehet látni egy újabb, Kinetic Gold szériás készlet keretén, ahol a két eltérő törzsfelső-hátsó rész egymás mellett van (ha találsz megfelelő minőségű, felbontású képet).
Illusztrációnak itt egy: www.super-hobby.hu/zdjecia/7/0/5/52446_1_KIN48100_2.jpg. Talán fellehető ettől jobb is.