<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103. |
romsitsa | Adatlap | 733777 | 2025. február 9. 10:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 733747 | 2025. február 8. 17:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kdf Kübelwagen biztosan volt. 1944 nyarán a képeken is látható módon kerültek állományba, de 25-öt rendeltek később is, melyeket 1945-ben szállították le. Sajnos egyebet jelenleg nem tudni róluk. I. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 733735 | 2025. február 8. 11:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Panzerfaustos képen szerintem sárga van, de nagyon rossz a kép. A nadwornai nem megállapítható ennyiből. A harmadik a Madarska Armadából van, (elsődleges forrását nem tudom). A Fortepanos biztos hogy terepezett, szerintem német rendszerű sárga alapon zöld-barna foltos. Viszont most hogy jobban megnéztem, szerintem az utolsó kettő ugyanaz a jármű. Egyező ferde folt a bal sárvédő elején, hasonló foltok a pótkerék mögött és a rendszám körül. És bár nem néztem végig az összes Kübelwagen fotót a neten de sehol nem láttam olyat, ahol a kürt oldalra állna ki, mint ezen a két képen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 733727 | 2025. február 8. 09:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.gtaall.net/gta-4/cars/101049-volkswagen-kbelwagen.html Lenne benne pici sárga is "jó foltos Magyar" lehetne🤣 Köszönöm a képeket! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 733725 | 2025. február 8. 09:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ennyi képem van róla. A Romsitsa által említett híradó felvételt én nem találtam meg sajnos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 733686 | 2025. február 7. 14:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 733676 | 2025. február 7. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, a Modell&Makett Extrában (haditudósító) vagy a ProModell archívban van egy kép és felbukkan egy 1944 őszi filmhíradóban is, emlékeim szerint szórólapózó tgk. mögött. Mindkettő szimpla "sárga". | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 733666 | 2025. február 7. 09:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 733534 | 2025. február 3. 11:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
elírás: a Mercedes 230 a IV. hadtest parancsnoki jelvényét viseli. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 733533 | 2025. február 3. 11:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagy része már volt, de amíg van tárhely, addig nem baj :D Kiegészítő infók: az első 2 kép Rába Super 3 (azóta sem tudom milyen egységtől). A második egy Mercedes 230 (W153) a I. hadtest parancsnoki jelzésével a Dontól. Az utána lévő terepszínű leharcolt Ford 817T jelzése már a bevonulási képeken is létszik más járműveken, viszont itt már a jobb sárhányón ami azt mutatja, hogy 41 után került fel (a jelzések a láthatóság miatt a menetirány szerinti belső oldalon voltak, és mikor áttért az ország a baloldali közlekedésre, ezt követték) A 2. gk. lövész zlj bevonulási Botondjait (2-802 talán?) köszönöm szépen, megy a gyűjteménybe. A parancsnoki Krupphoz azt írták hogy 1940. IX. 05, Pete (mint kiderült, Szatmártól 11 km-re van). Az Ansaldo aranyos, de engem jobban érdekel a mögötte lévő leginkább MÁVAG-Mercedesnek tűnő dolog. A sapkajelvény leginkább a 2. lövészdandáréra hasonlít. A 18M Böhlerek szerintem még bőven 30-as évekből valók, az esernyős/ejtőernyős jelzésű kocsi meg kerek egy éve van a beazonosítatlan képeim közt... A B-974 és B-975 KV-40-esekről van ennél sokkal jobb minőségű kép is már, csatolom is. A közelképes határvadász Fiat 508 nekem 1942.VI.7-es dátummal lett lementve de az 1941 hihetőbb a képről. A Fiat 508M képet néztem egy darabig hogy milyen egyenruha lehet rajta, végül arra jutottam, hogy leventék. Az utolsó kettőn kívül a többi kép elég ismert, azokon meg sajnos nagyjából semmi plusz infó nincs. Viszont a kecskeméti kép biztos nem 1942, mert még régi hadijel van rajta - és Ansaldok amik már 1942-re ki lettek vonva. A CR-40-eseket itató Ford V8/51 szintén nem lehet Veszprém, mert mögötte látszik a mátyásföldi főépület jellegzetes tornya. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 733531 | 2025. február 3. 10:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teljesen igaz, én tévedtem! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Podva | Adatlap | 733527 | 2025. február 3. 09:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A FIAT CR.42-es fotó, az biztos, hogy nem Veszprém, hanem Mátyásföld! Üdv Viktor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 733522 | 2025. február 2. 22:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy merítés az elmúlt hónapokból, amit lehet tudni a képekről azt odaírom, de a forrását nem jegyeztem meg mindegyiknek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 733472 | 2025. február 2. 12:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép fogás! Főleg a Schneider-Pak. Az Sd kfz 251C már régebb óta ismert, én először a Keleti Hadszíntér és Magyarország 1941-1942-ben láttam. A Bofors sem rossz, bár ha a tyúkbelezés érdekel, arra a Fortepan 265942 még jobb referencia. A kocsi pedig egy a Haditudósító század 10 Lancia Apriliája közül (lehet hogy még több volt, híradó kockán ennyit látok). Egy régebbi HM-HIM posztból kimentett fotó kicsit élesebben, és szerencsésebb helyen lévő vízjellel egyértelművé teszi a rendszámot. Elöl HONVÉDSÉG táblát viseltek csak. Kiegészíteném még a klipből vett képeket egy (két) színes Pavesivel. Bár ezen a kocsiszám 332112, és a másik képen nem látszik a szám, de én erősen gyanítom, hogy ez a szintén HM-HIM által posztolt színes szerelvény 332477 kocsija mögötti két Pavesi lesz. Azt a téma, a képminőség és az időjárás miatt már régebben összekapcsoltam a Fortepan 73963-mal (a IV. gépvontatású közepes tarackos tüzérosztály légitámadás következtében oldalra dőlt szerelvénye Konotop és Kurszk között 1942. május 12-én.). Tévedés joga fenntartva, de Occam borotvája ezt diktálja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 733457 | 2025. február 2. 08:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Pár kihiénázott kép a HM HIM face posztjában látható videóklipből: egy általam még nem látott kép a 97/38 PaK-ról, egy (igaz nem sok látszik belőle) az egészségügyis SdKfz-ről, egy közeli kép a négycentis bufiról, amin egészen szépen látszanak az irányzóműszer tyúkbeleinek bekötései, meg egy nemtommilyen kocsi a haditudósítóktól, de rendszámmal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 733121 | 2025. január 24. 13:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen. Ő tervezte a Balatonmodell cuccainak jelentős részét. Most is együtt dolgoznak, csak Balaton Gabi már nem látja át a teljes termékpalettáját, ezért egy része Slypi cuccaiként kerül forgalomba. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 733120 | 2025. január 24. 13:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A Balaton Modell társa, Slyzs Péter (remélem, jól írtam a nevét) cége, ő szokott fotomaratásokat csinálni a Balaton készletekhez ugyanezen a néven. Az egyik facés makettezős csopiban ha jól rémlik, azt írja, munkamegosztás miatt fut az ő nevén a makett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KarBal | Adatlap | 733118 | 2025. január 24. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoppá, 29M löveg 1/35-ben! armorama.com/news/artillery-train-by-slypi-s-details Hallott már valaki erről a gyártóról? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 732107 | 2024. december 28. 10:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker, nagyon szépen kérlek, add meg a forrásait képeknek, mert ezekből a láthatóan Facebook-képcímekből semmi nem derül ki, pedig biztos vagyok benne hogy nem információ nélkül kerültek fel. Vagy csak a csoportokat írd meg, ahol ezeket találod, mert láthatóan nincsenek az általam ismertek között | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 732098 | 2024. december 27. 18:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Most hogy ráértem, otthon maradtam kicsit motorozni :) Vannak közte régebben tévesen, meg egyáltalán nem beazonosítottak is. Lett egy új kép a 722405-as posztban mutatott tábori sütöde megzuhant vontató kocsijáról is, meg egy Fiat 1500 a délvidéki bevonulásból. Ugyanonnan még valami híradó jármű belseje egy 30M 30 vonalas telefonközponttal (!). Van még egy ki nem derített polgári rendszámos kocsi Erdélyből, és Fényes Loránd oldaláról ( fenyeslorand.hu/fenyescsalad/ ) a fenti motor mellett még egy csokor kép Böhlerekről. Végül két eddig általam nem ismert Ansaldo. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 732096 | 2024. december 27. 17:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez évi utolsó merítés a netről... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731796 | 2024. december 18. 11:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gondolom valaki már belepiszkált. Ha megnézed, Elnar képén megvannak a szegecsek. Én az enyémet már így találtam. Csak a fényerőn meg az élességen állítottam picit, másba nem nyúltam bele. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 731792 | 2024. december 18. 10:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fura a "Koszorús" Turán fotó, a szegecsek jó része hiányzik a tornyon és a kocsitesten is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731789 | 2024. december 18. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Kezdetnek: www.heeresgeschichten.at/ heeresgeschicten.at - Artillerie fül - (letekersz az aljára a bal oldali menünek) - Zugwagen gyűjtőcím - "Artilleriezugwagen M.12" cikk - ha letekersz a cikk aljára, lesz ott egy pdf file, abban atomjaira bontva megtalálod a vontatót "Fahrzeugbestandteile (Ausrüstung) des Zugwagens M.12/16 u. M.12 u M.12 Seilwindenauto" címen (az alvázról is vannak benne képek). Vagy: www.modellbauseite.at/forum/plastikmodellbau-bauberichte/milit%C3%A4r-lkw-pkw/milit%C3%A4r-lkw-pkw-1-35/60401-artilleriezugwagen-m12-16 Itt egy fickó szkreccsből építi a semmiből a zugwagent, elég jó képek vannak az alvázról is. Vagy: Ez a cég már megalkotta az egész szerelvényt, igaz az M.17 vontatóval: www.wip3d.it/portfolio-items/treno-stradale-daimler/ www.wip3d.it/portfolio-items/daimler-m17-zugwagen/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 731777 | 2024. december 18. 04:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezzel kapcsolatban kérdezném az esélytelenek nyugalmával, hogy az Austro-Daimler alvázáról nincs esetleg valakinek valamilyen infója? Megtaláltam az ágyút egy eléggé what if szagú önjáró löveg alkatrészeként és erősen gondolkozom rajta, hogy amennyire szerény képességeimből telik, átrajzolom és megcsinálom hozzá a trént is. Nem lesz eladható szinten az fix, de mivel a legbonyolultabb része a löveg és az egészen elfogadhatóan adott, talán a többit is hozzá tudom tenni, hogy nekem megfeleljen. Könyvem a méretekhez van, meg egy 1:72-es CMK makettem is. Ez talán 1:100-as. cults3d.com/en/3d-model/tool/skoda-panzer-howitzer-305 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 731776 | 2024. december 18. 04:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt most találtam. A K.u.K. hadsereg után használta a Magyar Honvédség is a II. VH-ban. Kissé arany árban van (ha jól számoltam, az egész kb. 70eFt), de ha azt nézem, hogy CMK-ék csak ágyúja mennyi, talán nem is annyira drága. Viszont a lap alja felé jobbra vannak linkek az építésről, tartalmazva azt, hogy rakták össze szállításhoz, illetve hogy lett tűzkész. Marha érdekes. Sajnos PDF-ben nem sikerült lementeni, de weblapként igen és ott megvannak a képek is külön könyvtárban. modellbauray.com/products/skoda-m-11-siege-howitzer-model-3d-printed-kit-base-transporter-barrel-transporter-accessories-skoda-m-11-morser-1-35-1-72 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 731732 | 2024. december 16. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Így az 1H-437-nek cca 70%-ban teljes a folttérképe már. (A mögötte lévő azonosíthatatlan számúnak meg úgy 95...) A Koszorús Turánt is köszi, tényleg jobb kép - kár hogy ezen is esélytelen a rendszám. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 731704 | 2024. december 16. 11:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Erre van szükségem. A két Ansaldo már készen van, a trélert össze tudom legózni. Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731699 | 2024. december 16. 08:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Elnar! Szép találatok! A Koszorús Turánnak itt van egy nagyobb és jobb minőségű változata, ami nincs annyira megvágva se, még egy Toldi fara is kivehető rajta. A "magyar Fury-film"-ről van még egy werkfotóm, ami már eddig is közkézen forgott, úgy látom, az nem volt meg az NFI-s sorozatban. Miggyuri: neked itt a Ford összerakásija (igaz, ez a 72042 cikkszámú, de ugyanaz), a trélerről nekem sincs, az Ansaldoét megtalálod pl. a HenkofHolland-on is. Ui: forrásokat sajna most se tudok, a képek olyan régen vannak meg... bocsi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 731636 | 2024. december 15. 09:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Keresek a Hunor Product 1/72 Magyar MAVAG-Ford Marmon Herrington 6x6 nehéz teherautó 2 kerekes pótkocsival (Kat.: 72043) maketthez összeállítási útmutatót, szkennelt vagy digitális formában. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 731628 | 2024. december 14. 21:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viszont! A Google Lens kidobott pár eddig itt nem látott képet Turánokról. Többek közt az 1943-as, elveszett film, az Anyámasszony katonája képkockáit a Nemzeti Filmiroda archívumából, amiről eddig csak egy werkfotót tudtam, hogy megmaradt. Eredeti, moziminőségű képek 40M Turánról! Van még két beltéri kép is de azt én díszletnek nézem (rádió, lőszeresládák, egyéb apróságok eltérése miatt) és hogy ha jól látom, a láthatóság érdekében leszerelték a torony oldalsó lemezeit is | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 731618 | 2024. december 14. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ó, az Axishistry Forum! Na ezt olyan rég néztem már, hogy el is felejtettem, hogy van, bár ott csak egy Hansás képet találtam a posztoltak közül, de találtam egy másikat, amit nem raktál ki ide :D A Bren Carriert megtaláltam a militaryimages.net oldalon, azután észrevettem, hogy egy vaterás hirdetésből majdnem két éve megvan, csak sokkal rosszabb felbontásban, viszont Golubovka helyszínnel! A Toldi és a Turán is meglett egy román aukciós oldalról, 1943.VIII.5 dátummal, jobb felbontással is. Az Ansaldot 1941 nyár jelzettel egy szeptember végi vaterás aukcióról adta vissza a Google Lens (Akkor pont nem voltam aktív) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731614 | 2024. december 14. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rosszul emlékeztem, bocsi, nem valami cikkből voltak a Hansa-s képek, hanem innen: forum.axishistory.com/viewtopic.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731608 | 2024. december 14. 08:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Elnar! Nem is neked válaszoltam a karosszériás hsz.-t, hanem Freddynek, hogy tisztázzuk: a tüzérségi felépítményes Hansa-k német gyártások voltak (tehát nem kellett "visszakerülni" hozzájuk, hogy ott is megtalálhatóak legyenek), csak a másik, a "kerektetejű" légierős volt Uhri-gyártás német alvázakra. Ezt Emerick (utólag is még egyszer köszi!) nálam sokkal pontosabban, szabatosabban meg is erősítette. A kamó ellenére egyrészt azért voltam bizonytalan, mert ahogy rémlik, a fotókat egy olyan oldalon találtam, ahol egyébként a német hds. gépeit tárgyalták ki, és a képekhez semmi olyan aláírás nem volt, miszerint azok magyarok lennének (akik az oldalra a cikket írták talán nem is tudták, hogy nálunk is szolgáltak ilyenek). Másrészt meg ahogy böngésztem, találtam 1-2 olyan fotót német masinákról, amin a magyarhoz hasonló foltozással szerepelnek. De egyébként szerintem is magyarok. A rajzra még egyszer visszatérve: nem tudtam, hogy "érzékeny" infó, még egyszer bocsi, itt találtam őket: www.valka.cz/Sd-Kfz-11-t41660 ha jól értelmezem, kb. 2 éve kint vannak itt a rajzok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 731602 | 2024. december 14. 05:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rajz helyett a - sok helyen pontatlan - Finta könyv egy oldala (teljesen jogsértetlenül, a kiadó oldalára feltette mintaképek közül, mielőttmég) Én nem is a karosszéria miatt írtam hogy tipikusan magyar, hanem a hullámos kamó miatt. Átnézve a fél ntete sem találtam ilyen mintásat német jelzésekkel, úgyhogy bár a színekről nincs információm (vagy magyar zöld-homok-barna, vagy német) a mintázat itt volt jellemző | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 731584 | 2024. december 13. 18:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az eredeti 90 Hansa-Lloyd vontató gyári német, semmi közük az Uhri üzemhez. A lőszertárolást a tüzérszertárban alakítják át. A rajz, ami egyébként levéltári irat és nem illene csak úgy kipakolgatni a neten, a légierő 29 db Uhri felépítményes vintatójának a rajza, amelyeket repülőgépek műszaki mentésére és vontatására terveztek. Ezek Borgward alvázakon, a tüzérségi vontatók felépítményét átszerkesztve épített karosszériák voltak, nagyon sok részletben eltértek a német vontatóktól. Egyébként a német Hansa-Lloyd vontatókból a német haderőbe is került, általában különleges páncélos osztályok műszaki mentői voltak (pl Panzer IIb-khez). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731524 | 2024. december 12. 12:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a típusú felépítmény eleve a németektől jött. A másik, a teljesen keménytetős (a kerek tetejű "légierős") volt Uhry-cucc. Most sértek egy kis szerzői jogot, de itt van erről két vonatkozó oldal a PanzerTracts kiadványából. Erre fel írtam, hogy elvileg magyarok, mert a németeknél is futott pár ilyen, de azok nem ilyen terepkamóval. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 731520 | 2024. december 12. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt a félig keménytetős, félig ponyvás felépítményt az Uhrinál csinálták rá, van bármi nyoma, hogy a németekhez került vissza ilyen? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 731501 | 2024. december 11. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szebbnél-szebb dolgok, de honnan? :) A Kinizsis Ansaldo se kutya, de a szerós UC a harapófogós jelzéssel különösen tetszik. A Hansa is tipikusan magyar. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 731429 | 2024. december 10. 13:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm válaszod. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731428 | 2024. december 10. 13:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem, az a le.Zgkw.3t (Sd.Kfz 11) eredetileg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 731427 | 2024. december 10. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsánat a buta kérdésért, de nem vágom a témát. A Hansa-Lloyd az ebben az esetben Sdkfz. 7-est takar? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731424 | 2024. december 10. 11:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731423 | 2024. december 10. 11:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 731422 | 2024. december 10. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 730653 | 2024. november 20. 13:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
téglatesó | Adatlap | 730615 | 2024. november 19. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Huns on Wheels FB oldalon Számvéber Norbert még a képen láthatóm magyar tiszt kilétét is megfejtette. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 730590 | 2024. november 18. 14:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romsitsa | Adatlap | 730589 | 2024. november 18. 14:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vickers MkII torony attrapnak nézem, passz, hogy mi lehetett az esemény célja. https://i.ebayimg.com/images/g/IwgAAOSwcPZnNlDw/s-l1600.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 730291 | 2024. november 9. 14:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1. felderítő zászlóalj két szép Csabája. Talán még a rendszám is olvasható az eredeti nagyméretű képen, annak aki leszurkol érte minimum 176ezret... Aztán van itt még minden az elmúlt hetekből, pl. egy csokor "42M közepes hk." is, ha már így szóba került, és úgy tűnik a Toldi tereppróbáján készült képsorozat sem fogyott még ki. Meg a mútkor vateráról lementett Fotel Marmon is kapott egy jobb fotót. Emericknek meg mérhetetlen hála a Skodákért! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103. |
A haditudósító konvoj / pózoló fotókon szereplő kocsi jobb oldaláról van még egy kép a M&M haditudósító különszámában.
Ha a nadwornai fotón szereplő kocsi magyar, akkor már tavasszal hozzánk került legalább egy, nem?