<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Zoli | Adatlap | 736375 | 2025. április 21. 23:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 736373 | 2025. április 21. 23:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
úh, ez a kukacfestés! Hibátlan, nagyon szép munka! Gratz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tyimosenko | Adatlap | 736372 | 2025. április 21. 23:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736371 | 2025. április 21. 22:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi medor. A kiömlők belsejében még elmolyolok egy kicsit, némi barnás, sötétszürkés csíkokat illik belevinni hisz nem voltak ilyen hófehérek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 736370 | 2025. április 21. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 736368 | 2025. április 21. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Oh, szuper! Gondoltam, hogy lesz ott még valami. pmheros nagyon jól megfogalmazta, hogy a feltűnő állvány is lehet koncepció és lehet tetszetős! Nem várt fordulat! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
medor | Adatlap | 736367 | 2025. április 21. 21:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én nem szeretem az "In flight" maketteket,de ez nagyon szép lett. Ha valamin javítanék akkor az a kiömlőbelsők túl fehér színe. Ezek a kerámialapok hamar elszíneződtek. Ünnepi festés ide vagy oda. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 736366 | 2025. április 21. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán! Csak a szokásos hibátlanság, gratula! Kipufogó korom lesz még vagy ez már végleges állapot? És a kerekekhez kellett a türelem! Nálam kb. a legkisebb gond ez, bár sokkal gyengébb minőségű makettek szoktam építeni... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 736365 | 2025. április 21. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem az én világom, de attól még gyönyörű, profi munka, gratula! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736361 | 2025. április 21. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi pmheros. Legalább nem fókuszál az ember szeme a gépen lévő hibákra 😅😆 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pmheros | Adatlap | 736356 | 2025. április 21. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nagyon tetszik a Darázs! Szép tiszta, mint amilyen egy évfordulós ünnepi festésű gépnek lennie kell. (Ha a saját repülőm alá raknék állványt, az nálam a lehető legjellegtelenebb, mondhatni láthatatlan lenne. Ha tudnám hová kerül majd fixen, annak a háttérnek a színéhez állítanám. A tiéd teljesen más koncepció. Újra és újra leesik a tekintetem fókusza a repülőről az állványra.) Üdv.: pmheros | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736353 | 2025. április 21. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi atika neked is. A talpon egy darázs sziluettes matrica lesz: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736352 | 2025. április 21. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Zoli. Tiszta, koszmentes, használati behatásoktól mellőzött, polcra kerülő dísz. Ugyan, mire lennél irigy 😁 kisujjadból kirázod amit én összeszenvedtem 😅 Basszus, azok a kopások a szárnytőben a Warhawkon... na arra lehet irigykedni 👍 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 736350 | 2025. április 21. 20:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...bár, ha művész úgy gondota, hogy a juharlevél maga a tartó, akkor úgy is jó! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atika | Adatlap | 736348 | 2025. április 21. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A gépet már eleget dícsérték, nem érdemtelenül. Természetesen, nagyon szép lett. Korábban kíváncsi voltam, hogy milyen is lesz az állvány. Ötletes, illik a géphez, tetszik. Egy piros juharlevelet még hiányolok, gondolom, lesz az is. Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 736346 | 2025. április 21. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nálam a szokásos "milestone", lábra állt a Warhawk. Megküzdöttem a kerekek nagyon slampos, lötyögős, semmi tartással nem rendelkező csapolásával, után pedig azzal, hogy az effektek nagy részét letaperoltam az állandó forgatás-méricskélés-forgatás-piszkálgatás szekvenciával a kerekek ragasztása közben. Szóval nagyon próbára tette a türelmem és a képességeim, úgyhogy rengeteg cifraságot morogtam közben a bajszom alatt, de végül talán jó lett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 736345 | 2025. április 21. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez mestermunka, bitteschön! Csodálom a türelmed és a kitartásod, oszt' még micsoda szépen is dolgozol! Ha irigy volnék, most irigykednék :-D Gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 736343 | 2025. április 21. 19:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen Igen! A kék háttérben jobban mutat a "szürke". Ügyes vagy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736340 | 2025. április 21. 19:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sok minden már nem változik ezen a gépen, felkerültek az apróságok: antennák, két rakéta, a travel podra két kapaszkodó fül, helyzet jelző lámpák, fékező horog, stb. És ugye az állvány... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736314 | 2025. április 20. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uhhh... részvétem...☹️ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736303 | 2025. április 20. 17:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 736301 | 2025. április 20. 16:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaj tiszta horror :( tok jok lettek a gipek amugy, gratula! a 2 super hornet 72 vagy 48as? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 736295 | 2025. április 20. 14:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még szerencse, hogy az üveglap nem tört darabokra, de így is nagy kár ez. Akkor célszerű nem rögzíteni a lapot, csak megfelelően alátámasztani. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 736293 | 2025. április 20. 14:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igazi rémálom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736292 | 2025. április 20. 14:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Az üveggel nem volt semmi baj, feszültséges sem volt. A képeken talán látszik, hogy a polcokat négy kis fatipli tartja. Eredetileg csak fele ennyi polc volt benne, én vágattam üvegessel még 3 polcot, de a tartó tipliket csak rövidebbeket kaptam, mint az eredetiek. Ez akkor nem tűnt nagy problémának, mert a polcokat így is megtartották, igaz csak 2-3 mm-en nyúlt a polc alá. A keret kicsit "nyeklik" és olyankor ki tud csúszni az egyik tipli a polc alól. Most is ez történt, de nem tudom, mitől, mert épp a nejemmel beszélgettem valamiről kb. 5-6 m távolságban a vitrintől. Csak halljuk, hogy leszakad valami. A polc nem tört el, mert "puhára" esett (a makettekre)... próbáltam menteni a menthetőt, de sajnos ment még egy polc, ami további makatteket tört össze... miután kisírtam magam, összeszedtem a makettek alkatrészeit és kicseréltem hosszabbra a tartó tipliket... A könnyebben sérülteket (Tamiya F-14A, Kinetic Mirage-2000D, Hasegawa A-7D, Tamiya Zero, mind 48-as) már elláttam, a súlyos esetek még az intenzív osztályon várják a sorsukat... Hát így jártam... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 736289 | 2025. április 20. 12:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Szép szerkezetek, gratula! A kár miatt pedig részvéte!... Már több személyt is ért ilyen kár, mi lehetett a gond az üveggel, valami feszültség volt benne? Rögzítve (ragasztva stb) volt az üveglap vagy csak beillesztve a helyére? (Anno gyakran kellett alkatrészt cserélnünk az egyik hazai autógyárnál álló helyzetben berobbanó szélvédők miatt...) z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 736288 | 2025. április 20. 11:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez kb hasonló fajsúlyú kép, mint amikor mutatják, hogy egy pótnyi sör végigborult az autópályán... de lehet, hogy ez durvább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 736287 | 2025. április 20. 11:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ne csodálkozz 9tonna egy ilyen repcsi persze hogy nem bírja az üveg polc 🤭 Nagyon klassz gépeid vannak. Idegbaj kerülgetne egy polctörésnél engem is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736286 | 2025. április 20. 10:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi, de már elkészült. Azóta restaurálni is kellett, mert rászakadt az üvegpolc... de ő csak könnyebben sérült, vannak súlyos sebesültek is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 736285 | 2025. április 20. 10:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Régi idők szépsége. Szuper lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736282 | 2025. április 20. 09:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Az A-7D-n két rádiótér (vagymi) nyitható plusz a RAT is megépíthető nyitva. De a futóaknák sem rosszak... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736277 | 2025. április 19. 23:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jók lettek a darazsak! Valamint tetszetős a delfin és az A7D is. Nem is tudtam, hogy ennyi ajtó megépíthető nyitottan is az A7-en... Pazar a rengeteg fegyverzet is rajta! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736276 | 2025. április 19. 22:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól néz ki, eszméletlen jól mutatnak a felületi kopások | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736275 | 2025. április 19. 22:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz. Ráfestettem, de utána eltüntettem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 736273 | 2025. április 19. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szépek lettek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 736270 | 2025. április 19. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól sikerültek! A VFA-2-re végül nem festetted fel azokat a furcsa foltokat? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 736249 | 2025. április 19. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elkészültek a fotók (és még néhány pluszban is, ha már elővettem a fényképezőgépet). A két Super Hornet-en kívül még lefotóztam egy régebben elkészült Delfint (AMK 1/48) és egy még régebben elkészült és nemrég restaurált A-7D-t (Hasegawa 1/48) is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 736240 | 2025. április 18. 21:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 736159 | 2025. április 17. 12:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, a Rebeka van a Fehérvári úton,minden hónap elsőszombatja, 12-15 óra között. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 736151 | 2025. április 17. 09:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor majd egyszer elugrok oda is. Az van az FMH-ban, nem? Az nincs messze, csak szinkronizálni kellene az elfoglaltságaimmal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 736147 | 2025. április 17. 06:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Rebeka mellet már nem fér el az Emese. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 736144 | 2025. április 16. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy ha egyszer elmegyek egy Emesére? :) Szerintem kicsit még ráérünk, egyelőre járni tanulok, a repülés még odébb van... de köszönöm a felajánlást! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 736137 | 2025. április 16. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha felhívsz, akkor szívesen elmondom. Az előnyét és a buktatóit is. De most nagyon nincs hozzá türelmem leírni, mert hosszú lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 736131 | 2025. április 16. 16:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736124 | 2025. április 16. 12:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamikor a makett.org weboldalon lehetett, de az oldal megszűnt (feltörték?) Most max. a Karcsi profilján az Albumok között a Tutorials mappában találsz némi infót. www.facebook.com/share/1AaEt4RMbL/ Ha jól tudom Karcsi már nem műanyag repülőzik, áttért a figura szobrászkodásra... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 736113 | 2025. április 16. 10:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyébként erről a Bera-módszerről hol lehet olvasni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 736093 | 2025. április 15. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Se ludolf, a völösollú, se lénszalvas, se szpenszel tlészi, cak a szépúj költisz! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Johnie | Adatlap | 736092 | 2025. április 15. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ej de jó! Nagyon szépek az átmenetek a színek közt, a "Makettezzünk" csoportban feltett szárny közeli képén is látszik, hogy profi munka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ste | Adatlap | 736087 | 2025. április 15. 15:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép! A Bera-módszer nálad beérett. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
B.Gábor | Adatlap | 736086 | 2025. április 15. 15:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyönyörű! Bárcsak ne szórakozna az Eduard és Mosonra lehetne rendelni ebből szépségből egy-két Overtrees-t (nekem azok kellenének most). :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ez odabasz, minden elismerésem, gyönyörű darab. Nekem az egy életre szóló építés lenne...
z