<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Israti71 | Adatlap | 739337 | 2025. július 22. 12:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739330 | 2025. július 21. 21:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739329 | 2025. július 21. 21:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ez meg az M1120as (talán) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739328 | 2025. július 21. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739327 | 2025. július 21. 21:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739326 | 2025. július 21. 21:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Úgy látom az "IDF logistics"-et lesz@rja mindenki olyan mennyiségű makettezős képet tesznek fel eszméletlen. Köszönet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739307 | 2025. július 20. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739306 | 2025. július 20. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739304 | 2025. július 20. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy A2es bocsánat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739303 | 2025. július 20. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739302 | 2025. július 20. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Na...ez már jó alap lehet. D De ez is amerikai alapból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739301 | 2025. július 20. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gondolom,de annyira kicsi hogy ezt nagyon nehéz igazán szépre megcsinálni. (Ez még mindig csak egy általános M-998 szerintem...nem IDF,tehát ahhoz még ezt is bővíteni kellene egyebekkel.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739300 | 2025. július 20. 19:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739299 | 2025. július 20. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sajna...már minden egyre költségesebb...de van azért pár jó holmi amit érdemes megvenni még így is. Korábban írtam hogy az IDF Hummer téma is érdekel (már vagy 25 éve),de ugye egy az egyben nincs 1/35-ben,és mindenképpen kell venni hozzájuk valami átépítőt. Volna CMK,Legend és ...más nem nagyon volna...így hát el kellene dönteni hohy melyik verziót szeretném majd megépíteni. A CMK nyitott Tow verziós,a Legend-nek volna zárt dobozos és mentő változata...de mint korábban beszéltük is...ahhoz meg még matricák is kellenének a piros Dávid csillagokkal (Magen David Adom). Plusz nyilván az alapmakettek,de az volna a legkevesebb kiadás. Keresem még a lehetőségeket,de mindenképpen modernebb kori gumikerekest szeretnék,mert vannak már egész jó új dolgok is,lásd AK tavalyi-idei IDF autóit,csak azok meg jóval korábbi korszakhoz volnának valók. Nekem van tőlük egy Toyota,ami egész jó makett,de az is inkább a nyolcvanas évek,talán a kilencvenesek is...oda illik. Emiatt is vettem pár olyan makettet ami a 82-es Libanoni témákhoz valók,mert az is egy jelentős hadjárat volt,egy csomó érdekes harci járművel. (Most megint kicsit betárazós időszakban vagyok,mert amíg jut erre,addig gyorsan akarok beszerezni mindent amit csak tudok,hogy később már együtt legyenek a makettek amikorra majd kellenek és talán ez a késő őszi,téli építések időszakát jelenti most nálam.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739298 | 2025. július 20. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739297 | 2025. július 20. 18:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Trumpi Wrecker-je is 30ezer hmmm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739296 | 2025. július 20. 18:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem egyenlőre minden amerikai lesz...aztán majd látjuk. A 25-ös ár (ha tényleg IDF kész verzió volna)...megérné,de alapmakettként szerintem nem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739295 | 2025. július 20. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Pl: Stuart, Sherman 18-23E igen nem occo. Na látjuk majd. Hát 25E-ig talán--és külön feljavítót nem kell venni úgy megéri(?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739294 | 2025. július 20. 18:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
A többi termékük árai alapján is gondolom,mert szerintem nagyon erősen akarják kezdeni.Talán amiatt mert kevesebbért nem érné meg nekik,valamint ehhez szeretnék "szoktatni" a leendő vevőiket. (Az Italeri sem annyi már azért,és régi szettek...pl. két félből összeragasztandó kerekekkel...stb...tehát ezek a modern verziók amik láthatólag sokkal fejlettebb technológiával készültek,talán emiatt (is) magasabb árfekvésekben lesznek várhatóak. Nem azt mondom hogy megéri...csak azt hogy talán ez lesz náluk a "normál" árfekvés. Itt a mostani példa pl. amit én építek,az Eitan.Az sem ér annyit,de mivel nincs más...tudják ennyiért adni,mi meg szépen megvesszük. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739293 | 2025. július 20. 17:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Jó de két alap változatról van szó. Italeri mennyi 8-10ezer ki ne találják már műanyagból ezt Ők 3-4szer ilyen drágán adják. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739292 | 2025. július 20. 17:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kínai makettgyártó. Gondolom nem régiek,és még nincs akkora kínáltuk mint egyéb hasonló,csak régebben működő cégnek...viszont elég jónak...és elég drágának tűnik. Na...talán ők majd látnak fantáziát IDF dolgokban is...de egyenlőre még nemigen van nekik. www.super-hobby.hu/products/US-C-Ram-With-Hemtt-A3-55794063.html Az általad ez előtti hsz.-ben feltett két makettre még nincsenek árak,de szerintem hasonló árfekvésben kell elképzelni mint a linkben lévő HEMTT-et.(Nem lesz olcsó.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739291 | 2025. július 20. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739286 | 2025. július 20. 14:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739279 | 2025. július 20. 11:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739278 | 2025. július 20. 11:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Különleges a tanker pedig. Meg talán szebb is mint az "eredeti". Pár kép még. www.alamy.com/stock-photo/israeli-eitan-vehicles.html Na itt meg friss képek Eitan a repper nyakláncal jól mutat rajta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739276 | 2025. július 20. 10:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Nem...egyáltalán nem biztos hogy belevágnék,kivéve ha mindent "készen" be tudnék hozzá szerezni.(Átépítők,matricák...stb.) De a kereséseim alapján arra a következtetésre jutottam,hogy nemigen adott most ehhez semmi,én meg nem vagyok amolyan (mindent is kifaragó)kreatív alkotó hogy ezt bevállalná. Vannak platós változatok is,azokat talán könnyebb volna makettben megcsinálni mint az üzemanyag szállítót. (Nagy bánatomra sajnos IDF tankszállítót sem lehet kapni 1/35-ben...vagy egyáltalán...pedig szerintem azt a témát is sokan megvennék,mert a szállított járművek is részei a mindenkori katonai életnek...így makettben is bőven lehetne létjogosultsága.) Mivel most már sok lánctalpasom van IDF témában,inkább rámennék pár makett erejéig a gumikerekesekre,mert azokból is sok(féle) van,és tetszenek is...így hát keresem a lehetőségeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739275 | 2025. július 20. 09:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739273 | 2025. július 19. 23:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hát az IDF-es tankert tudod hogy nem elég csak átfesteni matricázni? Tyűű hogy erre mennyi extra cuccot kell előre/alúlra/ felűlre STB gyártani pluszban. Biztos belevágsz? De még látni valami "futómű erősítéses" változatokat is amit átvehettek az USA-tól | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739266 | 2025. július 19. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
tonycars@freemail.hu itt keresd Fehérrel csínján (amit tudsz fessél)nem olcsó de más színű jó árban van nála. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739264 | 2025. július 19. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ne gondold túl. Simán "ki másolja" a képet/betüt rászerkeszti a matricalapra oszt cső. Te meg olyan szélet vágol neki ami tetszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739260 | 2025. július 19. 18:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Nem kevés...és ez még csak a hátulja. Van egy görög matricagyártó cég,és tegnap rá is kerestem az adott matricára,de sajnos már elfogyott. Ez a Tonycars ismerős,de nem innen,szerintem az index-fórum oldalról lehet. Mondjuk ahhoz hogy valaki tudjon ilyen feliratokat csinálni,ahhoz is kell egy "sablon",ami esetemben szerintem nem egyszerű,mivel héber dolgokban általában csak nagyon kevesek szoktak képben lenni. Amúgy meg ha sikerülne egy ilyen lehetőség,örülnék neki,mert maga a jármű szuperül néz ki önmagában is. Tavaly amikor a feleségem kint volt egy hetet a Mitnadev Sarel-ben (hadügyi önkéntes),akkor ő Beer Sheva mellett volt egy laktanyában (Hatzerim),ahol látott is ilyeneket,és küldött nekem róluk pár képet. Én novemberben mentem volna,de nem indult a járat kifelé az épp akkor kirobbant konfliktus miatt,később meg amiatt mert közben elküldött a volt munkáltatóm,és erre akkor nem volt már pénz...de még tervben van valamikor.No...akkor majd ami a csövön kifér. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739251 | 2025. július 19. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen van bőven rajta felirat. 1-1,5mm kisebb betüt nemigen lehet csináltatni de Tonycars-s megoldja neked. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739250 | 2025. július 19. 11:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia uram! Gondolom egy korai (proto?)típust vehettek alapul,de annyira nincs nagy baj szerintem ezzel sem. Figyelni fogom én is a későbbi esetleges (mások által is kiadott) kiadást/kiadásokat,addig ez van...nem vészes amúgy. A hátulja nem nyitható. Az Eduard már adott is ki hozzá maratást,de szerintem nem emel annyit a megjelenésén,mint amennyibe kerülne a feljavító...így azzal nem foglalkoztam,elég drága szerintem így is. Erősen gondolkodom a tankeres Oshkosh teherautón is,de jelenleg nem kapható hozzá olyan matrica szett vagy átalakító amivel lehetne IDF verzió. Valamint még nincs teljesen eldöntve a mentő,vagy TOW változatú IDF Hummer...azok se lennének rosszak,viszont legalább nem olcsóak. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739249 | 2025. július 19. 11:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Hát megint ez a "kapkodás" 🤔 HobbyBoss ráugrott jó korán erre a (proto?) típusra. Legtöbb képen már érdekes 4oldaldobozos verzió látható úgy látszik ezt már átalakították+ "gumi sárvédő"-k Meg a felni közepet védő lemez is más (talán ez már vagányabb). Elöl hátul rettentő kilátszik a spirál rugó talán 50t súlyánál lehetne sürübb az emelkedése nem? Pici részletek ezek csak 🤫 Hátulja nyitható? Na hátha lesz rá kicsit komolyabb/más felépítmény én is elgondolkodom rajta. Hajrá építsd ügyesen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739247 | 2025. július 19. 09:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Pár napja belekezdtem ebbe a makettbe...most itt tart. Építés szempontjából vegyes...és ahogy lentebb említettem,vannak fejvakarósabb részek is. Tegnap éjszaka csináltam meg alá a futóművet,ami 8 egységből áll,és talán ez volt a makett egyik legbonyolultabb része...jó túl lenni rajta.Itt ott van még pár kisebb pótolnivaló itt is,de már jól látszik a vége,ennek is,és a teljes építésnek is. Nem kimondottan bonyolult makett,viszont nem is kezdő szint. Mint írtam korábban,szerintem inkább a téma miatt különleges,viszont maga a makett kivitelezése tipikus HB szintű,nem rossz,nem kiváló.Anyaga is pont olyan szerintem mint a többié amivel volt már dolgom. Ami az árát illet,szerintem inkább drága mint jó árban lévő makett...de egyenlőre nincs versenytársa,így ez van,ennyiért. Az építés további részét sem fogom elkapkodni,(főleg majd megint munka mellett a szabi lejártával) és nem is fogok untatni senkit részeredményekkel...majd valamikor megint akkor amikor már teljesen kész van és festésre elő lesz készítve. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739117 | 2025. július 14. 05:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tegnap este elkezdtem. Tipikus Hobby Boss...nem jobb,nem rosszabb. Maga a téma az ami miatt különleges (még most,mint első fecske),de ami a makettet illeti,az pont olyan mint a többi hasonszőrű makettjük. Ugyanaz az anyag,szín...a néhol érthetetlenül logikátlan,az öntőkeretekhez és adott esetekben egymáshoz is több ponton kapcsolódó,így nehezebben le és elválasztható megoldások...de ami miatt ez sem nagy gond az az,hogy általában nincs agyongondolva. Értem ez alatt hogy relatíve kevés alkatrészből áll össze,és bár a sok kis finom sorját kapargatni kell szorgalmasan itt is...nem lesz ez rossz egyáltalán.Gyorsabban épülhet,mint mondjuk egy Meng a maga 500+-os alkatrész számával,így emiatt is tetszik,mert amúgy részletességre nem rossz...bár nyilván egy eredetit még nem láttam hogy lenne mihez hasonlítanom. :-) Van némi finom vetemedés is,pont a felső nagy rész esetében,de ahogy látom,majd helyre jön ez is amikor össze lesz ragasztva az alvázzal. Tehát összességében egy kiválónál rosszabb,közepesnél sokkal jobb makettnek gondolom,viszont az ára miatt drágának mondanám...de mivel nincs más ezekből még a makett piacon,így ez van,ez is jó lesz. :-) Hátha majd valamelyik egyéb "kistigris" is lát benne fantáziát és kiadja...hátha. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 739098 | 2025. július 13. 17:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Páncélozott "iskolabusz" méretű. Nagyon komoly! Hajrá építsd! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739096 | 2025. július 13. 14:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Elővettem az Eitan-t,mert szerintem eldöntöttem hogy elkezdem az építését. Kíváncsi voltam hogy mekkora is lesz ez a többi IDF járművem mellet...és hát,nem kicsi. Mivel elég magasépítésű is lesz,úgy majd még inkább kitűnik hogy bizony,ez egy nagy jármű...és nagyon látványos lesz a végeredmény...persze ehhez nekem is a legjobb tudásomat kell hozzátennem. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 739021 | 2025. július 10. 11:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ma megérkezett ez is. Újabb beszerzéseim (egyenlőre) utolsó darabja. Itthoni forrásból lett rendelve,és azt hogy honnan szerezték be...nem tudom,de ami a lényeg hogy meglett végre. Első benyomásom a netes képek után vegyes,mert kicsit más élőben mint a neten látva "csilivili" képeken. Nem rossz makett,tipikus Hobby Boss,a megszokott dobozolásban,öntvény színekkel. Nincs túl nagy alkatrészszám ami nem baj,viszont megdöbbentett a métere.Ez egy "félnehézsúlyú" járgány,ami a valóságban is 30-35 tonna netes információk szerint. A makett kidolgozása jónak tűnik,szerintem ez is tipikus HB,viszont ami különlegessé teszi a sok átlagos jellemző mellet az maga a téma,mivel egyedül ők adták ki eddig ebben a méretarányban és fröccsöntött formában. Ára tokkal,vonóval (nálam utánvéttel postán fizetve) 20.400 Ft körül volt,ami,bár nem kevés egy ilyen makettért,szerintem megérte. A képeim minősége sajnos nem tökéletes,de talán látszik aminek látszani kell. Az Eduard már (természetesen) ehhez is kiadott egy nem olcsó de legalább jó drága réz maratott feljavítót,amit szerintem nem fogok megvenni,mert szinte semmit nem emelne a kész makett látványképén...illetve nem sokat. A szín lesz inkább az amit jobban körüljárok majd,mert a netes képek jó nagy részén enyhén barnás,homok jellegű színűnek tűnik,viszont az útmutató szerint (Mr.Hobby C-530 ) ez is sinai szürke,és mivel nekem már van vagy 20 sinai IDF szürke harcjárművem,ezt inkább homok-barna/barnás szürke színre festeném...úgy jobban tetszene,csak nem akarok valótlan dolgot csinálni rajta...azt sajnálnám. Mindegy,nem ma fogom elkezdeni építeni...lesz még erre is elég időm...legalább is remélem. Amúgy nekem mindig is nagyon tetszettek ezek a nyolc kerekű járgányok,és mivel az amúgy szintén jó kiállású Srtyker-t Izrael mégsem rendszeresítette ( nagy számban legalább is) így az Eitan-t mindenképpen meg akartam szerezni...ami még sokkal szebb is nekem mint az amerikai APC. Nem tudom hogy lesz-e másik olyan (gondolom ismét távol-keleti) gyártó aki szintén kiadja majd,mint pl. a Namer-t a Meng után a HB...de figyelni fogom...mert érdekes és nagyon szép jármű,és ebből talán érdemes a változatokat is beszerezni,főleg ha a toronnyal szerelt változatot adnák majd ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738963 | 2025. július 8. 20:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! No...végre megérkezett ez is. 1/72 Meng Merkava 4 Trophy. Szerintem gyönyörű a kidolgozása a kis mérethez képest,aztán majd látom az építéskor hogy az mennyire lesz olajozott.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738904 | 2025. július 6. 14:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Erre nem tudok jó választ adni. A NAMER daruja más mint az M-113 Fitter-é. Utóbbin HIAB gyártmányú van,és szerintem a neten valahol biztos megvannak a paraméterek is. Amúgy emlékeim szerint (mert most pont el van temetve a makett,nincs kéznél hogy megnézzem) van ausztrál matrica lehetőség is a dobozban,tehát ez nem izraeli daru az biztos.Talán kanadai a Hiab...így rémlik. Egy motort biztosan elbírnak amúgy,mert a Fitter teteje direkt úgy van megcsinálva,hogy ne csak a kisebb nyílást lehessen használni,hanem szinte a teljes,az utastér felettit,mivel így ,ha a padok is ki vannak szedve,elvileg magába tud emelni egy motort is szállítás céljából.Így tudom,de tévedhetek is néhány dologban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738902 | 2025. július 6. 14:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Igen.Alul pedig Shipping cím alatt a postaköltség (18263 Ft). Emiatt nem rendelek ilyeneket onnan,mert a hozzáadott költségekkel semmivel nem olcsóbb mintha itthonról rendeli az ember (amennyiben van olyan hely ahonnan lehetséges). Plusz még szokott hozzájönni a HÉA (helyi érdekű adó) megint pár dollár...így együtt már nem is olyan skafa. :-) Emiatt szoktam minden releváns,ehhez hasonló kínálatot is megnyitni,mert ott látni hogy a vételárra mennyi a várható extra költség. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738899 | 2025. július 6. 13:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738896 | 2025. július 6. 11:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Zárt állapotban biztos nem venném/építeném. De a motor+váltó! 113on mekkora daru van vagy a neked megvan az ADR-s Namer elbírna egy ilyet? A VT-55 meg behalós biztos olyan ára van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738894 | 2025. július 6. 11:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738891 | 2025. július 6. 10:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia uram! Szerintem jó készlet lehet,ezt a Mk.2D. alapján gondolom amiről láttam képeket kész állapotban. Ezt a régi 2-est én is láttam több ízben egy adott kínai oldalon,én valóban,ennyiért megérheti olyannak aki szereti a belső teres maketteket. A 2.D-jük még most is 30 ezer körül mozog (mármint a Border Models kiadásában). (Az Ali-n kerestem rá gyorsan,de ott nincs 16-ért posta nélkül...ezt az Ebay-en láttad?Vagy Temu-n?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738885 | 2025. július 6. 09:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738790 | 2025. július 2. 13:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ismét bővült a kis armadám IDF vasakkal. A két Academy rekord sebességgel tegnap jött meg hazai forrásból...a kínai beszerzés pedig ma érkezett,kb. bő két hetes utat követően. Előbbi kettő széles körben ismert,de ez a KMT aknaforgatós M-60A1 Blazer nekem is ismeretlen volt...ebben a kivitelben. Szerintem ez amúgy az Academy korábban kiadott makettje,új anyagból,hozzáadott kis motorral. Még nem tudom hogyan fog viselkedni építés közben...pl. mennyire jól ragad...illeszkedik...de első ránézésre vállalható,de kicsit gyengébb minőségű makettnek néz ki mint Dél-Koreai elődje/eredetije. Olcsónak olcsó volt,(postával olyan 10500 Ft körül) így szerintem bármilyen is lesz majd,veszteni nem vesztek akkor sem ha esetleg repülnie kellene.:-) Még beszerzés alatt van egy 1/35 Hobby Boss Eitan APC,és talán holnap érkezik a Meng 1/72 Merkava Mk.4 Trophy...így ezekkel mostanra együtt van/lesz minden új mostani( egyenlőre szekrénylakó) IDF makettem. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Block50 | Adatlap | 738759 | 2025. július 1. 16:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Az Academy mennyire szamit jonak ebben a temaban... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 738721 | 2025. június 30. 09:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
A szkennelés is jó ötlet,de én régimódi vagyok ezen a téren,jobban szeretem az eredeti képet megőrizni. Lehet hogy "gyerekes"...,de nekem az ollózott grafikák mindig is hozzátartoztak a makettezéshez...még ha melléktevékenységként is. A korábbi összerakásiak java része is megvan még,ezeket sem dobom ki soha.Volt már rá példa hogy elő-elő kellett venni belőlük az idők során,és olyan jó volt hogy ott volt a megfelelő helyen megőrizve. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Az egyik fajta tartályos Oshkosh az ivóvíz szállító.az amelyik abban a nagy és erős keretben van. (Héberül az van ráírva hogy Mai Stiah-Ivóvíz)
Ilyet se láttam még...nekem is új.