/ Fórumok /

Hiányzó alkatrészek

Azon makettezampők témája, akik elveszett, <ört alkatrészeket keresnek.
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42.
Da_ni 743350 ma 20:17
Válasz erre
Miért jogos, hogy ő elrontja, és nekem kell fizetni ezért? Ha én most eladnék neked egy makettet 5000 forintért, de elfelejtenék belőle valamit, utána elkérhetnék újabb 1.500-2.000 forintot tőled hogy elküldjem azt, amiért egyszer már fizettél?

Senki egy szóval nem mondta, hogy nekem az eredeti matrica kellett volna. Bőven jó lett volna, ha egy most gyártásban levőt ajánlottak volna (Revell is kiad egy típust ~8-10 évente új dobozzal). Fogalmam sincs, Revell mit ajánlott volna.

Nem az ügyfélszolgálatost hibáztatom, hanem az ügyfélszolgálatot. Ez utóbbi a szervezet része, ami a Revellt mint márkát képviseli. Úgy kommunikálnak, ahogy az ki van nekik adva.

A példádat sem értem igazán relevénsnak, én nem egy általam elvesztett/tönkretett komponens helyett akartam egy újat, hanem azt a komponenst, amit a gyár kifelejtett.
Ha veszel egy kocsit (amire van 5 év gari), majd előjön valami brutál drága hiba 6.évben valami nagy gyártói baki miatt (kihagytak valamit pl.), akkor te készségesen benyelsz minden költséget?

Ne vedd személyes támadásnak, de nekem ez tök fura, hogy itt többen is a gyártót/eladót kezdik bevédeni, nem a fogyasztók érdekeit tartjátok szem előtt :)
Zoli_7 743338 ma 15:22
Válasz erre
Megosztanék én is pár észrevételt az ügyben, pro-kontra.
Jogosnak tartom, hogy legalább segít a cég és elkéri a posta költséget érte. Megtehetné, hogy azt mondja, hogy nincs és kend a hajadra. Esetleg, hogy azóta kiadott új friss készletet, vedd meg azt, abban lesz!
Az, hogy egy cégnek mit számit 7-8000 € kiesés emiatt.. a polgár meg sajnálja az 5 € posta költséget is rá!
Egy ekkora cégnél -1 fő vásárló elfogadható veszteség.
Egy régi matrica ív újra nyomtatásba helyezésénél megvan az a mennyiség, aminél egyáltalán megéri. évente 5-10 ember igénye miatt nem fognak belevágni.
Termék elérhetőség; legyen autóipar (ha már ezzel példálóztak korábban. én is abban dolgozom) Minden terméknek megvan egy életpálya görbélye és amint a hanyatló ágba kerül egy termék ott már általában a gyártó is kikooperálja a gyártást (ez lesz az utángyártott és aftermarket alkatrész). Először gyártói irányelvek alapján de nem a gyártónál készül, majd jönnek a másolatok, aminél már semmi köze nincs az eredeti gyártóhoz (a "szar utángyártott").
Egy olyan ügyfél szolgálatot hibáztatni, aki jó esélyel ott se dolgozott akkor, amikor az említett matrica ív szériában gyártásban volt.
Próbálj már meg egy II-es Golf-hoz a VW-től most alkatrészt kérni...Nem fogják előszedni a sárvédő ív prés szerszámot 1 db-ért és garanciában elküldeni ingyen egy felhasználónak, aki most vett egy golf-ot, aminek rohad az oldala. :)
Egyébként meg számos cég csinálja azt, hogy a készletben (dobozon, vagy az útmutatóban) van egy kis cetli, amivel tudod bizonyítani, hogy Te tényleg megvetted a készletet és azon a cetlin tudod "bekérni" a gyártótól a hiányzó/sérült alkatrészt. Ezzel a cetlivel bizonyítod, hogy nálad van a doboz, nem pedig csak egy e-mailt írtál (és amúgy nincs is a tárgyban említett készlet a birtokodban).
Példaként most én a lent említett készlet hiányára simán írhatnék a Revellnek h nincs benne matrica, postázzák el! ki is fizetem a posta költséget és lesz egy ingyen matrica ívem, amit ITT el tudok adni 2x annyiért. - na ilyenkor mi van? és sose volt ilyen készletem, mégis a Revell készségesen állt hozzá. (említett helyzetben még én lennék a szemét, hogy lehúztam őket)

Nem megsérteni akarok senkit, csupán pár új nézőpont a témához.
borisz 743332 ma 14:00
Válasz erre
Én tökre megértem a problémád, meg azt az is, hogy rossz érzés. Ezekre a termékekre is van garancia, ez igaz. Csak hogy annak van egy időbeni hatálya, pár év, aztán annyi volt.
Da_ni 743320 ma 11:41
Válasz erre
Már bocs, de igenis, egy sokmillió eurós cég legyen már támogató, meg legyen normális ügyfélszolgálata. Miért abból induljunk ki, hogy hülye a vevő, a cég meg akármit csinálhat? Én a fogyasztóvédelem pártját fogom, és igenis, mindenki álljon csak a jogaiért az ilyen nagy multik ellen. Mi irányítsunk, ne ők.

Amúgy nem tudom, hogy csak postaköltséget vertek volna rám, vagy mást is. Ajánlatot küldtek volna, de mondtam nekik, hogy kösz, nem kérem, akkor veszek máshonnan matricát inkább.
halaci 743317 ma 10:29
Válasz erre
- "szerintem nem olyan egyszerű" - szerinted. A gyakorlatban meg ha valaki akarja és odafigyel, akkor igen. De az adott esetben ráadásul nem is érdekes, mert a Revell nem vitatkozott veled erről.
- "Itt most olyan dologról beszélünk, amit a gyártó alapból elfelejtett odaadni." Mondod te. Miért kellene a gyártónak hinnie neked, aki ráadásul már másodkézből vetted a készletet?
- "Szerinted ha el kell küldeni postán 1000 matricát (7-8.000 EUr max költség), az jelentősen befolyásol bármit is?" Bocs, de annyira általános mentalitás, hogy a más zsebében turkálás megy, az nem tétel, de a postaköltség, ami a te zsebedre menne, az már felháborító, hogy képzelik?
A gyártó akkor lenne köteles(!) pótolni a hiányzó akármit, ha a) igazolni tudod, hogy tényleg hiányzott és b) még nem járt le az erről szóló kötelezettsége. Itt az a) pont nyilván nincs meg, a b) meg nem tudom, attól függ, mikori a készlet és mit mond erről a jogszabály.
Ehhez képest a Revell kapásból felajánlotta a pótlást (ingyen, nem kért pénzt a matricáért, nem vitatkozott, hogy biztosan benne volt, csak te elrontottad), csak a postaköltséget szerette volna elkérni.
Da_ni 743315 ma 09:55
Válasz erre
Halacinak is azt írtam, nyilván gyártói jóindulat is. De jelen esetben Revell egyáltalán nem firtatta, hogy kihagyták a dobozból (gondolom gyakran megesik), hanem hogy a postaköltséget rám akarják verni. Lehet így viselkedni, csak egy ilyen piacon, ahol amúgy baromi sok a gyártó, szerintem jobban kéne "küzdeni" a vásárlókért. Csomó cég (nem feltétlen makettről van szó) sok plusz dolgot megtesz a vevőkért, pont azért, hogy nőni tudjon, jó hírneve legyen, stb...
Da_ni 743314 ma 09:51
Válasz erre
- Azért szerintem nem olyan egyszerű leszedni dobozról a matricát, hogy ne látszódjon.
- Nem értem a példát, hogy ingyen kéne szereznem pótalkatrészt régi dologhoz. Ha valami eltörött/elhasználódott, nyilván pénzbe kerül a pótlása. Itt most olyan dologról beszélünk, amit a gyártó alapból elfelejtett odaadni.
- Gyártó jóindulat. Pont erről van szó. Mennyire jó az ügyfélszolgálat. Ha a gyártó ki akar tűnni, erősíteni akarja a márkát, akkor jóval többet meg fog tenni, mint amennyit előír neki egy jogszabály pl. De ugye itt is az van, a gyártó sz.rik bele, nem érdekli, hogy emiatt elveszít egy ügyfelet, ill. "rossz sajtót" generál magának. Lehet így csinálni, csak ne csodálkozzanak a hosszútávú következményeken. Egy Lego pl. megcsinálhatja, hogy sz.rik bele sok mindenbe, annyira egyeduralkodó (egyéb márkák piaci részesedése szerintem elenyésző Lego-hoz képest). Egy makett piacon, ahol van csillió gyártó, szerintem jobban kéne figyelni az ügyfél-elégedettségre.
- Nem tudom, mennyien próbálják "lejmolni" a Revellt, de egy több millió eurós éves bevételű cégről beszélünk. Szerinted ha el kell küldeni postán 1000 matricát (7-8.000 EUr max költség), az jelentősen befolyásol bármit is?
halaci 743313 ma 08:07
Válasz erre
- A matrica és az összeállítási nem a zacskóban van, hanem külön a dobozban. Az, hogy a keretek csomagolása sértetlen, nem jelenti azt, hogy a doboz nem volt kinyitva.
- Az, hogy le volt ragasztva a doboz, semmit sem jelent. A lakkozott kartonról minimális erőfeszítéssel le lehet szedni úgy a ragasztószalagot, hogy nem veszed észre, hogy már kibontották.
- Ahogy medor és Zoli is írta, régi, már gyártásban sem lévő maketteknél bármilyen pótlási igény alapvetően a gyártó jóindulatán múlik, még akkor is, ha (esetleg) tényleg ők hibáztak. A garanciális javítási-pótlási kötelezettségek sem időkorlát nélküliek, az EU-ban sem. (Ha az autóiparban dolgozol, akkor pontosan tudnod kell. Próbálj eredeti gyári alkatrészt szerezni a gyártótól INGYEN egy évekkel korábban már kifutott, gyártásban sem lévő típushoz.)
- Lehet, hogy peches voltál és tényleg a Revell csomagolta rosszul a makettet sok évvel ezelőtt, de őszintén: ha TE lennél a gyártó, te csont nélkül ingyen küldözgetnél pótlásokat egy (minimum) másodkézből vett áruhoz? TE kapásból elfogadnád egy pótlást kérő állítását, hogy te hibáztál évekkel korábban és nem ő próbál most lejmolni?
medor 743311 ma 00:55
Válasz erre
Szia(sztok)!
Nagyon régi tapasztalatom,hogy a Revell (de pl. az Italeri,a Heller...) is csak olyan makettekben tud segíteni ami jelenleg is gyártásban van náluk. Ezt viszont ingyen megtették nekem már többször anno. Ma már az az általános,hogy a visszaélések(!) miatt ezekért is legalább a postaköltséget elkérik. Ez nem az ő hibájuk,ha jobban belegondoltok. 😒

Da_ni!
Mi van ha mégis átvert az eladó és eredetileg benne volt a matricalap? Ma már nem nehéz ezt megoldani hidd el. Még a bontatlan dobozt és zacskót is könnyű reprodukálni...
Régi a makett,a Revell ezért semmi garanciát nem vállal. És ez érthető. Gondolj csak bele.
Mi van ha valakinek megtetszik a ~20 éve kiadott F-16A a Spitfire matricával a tetején és csak az kellene neki a makettből? Nem keres aftermarket matricákat hozzá,hanem ír egy levelet a Revell-nek,hogy az 'eBay'-en most vette valakitől és nem volt benne a matrica?
Ráadásul gyárilag volt csomagolva! Szerinted ezt elfogadnák bárhol,mint reklamációt?
A naivitás ideje gyermekkorunkban,a becsület jó pár évtizeddel ez előtt elveszett már.
Zoli 743291 tegnap 10:29
Válasz erre
Szia,

Talán lehet, hogy a matrica tényleg azért pénzes, mert kifutott termék és nincs gyártásban, raktáron belőle. Így nem lepődök meg ezen annyira, sőt, már az is csoda szerintem, ha pénzért vállalják a legyártást. Régebben nekem gond nélkül pótolták ingyen a hiányt. Igazad van, viszont így lehet, hogy jobban jársz, ha veszel hozzá egy matricát.
Pár éve vettem a hazai forgalmazótól egy Revell makettet, amiből néhány apró alkatrész hiányzott. Telefonon nagyon segítőkész volt a cég, pótolják egy másik makettből, sőt, küldenek egy másik makettet. Aztán mégse, de megnézték a teljes készletet és minden makettből ugyanezek hiányoztak, így nem tudták azonnal pótolni, a gyártótól majd kérnek másikat. Azóta is kérik, illetve azóta is árulják a többi hiányos? példányt..., kkk!... (az első betű mondjuk legyen a kötsög rövidítése...)

OFF
Ok-okozat, mi volt előbb, a pusztulat vagy a hozzáállás? Simán el tudom képzelni, hogy a leépítések stb. miatt lettek olyanok, amilyenek. Én a távol-keleti autóiparnak termelek, náluk ez az alapállapot, és a magyar cégeket gyarmatnak tekintik, a dolgozóikat pedig rabszolgának... (Az egyik cég elnöke anno kijelentette, hogy nem érdeklik a törvények, a kerítésen belül egy ázsiai országban vagyunk...) De a legrosszabb, hogy a fő probléma a magyar fejekben van, egyik kollégám egyszavas megfogalmazása erre a hányinger és a céges elektronikai eszköz jelszavát is erre módosította...
z
G.D 743289 tegnap 09:56
Válasz erre
A helyedben én erről simán csinálnék egy videót a YT-ra.
Da_ni 743287 tegnap 09:53
Válasz erre
Sziasztok, leírom én is a tapasztalatom Revell-lel. Vettem egyik tagtársunktól egy Revell makettet, rajta volt a gyári ragasztó, biztosan bontatlan volt. Benne a zacskó is érintetlen volt, de hiányzott a matrica és az összeállítási. Írtam nekik, hogy küldjék már el, mert kimaradt a gyárban. Gyorsan válaszoltak, hogy adott linkről letölthetem az összeállításit, a matricát meg pénzért elküldik, mondjam meg hova és kalkulálnak egy árat. Reklamáltam, hogy mi ez bakker, ők elb..sszák, és pénzért küldik el azt aminek benne kellett volna lennie? De a válasz csak annyi volt, hogy régi a makett, ők azért semmi garanciát nem vállalnak. Szerintem felháborító, hogy egy EU-ban ilyet megtehet egy cég. Nekem tuti ez volt az utolsó alkalom, hogy Revell terméket vettem.

OFF: Németek meg pusztuljanak meg :D Autóiparban dolgozom, ott is ami fejetlenséget, nemtörődömséget látok a németektől, nem csodálom egyáltalán, hogy ilyen pusztulatban van most a német autóipar, és sztem nem egyhamar fognak ebből kimászni.
Muzzy 743031 2025. november 23. 21:24
Válasz erre
Sziasztok!
Keresek 1/48 Sea fury farokfutót. Bármelyik cégé jó (Airfix, Trumpeter, AMG)
Elég csak a futószár, kerék van.
elérhetőségem
bigmuzzy(pont)mail kukac gmail(pont)com
Kormos Péter 741835 2025. október 14. 13:07
Válasz erre
Sziasztok!
1:48 -as, 2. vh-s, amerikai repülő pitotcső alkatrészt keresek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Péter
Bekezol 741801 2025. október 13. 09:29
Válasz erre
tam_551
tam_551

Sziasztok!

Ha valaki megépítette a tamiya M551 Sheridant és megmaradt neki a képen szereplő toronykosár, nekem szükségem lenne rá.

bekezltn@gmail.com

köszi
Zoli
Hadúr67 741542 2025. október 4. 16:12
Válasz erre
Sziasztok!
Épít valaki mostanában Tamiya: Type 10 tankot?Kérem írjon a g-mail címemre ( adatlapon) kérdeznék 1 alkatrészről.
Köszi előre is: Attila
sulyid 741168 2025. szeptember 22. 13:37
Válasz erre
Szia!

Kérhetnék egy elérhetőséget?

Üdv
Sulyid
Zoli_7 741167 2025. szeptember 22. 12:44
Válasz erre
Szia sulyid,

Ha elpostázod nekem, akkor lemásolom és tudok nyomtatni belőle.

Üdv:
Zoli
sulyid 741166 2025. szeptember 22. 12:36
Válasz erre
Sziasztok!

T-55-ös futógörgőt keresek 1:48-as méretarányban, sajnos elnyelte az egyiket a padló szörnyeteg. :(

Az email címem

sulyid @ gmail.com
Miggyuri 740050 2025. augusztus 16. 10:02
Válasz erre
Keresek 82 mm-s levegő-levegő rakétákat I-16 "Rata" szárnyai alá, 1:72-ben.
Tibcsi 739963 2025. augusztus 13. 17:42
Válasz erre
Szerintem Hazegavásom van, UH-60A dobozból.
medor 739961 2025. augusztus 13. 16:59
Válasz erre
Sziasztok!
Keresek 1db. maradék 1:72-es UH-60 helikopter (320 gallonos) póttartályt.
Hasegawa,HB,Fujimi... bármi jó lenne. Előre is köszi!

gmlacko@freemail.hu
atika 739735 2025. augusztus 4. 21:43
Válasz erre
Igazán nincs mit, nagyon szívesen! :)
magyaralba 739729 2025. augusztus 4. 18:25
Válasz erre
Köszi,
valamiért nem dobta fel eddig egyszer sem, pedig etil béj-en is, itt a lengyeleknél és a hannants-on is kerestem már alternatívákat... köszi szépen még egyszer :)
atika 739720 2025. augusztus 4. 14:58
Válasz erre
Ha nem találnál, senki sem küldene, akkor az alternatíva, bár, valószínűleg ismered: www.super-hobby.hu/products/F-5E-N-Tiger-II-open-closed.html.
magyaralba 739716 2025. augusztus 4. 09:08
Válasz erre
Sziasztok!

1/72 Italeri F-5E hoz keresek mellső/ front szélvédőt. Akinek van használható darab, esetleg kimaradt és megválna tőle, kérem jelezze:
magyaralba@gmail.com e-mail címen.

Köszi, magyaralba
Matróz 739629 2025. augusztus 1. 13:04
Válasz erre
Hali
Talán a sok doboznyitogatás közben eltűnt az 1/72es Hasegawa F-111-es kabinteteje.Esetleg valakinek elraktározva roncstemetőben megtalálható? E-bay megnézve,Pavla elérhető készletei megnézve ...sajnos sehol nincs.
Ha még valaki elég gyakorlott másolatot csinálni,van mellette egy EF-111es aminek meg van a kabinteteje.
Miggyuri 739530 2025. július 28. 12:35
Válasz erre
Hali!
Keresek R-14 "Pinty"-hez (Balaton Modell) egy darab futószárat és egy légcsavart.
ChevyG 739265 2025. július 19. 19:17
Válasz erre
Ok. Köszi, így lesz, én is így látom. Üdv GG
borisz 739241 2025. július 18. 10:11
Válasz erre
Tehát az első képen lévőből helyet olyan kellene, mint a második képen lévő?
Ha csak egy darab kell, én inkább átfaragnám. Vákuumozni szerintem nagy maecra lenne, műgyantából leönteni meg vagy nagyon drága, vagy ha csak azt a gerincet akarod, akkor meg bonyolult.
Én megérdesíteném az íveket és húznék rá valami nem zsugorodó tömítő anyagot.
zoli71 739234 2025. július 18. 04:39
Válasz erre
Szia!
Az Email cimem :
znsz0246@gmail.com

Köszönöm!
Üdv: nagy Zoli
zoli71 739233 2025. július 18. 04:36
Válasz erre
type 42 spure
type 42 spure

Szia !

elküldök egy képet hogy mik azok amiket szeretnék. A 12,17,35,36-os számú alkatrészeket szeretném,hogy ha van rá lehetöség.
Elküldeném az email cimemethogy ha esetleg tudsz segiteni a többi részletet megbeszélni.
köszönöm szépen!
Üdv Nagy Zoltán
zoli71 739224 2025. július 17. 14:14
Válasz erre
Szia!

Köszönöm a valaszt!
Igen van minta darabom, meg van az eredeti makett csak kb 4 alkatreszt szeretnék belöle ha lehetséges.
Valamikor estefele tudok kepet küldeni hogy mi az amit szeretnék.
Köszönöm szépen!
Űdv Zoli
Zoli_7 739212 2025. július 17. 10:54
Válasz erre
Szia,

Van róla pór darabod, mondjuk egy hiányzó jobboshoz egy meglévő balos, amiből meg lehetne tervezni a hiányzót?
Ez egyébként megoldható lenne, utána 3Dben ki tudom nyomtatni.
zoli71 739206 2025. július 17. 01:36
Válasz erre
Sziasztok!

Nem tudom ,hogy jó helyen irok de segiséget kérnék abban, hogy lenne egy 1/700 hajó makettem amihez egy két fö alkatrész hiányzik és esetleg lenne arra
lehetőség, hogy 3D vagy más formaban porolni tudja a hiányzó alkatrészeket, Ha esetleg valakinek van ötlete szivesen venném. Köszönöm!
Űdv ; Nagy Zoltán
Wrecker 739205 2025. július 16. 22:39
Válasz erre
Nem lehet, hogy az a torony nélküli variánsé?
ChevyG 739185 2025. július 16. 11:31
Válasz erre
20250629_000807
20250629_000807
20250629_000802
20250629_000802
20250629_000752
20250629_000752
20250629_000724
20250629_000724

A korrekt törzs forma lapos, mert azon volt a torony. P-61es típus.
borisz 739179 2025. július 16. 08:19
Válasz erre
ChevyG 739171 2025. július 15. 23:38
Válasz erre
Sziasztok!

Ötletekre lenne szükségem, miszerint egy repülőgép törzs felső részét kellene lemásolnom, egy hibás (nem valósághű) forma pótlására.

Help!
pmheros 736815 2025. május 2. 15:08
Válasz erre
20240423_192924
20240423_192924

Üdv!

Nem fogadom el tőlük szakmai válasznak/megoldásnak.

Üdv.: pmheros
Tibcsi 736814 2025. május 2. 14:38
Válasz erre
Miggyuri 736813 2025. május 2. 14:16
Válasz erre
Hali!
Keresek Ju-87 Stuka szárnyakat 1/72-ben.
Tibcsi 736804 2025. május 2. 06:16
Válasz erre
Szia!

Oké, mi megoldottuk (én is ugyanezt csináltam, lerövidítettem a hosszút), de képzeld magad egy kezdő helyébe, akinek ez lett volna az első "komoly" makettje... Mekkora csalódás ez neki és még jó, ha csak a gyártóban és nem az egész makettezésben.

Akárhogyis nézzük, az Eduard összes Erla kabinos S-199-e SELEJT. Jeleztem feléjük, kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
pmheros 736799 2025. május 1. 21:36
Válasz erre
Üdv!

Én a 70152 Profipack -ból építkeztem, abban sem volt rövidszárú farokfutó. A hosszúból vágtam rövidebbre én is, azóta szépen támaszkodik rajta.

Üdv.: pmheros
Tibcsi 736788 2025. május 1. 18:52
Válasz erre
Ez a magasított farokfutó, mivel nincs más, lerövidítettem azt. De nagyon kicsi a ragasztási felület... Van olyan izraeli Avia, aminek magasított a farokfutója, de ahhoz meg nincs matricám... :(
Johnie 736787 2025. május 1. 18:44
Válasz erre
IMG_20250501_184105
IMG_20250501_184105

C öntőkeret 55 sz. alkatrész nem jó oda esetleg...? 🤔
Tibcsi 736786 2025. május 1. 17:54
Válasz erre
F öntőkeret
F öntőkeret
F öntőkeret
F öntőkeret

Hát így még nem jártam...

Gyanútlanul elkezdtem építeni az Eduard Avia S-199-esét (Weekend edition, Cat.No: 7472). Ezt megépítette már valaki? Sikerült neki?

Elakadtam. Amikor oda jutottam, hogy be kellene ragasztani a farokfutót a helyére, le akartam volna csípni a keretről, de nem volt meg... nem arról van szó, hogy letört és elveszett, hanem nem is volt ott!. Az F12 alkatrészről van szó (a farokfutó), ami a rajzon szerepel, de az öntőkereten nyoma sincs... nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen... Megpróbálok írni nekik.

Valaki megépítette már Erla kabinnal az Eduard S-199-est?
ecsetes 736721 2025. április 30. 15:25
Válasz erre
IMG_20190813_233923-001
IMG_20190813_233923-001

A kép lemaradt
ecsetes 736720 2025. április 30. 15:23
Válasz erre
Üdv!

1/72-es Italeri Ju-86-hoz keresek orr üvegezést.

Imre
migalert@freemail.hu
Horvath_Balazs 736467 2025. április 24. 06:43
Válasz erre
Szia Marci!

Én a www.hobbydna.com tudtam beszerezni hiányzó alkatrészeket és matricákat Trumpeter makettekhez. Viszonylag sokba került, de egyéb gond nem volt vele. A "Spare Parts" menü alatt érdemes az adott készlet katalógusszámára keresni, és mutatja, hogy épp mi rendelhető belőle.

Üdv:
Balázs
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42.