| plevente | Adatlap | 747473 | 2026. április 25. 09:01 | ![]() | |
|
Huh..., nem méricskéltem. Én raktam bele biztos, ami biztos bőven, de kicsit eltúloztam, nagyon sok nem kell bele, ráadásul lehet rakni közvetlen az orrkúp mögé, ami elég elöl van. Előzmény: (747441) pmheros 2026. április 24. 10:04 | |||||
| pmheros | Adatlap | 747441 | 2026. április 24. 10:04 | ![]() | |
|
Üdv! Orrsúly mennyi kell bele? Üdv.: pmheros | |||||
| plevente | Adatlap | 747435 | 2026. április 24. 09:36 | ![]() | |
|
Sziasztok! Építgetem a MiG-et. A makettel kapcsolatban eléggé vegyes érzéseim vannak. Vannak olyan részletei, amik nagyon tetszenek, néha viszont vannak rajta érthetetlen megoldások is. A makett építhetősége, illeszkedése a legtöbb helyen nagyon jó, pl. nem egy makettnél kellett megküzdenem azzal, hogy a futóműaknát belefaragjam, itt meg gyönyörűen belepasszol a helyére. A hajtómű kiömlő gyönyürűen elvékonyodik, de a kilépőélek is egész jók, ezzel szemben az alsó stabilizátort meg úgy oldották meg, hogy mindkét törzsfélen "van belőle", így viszont az meg nagyon vastag. A makettnek már a maga korában is a az orr volt az egyik gyengepontja, ezt végül le fogom cserélni kiegészítőre. A kabinhoz az AK festékét használtam, ez eléggé elut az sajnos Eduard maratás színétől, ez most már így marad, de a jövőben jobban fogok erre figyelni. Ha esetleg valakit jobban érdekel, természetesen tudok jobb képeket készíteni, vagy bővebb véleményt írni. Levente | |||||
| plevente | Adatlap | 745613 | 2026. február 12. 20:40 | ![]() | |
|
Sziasztok! A revell jól ismert MiG-21f-13-asa, még a régia kaidásban, egy egyszerú Eduard maratással, ill. az Eduard MiG-21PF-ből tervezek náhány dolgot átemelni (SK-1 katapultülés, függesztmények). A gépből a csehszlovák légierő 0412-es kísérleti festésű gépét tervezem megépíteni, amely jelenleg a pőstyéni műzeumban található. | |||||