| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24. |
| Yuki | Adatlap | 748792 | 2026. június 18. 21:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép lett én majd hétvégén teszek fel képeket ma szekrényt raktam össze a munkahelyen nem kamionoztam a merkava majdnem kész de egy kicsit karcsúsítottam rajta. Előzmény: (748780) Israti71 2026. június 18. 10:25 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748780 | 2026. június 18. 10:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv ! Bár a munkahelyemen keményen dolgoztam az elmúlt napokban, a pihenőnapokon azért sikerült némi kis festegetést végeznem az 1981-es Chevrolet Caprice modellemen. Alapvetően "rutinmunka" volt, mivel maga a modell sem olyan bonyolult. A belső részletek elég jók, és a festés is aránylag jól sikerült, élvezhető volt. Van néhány jó referenciaképem a valódi kortárs autó belsejéről, bár nem 100%-ban egyezik, mint minta, rendben volt. A színek a szokásosak, mint amilyenek akkoriban többnyire voltak... ezek a kocsik, az internetről letöltött képek alapján. Persze, a festékek kikevergetése megint adott némi kihívást,mégis élveztem a feladatot. A műszerfal inkább adott némi kihívást, de végül sikerült megoldanom. Ma összeszereltem a modellt, és visszatettem a helyére a polcon. Sajnos itt is az van mint általában...sok részlet szinte teljesen rejtve marad az összeszerelés után, de nem baj, mégis megérte a kis plusz munkát. .-) Mi a következő?...Talán a Bronco. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 748714 | 2026. június 15. 08:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Az index, Retroautók és egyéb modellsorozatok oldalára beszúrtak egy nagyon jó kritikát a modellről, szerintem érdemes elolvasni. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748700 | 2026. június 14. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Ha gondolod...de tedd oda egy 1/43-as mellé...csak a rovathűség kedvéért. :-) Mustang-om csak egy van,egy 1/43 Amercom kiadású amcsi autópálya járőr,de ez nem "izomótó"...azokkal nem vagyok közeli barátságban. (Amúgy lehet hogy lesz majd még nekem is valamikor Mustang, de nincs a várólista elején.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748692 | 2026. június 13. 22:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia van egy mustangom de az 24-es méretű ha gondolod lefotózom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748691 | 2026. június 13. 22:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia a kolegám emlékszik volt ilyen rába de nem túl sok,még a hatos ifára gyúrok mert olyannal tanultam vezetni és megszerettem jó technika volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748671 | 2026. június 13. 11:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszi...és hajrá. (USA autót nem akarsz építeni majd valamikor? ) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748670 | 2026. június 13. 11:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm! :-) Igen,itt én is zavarban voltam mint Ádám anyák napján, mert egyrészt nem szándékoztam vitatni a kiadó (IXO) megnevezését a modelljüket illetően, másrészt pedig tényleg zavart hogy a típus nem felelt meg teljesen a "gyári" nevének. Amúgy elég részletes kis modell, és a korábban említett közjátékok mellett is egy élvezhető munka volt rajta. A füstüveg eszembe sem jutott, de így meg jobban belátni a beltérbe, és pont ez volt a lényeg, illetve fontos szempont. (Lényegében emiatt festegetem át őket, mert "utálom" azt a fekete műanyag igénytelenséget amivel legtöbb esetben kijönnek ezek a kis modellek.) Van sok olyan kiadó ami brutálisan részletes és színekben is megfelelő (több esetben gyanta anyagú) modelleket ad ki, de ezek árai is brutik...tehát marad egyenlőre a "córesz projekt"-ek fejavítása. :-) (Egy ilyen IXO Chevy olyan 10 ezer Ft körül van általában, a kis szériás komoly darabok meg sok esetben a 100-200 Euro-t is nyaldossák...és nem csak alulról.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 748667 | 2026. június 13. 10:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Én kihagytam, mert szerintem ez megint egy 0 szériás darab. Nem sok közlekedett ilyen, ha volt is egyáltalán. A fülke és a tengelyek miatt töprengtem, hogy donornak jó lesz, de a fülke is kicsi, nekem olyan kellene, aminek van kis oldal ablaka, mert akkor a legelső számban lévő Rába vontató, nagy fülkéjére már le is cseréltem volna. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748664 | 2026. június 12. 22:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szép lett én most a tankot fejezem majd be. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748640 | 2026. június 12. 12:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szép lett! Igen a legtöbb amit én is ismerek a Silverado az pickup-os Chevy-k. Még egy jó hátsó füstüveg körbe jól nézett volna ki rajta. Ügyes vagy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748636 | 2026. június 12. 10:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Befejeztem a (talán eddigi legnehezebb) munkát az 1997-es Chevrolet "Silverado"-mon. (Miközben belső képeket kerestem, meglepődtem, hogy ez az autó valójában nem Silverado, hanem inkább egy Tahoe. Silverado néven találtam egy másik autót, különösen a belső térrel, de amikor a Google azt javasolta, hogy keressek rá a Tahoe név alatt, ott is volt...! A forma és a belső tér inkább a Tahoe-hoz, nem pedig a Silveradóhoz illett.) Szóval... bármi is legyen az az autó... nem volt könnyű szétszedni a modellt. Nagyon óvatosan próbálkoztam, aztán egy kicsit erősebben, de nem boldogultam... amíg meg nem pillantottam két kis csavart közvetlenül a hátsó kerekek felett, az utastér irányába.ÁÁÁÁÁ... Szóval... megvolt a megoldás. Gumikat leszedtem,lett némi helyem a felnik mellett, mindkét csavart kiszedtem, és akkor már az alkatrészek könnyen szétjöttek. Attól a pillanattól kezdve minden egészen jól ment, kivéve pár apró bosszantó dolgot. A hátsó oldalsó ablak kiesett jobbról... így később vissza kellett ragasztanom, ( itt fehér faipari ragasztót használtam) a belső bal oldali műanyag oldalpanel pedig majdnem letört a festés során...stb. A többiről nem is beszélve.:-) A színek tipikus bézs, barnás, homok szürke, kevés sötétszürke... ahogy általában. Sokat kevertem, mert nem feltétlenül voltak ezek az árnyalatok a fiókomban, de valahogy sikerült. Az összerakás nem volt túl megerőltető feladat, de most örülök, hogy végre elkészült, és visszakerült a polcra a többi közé. Még egy kipipálva. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748634 | 2026. június 12. 08:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748558 | 2026. június 7. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon köszönöm. Íííí szemből nem is olyan csini. Másra számítottam. Nem baj. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| slaviamarksman | Adatlap | 748557 | 2026. június 7. 20:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gáborom Ha tudtam volna ... ennyim van neked | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748555 | 2026. június 7. 19:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Scania ok! Esetleg ha sikerül(megint) találkozni vele fotózd már körbe esetleg. _30__ 1863 az ADR rajta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748551 | 2026. június 7. 17:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia már többször volt mellettem ez a scania üzemanyag szállító az adr táblára már nem emlékszem de a jet felirat szerintem a helikoptert jelzi,a héten többször láttam a helikopterüket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748545 | 2026. június 7. 15:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jet A-1 így pontos! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748544 | 2026. június 7. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748519 | 2026. június 6. 14:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia gyönyörű ez a kamion volt szerencsém 2001-ben élőben látni nagyon szép a két kocsi is nagyon szép csak így tovább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748514 | 2026. június 6. 13:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv újra! Csak hogy megosszam veletek ezeket az újdonságokat,amik ma jöttek velem haza. :-) A kamion egy DeAgostini (vagy licencelt,bár a dobozon ez van ráírva) 1/43 Eagle 9800 (1995) Builder's amerikai kamion, ami az első ilyen modellem. (Tervezek még vásárolni, mert ezek is a minden idők jól ismert amerikai kamion ikonjainak részei! Ezt választottam elsőnek, mert nekem gyönyörű szín, és formavilága jó harmóniában van, de a különböző vontatók formái miatt legalább további 4-5 darabra lesz szükségem, hogy a legjellemzőbb kabintípusokat kapjam. A másik kettő a képeken látható. A mexikói amerikai autógyűjteményből származnak eredetileg. (A belső terük is elő van jegyezve egy alapos átfestésre...később.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748504 | 2026. június 5. 17:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A külső szín marad ilyen,a belső még nincs eldöntve,de a szürkés és beige (bézs),krém árnyalatok valószínűek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748503 | 2026. június 5. 16:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia milyen szinű lesz majd? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748502 | 2026. június 5. 16:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748496 | 2026. június 5. 13:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
No...csak kavarom megint az "állóvizet".:-) Ma sikerült (némi nehézség árán) szétszednem a DeAgostini-s Mexikói amerikai autós sorból származó 1997 Checrolet Silveardo-t. Legalább is...annak van elnevezve a modell,de a valódi típus egyértelműen inkább Chevrolet Tahoe! Honnan tudom? Keresgettem (elég sokat) a megfelelőnek tartható internetes forrásokat a Silverado 1996-1997 kapcsán,de folyamatosan egy másik autót dobott fel a "mindentistudó" barátom,a "Gúgli". Ami a kocsik elejét illeti,van ugyan hasonlóság,de a kis modellem egyértelműen nem Silverado hanem Tahoe.Hoppá...! Sajnos a modellgyártó által használt "pezsgőszín" ebben a formában eléggé megalapozatlannak tűnik,de 4 ajtósban van hasonló. A legtöbb beltér ebben az esetben is bézs-krém szín,ami jellemző a korszak USA gyártmányú autóira,így ha azokat a képeket veszem alapul amiket lementegettem ma,akkor sem lövök nagyon mellé. Szóval,látva a kis modell (főleg belső) hiányosságait,itt is lesz mit javítani mielőtt festeni kezdeném a belteret,így nem kizárt hogy jobban el fog nyúlni időben mint a korábbiak,de nem baj...inkább legyen jó mint gyorsan kész. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748494 | 2026. június 5. 11:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszi.Ilyenekről tudok ugyan,de ezekhez a csíkokhoz nem merném felvállalni a használatukat.Nem használtam még soha fóliás megoldást,és egyenlőre nem is mernék,így inkább szenvedek az ecsetes dolgaimmal,még ha bosszantóak is sokszor. Van ugyan Molotov Liquid Chrome "filcem",de ez azokhoz sajnos vastag.Talán megveszem a lehető legvékonyabbat és azzal is megpróbálom majd az ilyesmi dolgokat megcsinálni.Ha nem jön be,akkor még átgondolom mi lehet a legjobb megoldás,de valahogy ez a fóliás dolog nem az amit ki szeretnék próbálni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748493 | 2026. június 5. 11:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Látom,te sem unatkozol. Azt a csóró Ladát jól elintézted...bár amúgy meg sokat dob az összképen a mentővel. Tök jók amúgy ezek a (retro?) feliratos dolgok,sokkal egyedibbek lettek a modelljeid. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748492 | 2026. június 5. 11:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748491 | 2026. június 5. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748479 | 2026. június 4. 20:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Az ilyen munkákhoz (apró krómozott biszbaszok) jól tud jönni a Bare Metal Foil (BMF), ami nagyon vékony öntapadós alufólia. Mivel tényleg nagyon vékony, az ablaktekerőkre is szépen felfekszik, én egy fülpiszkálóval szoktam a felületre simítani. Egy jó pengével kiválóan vágható (itt is jól jön, hogy leheletvékony, a szike saját súlya elég a vágáshoz, nem kell rányomni). És szép fényes is. Az autómakett webáruházban szokott is lenni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748472 | 2026. június 4. 16:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Pár napja szétszedtem és félretettem ezt a kis 1/43, 1972 Ford Country Squire-t. Mivel ennek elég összetett színvilágú belseje van,legalább is netes referenciák szerint,kerestem olyan képeket amik alapján átfesthetem a belső teret. Mivel az adott színek csak kevergetéssel lettek (nagyjából) olyanok mint amiket szerettem volna kapni,nem lett egy az egyben olyan mint a képeken,de nem is az volt a cél hogy "RAL" kód pontossággal eltaláljam azokat. :-) Nagyon tetszett az a tény hogy sok benne a zöld, ami az egyik kedvenc színem szinte minden árnyalatában,így azon a tényen felül hogy a kikevergetés nem volt (nekem) egyszerű feladat,maga a festés már örömteli folyamat volt.Vagyis...amíg ma megint újra kellett kavarnom legalább kettőt,mert a króm csíkok ecsettel való felfestése közben el-elcsúszott az ecset a festékkel,így,mivel a tegnap esti,kis kupakokba kikevert adagok mára megszáradtak,kénytelen voltam megint "elővarázsolni" az amúgy is összetett tartalmú színeket. Ma délután össze is tudtam rakni a kocsit,és bár a végeredményből szinte alig látszik valami (távolabbról meg semmi),jó a tudat hogy ez is átalakult olyanra,amilyennek szeretem majd mostantól. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748463 | 2026. június 4. 07:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ok...várom! (A kosár alatti láncok hiánya nekem nagyon negatív pont volt a makettel kapcsolatban,de ha tudtad pótolni,akkor nagyon autentikus lehet majd vele a kis tank.Kedvelem az 1/72-t is,de ahogy öregszem,kezd túl kicsi lenni,mert nehezebb megépíteni.)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748462 | 2026. június 4. 07:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Nekem nincs,csak pár képet szokott küldeni Messenger-ben mint most is. Múltkor szerintem át is küldtem neked a nevét privátban,őt kellene megkeresni,mert rengeteg modellje van minden méretben,így 1/43-ban is. Amúgy Szatmárnémetiben lakik,de rendszeresen utazik beszerezni nyugat-Európába is,most éppen Olaszországban van péntekig. Szombaton itt lesz Debrecenben a kisautó börzén a VOKE Egyetértés Művelődési Központban ami a Faraktár út 67 alatt található. (Ha van kedved levonatozni szombaton,kimegyek érted az állomásra és elviszlek.A börze 9-14h.-ig van.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748455 | 2026. június 3. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia szép az impala de a színe olyan stricis szép kocsikat szereztél megint kész vagyok a merkavával már csak festeni kell van láncom is a torony hátuljára majd teszek fel arról is képet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748453 | 2026. június 3. 19:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ati nekem tudsz valami listát küldeni milyen verdái vannak aZeladódnak? Hátha találok közte valami vagányat. Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748447 | 2026. június 3. 12:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Mint autó tetszik,de ezek a típusok nekem csak "mértékkel" valók. Van pár ami hasonló,és esetleg be is szerezném,de előbb inkább azokat amik a fő érdeklődési témáim. Ennek az Impalának szép vonalai vannak,de a színe nekem kicsit meredek.Nem rossz amúgy,csak fura...hogy lila.Ha egyszer úgy jönne velem szembe hogy jól megérné,akkor nem hagynám ki,mert amúgy meg a gyűjteményben "élénk színfolt" lenne,az biztos. :-) (Most 6-án jön a kedvenc eladóm megint Debrecenbe,börzére,és már van két autó amit nekem félretett.Egy Chevrolet Caprice 1981 és egy Ford Bronco 1978.Volna még vagy 4-5 ami hirtelen...de jó is volna...csak hát ugye a határok azok határok.A többi meg majd ott derül ki helyszínen,mert talán még egy 1/43 amerikai kamiont is sikerülne tőle beszerezni...és az nagy durranás lenne most nekem.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748369 | 2026. május 31. 16:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia ezt itthon az auchanban vettem 5500 ft volt van egy pár amit gyűjtöttem nézd meg az auchanban hátha van még ha szeretnél ilyet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748333 | 2026. május 29. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Ez hazai beszerzés vagy külföldi? (Csak mert hogy rákerestem a kocsira,eléggé húzós árakon voltak ezek pl. az "íbéjen". Érdekes a színe...és 1966-os változat.Kidolgozásra jónak tűnik. Gyűjtesz amúgy te is amerikai autós témában? Tudom hogy van pár neked is,de amúgy...komolyabban? :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748263 | 2026. május 26. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748262 | 2026. május 26. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép munka ültem ilyen kocsiban nagyon kényelmes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748253 | 2026. május 26. 15:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Ma (mielőtt éjszakai műszakba megyek) dolgoztam a kis Chrysler Spirit-emen, amit pár napja kezdtem el, és azt hiszem, most fejeztem be. Az interneten talált képek alapján újrafestettem a belső teret. Tudom, hogy sok lehetséges opció van, de egy dolog általában közös... szinte mindig szürkék. A szőnyegek színei változhatnak, de azok is szürkék, és néha az üléshuzaton is vannak piros csíkok. Egyelőre nem tervezek több festést, hogy utánozzam ezeket a piros csíkokat az üléseken, de talán egy nap újra szétszedem az autót, és hozzáadom őket. Ez egy nagyon szép kis modell, de számomra még jobban néz ki az újrafestett belsővel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748228 | 2026. május 25. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
No...akkor megint én. Ma délelőtt felhívott egy börzés,piacozós ismerősöm,hogy végre ki tudott pakolni egy korábban szerzett kisautókkal teli dobozt,és vannak benne amcsi kocsik is. Érdekelt a dolog,így elmenetem hozzá ma kora délután,és ezt a két kisautót vettem. Plexi dobozok nélkül...igaz,de mivel úgyis a polcra költöztek "mezítláb"...így ez sem volt baj. Mindkettő J.B filmes autó. Az 1964-es Ford Country Squire a piros a Goldfinger(1964) c. filmből,a másik (Sennás "kedvenc "nyomija) pedig a ritka csúnya,szinte már szépséges 1971-73 Cadillac Corvorado, a Live and let die (Élni és élni hagyni-1973) c. filmből. Mindkettő tipikus amerikai,és ami miatt mégis kellettek ezek is,az az,hogy pont beleillenek a témakörömbe,bár némelyik modellem,mint most a Ford is,a 60-as évekbeli volta miatt kevésbé,és talán inkább ezekből van vagy lesz kevesebb a gyűjteményemben,mint a 70-esektől kezdve.(Ráadásul a piros Ford ritkábban fellelhető,így még jobb hogy ott volt...és megvolt rá a keret is.) Egy kis érdekesség erről a csúnya-szép CorVorado-ról,hogy miért is lett ez a kocsi megalkotva,és mikből...! (A Dunham Coach Corvorado, vagy egyszerűen csak Corvorado egy autó, amelyet az 1973-as James Bond filmben, az Élni és halni hagyni címűben mutattak be. A New Jersey-i Dunham Coach által gyártott Corvorado lényegében egy C3 Chevrolet Corvette, amelyet úgy módosítottak, hogy úgy nézzen ki, mint egy 9. generációs Cadillac Eldorado – a név a Corvette és az Eldorado egyesüléséből származik. Netes forrásból.)) Na..erre varrjunk gombot.:-) Most ilyenre módosult a polcok képe,bár a kis Chrysler Spirit is jön vissza a belső átfestése után,így akkor megint rendezhetem.(Ez legyen a legnagyobb gondom életemben.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748214 | 2026. május 24. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen,kell.Lehet hogy valami baj van velem? :-) Lehet hogy megkaptam a kerge marha kórt,de nem baj...legalább nem fáj. :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748213 | 2026. május 24. 19:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt meg ma délután szedtem szét.(A három autós képen a középső.) IXO, 1991-es Chrysler(Dodge) Spirit R/T. Mivel vannak jó referencia képeim,gondoltam ezt is meg kellene gyógyítani a fekete műanyag belső betegségből...és már ázik is a belső tér kellemes mosószeres vízben. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748211 | 2026. május 24. 19:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ez nem csúnya ez egy NYOMI! Pfff biztos kell. Rosszul aludnék utána | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748210 | 2026. május 24. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meg esetleg egy görbe éjszaka után abban aludni ha az asszony nem engedne be a házba. :-) Most találtam (illetve tudtam hogy van ) egy másik annyira csúnya hogy már szinte szép amcsi kocsit,és ez nem más mint a Cadillac Corvorado. 1/43-ban kiadták a James Bond sorozatban. Amikor ott volt a Zsibogón az orrom előtt,akkor nem kellett,mert "szinte féltem tőle",de ahogy egyre többet nézegettem,mint a Stutz-okat is,rájöttem hogy nem is olyan gáz ez a kocsi.:-)Meg hát mégis csak "Kedillek",az meg kell "oszt jóvana". Most rákérdeztem a Szatmárnémetiből ide is átjáró eladótól hogy van-e esetleg neki,és azt írta hogy van.Olyan 5-6000 Ft körüli áron mennek amúgy ezek a J.B autók,így ennyit még akkor megér,ha félelmetesen néz is ki. :-) Amúgy létező autó,legalább is valamelyik Bond filmben biztosan volt ilyen( Live and let die-Élni és élni hagyni-1973),de több netes képet is láttam róla...tehát nem sci fi a kis drágám. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748208 | 2026. május 24. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ideális macska tulajdonosoknak🤣🤣 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748207 | 2026. május 24. 18:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748206 | 2026. május 24. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sőt, még a csomagtartó is ilyen volt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748205 | 2026. május 24. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen, van a Veterán magazin egyik régi számában szerepelt. Innen emlékszem a típusra, illetve arra, hogy a kesztyűtartó belsejét a luxus nevében szőrmével bélelték ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tovább >>> |