| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| Sennás | Adatlap | 750075 | ma 16:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750074 | ma 15:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750038 | tegnap 08:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 750034 | tegnapelőtt 21:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Igen...biztos az. Hogy mire használják? :-)(Végül is csak olyan kétszázezer féle módosított járművük lehet...és lehet hogy ez egy papagáj,vagy postagalamb szállító. :-) Csak az most le van ponyvázva a ketrec.) Ősszel kint leszünk a seregnél önkénteskedni pár napot a feleségemmel meg a kisebb fiammal.Még nem tudjuk melyik laktanya vagy támaszpont lesz a szolgálati helyünk,de ezer százalék hogy addig haverkodom majd ott,amíg minden járművet szétfényképezek amit legálisan lehet. :-)Ilyesmiket meg főleg. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750033 | tegnapelőtt 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Valószínüleg idf lehet én most fejeztem be a merkavámat majd teszek fel képet. | |||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750027 | tegnapelőtt 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| nbali | Adatlap | 749673 | 2026. augusztus 1. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszönöm! Igen, én nagyon szeretem a nyomtatott irodalmat, a mai napig minden hónapban megveszem az aranysast is. Jó erzés lapozgatni a könyveket. A nagyobbik gyerekemnek is minden nap olvasok könyvekböl. Nincs tv, okostelefon. Drágák a könyvek, de szerintem mindent pénzt megérnek. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749669 | 2026. augusztus 1. 16:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szép fogás! Bár én nem vagyok nagy repülős,mindig megnézem azért az IAF témákban megosztott dolgokat. Jó az ha valaki még értéknek tartja a nyomtatott irodalmat is,miközben ma már szinte minden,digitális,online...stb. Sok kellenesen eltöltött időt kívánok a szerzeményeiddel,no és a kibővült családdal is. :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| nbali | Adatlap | 749649 | 2026. július 31. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Nálam családbövülés miatt a nakettezés sajnos teljesen háttérbe szorult. Majd egyszer talán újrakezdhetem( most per pillsehelyem se idöm/energiam nem marad rá) De követem a forumot, és közben bövithetem a szakirodalom gyüjteményem. Hosszú évek keresgélese után végre teljes lett az Alex Yofe gyűjteményem. Sikerült végre beszereznem az Avia könyvét, ill tavaly megjelent a sorozat 4. kötete, közel 15 év után, igy arra is lecsaptam amazonon. Nagyon örülök neki, az Avia könyvre már nagyon régóta fájt a fogam.igy most a típus izraeli üzemeltetésével kapcsolatosan nagyjából minden könyvem megvan. Nagyzo, gyönyörű a Sufád, nálam is bakancslistás a típus. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 749072 | 2026. július 4. 17:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia mondtam jó készlet de a lánctalp nekem is sántít de ha kész lesz akkor szép kis tank lesz most nem tudtam foglalkozni semmivel mert felújítjuk a fürdőt most fejeztük be a vizet teljesen új csövek plusz mindent levertünk még az alját is de teszek fel képet ahogy haladok. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749051 | 2026. július 3. 23:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Igen...nézve a rajzot,tényleg csak így lehet megépíteni a lánctalpas részt,de akkor is úgy gondolom hogy ezt elrontották.Ezt korábban sosem vettem volna észre,de most hogy összeraktad,így látszik ez a dolog.Amúgy meg...annyira nem észrevehető...nekem is talán csak amiatt hogy több Merkaván vagyok már túl,és valamennyire megismertem ezt a részletet is. Összességében jó kis makett lesz ez. :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748989 | 2026. június 29. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748894 | 2026. június 23. 20:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia most néztem a futóművet jól raktam össze minden jó | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748876 | 2026. június 23. 07:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia rajz alapján építettem jól van felrakva de szerintem fordítva öntötték rá a kerekeket máshogy nem is lehetett összerakni. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748874 | 2026. június 22. 22:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szerintem nem a jó irányban vannak felrakva a lánctalpak...de te tudod. (Nézegetve a képeket,akkor lett gyanús,és meg is kerestem a neten.Így van az összerakásin...és egy másik tankon kicsit jobban is látszik.) | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748870 | 2026. június 22. 20:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Most össze van már ragasztva még matricca és kész. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748869 | 2026. június 22. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748858 | 2026. június 22. 11:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Tetszetős így összerakva. A 3-as szériából ezek a legszebbek amúgy. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748844 | 2026. június 21. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748577 | 2026. június 9. 08:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszi az infót,és tényleg jó lenne ha megírnád a cikket. D.A | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748574 | 2026. június 8. 19:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia lánc van golyó sajnos nincs rajta a makett egy hibája a géppuskákon lévő alsó tüskéket meg kell csiszolni egy kicsit amúgy nagyon jó makett a bulldózerre kíváncsi leszek azt is átnéztem gyönyörű az is.Aztán lehet cikkben be is mutatom őket. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748554 | 2026. június 7. 19:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Vagány kis makett ez amúgy. Jó hogy a toronykosár nem nyitott hanem ponyvás...és nagyon kíváncsi leszek a láncos golyósorra is alatta. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748553 | 2026. június 7. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748520 | 2026. június 6. 14:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia most már építeni kellene mert van pár készletem ami felgyűlt erről nem is tud a feleségem nem terveztem vásárolni de amikor megláttam nem hagytam ott.Az m 60-at régebbem meg akartam építeni de már nem nagyon érdekel a harcjármű inkább a civil pálya felé mozgok. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748515 | 2026. június 6. 13:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! Ennyiért ajándék volt! Nem ismerem a HB 1/35 Merkaváit első kézből,de sokat olvastam róluk,és sok sikert,örömet az építésében. (Az én érintetlen M-60 Blazer-em nem érdekel véletlenül?) :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748512 | 2026. június 6. 09:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748417 | 2026. június 1. 22:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia szerettem volna egy ilyen tankot már régóta,és nálad meg találtam ha készen lesz utána majd ahogy lesz időm a bulldózer jön erről lehet írok egy kis rövid cikket. Most a gépemet kell összerakni meg hozok egy kamion tüzifát lesz mivel elütni az időt. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748408 | 2026. június 1. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszönöm,meg is néztem ma este. Szép makett,nem olyan mint a régi Dragon kiadás,látszik hogy modernebb technológia. Tetszik a maszkoló lap,de még mindig hiányolom a matrica ívről a sárga "V" jelzéseket.Nekem egy Lahatut,valahogy csak azzal egész.8De egyébként nekem minden IAF helikopter azzal teljes.Ez lehet hogy valami "fétis",de ez egy olyan tipikus izraeli jelzés,ami lényegében egyértelműsíti a hovatartozást. De az is jó hogy legalább valaki elkezdte megint ezt a témát,és nálam az Academy amúgy is kedvelt gyártó. (Valahol már árat is láttam-ha jó árat láttam,és az alapján nem tűnik drágának a makett.) | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748406 | 2026. június 1. 20:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Amúgy igen...szép kis makett.(Legalább megépül.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748389 | 2026. június 1. 17:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Igen karakteres az a "V" rajta. Talán a 900-sokon nincs (?). Jobban mutat(na) úgy. | |||||||||||||||||||||||||||
| halaci | Adatlap | 748378 | 2026. május 31. 23:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Dusan felrakott egy dobozbontást róla, az Academy új készleteitől megszokott szép, részletes fröccsöntés. Azt, hogy mennyire típushelyesek a részletek, nem tudom megmondani. www.youtube.com/watch | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748371 | 2026. május 31. 16:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748370 | 2026. május 31. 16:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Végre neki álltam jó készlet gyorsan építhető jól ki van dolgozva ha már nem tudtam 35-ben megépíteni 72-ben is gyönyörű. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748320 | 2026. május 29. 13:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! 1/35-ben nem annyira kicsi már,de ami a valós méreteit illeti,hát amúgy az...kicsi. Nekem egyszer még a 2010-es évek elején megvolt a Dragon változat,de valahogy nem volt annyira "Dragon-osan" húdeszupi...így eladtam később. Erre az Academy félére kíváncsi volnék azért,mert amennyire a tegnapi kutatgatásaim közepette olvasgattam is róla,ezért,valami olyasmi rémlik hogy tartalmaz 3D nyomtatással készült elemeket is,még ha nem is az egész készült így. Az a baj velem,hogy mindig nagy terveim vannak,megszerzem (akár az Antarktisz-i makettboltból is ha kell-ami meg nyilván nincs),aztán gyorsan megbánom és eladom. :-) Ja...amúgy meg nem olyan vicces,mármint amit művelek,csak mint a sínhez kötözött ember mosolya. De én nem tenném összecsukva trélerre,mert akkor meg a lapátokat nem lehet rendesen megmutatni. Egyébként,ha jól emlékszem,annak idején még volt olyan opció is hogy lehetett venni ilyen típushoz motort is,és akkor nyitott motortérrel lehetett volna tolni a műsort.(Elgondolom amint pont ilyet csinálok...ááá...ki van csukva.) Tudod mit hiányolok mindig ezekről? A matrica íveken sosincs ott a nagy sárga "V" shevron jelzés,ami meg általában ott volt a legtöbb izraeli Lahatut-on (ennek az a kinti neve,ami "bűvész"mutatványt jelent),bár ha a nagyon korai időszakaszból van a típus,akkor talán belefér az is ha nincs,csak szerintem azokkal sokkal jobban néznek ki.) | |||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748313 | 2026. május 29. 11:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Vagány! Amilyen kicsi olyan vagány. (egy)Figura mindenképp kell mellé szerintem. Akár összecsukva egy trailer-en(?) | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748292 | 2026. május 28. 13:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Most hogy sikerült nagyjából "ébrenléti állapotba" kerülnöm a kis éjjeli kaland után (12 órás fincsi kis műszak a melóhelyen), gondoltam szörfözgetek kicsit a neten IDF dolgok után kutatva. Mit találtam?...Academy, 2026 májusi kiadással az MD-500 Defender helikopterét. Szerintem ez már új szerszámos, nem a régi Dragon változat...de mindenképpen érdekes lehet IDF/IAF témában. Másik tippem hogy hamarosan idehaza is kapható lesz, no meg az "Ali-n"...ingyen postával "Csájnából"...elviselhető áron. www.scalemates.com/kits/academy-12136-md500-idf--1755529 academyhobby.com/product/detail.html www.hlj.com/1-35-scale-md-500-idf-acd12136 www.britmodeller.com/forums/index.php | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748291 | 2026. május 28. 13:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Nyilván a maszek fontos(abb),nálam ezt a túlóra jelenti,de próbálom a makettezést sem teljesen félretenni. Esetemben inkább a fizikális fáradtság miatt van ez,mert kedvem amúgy volna. :-) (Mi lesz a következő IDF alkotás?) | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748090 | 2026. május 20. 21:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Jó készletnek tűnik nálam most sok a maszek alig volt időm valamire de ami késik nem múlik. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748059 | 2026. május 19. 08:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
Üdv! Nem tudom ki ismeri már esetleg ezt a gyártót,de nekem még teljesen új. Ma találtam rá miközben kíváncsiságból keresgettem a neten. Ez egy 1973-as M-113 téma,ami annyiban érdekes,hogy jár hozzá egy 3D nyomtatással készült figura is. Ez a makett, árban elég jónak tűnik.Én azonnal gondolkodóba estem,mert talán egy IDF páncélozott mentőnek talán pont jó alap lenne.(Igaz kedves Sennás barátom?) :-) www.ebay.com/itm/147298640316 | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747411 | 2026. április 23. 07:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Ezt én is így gondolom,csak nem voltam elég bátor ezt így ide leírni.Maximálisan veled értek egyet amúgy. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747410 | 2026. április 23. 07:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Jól tetted...köszönöm! Nagyon szép makett minden részletében. (Ha jön a vihar-סופה Sufa,akkor jön...és tarol.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| medor | Adatlap | 747386 | 2026. április 21. 21:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szia! Szerintem ne gondold túl! Rajtad és esetleg rajtunk túl senki nem fogja látni a módositásiad. (Ha küldesz fotókat.) Mert a Hercules ablakain keresztül nagyon kevés fog látszani belőle. | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747373 | 2026. április 21. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747365 | 2026. április 21. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Milyen korból építesz? Régebbi vagy inkább modern változatot? Rákerestem most pár dologra kérdéseddel kapcsolatban,és mint kiderült,használtak pár C-130J-t,akkor a modernebb C-130HI-t is. Én sajnos nem vagyon naprakész repülős téren,de ha kell segíthetek keresni olyan adatokat amikkel választ kaphatsz a kérdésedre.Sem az eredeti amcsi változatokat nem ismerem,sem az izraeli Karnaf-okat (Orrszarvú),de lehetséges hogy esetleg hozzányúltak dolgokhoz a belső terekben is. (Amennyire én tudom,leginkább lánctalpas,vagy egyéb kerekes járműveket buheráltak meg komolyabban,de ez nem jelenti azt hogy a szállító repülőikkel is ne történt volna hasonló dolog,mondjuk ezeken talán kevésbé lehettek látványosak a változtatások.) Azt gondolnám hogy a régebbi,korai változatokat még nem építették át nagyon,de ha gondolod,kereshetünk anyagokat a témában. | |||||||||||||||||||||||||||
| Varjúbácsi | Adatlap | 747364 | 2026. április 21. 10:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Építgetek egy C-130 Karnaffot, de elbizonytalanodtam. Az izraeliek átépítették a cockpit részt, vagy maradt az eredeti amcsi? | |||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 747360 | 2026. április 21. 09:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747294 | 2026. április 17. 18:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
1-2 vagy két éve hogy a második "hátis" képet terveztem figurával de nem lett az építésből semmi. De van egy legjobb barátom és kisegített egy imátkozós figurával🤣🤣 Az első is vagány (beépített klímával?) mi az alúl,felűl? | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747292 | 2026. április 17. 16:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
Üdv! Tábori Tóraszekrény (hordozó eszköz) a Szent Tekercs számára,mobil katonai változatban. (A Tóra a Mózes 5 könyvének együttes héber megnevezése.) A képek csak mint egy érdekesség...hogy nekik ez is nagyon fontos hogy a csapatokkal ott legyen amikor az ünnepeket a terepen kell tölteniük.(Közeledik az idei Pesach-Páska az 5786-ik évben április 1-9-ig.) Ha kell fegyverrel,ha szükséges akkor a Tórával (is) "harcolnak". Talán még egy kis diorámában is jól mutatna...nem? :-) | |||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 746850 | 2026. március 29. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
|
Szép lett mindkét makett tetszenek,csak így tovább talán hétvégén elkezdem a merkavát én is vettem hozzá láncot a torony alá. | |||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 746835 | 2026. március 29. 11:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||
| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Na ez