<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79. |
E.András | Adatlap | 9252 | 2007. szeptember 26. 06:49 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9251 | 2007. szeptember 25. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||
Érseki konvoj upgrade 1.1.0 :P Sziasztok! Eddig Érsekre ez a jelentkezés: Kocsival: Gabi+a család+Szati Elektro+Geri+Keri+Well? Varjú bácsi+Ottó+Berci bácsi? RaPe+Mekett+2 hely George+Exec+Ancsa+1 hely Atis+Erika+2 hely Hooligan és MrChef szintén kocsival de ők Ürömnél csatlakoznak a konvojhoz! A kocsiknak találkozó a Bécsi úton a megszokott Shell benzinkútnál 09.29.-én 08:00. Kifelé menet a Bécsin jobbkézre a Zaj utcánál. Wellesley-t menet közben felveszem aztán a találkozóhelynél választhat,hogy átül-e másik kocsiba a kényelmesebb utazás érdekében.:D:D A Móvári, a Fehérvári és a Veszprémi konvoj Komáromnál lépi át a határt,ellenben visszafelé Mattheafy-t valamelyikünknek kéne pestre szállítani. Géza felvetése alapján akkor visszafelé egy MOK-os ebéd lenne valahol. Ha valaki még érdeklődne a kirándulás iránt:06-30-961-5758 | |||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 9250 | 2007. szeptember 25. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 9249 | 2007. szeptember 25. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elektroval beszélgettünk telefonon, és okulva a tavaj történtekből (a szlovák gyros magyarországra érve rókát szült...), ara gondoltunk, hogy visszatérvén esztergomban beülhetnénk valam helyre egy közös estebédhez. Márha másnak is lenne kedve! üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9248 | 2007. szeptember 25. 08:03 | ||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi! Andrisék sajna komáromnál mennek át viszont meg fog keresni téged,hogy esetleg Berci bácsit is feltudnád-e venni. Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 9247 | 2007. szeptember 25. 07:59 | ||||||||||||||||||||||||||
Andris! Reggel 8 órakor találkozunk a Bécsi úton, onnan szerintem legalább 1 óra az út Párkányig a 10-esen. Varjú bácsi | |||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 9246 | 2007. szeptember 25. 07:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Andris! A mikort nem tudom, de hagyományosan Párkány felől támadunk, ha nem robbantják fel megint a hidat :) Többiek! Jövőre, ha van rá igény, Érsekújvárt összeköthetnénk egy Monostori erődlátogatással: www.fort-monostor.hu/F43c386d7558e6.php Üdv Mekett | |||||||||||||||||||||||||||||
E.András | Adatlap | 9245 | 2007. szeptember 25. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Az Újvárra tartó karaván hol lépi át a határt és mikor, mert mi is szívesen csatlakoznánk hozzátok négy kocsival. Üdv.: E. András | |||||||||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 9244 | 2007. szeptember 25. 00:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Mekett! Bármikor szívesen! Legalább lesz mit csinálni a 'holtidőben'. :) Műszert te hozol, ugye? | |||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 9243 | 2007. szeptember 24. 23:08 | ||||||||||||||||||||||||||
Jani! Mit szólnál egy kis ládászáshoz Érsekújvár környékén? :) | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9242 | 2007. szeptember 24. 08:06 | ||||||||||||||||||||||||||
Érseki konvoj upgrade 1.0.0 :P Sziasztok! Eddig Érsekre ez a jelentkezés: Kocsival: Gabi+a család+Szati Elektro+Geri+Keri+1 hely Varjú bácsi+3 hely? RaPe+Mekett+2 hely George+Exec+Ancsa+1 hely Atis+Erika+2 hely Kocsi nélkül: Well Ottó Hooligan és MrChef szintén kocsival de ők Ürömnél csatlakoznak a konvojhoz! A kocsiknak találkozó a Bécsi úton a megszokott Shell benzinkútnál 09.29.-én 08:00. Kifelé menet a Bécsin jobbkézre a Zaj utcánál. Wellesley-t menet közben felveszem aztán a találkozóhelynél választhat,hogy átül-e másik kocsiba a kényelmesebb utazás érdekében.:D:D Ottót kell még felszedni valakinek... Varjúbácsi, ha ráérsz akkor hívj fel légyszíves:06-30-961-5758 | |||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 9241 | 2007. szeptember 24. 07:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektro! A benzinkút helye engem is érdekelne, mert már 95%-ban biztos a menetelem. Varjú bácsi | |||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 9240 | 2007. szeptember 23. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Ahoi. Asszem én is astrával indulok.. van még 2 helyem ha odáig fajulna a dolog. Konvojtámogatás lesz.:) | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9239 | 2007. szeptember 23. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||
Elnézést de itt nem jön össze a formája! :S:S Sziasztok! Eddig Érsekre ez a jelentkezés: Kocsival: Gabi+a család Elektro+Geri+Keri+1 hely Varjú bácsi+3 hely? RaPe+Mekett+2 hely George+Exec+Ancsa+ 1 hely Atis? Kocsi nélkül: Well Bihari Gyuszi Ottó Hooligan és MrChef szintén kocsival de ők Ürömnél csatlakoznak a konvojhoz! A kocsiknak találkozó a Bécsi úton a megszokott benzinkútnál 09.29.-én 08:00. | |||||||||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 9238 | 2007. szeptember 23. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Szólok, hogy Gyula barátom technikai okok miatt NEM tud jönni!!! Tehát a helye felszabadult! A Bécsi úti, megszokott benzinkútról kaphatnék majd bővebb felvilágosítást (minimum milliméteres pontosságú GPS koordinátát kérnék :D)... Előre is köszi! Üdv. Mészáros János | |||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 9237 | 2007. szeptember 23. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Én is ott leszek, de Vas megyéből teljesen más útvonalon... | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9236 | 2007. szeptember 23. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eddig Érsekre ez a jelentkezés: Kocsival: Kocsi nélkül: Gabi+a család Elektro+Geri+Keri+1 hely Well Varjú bácsi+3 hely? Bihari Gyuszi RaPe+Mekett+2 hely Ottó George+Exec+Ancsa+ 1 hely Atis? Hooligan és MrChef szintén kocsival de ők Ürömnél csatlakoznak a konvojhoz! A kocsiknak találkozó a Bécsi úton a megszokott benzinkútnál 09.29.-én 08:00. | |||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 9235 | 2007. szeptember 23. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||
szerencslésen = szerencsésen | |||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 9234 | 2007. szeptember 23. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 9233 | 2007. szeptember 23. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Na ez lesz itt az igazi V8! A képminőség nem a legjobb, mert elfelejtettem átállítani a felbontást:( www.youtube.com/watch Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||
Mattheafy | Adatlap | 9232 | 2007. szeptember 23. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9231 | 2007. szeptember 23. 17:52 | ||||||||||||||||||||||||||
Model Truck Mania 2007 pl.youtube.com/watch Hehe,benne vagyunk a tévében!:-) pl.youtube.com/watch Ebben a videóban pedig az "arborétum" látogatásáról van egy összeállítás.V8 rulez!! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||
Otto | Adatlap | 9230 | 2007. szeptember 22. 23:50 | ||||||||||||||||||||||||||
ElektroMESTER! akkor itt is jelentkeznék üdv: Ottó | |||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 9229 | 2007. szeptember 20. 07:57 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon nagy valószínűséggel, (ha elkészül az autóm) én is kimennék szombatra a versenyre, tehát egy Toyota Yarisban is lenne hely (3). Péntek estére kiderül, akkor pontosítok. Varjú bácsi | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9228 | 2007. szeptember 20. 07:27 | ||||||||||||||||||||||||||
Atis! Szerintem izzítsd az Astrát mert a Fábia betegeskedik így innen a Ritmó fog indulni valszeg,benne még 1 szabad hellyel. | |||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 9227 | 2007. szeptember 19. 23:40 | ||||||||||||||||||||||||||
Ahoi. Én is és Párom is szeretne két férőhelyet lehetőség szerint egy Skoda Fábiába, vagy ha nem akkor máshova... Amennyiben több nap mint kolbász, akkor viszont nálam is lesz majd 2 hely. Ez még elválik. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 9226 | 2007. szeptember 19. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Én szeretnék menni, és tudtommal RaPe is (bocs RaPe :) Egyébként, ha nincs hely kocsiban, én akár vonatozok is szívesen. Wellesley! Örömmel látunk titeket is, és a problémádon is könnyen segíthetünk! :) | |||||||||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 9225 | 2007. szeptember 19. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Bár nem vagyunk MOK-osok,de szerény személyem és Bihary Gyula barátom igencsak szeretne menni a versenyre. Kocsink nincs, ebből következően szabad férőhellyel sem rendelkezünk... :) Amennyiben megoldható, szívesen betársulnánk bárkihez, aki Budapestről indul(na) és tudomásul veszi, hogy jelenlétünkkel növeljük a kocsija entrópiáját. Természetesen az utazás ránk eső költségeit álljuk! Üdv. Mészáros János | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9224 | 2007. szeptember 19. 14:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 2007.09.29.-én azaz jövő héten szombaton kerül megrendezésre a "Grand Prix Castrum Novum 2007" Érsekújvárott Szlovákiában. Mint már eddig is a MOK különítménye idén is megy ki. Szeretném kérni, hogy aki jönne az itt jelezze,valamint azt is ha kocsival és abban még szabad férőhellyel, mert vannak akik nem rendelkeznek autóval és így tudnánk egyeztetni, hogy ki hová férne be. Köszönettel: Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 9223 | 2007. szeptember 18. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||
RaPe a képekkel felrakhatja szerintem, máskor is úgy csináltuk. Kösz a képeket, egyre irígyebb vagyok! :) Kalbász hegyek... | |||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 9222 | 2007. szeptember 18. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Ha átküldöd a videót akkor youtube-ra felrakom neked. üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 9221 | 2007. szeptember 18. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány kép tőlem is a hétvégi lengyel kiruccanásunkról. Kár, hogy videót nem lehet feltenni, mert a V8-as Scania a légkürttel mindent üt. Most csak a bandáról, a makettekről majd megy RaPénak. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||
E.András | Adatlap | 9220 | 2007. szeptember 18. 08:20 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok MOK-os fiúk ! Jó volt Benneteket olvasni, mi most hétvégén készülünk Lengyelországba, Olesnyicába. Bizony a Ti szavaitokból is látszik a "lengyel-magyar két jó barát" szlogen igaza. Gratulálok a helyezetteknek, csak így tovább ! Baráti üdv.: E. András PETI ! Köszi, hogy felraktál bennünket a versenyek közé !!! | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9219 | 2007. szeptember 18. 07:20 | ||||||||||||||||||||||||||
Mödel Truck Mania 2007 Sycow,Lengyelország pl.youtube.com/watch forum.pkmc.eu/index.php/topic,1114.0.html Egy video a konvojról,valamint fotók a versenyről,benne az eredménylistával! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 9218 | 2007. szeptember 17. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tegnap éjszaka a bajai alakulat is megérkezett Prágából! Nagyon szuper volt a rendezvény! Rengeteg makettet láttunk! Gyakorlatilag minden ismert kategóriában jelentős szám jött össze. A börze óriási volt. Az árakon nagyon meglepődtem, mert többségében drágább volt, mint kisHazánkban! (és még alkudni sem lehetett) -ezért a beváltott koronát sörbe fektettem:D Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 9217 | 2007. szeptember 17. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||
Látom az eredményhirdetésen ott volt Csákk Norisz is, így elmondhatjuk hogy Chuck Norris télleg a barátunk! :D | |||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 9216 | 2007. szeptember 17. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||
Én nem is tudom, hogy kinek az ötlete volt ez az egész:D | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9215 | 2007. szeptember 17. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 9214 | 2007. szeptember 17. 20:56 | ||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 9210 | 2007. szeptember 17. 18:36 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak odaérek már én is, hogy írjak pár sort, igaz ma munka közben az álmosságtól néha majdnem lefejeltem a monitort:)) Szóval, fantasztikus volt!!! Nagyon jól éreztem magam, nagyon klassz volt a körítés, igazi show jellege volt a dolognak. Amolyan VIP vendégként kezeltek bennünket, és az ellátásunk osztályon felüli volt. Egész egyszerűen nem tudtam mire elkölteni a zlotyit, minden grátisz volt, maradt a tankolásra. Remélem a makettek mennyiségének terén még fejlődnek, bár ehhez már erősebb nemzetközi mezőny kell, de a lengyel srácok is nagyon ott vannak a topon. Nagyon sok szép makett volt! Az igazi gépek csemegék voltak, a 164-es Scania hangja hátborzongató, főleg mikor a fél méteres légkürtöt is nyomta hozzá. Az út kicsit viszontagságos volt, jellemző rá Atis megjegyzése: fél órával ezelőtt ott balra kellett volna fordulnunk, ahol jobbra jöttünk:DD Szóval nagyon király volt, és végre egy nemzet a magyaron kívűl, ahol vannak szép nők!! Fényképek kicsit később. Gabi Brúnó, már megint elfelejettem, hogy van lengyelül a köszönöm:)) | |||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 9209 | 2007. szeptember 17. 15:19 | ||||||||||||||||||||||||||
Ahoi. Nos.. Urak.. csodás volt. Annyiban egészíteném ki hogy sajnálom a minimális börze jelenlétét, ami 3 árus volt és sajna nem kiegészítőket árultak, csak szokásos bolti dolgokat, valamint a makettek csekély számát. Bár.. abba a csekélybe igen szépek szerepeltek.. Képeim 2/3mad része Keri laptopján leledzik, remélem eljut majd az illetékeseknek. Ízelítőnek 4 kép. Az első a verseny helyszinén volt ami nagy nagy pozítívum hogy degeszre ehettük magunkat a finom sütikből.. természetesen ingyen. A kávét Keri alant jellemezte.. sajna kép nem készült róla. És ami a legboldogabbá tett az egész hétvége során az az hogy Nem eredménytelenül jöttünk haza. Nagy gratula Gabinak és Ernőnek, büszkeséggel tölt el ezeknek a képeknek látványa. Jövőre mindenképpen ott a helyünk. És persze külön Köszönet a szervezőknek.. Oszkárnak.. és persze a mi védnökünknek..tolmácsunknak és kapcsolattartónknak: Kerinek.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9208 | 2007. szeptember 17. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Hú,elfelejtettem: Gratulálok a nevezőknek és a nyerteseknek!! | |||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9207 | 2007. szeptember 17. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||
Hát,Urak,ez tényleg jó volt! Nagyon prímán éreztem magam ezen a hétvégén,kár lett volna kihagyni! Még a belgiumi találkozón kaptuk a meghívást a lengyel makettezőktől a saját versenyükre.2 ótóval összesen 7-en(mint a kis gonoszok)vágtunk neki a 600 km-nek(amiből oda-és visszafelé is 650 lett a sok eltévelygés miatt):Atis,Erika(Atisné),George,Gabi,Ernő,Brúnó,Keri.Plusz még vagy tucat makett.Péntek este indultunk,kb 10-11 óra vezetés után értünk el Sycowba,hála a rengeteg kanyargós útnak és felújításnak,terelésnek.A szervezők nagyon örültek nekünk,mi lettünk az "internacionális" jellege a rendezvénynek.Minden kívánságunkat lesték,segítettek,amiben csak tudtak!Köszi,Oscar!! Maga a verseny helyszíne a város sportcsarnoka volt,középen az asztalokkal,sok hellyel mindenütt.Büfében ingyenes fogyasztás,belépő a rendezvényre nincs.Irigylésre méltóan állt a főszponzor a szervezők mögött!Példamutató! Jabbekével összehasonlítva ez a rendezvény talán annyiban más,hogy itt a nagyobb hangsúly a "feelingen" van.Bulizz,érezd jól magad,és közben még makettverseny is van?! Szuper! Sok-sok meglepetés volt,kezdve az "arborétumtól" a V8-as Scanián át a vasárnapi statikus bemutatóig(Kora délután a kiállított kamionok konvojba álltak,és folyamatos tülkölés közepette végigjárták a város utcáit,a fülkékben tömve gyerekekkel).Élmény volt,de tényleg! Tanulságok az útról: - nem kértük el a pincércsaj telefonszámát,betojiak vagyunk - Gabi nem kötötte el a MAN TGX-et - szép az a csőrös Scania,baromira szép - kéne navigácó az autókba,mert hiába nyomtam Brúnó és a magam orrát,hogy "újratervezés",mégis mindig eltévedtünk - nem kéne olyan rubrika a laptopba,hogy "Képek bemásolása után törölje a fényképezőgép memóriakártyáját" - a szálloda tulajnőjének jól nézett ki a tehenészlány maskarája,csak a 65 éves kora rontott az összhatáson - nem szabad homokos kalbászt enni,mert nem jó - a csapolt sör jó - a kávé a centis zaccal az alján különlegesség - a lengyelek tudnak inni - a magyarok is... - a terelés táblát nem mindig szabad követni - ha 22ezerből elveszek 11ezret,elosztom 3-mal,és adok Brúnónak 4500-at,akkor mennyi zlotyja van Ernőnek? - nem kéne otthagyni az ajándék pálinkát a hotelben - meg kéne tanulni lengyelül szerelmet vallani - jó kis kocsi a Vova! - Táksebári,táksebári MTM!!! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 9206 | 2007. szeptember 17. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||
Felkerültek a következő mosonmagyaróvári verseny külföldi kiírásai, sajnos magyart egyenlőre nem kaptunk. | |||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 9205 | 2007. szeptember 17. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||
Gratula a csapatnak! A képeket várom, hogy felrakhassam :) RaPe | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9204 | 2007. szeptember 17. 13:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Gartulálok a helyezetteknek és mindenkinek aki kint volt,részt vehetett ezen a rendezvényen! Örülök,hogy kis hazánk makettezőit és egyben a MOK-ot is kezdik szerte a világon megismerni! Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 9203 | 2007. szeptember 17. 13:04 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma hajnalban hazaérkezett a MOK kamionos különítménye a Lengyel Syców városából, ahol most került megrendezésre az első nemzetközi kamionos makettverseny. Maga a verseny a Modell Truck Mania (táksebády-táksebády MTM!, igaz Ernő?), nem új verseny, de eddig "csak" országos szintű volt. Fő támogatójuk a Lengyelországi M.A.N képviselet volt, de ott volt a híres (hírhedt) Ukrán Lukoil is. Néhány szót írnék róla. A szervezés osztályon felüli volt, a programok szintén. Megérkezéskor rögtön neveztük a maketteket, ami személyenként, darabszámtól függetlenül 1400Ft volt. Minden nevező kapott egy kitűzőt, egy pólót, és két napra szóló ebédjegyet, mindezeket ingyen. A szállás, ami 12km-re volt a verseny helyszinétől nagyon szép környezetben volt (a belső kicsit giccses volt:)), innen különbusszal vittek-hoztak minket. Szombat este volt a nagy durranás, amiről csak annyit mondott az egyik szervező, hogy megyünk a helyi arborétumba. Makettezők arborétumba!? Mikor bementünk és megláttuk, hogy miről van szó, leesett az állunk a meglepetéstől. Kezdésnek két kamion volt ott, amiből az egyik egy vadiúj kiadású volt szépen letakarva. Ezt a program keretén belül később ünnepélyesen leleplezték. A délután folyamán csatlakozott még egy gyönyörű kamion. Éhen és szomjan sem maradtunk, mert hatalmas grillparti is volt. Sültek a kolbászok és a fűszerezett hús szeletek, volt sör és üdítő is. És mindez ingyen volt! Annyit ehettünk-ihattunk, amennyi belénk fért. Az egész olyan volt, mint egy középkori lakoma:) Sötétedés után volt még egy program, sajna a nevét nem tudom. Ez abból állt, hogy egy kötél, vagy lánc két végére fáklyákat raktak és meggyújtva pörgették, miközben mindeféle figurát vittek bele. Az egész esemény zárásaként egy kb 10 perces tűzijáték volt. Nem semmi volt a szombat délutánunk, én jól éreztem magam, de szerintem mindenki aki ott volt. Vasárnap újabb kamionok érkeztek a kiállítás helyszínére, sőt volt egy tévés társaság is, akik riportot készítettek a szervezőkkel, és felkérték a Magyar csapatot is egy interjúra, Keri volt a szóvivőnk! Csapatunk két díjat is nyert, Gabi harmadik lett az egyik kategóriában, Ernő pedig Syców város különdíját kapta, amiért sok szép makettet vitt a versenyre (azt hiszem 5 darabot vitt). Én nagyon élveztem az egészet, nagyon jól éreztem magam. Ez a pár sor csak apró töredéke annak ami ott velünk történt, szerintem majd a többiek is kiemelnek pár dolgot. Igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy jövőre megint el tudjak menni. Két kép a versenyről. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9201 | 2007. szeptember 14. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 9200 | 2007. szeptember 14. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt egybegyűltek. Nincs valakinek valamilyen operative információja arról, hogy lesz idén Bolyai? Túl nagy a csend. | |||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 9199 | 2007. szeptember 9. 00:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Rossu Zoltán 6721 Szeged, Tisza Lajos (körút talán?) 19. Telefon: 0662-451-495 |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79. |
Gratulálok a Békéscsabaiaknak a rendezvényükhöz, és gratulálok az ott résztvevőknek és a helyezetteknek !!
Köszönettel és baráti üdvözlettel az MMK részéről, E. András