<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79. |
Elektrolakatos | Adatlap | 9906 | 2009. szeptember 13. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 9905 | 2009. szeptember 13. 21:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár kép! Üdv.:Bali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 9904 | 2009. szeptember 13. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is köszönetet mondanék minden makettezőnek ! Én a hétvége folyamán lezavartam a házassági évfordulómat is ! Kösz mindent ! Ja és míg el nem felejtem ! MAKETTOZNI - MAKETTOZNI - MAKETTOZNI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cario | Adatlap | 9903 | 2009. szeptember 13. 20:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello, gratulalok a szervezéshez hogy ilyen rövid idő alatt sikerült , jo hangulat volt a rendezvényen csak a kategorián belül két dij séntit hisz a verseny szavazásban az volt hogy nem lesz ilyen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 9902 | 2009. szeptember 13. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nemrég értünk mi is haza! Szuper hétvége volt... A szlovén srácok nemsemmik voltak. Képeket majd én is töltök fel. Grtaulálok a rendezéshez. Üdv.:Bali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 9901 | 2009. szeptember 13. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Néhány kép, különös tekintettel a gyermek és ifjúsági munkákra. Szélesebb elválasztó sáv a makettek asztalai mellett, több látványosan "Rendező" táblával kidekorált makettező az asztalok körül. Ha zokon veszi, zokon veszi. Mi is zokon vettük, hogy egy makettversenyről és kiállításról törött összekoszolt maketteket kaptunk vissza. Oda többet nem megyünk. Nagy sikere szokott lenni a: "Megveszi?" - kérdi a makettező. "Miért?"- hökken meg a túl közelről érdeklődő. "Majd, ha kifizette, piszkálhatja!" típusú párbeszédeknek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 9900 | 2009. szeptember 13. 18:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok és köszönöm Andrásnak és segítőinek, hogy ott lehettünk Lentiben! Sajnos sokak szenvedtek géptörést a versenyzők közül, de nem tudom, mit lehetne ellene tenni. Nálunk Zeg-en is voltak olyan látogatók, akik zokon vették, amikor felhívtuk a figyelmét, hogy jobban figyeljen a gyerekére, mert az éppen taperolja valamelyik makettet. Ugyanez pepitában, amikor maga a felnőtt látogató csinálja ezt! Bízok benne, hogy jövőre ismét lesz Lenti verseny, már csak azért is, mert ott versenyezhetek én is :-) Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 9899 | 2009. szeptember 13. 17:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratu a lenti csapatnak! A rendelkezésre álló, nagyon rövid idő alatt is sikerült jó kis versenyt szervezni. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 9895 | 2009. szeptember 13. 14:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát én sem tudom! peddig minden nap fent vagyok e makettinfón. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atis76 | Adatlap | 9894 | 2009. szeptember 13. 14:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Hát biztos mostanában nem néztél makettezéssel kapcsolatos oldalakat. Itt is és az attilaproductions fórumon is hetek óta fennt van a verseny . A makettezes.lap.hu-n is fenn van. Sőt Zegen. is ki volt plakátolva. Nem tudom hogy kerülhette el a figyelmed. Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 9893 | 2009. szeptember 13. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
És én miért nem tudtamróla, hogy Lentiben kiállítás van? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 9892 | 2009. szeptember 13. 13:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Lenti versenyről pár kép: www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/lenti2009/index.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 9891 | 2009. szeptember 13. 04:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettek nem is voltak? :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9890 | 2009. szeptember 13. 00:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9889 | 2009. szeptember 11. 23:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9888 | 2009. szeptember 11. 14:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
viszlát Lentiben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9887 | 2009. szeptember 10. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma 20:22-kor zártam az előnevezést! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9886 | 2009. szeptember 8. 07:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreww | Adatlap | 9885 | 2009. szeptember 7. 22:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ami fontos még: Kérek mindenkit aki jön és teheti, hogy nevezzen elő, mert a kiállítás szervezőinek, jeleznem kell, hogy belépőkkel miként számoljanak. Körülbelüli számot www.modelregistration.tk Köszönettel Berke András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreww | Adatlap | 9884 | 2009. szeptember 7. 22:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lenti verseny idei története: A Lenti csapat idén tavasszal február-március környékén ült össze, hogy megbeszélje az idei versenyt. Támogatást kértünk az önkormányzattól, a verseny szervezésére, és a pontos időpont behatárolására. Mind a két dolog elmaratt, nem kaptunk se támogatást, sem időpontot. Így a megrendezést elnapoltuk. A verseny időpontját a Lentiben évtizedek óta szoáos vásárral kívántuk összekötni. Már úgy alakult, hogy az idén nem lesz semmi, míg 4 hete a "vásár" főszervezője felkeresett és támogatást biztosított, hogy rendezzk meg a versenyt. Ebben a 4 hétben kellet mindent elintéznem (Sok köszönet a segítségeknek, Elektró, Keri, Kormos Peti, Archy, Pénzes Tomi, és a környékbeli kluboknak...), hogy segítettek, mivel a Lenti csapat nem nagy lélekszámú, aki lelkes segítség annak meg ez az első versenye. Szóval, így a verseny hírdetése elmaratt a 2007. évi marketingtől. Öszegezve: II. Muránia Makett Kupa Lentiben 2009. szeptember 12-13-án. Mindenkit szeretettel várunk. Baráti üdvözlettel: Berke András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 9883 | 2009. szeptember 7. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Kérlek,olvasd el a cserebere topik szabályait és aszerint használd! A Lenti makettversenyről itt tudsz jelenleg informálódni,záros időn belül ez a probléma(ti. hiányos versenynaptár)megoldódik! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 9882 | 2009. szeptember 7. 20:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
te szerencsétlen! Akkor keresek egy versenyt ha tudom, hogy lesz. Én CsBéla hirdetésére válaszoltam aki úgy hirdette a eladnivaló cuccait, hogy Lentiben átvehető.Megkérdeztem, hogy mikor lesz a verseny ami a makett vásárlással összefügg. Ezt szorgalmasan töröltétek de a versenynaptárban nem szerepel oda már nem került be. A legrosszabb egy félig aktuális versenynaptár mert érdeklődni kell, hogy mi marad ki. Marci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 9881 | 2009. szeptember 7. 19:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Te meg vehetnél annyi fáradtságot h kicsit lejjebb mész ebben a topikban és megtalálod, szerencsétlen...és nem más topikba offolni... Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 9880 | 2009. szeptember 7. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lentiben mikor lesz a verseny? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 9879 | 2009. szeptember 7. 13:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mozillával nekem is ment. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 9878 | 2009. szeptember 5. 13:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ebben a pillanatban neveztem a fiam makettjeit Lentire. Firefox alatt csont nélkül ment! G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 9877 | 2009. szeptember 4. 17:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van, amit az Explorer nyit meg. Én ezt és a Firefoxot is használom. Üdv, Tamás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 9876 | 2009. szeptember 3. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rendben volt, sikerült ! Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atis76 | Adatlap | 9875 | 2009. szeptember 3. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Gabi! Nekem sikerült regelnem . Nekem is foxom van. Cső Atis | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kopasz | Adatlap | 9874 | 2009. szeptember 3. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem működik a dolog , Én pedig Firefox böngészővel próbálkozom ! Már a regisztrációt sem fogadja ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 9873 | 2009. szeptember 3. 07:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri: Megoldás: használj normális böngészőt, pl. Firefox. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 9872 | 2009. szeptember 3. 07:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felkerült a békéscsabai nevezési lap, valamint az érsekújvári meghívó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 9871 | 2009. szeptember 3. 06:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beindul ám Elektró! Nekem még aznap reggel is jött nevezés Egerszegre. Ha minden igaz, az a bizonyos előnevező két makett mellé még nevezni fog egyet :-) G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 9870 | 2009. szeptember 3. 06:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Megpróbáltam. Nem jött össze. Reg. Megerősítő mél. Aztán: Server error: User is not logged in! Please go to login page... I', go és ugyanez. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9867 | 2009. szeptember 2. 15:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hölgyek,Urak! Már él az előnevezés a Muránia Kupára, de eddig mindösszesen egy makettező két munkája van benevezve. Kérjük, hogy a helyszíni sorállás elkerülése érdekében, minél többen használjátok az online regisztrálást! www.modelregistration.tk/ Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreww | Adatlap | 9865 | 2009. augusztus 27. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok elindult versenyünk netes előnevezése a www.modelregistration.tk oldalon, köszönhetően Kormos Péter és Hara István barátom segítségének. MEGHÍVÓ II. Muránia Makett Kupa & IV. Lenti Makett és Vasútmodell Kiállítás 2009. szeptember 12-13. Rendezvény helyszíne: Family Weekend ’09 Vörösmarty Mihály Általános Iskola 8960 Lenti, Vörösmarty M. u. 30. Kategóriák: Gyermek: (14 éves korig) Gy1. Harcjármű Gy2. Repülő Gy3. Egyéb Ifjúsági: (14-18 éves korig) IF1. Harcjármű IF2. Repülő IF3. Egyéb Felnőtt: F1. Repülő 1:72 és kisebb, légcsavaros F2. Repülő 1:72 és kisebb, sugárhajtású F3. Repülő 1:48 és nagyobb, légcsavaros F4. Repülő 1:48 és nagyobb, sugárhajtású F5. Repülő bontott F6. Repülő dioráma F7. Helikopter összevont F8. Harcjármű 1:72 és kisebb doboz F9. Harcjármű 1:72 és kisebb bontott F10. Harcjármű 1:48, 1:35 és nagyobb doboz F11. Harcjármű 1:48, 1:35 és nagyobb, bontott F12. Harcjármű 1:48, 1:35 és nagyobb, gumikerekes F13. Harcjármű dioráma F14. Polgári jármű (Autó) F15. Polgári jármű (Motor) F16. Polgári jármű (Kamion) F17. Figura F18. Hajó összevont F19. Sci-fi és egyéb Kiemelt Kategóriák: K1. 60 éve alakult NATO tagállamainak repülőgépei, az alapítástól napjainkig K2. A Közel-keleti és az afrikai hadszíntér harcjárművei az 1900-as évektől napjainkig. (Észak-Afrika, Arab-izreli háborúk, Irak ...) Különdíjak: "Best of show" Támogatóink díjai Belépés: A Family Weekend ’09 rendezvény belépődíjas, versenyzők számár a rendezvény díjtalan. Nevezés: 2009. szeptember 12 –én 900- 1230-ig a helyszínen, illetve a www.modelregistration.tk honlapon. A versenyben kategóriánként tetszőleges számú makett indítható. Egy személy több kategóriában illetve több makettel is indulhat, de egy kategóriában csak egy díjat nyerhet. A nevezés történhet a helyszínen, illetve előre a www.modelregistration.tk program segítségével on-line. A maketteket a nevezéskor le kell adni, ettől kezdve a versenyző nem mozgathatja makettjét, kivételt képez, ha a rendezők vagy a zsűri egyik tagja erre megkéri. A maketteket az eredményhirdetés után, a verseny bontásakor adjuk vissza. Rendkívüli esetben, előzetes egyeztetés alapján ettől el lehet térni. Megnyitó: 2009. szeptember 12-én 1300-kor A versenyt Nógrádi László Lenti Város Polgármestere nyitja meg. Zsűrizés: 2009. szeptember 12-én 1430-tól A zsűri meghívott 2 tagból és egy helyi klubtagból áll. A zsűrinek joga van a meghirdetett kategóriák összevonására, és új kategóriák meghirdetésére, a rendezőséggel és a zsűri elnökével való egyeztetés után. A zsűrinek továbbá joga van a rossz kategóriába nevezett makett átsorolására, illetve ha azt jónak látja, bármely makett kizárására. A zsűrizés az ifjúsági és gyermek kategóriákban szemrevételezéssel, minden más kategóriában pontozással történik. Ettől a zsűri kevés nevezett makett, vagy egyértelmű döntés esetén eltérhet. A zsűri saját hatáskörében határoz a lepontozandó makettek számáról és sorszámáról. A pontozólapok a zsűrizés befejeztével megtekinthetőek lesznek. Makettek: Minden olyan makett esetében, ahol prototípusról, ritka járműről, egyedi, vagy kísérleti festésről, stb. van szó, kérünk dokumentációt. Ajánljuk, hogy a kérdéses képről készítsenek fénymásolatot, vagy nyomtassák ki, mert a nálunk leadott könyvekért, fotókért, és elektronikus adathordozókért felelősséget vállalni nem tudunk. Kérjük a nevezőket, hogy az építési útmutatót csak abban az esetben mellékeljék, ha semmilyen más dokumentáció nem áll rendelkezésre. Minden makettet készítője nevén kell nevezni. A makett azonosítására sorszám szolgál, melyet a nevezéskor a rendezőség határoz meg. Díjazás: Megfelelő számú induló esetén kategóriánként az első három helyezett kerül díjazásra, serleg és oklevél. Csak a versenyre nevezett makettet kaphatnak díjat. Programok: Szombat: Nevezés: 900-1200-ig Ünnepélyes megnyitó: 1300 Zsűrizés: 1430-tól Vasárnap: Nyitás: 830 Eredmény hirdetés: 1530 Mind a két nap folyamatos program: - Hadtörténeti kiállítás - Hagyományőrzők bemutatója - Látvány makettezés - Makett börze (börzések jelentkezését várjuk) - Vasútmodell kiállítás - 600 m2 –es sörsátor - www.lentiexpo.hu Börze: A versenyre várjuk börzések jelentkezését. Érdeklődni Berke Andrásnál lehet. Szállás: Szállással kapcsolatban keresni: Berke András E-mail:andas.berke@berkeestarsa.hu Tel: 06-30-360-7914 A szállások lefoglalása folyamatosan történik, tehát kérem, aki biztosra, tudja, az időben jelezze! További Információ: Berke András 06/30/360-7914, andras.berke@berkeestarsa.hu Kiss Péter 06/30/613-5960, Tér József 06/30/328-1243, tozso82@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andreww | Adatlap | 9864 | 2009. augusztus 25. 11:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 2009. szeptember 12-13. II. Muránia Makett Kupa Lentiben. Pontos program a héten várható. Üdv: Berke András | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 9860 | 2009. június 22. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Upsz, akkor elnézést, így jár, aki naptár nélkül ad tanácsot!. Akkor marad szeptember első hétvégéje, (szeptember közepe ugye Békéscsaba), esetleg május eleje, a Siókanál nem tudom mikor van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 9859 | 2009. június 22. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 9858 | 2009. június 22. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán butaság amit mondok, de szerintem az október és a május is nagyon zsúfolt már kiállítás szempontjából. Ha szabadtéri programokban is gondolkoztok, akkor az október közepe már cinkes lehet időjárásilag is. Ha megoldható és nincs valami komoly akadálya akkor szerintem augusztus vége, mondjuk a 20-a utáni szombat-vasárnap lenne nagyon jó. Az emberek nagy része már ilyenkorra hazajön a szabadságról, de még nincs suli - ha a gimnáziumot akarjátok használni, akkor ez nem mellékes -, még járnak a balatoni vonatok (járnak?). A nyüzsi viszont már alábbhagy, alkalmasint a szobák ára is kedvezőbb azoknak, akik ott is aludnának. Ezek csak tippek, de esetleg gondolkozzatok el rajta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 9857 | 2009. június 18. 13:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Bólyai után meg Kőszeg (november 14-15), várhatóan az év uccsó rendezvénye. Ha konkrétumaid vannak akkor szólj ha tudunk mi is segítünk (Kőszegi Makett Klub) Üdv.:Bali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 9856 | 2009. június 18. 12:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm nektek, amint aktuális lesz igénybe venném majd a segítséget. Lehetséges időpontok: 1, 2009 október 9-10-11. amikor is a nemzetközi tojásfesztivál zajlik. www.tojasfesztival.hu/ (további plusz lenne, hogy a mávstart 50% kedvezményt biztosít azoknak akik a rendezvényre vonattal érkeznek.) Ezzel csak az lenne a baj, hogy megnéztem és előtte van Hajdúszoboszlón verseny 3-4-én aztán utána meg a Bolyai van 17-18-án. 2, a másik időpont a siókanál fesztivál lenne tavasszal(május felé) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sdave | Adatlap | 9855 | 2009. június 18. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ott leszek ! :) Ha augusztusban lesz, segíteni is tudok. üdv.: Dávid | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tankos_srac | Adatlap | 9854 | 2009. június 18. 12:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kitűnő ötlet! Sok sikert kívánok a kivitelezéséhez! Ha jól tudom Siófokhoz legközelebb a Velencei tónál volt verseny, azt hiszem a Gárdonyi Klub szervezte. Esetleg velük próbáld meg felvenni a kpacsolatot. Talán Bódi Krisztián vezette a klubot, de ebben sem vagyok 100%-ig biztos. Ha lesz ilyen rendezvény a nyáron én tutira megyek. Az eddigi hozzászólókkal együtt 5-en már biztosan leszünk! :-D Üdv: ts | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
faterati | Adatlap | 9853 | 2009. június 18. 07:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maximálisan támogatom az ötletet! Végre valahára a közelben is lenne egy verseny, így legalább azok is elmennének, akiket idáig a távolság (ennek pl. anyagi vonzata) tartott vissza (mint pl. engem is), még ha nem is neveznek be, csak bámészkodnak, vásárolnak. kocka! Még nem tudom, én speciel miben tudnék segíteni, de az tuti, hogy rendelkezésre állok, ha kellek! (ha nem, az se baj) :D Bármi kell, írj, megbeszéljük! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9852 | 2009. június 17. 21:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
a legfontosabb lemaradt, amennyiben igényli, számíthat a segítségemre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 9851 | 2009. június 17. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Kocka feladta a leckét! Tehát MOST lehet jelezni ki, miben, hogy tud segíteni...a magam részéről támogatom az ötletet. Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
turul88 | Adatlap | 9850 | 2009. június 17. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kocka! Biztosan sokan segítenének Nektek, köztük miis, de mindennek a legfontosabb függvénye a pontos időpont! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 9849 | 2009. június 17. 21:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka: Az ötlet jó, már régen volt a Balatonnál makettverseny. De nézzétek meg, hogy a kiszemelt időpont ne essen közel valami más versenyhez. Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 9848 | 2009. június 17. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok:) Tervezünk egy siófoki makettversenyt és kiállítást közeljövőben, ez a helyi fesztivál egyik része lenne, ilyenkor igen sokan látogatnak Siófokra, ami szerintem tök jó dolog, mert így sokan találkoznának a makettekkel. A fesztivál a főtéren zajlana a verseny és a kiállítás pedig az attól néhány percnyire lévő gimnáziumban lenne(elvileg). Eddig elképzelések szerint ami talán meg is valósulna: lenne veteránmotor felvonulás valamint kiállítás, nagy valószínűséggel a siórally is kilátogatna a helyszínre, illetve egy military park is számításba jöhet. Kint a repülőtéren lehetne repülni, illetve a repteret körbejárni(sok bunker megvan még) Este koncertek lennének a főtéren. Gyerekeknek van program, sörsátor(ez nekünk nagyoknak:) stb... Sok egyéb is van ami most nem jut eszembe. Na szóval a kérdésem a lenne, hogy (időpontot pontosat még nem tudok) mennyire lenne nálatok többieknél erre igény? Ellátogatnátok-e ide(amennyiben ráértek?) Börzésekkel hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot? Lenne-e klubb, ami támogatna-e minket, segítséggel, szervezésben, pakolásban stb... Egyenlőre ennyi lenne várom a válaszokat. Köszönöm. Gruber Márk- kocka |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79. |
mi is haza értünk...köszönet Andriséknak a remek hétvégéért, és mindenkinek, hogy részvételével emelte a színvonalat
Elektro,Geri,Keri,Ernő
u.i: képek hamarosan