<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31. |
Mekett | Adatlap | 349838 | 2007. október 15. 00:09 | ||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 349837 | 2007. október 14. 20:10 | ||||||||||||||||||||
No én is hoztam néhányat! :D:D Bombról a beépős kp mintha egy vizihulla lenne :D:D | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349836 | 2007. október 14. 19:29 | ||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 349835 | 2007. október 12. 19:04 | ||||||||||||||||||||
Keri! Titán páncél+szénszálas lemez, oké csomagolásnak? :) | |||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 349834 | 2007. október 12. 19:03 | ||||||||||||||||||||
Stefan! Ha azok, amiket Gödöllőn mutattál akkor simán jók! | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349833 | 2007. október 12. 17:48 | ||||||||||||||||||||
Urak! Mok szülinapi összejövetel Bolyai verseny eredményhirdetése után!A helyszín szervezés alatt. Eredményhirdetés után maradjatok a helyszínen,onnan megyünk majd együtt tova. Kék pólót ne felejtsétek! Keri Egy sűrgős munka miatt én vasárnap délre érek csak a helyszínre,ezért kérnék mindenkit,aki felajánlott makettet,az akkor keressen meg(ha a makettet nevezte a versenyre,akkor eredményhirdetés után),vagy adja Elektrolakatosnak.Fontos a strapabíró csomagolás! Köszönöm mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 349832 | 2007. október 12. 10:38 | ||||||||||||||||||||
Valamit viszek én is a vasárnap esti összejövetelre! A helyszínt gyorsan próbáljuk meg kiagyalni. Nekem sajnos nincs ötletem :( | |||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 349831 | 2007. október 12. 09:34 | ||||||||||||||||||||
Nekem lesz kint 2 első világháborús papírrepcsim kiállítva (nem verseny), amit fel tudok ajánlani. Persze azért nézzétek meg előtte, mert nem érzem magam olyan jó makettezőnek, szóval szemrevételezzétek, hogy méltó e egy bécsi kiállításra, ha megfelel, akkor vihetitek is. Elvileg megyek vasárnap is délután, de ha nem, akkor Gyurmakoma oda tudja adni dobozzal (szerintem neki is jó, ha nem kell annyit cipelnie), de még beszélek vele is. Ha lehet, akkor személyesen intézem, hogy ne kelljen feleslegesen másokat terhelnem. | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349830 | 2007. október 10. 09:25 | ||||||||||||||||||||
Ehh,nem olvastam el az előző hsz-t... | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349829 | 2007. október 10. 09:24 | ||||||||||||||||||||
Urak! Mint tudjátok,október végén lesz Bécsben egy 5napos vásár(Messe),ahol Gabinak köszönhetően lesz egy asztalunk.Kérnék mindenkit,aki tudna felajánlani az asztalra figurát,repülőt,az hozza el lehetőség szerint a Bolyai versenyre vasárnap!Nagyon fontos a megfelelő kemény csomagolás,mert csak így tudjuk károsodás nélkül szállítani! Keressétek Elektrolakatost vagy engem vasárnap a versenyen! Köszönjük,aki segíteni tud! Keri | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349828 | 2007. október 5. 18:35 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elég langyos (szinte semmilyen) volt a visszajelzés a tagság részéről a bécsi kiállítással kapcsolatosan, ezért megint felkérek mindenkit, hogy gondolja át, ki milyen makettet tud küldeni a MOK asztalra. Keri és Elektrolakatos megy ki először, ezért ő hozzájuk kell eljutatni amit tudtok adni az asztalra. Erre tökéletes lehetőség a jövő hétvégi Bolyai verseny. akinek egyszerűbb felveheti a kapcsolatot Egresi Andrásékkal is, mert együtt állít ki a két Klub, hozzá is el lehet juttatni a maketteket. Kérném, hogy jelentkezzetek, mert a mostani állás szerint már 90 fő érzi magát klubtagnak, de eddig csak kb 5 ember jelezte eddig, hogy tud adni valamit. Szeretném, ha ütősen nézne ki a magyar asztal, rajta sok szép MOK-os munkával. Köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349827 | 2007. szeptember 24. 17:27 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az idei évben is meghívást kapott a MOK a bécsi Modellbau Messére kiállítani. A rendezvény 2007 október 25-28 között lesz. Lesz egy standunk, ahol bármit ki lehet állítani. Sajnos idén időhiány miatt nem tudok ott lenni végig, csak hétvégére tudok elmenni, ezért kérném olyanok jelentkezését, akik tudják vállalni a hétköznapot is. A kiállítást már szerdán be kell rendezni, és vasárnap este lehet bontani. A szállást a tavalyi évben Egresi András segítségével Móváron oldottuk meg, mert úgy jóval olcsóbb. Akit érdekel a dolog és tud segíteni, az kérem jelezze felém emailben, a részleteket meg tudjuk beszélni hétvégén Érseken, vagy a Bolyain. www.modell-bau.at/ Gabi | |||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 349826 | 2007. szeptember 23. 13:10 | ||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 349825 | 2007. szeptember 23. 13:05 | ||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 349824 | 2007. szeptember 23. 10:54 | ||||||||||||||||||||
Boldog Névnapot kívánok Bombnak.. | |||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 349823 | 2007. szeptember 21. 20:46 | ||||||||||||||||||||
OK, köszönöm! | |||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 349822 | 2007. szeptember 21. 16:55 | ||||||||||||||||||||
Szia Laci! Előbb jóvá kell hagynunk a regisztrációt, csak utána tudsz belépni. Erről majd kapsz egy értesítést levélben. | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349821 | 2007. szeptember 21. 16:36 | ||||||||||||||||||||
Valamiért kétszer kell belépni, csak úgy enged. | |||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 349820 | 2007. szeptember 21. 15:15 | ||||||||||||||||||||
Mi lehet az oka, hogy bár a regisztrációt elfogadta a gép, aktiváltam is, mégsem enged belépni utána a névvel/jelszóval? | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349819 | 2007. szeptember 19. 20:36 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mint azt már páran észrevették, elindult a regisztráció a klubba. Mindenkinek újra kell regisztrálnia magát, mert itt egy egységes adatbázis lesz az adatokkal, mely a tagok számára látható lesz. Kérek mindenkit, hogy pontosan, és megfelelően töltse ki a regisztrációt, mert csak utánna lesz regisztrálva. Az első körben várhatóan szeptember végén zárjuk a regelést egy rövid ideig, mikor az addig regisztrált tagok megalkotják az alapszabályt. Természetesen ez után is lehet jelentkezni, de akkor már az alapszabály szellemében. Kérném, hogy minél többen jelentkezzetek, és regisztráljatok4 Köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 349818 | 2007. augusztus 22. 19:13 | ||||||||||||||||||||
Húú bazze ezt mégcsak most veszem észre, ezér meghaaasz | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 349817 | 2007. augusztus 22. 12:40 | ||||||||||||||||||||
Archy bácsi,a szexi fotómat melyik címre küldjem?:) | |||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 349816 | 2007. július 22. 23:43 | ||||||||||||||||||||
Srácok! A mok jelentkezéseket bizonytalan ideig az archy@attilaproductions.com-ra küldjétek, a freemail halódik. Remélem Mekett tényleg hamar végez a reggelős cuccal. Áron | |||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 349815 | 2007. július 22. 00:19 | ||||||||||||||||||||
Eddig a MOK-ból Xcraft jön mint zsűri, vele lesz Hooligan és tudtomal MrChef. Ennyi. Hely van, beszéljetek össze, és mondom a lehetőségeket. De egyébként a legjobb helyek fent vannak verseny honlapján: users.atw.hu/wolfpack/programok.htm Lányok fakultatív "szerezz magadnak" alapon :) Áron | |||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 349814 | 2007. július 21. 22:10 | ||||||||||||||||||||
Szia! Köszi,küldött Ő is mélt,csak azt nem tudom,hogy többiek,hogyan rendezték maguknak:) Bár nekem nem kell luxus,max csak a csajok az opciós lehetőségek közül:D üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 349813 | 2007. július 21. 21:38 | ||||||||||||||||||||
Bomb! Áronnal vegyétek fel a kapcsolatot, még van egy 8 személy elraktározására alkalmas komplett lakás a verseny helyszínétől 100 méterre. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 349812 | 2007. július 21. 21:27 | ||||||||||||||||||||
Holnap küldök egyet,jó szexit:) | |||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 349811 | 2007. július 21. 20:54 | ||||||||||||||||||||
Hickory! Persze,de tudod,ezt az oldalt 18év alattiak is nézik.(pl MattHeafy:D) Mindenki! Zegerszegi versenyre lesz közös szállás rendezve? Vagy hogyan lesz?:) üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 349810 | 2007. július 21. 20:42 | ||||||||||||||||||||
jaj,fénykép kell?:) | |||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 349809 | 2007. július 21. 20:37 | ||||||||||||||||||||
Biztos jó, megkaptam, csak válaszolni nem volt időm. Ma vagy holnap beraklak a listára! (Nem a honlapon, az nem az én reszortom) Üdv: Áron | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 349808 | 2007. július 21. 17:45 | ||||||||||||||||||||
Elküldtem az űrlapot,de nem ment el.Biztos jó az a cím? | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349806 | 2007. július 20. 20:43 | ||||||||||||||||||||
:-))) Reménykedek,hogy Mekett nemsokára elkészül a klubregisztrációval! | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 349805 | 2007. július 20. 18:39 | ||||||||||||||||||||
Valszeg már küldök egy jelentkezési lapot. Mert Kerinek mondtam,és tudom,hogy nem bírja nélkülem. De tényleg. | |||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 349804 | 2007. július 16. 22:00 | ||||||||||||||||||||
...és nem tudom/tudjuk, van-e vmi? | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349803 | 2007. július 16. 21:55 | ||||||||||||||||||||
Lassan egy hónapja volt az uccsó bejegyzés... | |||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 349802 | 2007. június 23. 12:38 | ||||||||||||||||||||
Bódog névnapot minden Zoltánnak,aki ma tartja:) üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 349801 | 2007. június 19. 22:20 | ||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 349800 | 2007. június 19. 21:24 | ||||||||||||||||||||
Részemről a tavalyi M48 meg Type 98 lehetne. | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349799 | 2007. június 18. 22:00 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Idén is kaptunk meghívást a bécsi Modellbau Messe szervezőitől az őszi kiállításra. Tavaly képviseltük elöszőr a klubot és a magyar makettezőket a Móvári klubbal közösen ezen a rendezvényen. Tavaly több mint 52 ezer ember látogatta meg a 4 nap alatt, tehát nagyon sokan látták a kiállított maketteket. Reméljük idén is meg tudjuk ismételni a hasonló sikeres kiállítást, ezért kérek mindenkit, hogy gondolkozzon rajta, ki tud és mikor jönni, valamint ki tudja kiállítandó makettel segíteni az asztalt. www.modell-bau.at/index.html Köszönöm előre is! Gabi | |||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 349798 | 2007. június 17. 17:54 | ||||||||||||||||||||
Szia Gyuri! Ezt kérték, de azután, hogy beregisztráltunk, és egy zárt körű fórumon a regisztráltak meg tudják majd vitatni. Mindenki regisztrálhat. Kérlek titeket, hogy itt most tényleg fejezzük be, és várjuk meg ezt a pontot még. Köszönöm Mekett | |||||||||||||||||||||||
barackdr | Adatlap | 349797 | 2007. június 17. 17:42 | ||||||||||||||||||||
Srácok most komolyan. Muszáj ezt csinálni már megint? Meg lett kérve a társaság, hogy fejezze be ezt itt és majd ha aktuális lesz akkor a megfelelő fórumon folytassuk. Most akkor miért kell megint nekiállni ezeknek a kérdéseknek amíg fényévekre vagyunk tőlük? barackdr | |||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 349796 | 2007. június 17. 17:34 | ||||||||||||||||||||
Keri! Semmi rohanás. Vélemény. Ezt kértétek nem? Regisztrálini jelenleg ki tud a MOK-ba? Ha bárki, akkor hogyan lesz ebből kemény, jogokkal rendelkező, mag? Ha nincs 2/3-ad akkor lejjebb vesszük? Nem ez a megoldás -szerintem- hanem úgy kell kialakítani, hogy a 2/3-ad, ha az lesz, is elfogadja. Aztán, Macalnál volta 1.-e s és a 2.-es tagság. Nem szül jó vért. Aki tag, az tag. Szerintem. Nem lehet vkinek azt mondani, te csak építs, mi meg majd szervezünk. Ha jól értettem a dolgot. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 349795 | 2007. június 17. 17:28 | ||||||||||||||||||||
Keri! Mi van,ha nincs meg a 2/3-os többség? :))) Alapszabály kérdésben én is a 2/3-ot támogatom. Ha nincs meg a 2/3, akkro a tovább finomítást. De majd ha már beregeltünk bővebben kifejti mindenki a véleményét. :)) Egy biztos a 2/3 ilyen kérdésekben igazságosabb. | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 349794 | 2007. június 17. 17:11 | ||||||||||||||||||||
Értem Archy:) Csak egy 5let volt, a szavazós regelős cuccli tényleg jobb:) | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349793 | 2007. június 17. 10:57 | ||||||||||||||||||||
Archy! Persze,a regeltekre! Többit akkor majd a klubban! Keri | |||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 349792 | 2007. június 17. 10:54 | ||||||||||||||||||||
Bosci, csak már nem láttam a beírásod :-) | |||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 349791 | 2007. június 17. 10:54 | ||||||||||||||||||||
Macal! Amit mondasz ötletnek jó, de a két kritérium elég szubjektív. "1: aktívan részt vettek/vesznek a klubbélet szervezésében" Ezt hogy döntöd el? Mivel méred? Én részt veszek azzal, hogy kezelem 107 ember adatait, táblázatba rendezve, képekkel együtt? Vagy nem? Nem tudom. Pl. Gabi munkájához képest ez semmi. De most min 10 nevet tudnék, akiéhez képest meg sok, mert róluk nem halottam, mióta megkaptam az űrlapjukat. "2: legalább egy ideje ismerik egymást" Mennyi idje? Kit ismer? Őt is ismerik? Remélem látod, mire akartam rávilágítani. Úgy tűnik most egy jó rendszer van kialakulóban. Hagyjuk, hogy a srácok megszüljék ezt a regges, szavazós cuccost, aztán meglátjuk műxik-e. Szerintem műxeni fog :-) Többit utána. Keri, Elektro! A 2/3, ill. az 50% ugye a bereggeltekre vonatkozik, nem a jelenlegi 107 főre? Áron | |||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 349790 | 2007. június 17. 10:50 | ||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mint Elektrolakatos jelezte, a regisztrált tagoknak lesz egy külön rész, ahol az alapszabályt, és egyáltalán a MOK jövőjét meg tudjuk vitatni. Ez csak a tagság számára lesz látható, zárt rendszerű lesz. Kérek mindenkit, hogy majd ott tegye meg az észrevételeit, ne itt kezdjük el a nyilvánosság előtt megint a vitát. Köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 349789 | 2007. június 17. 10:20 | ||||||||||||||||||||
Szerintem szavazásokon úgy kéne eljárni, hogy van egy "keménymag" aki végsősoron döntéseket hoz, ők szavaznak ha kell. Ezen rész azokból állna akik: 1: aktívan részt vettek/vesznek a klubbélet szervezésében, 2: legalább egy ideje ismerik egymást Így lehetnek olyan emberkék a klubban, akik csak maketteznek, és ehhez fel tudják hazsnálni az itt megoszott ismereteket, fejlődhetnek, gyakorolhatnak, élhetnek klubbéletet, stb...ezek elsősorban a fiatalok, vagy olyanok, akik nem tudnak/akarnak belefolyni a szervezésekbe. Ugyanakkor a keménymag intézné a szervezéseket, szavazásokat, és ezen belül meg már simán megoldható, hogy bizonyos százaléknál legyen érvényes a szavazás, meg a többi... Az alapszabályt meg szerintem is úgy kéne megálmodni, hogy tisztázva legyenek benne ezek a dolgok, ezzel elejét véve a hasonszőrű félreértéseknek... Sajnos (azaz nem sajnos...:)) a klubb online, tényleg nehéz megvitatni dolgokat úgy hogy mindenki "jelen" legyen, szerintem a legalapvetőbb probléma ez...szavazás előtt min. 2-3 értesítés az illetékeseknek akár egy levelező lista formájában (mondjuk prím-online) és akkor akár mindenki előlre tud gondolkodni, hogy ha nem is ér rá, elküldhet egy szavazatot levélben, hogy kire szavaz, mire szavaz, vagy hogyan vélekedik...persze ezt akár a forumon is megtehetné, készülhetne egy topik "szavazás" címmel, ahova a regelt felhasználók léphetnek be szavaz/ véleményüket kifejteni különféle témákban, melyeket egyértelműen deklarál az "al-topik" neve...(pl "szavazás" / "elnök választás") Üdv: Macal UI.: remélem építőjellegű kritikát voltam képes kisajtolni magamból:) | |||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 349788 | 2007. június 17. 07:39 | ||||||||||||||||||||
Megelőlegezve Solo köv. kérdését,miszerint mi van,ha nincs meg a 2/3-os többség:-))),akkor vagy lejjebb veszünk az igényekből,és elég az 50%+1 szavazat vagy elgondolkozunk azon,hogy ha annyi tagnak nem tetszik az alapszabály,akkor azt módosítani kellene. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Látva a képeket a hétvégéről és a mai MOK-évfordulásról, örülök, hogy mindenki ilyen jól érezte magét, és hogy a MOK ilyen szép számban képviseltette magát az eseményen.
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de csináltak nekem egy nem tervezett programot mára...
Azért örülnék, ha leírnátok, mit tettetek, mit ettetek, milyen volt a torta, és szeretnék még sok-sok képet látni a MOK-os banditákról :)
Üdv
Mekett