<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Roliairsuni | Adatlap | 333731 | 2008. augusztus 26. 17:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tudom tudom, kereskedelem és marketing szakon vagyok.. :D Előzmény: (333729) PüsiLaci 2008. augusztus 26. 17:13 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333730 | 2008. augusztus 26. 17:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi,remélem olyanra sikerül ahogy megálmodtam:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 333729 | 2008. augusztus 26. 17:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tudod az USA nagy felvevő piac! Igaz minden fele annyi mint nálunk és legalább az ötszörösét keresik! (csak ezt senki nem veszi figyelembe) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabesz80 | Adatlap | 333728 | 2008. augusztus 26. 17:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenki! Még csak most reggeltem és nem tudom, hogy beszéltetek e már róla de lenne egy fontos kérdésem. Hol lehetne ötleteket találni festési mintákhoz? Van egy pár ötletem de többet látva kreatívabb is lehetnék :) Néztegettem a virtuális tunnin műhelyeket de elég kevés van(vagyis csak egyszínűek) Köszönöm a segítséget. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latin | Adatlap | 333727 | 2008. augusztus 26. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi, szép a új cucc Ray... Ezzel már én is szemeztem,mert bírom a böszme nagy ültetett valagukat:) Kiváncsi leszek rá... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333726 | 2008. augusztus 26. 16:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lol,szépen összekeverted magadat:D Egyébként ilyen a makett 1:1-es változata | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333725 | 2008. augusztus 26. 16:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
de ááá mirőőől beszélüüünk most értem meg baaaz :D a suzukit én azért raktam be merthogy nézzük meg itt a kis konzervdoboz swift, amerikába mennyire mást jelent a suzuki... a dévót én aszittem a toyotára raktátok hogy az.. de most esik le hogy az a suzuki témakörre jött.. de én végig arról a toyotáról beszéltem amit te vettél makettben, a suzukit csak felvetettem, a dévót meg aszittem hogy a toyotára íírták, demostmár minden világos :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333724 | 2008. augusztus 26. 15:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tévedsz,a két autónak köze nincs egymáshoz,csak hasonlítanak.. az a daewoo/suzuki amit beraktatok egy sokkal régebbi típus,mint ez a crowm ( de talán még a régebbi crown-nál is régebbi ami nekem van meg makettben) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333723 | 2008. augusztus 26. 15:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szerintem inkább toyota crown athlete :O upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/2008_Toyota_Crown-Athlete_01.jpg/800px-2008_Toyota_Crown-Athlete_01.jpg img.worldcarfans.com/US/2008/2/19/9080219.003/9080219.003.1M.jpg és lehet hogy a dévónak is van valami másolata vagy kitudja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333722 | 2008. augusztus 26. 15:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"USA-ban Daewoo-ként a mikrohullámú sütőt ismerik és nem voltak hajlandóak az emberek bemenni a kereskedésekbe." Jellemző:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 333721 | 2008. augusztus 26. 15:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nálunk a parkolóban egy olyan áll, aminek az eleje olyan, mint az Evanda, de Suzuki emblémás. az ok nagyon prózai, az USA-ban Daewoo-ként a mikrohullámú sütőt ismerik és nem voltak hajlandóak az emberek bemenni a kereskedésekbe. ezért is volt a Chevrolet váltás, de akkor már Európában is, legyen kövér aza lúd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sly160 | Adatlap | 333720 | 2008. augusztus 26. 15:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 333719 | 2008. augusztus 26. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.vezess.hu/hirek/elkeszult_kia_uj_szedanja/15378/ Csak nekem tűnik az eleje Accordnak a hátulja meg IS-nek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333718 | 2008. augusztus 26. 13:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 333717 | 2008. augusztus 26. 13:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333716 | 2008. augusztus 26. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toyotának kell lennie :) na majd egy nagy toyota fan ismerősöm megkérdem hogy mit tud erről a típusról.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333715 | 2008. augusztus 26. 12:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van ugyanilyen autó MO-on is,asszem toyota vagy nemis tudom mi...láttam már ilyet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333714 | 2008. augusztus 26. 12:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
úúúde baba! kár hogy felénk nemszaladgálnak ilyen toyoták az uccán :( pl, van ilyen suzuki is: www.autowp.ru/pictures/suzuki/verona/autowp.ru_suzuki_verona_2.jpg forum.avtoindex.com/foto/data/media/72/2006_suzuki_verona_1.jpg forum.avtoindex.com/foto/data/media/72/suzuki_verona_2006_1.jpg minden jó ottmarad náluk és az amcsiknál :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333713 | 2008. augusztus 26. 12:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyenlőre titok:) Ha megjött a szín és a felni,minden kiderül:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 333712 | 2008. augusztus 26. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef! Cadillac Eldorado Brougham 1957 vagy 1958-ból. Egyébként az ARII gyártotta 1/24-ben kupé (metál lila a dobozon), és kabrió (Biarritz névre keresztelték, és aranyszínű a doboztetőn) kivitelben is, mindkettő két ajtós. Az ezredforduló előtt 6500-7000 forint volt, mindkettőben volt motor, a nyitható motortér alatt. Üdv. Franky | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
janositamas | Adatlap | 333711 | 2008. augusztus 26. 08:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Állatul néz ki, milyen színűre tervezed, és milyen felnivel? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333710 | 2008. augusztus 26. 01:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, Lucky-nál lehet olcsón hozzájutni www.luckymodel.com/scale.aspx (Egyébként közben észrevettem,nem csak a fujimi gyárt univerzális alvázat:) Az LS430-am alváza tökéletesen megegyezik a Crown-éval! Igaz ez kicsit színvonalasabb alváz mint a fujimi univerzálisa:P) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WadEmber | Adatlap | 333709 | 2008. augusztus 26. 00:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig Ezt hol és mennyiért lehet megszerezni? Nagyon baba | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333708 | 2008. augusztus 25. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Palkó | Adatlap | 333707 | 2008. augusztus 25. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333706 | 2008. augusztus 25. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
belsoseg.blog.hu/2008/08/18/mar_a_nemetek_is_kokanyolnak xxxDDD éncsak azt nemértem, hogy aki ezt megcsinálja, utána mikor ránéz, tényleg elégedett? xD nemzavarja hogy micsoda szégyen? :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 333705 | 2008. augusztus 25. 15:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ismét hozod a régi formád, 1 hét, 1 makett:) Eddig fasza! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 333704 | 2008. augusztus 25. 15:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 333703 | 2008. augusztus 25. 15:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép!Rájöttem,hogy az építésnél csak azt élvezed jobban,hogy mindenkit kiakasztasz a tempó/minőség aránnyal! :/ :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 333702 | 2008. augusztus 25. 14:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 333701 | 2008. augusztus 25. 14:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atyavilág, de gyönyörű autók! ez mikor volt és hol! mi a neve annak az '50-as évekbeli fekete batárnak? (talán Lincoln gyártmány?) pl. IMG 6713 -as kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latin | Adatlap | 333700 | 2008. augusztus 25. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Srácok! A 430 is olyan xar mint a 430 scudieria,mert akko bajba vagyok;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 333699 | 2008. augusztus 25. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Laci,G-funk mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm a megemlékezést. További szép napot nektek! Beribá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
janositamas | Adatlap | 333698 | 2008. augusztus 25. 08:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sztanyi, köszi a képeket! Kíváncsi voltam, hogy mutat a piros belsővel a piros kasztnihoz. Meggyőző! Szép az F430 is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 333697 | 2008. augusztus 25. 07:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333696 | 2008. augusztus 24. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi,nagyon fasza mindkét olasz:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 333695 | 2008. augusztus 24. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grat, elég jól néz ki! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sly160 | Adatlap | 333694 | 2008. augusztus 24. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép idáig. De jó hogy most fogok neki a 430 nak. Remélem meg birok küzdeni vele. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aces | Adatlap | 333693 | 2008. augusztus 24. 22:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon komoly mindkettő :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 333692 | 2008. augusztus 24. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bercibácsi, utólagossan is kívánok neked még sok makattkészítéssel eltöltött évet névnapod alkalmából! (Sajnos a Skype a névnapot nem hozza fel.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 333691 | 2008. augusztus 24. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali,ennyit haladtam 3 nap alatt a Scuderia-val.Kész a motor,az alváz,a kerekek és az utastér.A kasztnit ma lakkoztam le,tehát ha minden jól megy,akkor a jövő hétvégén kész is lesz.Ha valakit érdekel a véleményem,csak akkor vegye meg bárki is ha kell neki ez az autó és mivel más nem gyártja... Szörnyű,hogy a fujimi,tamiya áron miket forgalmaz...! A hibákat nem részletezem,mert szétba...ott az ideg néhány alkatrészen és építési megoldáson...! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 333690 | 2008. augusztus 24. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon baba, gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 333689 | 2008. augusztus 24. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 333688 | 2008. augusztus 24. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló autós guruk! Lőttem nektek pár amcsi járgányt a hétvégi zegi találkozón. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 333687 | 2008. augusztus 24. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Kumancs és Sly ! Végtelen boldog vagyok,hogy a megemlékeztetek névnapomról. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 333686 | 2008. augusztus 24. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabcsi | Adatlap | 333685 | 2008. augusztus 24. 17:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Jabel! A festék inkább barkács célú, mint autófesték, ahhoz túl puha. A sima Dupli színek műgyanta alapúak, a metálok meg akrilfestékek. Autókhoz inkább a keményebb(1K-s vagy már inkább a 2K-s festékeket használják), van fényező rokonom, ezt tőle tudom. A lakkjáról annyit tudok mondani, hogy nekem még semmi bajom nem volt vele, kicsit sárgás-zöldes anyaga van, de jó mert felélénkíti a színeket. Jól lehet vele dolgozni. Gabcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 333684 | 2008. augusztus 24. 16:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! model-direct nevű ebay-es eladót ismeri valaki?Van aki vásárolt már tőle? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 333683 | 2008. augusztus 24. 15:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
érdekes jármű.Egy biztos:a hűtés f@sza! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roliairsuni | Adatlap | 333682 | 2008. augusztus 24. 14:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
egy marék szemét meg 4 pöpec felni :D |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |