<<< Vissza | Tovább >>> |
Dakar | Adatlap | 502107 | 2008. április 28. 15:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 502106 | 2008. április 28. 14:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Másrészt ne is nagyon lehet elhinni feltételek nélkül az itt megjelenteket, mert ott van a hírlap neve. Pártállásomat sosem titkoltam, az oké, de tőlem bármelyik politikával átitatott lapban lévő szöveg/cikk valós tartalmát megkérdőjelezem. Nyálverés is lehet. Még vmi, amit elfelejtettem: az európai sportcsatornán, a reklámblokkok eladása nélkül, szerintem soron kívül tűzték mindig élő bejelentkezéssel kommentátorokkal és gyönyörűen felvett képekkel, felvételekkel 15 perces összefoglalóban. Természetesen a felvételeket francia-osztrák stáb készítette, nem a magyar kereskedelmi csatorna, vagy a csodálatos állami közszolgálati tévék, akik csak bohóckodtak kinn a helyszíneken. Em. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 502105 | 2008. április 28. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem akarok hülyeséet mondani, de mintha részben katonai gyakorlótéren döngettek a hölgyek-urak, ami meg tudtommal nem természetvédelmi terület. Az ökopatkány menjen, azt ültessen fát, ha esetleg egy-két MAN vagy Tatra kifordíjja; a homokos talajt csak inkább megforgatták, mint beszennyezték, a nyünyüge meg kisvad, amit ha kell, helyretesznek a vadőrök. Ha a zajszennyezéssel gáz van, akkor tiltsuk be a sportreptereket is és tiltsuk le az égről a Bessenyei-t és kollegáit is. Szerintem még több ilyen versenynek kellene lennie, pedig csak életben a bemutatót tudtam megnézni. Sőt, minek a ralli és terepralli, ami tök ugyanez?! Maximális gratulációm a résztvevőknek, és legfőképpen a pályát kijelölőknek (név szerint nem tudom, de magyar emberekről van szó)no meg annak a bizonyos francia vállalkozásnak, mely megszervezte, a nevét adta a Dakar után ide is és aki/ami egyébként olyan neves versenyt is rendez, mint a Tour de France kerékpáros körverseny. Allegria! (...remélem tudjátok, ezzel itt mit mondtam. Ha ne,, szóljatok, elmagyarázom. ;) ) Kirakatország. Varga "Emerick" Imre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dakar | Adatlap | 502103 | 2008. április 27. 21:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ebben mi a környezet szennyezés?Ahogy elnézem a képeket,murvás vagy föld úton mennek, vagyis nem taposnak le semmilyen védett növényt vagy állatot vagy mittomén.A táj is elég sivár,mit kell itt védeni? Elég sokat sétálok,biciklizek erdőben,de ott is van út,amin nincs semmi zöld, maximum fű,az meg ha jól tudom nem védett,de ezek után... Dakar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 502102 | 2008. április 27. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...ezért romlik a hazai autósport... ...ezért egyre sz..abbak a pályák is... ...és ezért járnak egyre többen külföldre versenyezni!!! egyébként az erdész és a természetvédő is autóval,quaddal,stb jár azokon a helyeken... :o( nembaj,csak a fociba tegyék a pénzt :o((( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 502101 | 2008. április 27. 21:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Siralmas!! Dakar sem lesz többet magyarorszá közelében sem! Kíváncsi vagyok, hogy az F1-et mikor űzik ki az országból!? Azért meghalgatnék egy Palik nyilatkozatot a témában, mint mikor hazaért az idei Dakarról és a reptéren kifakad :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502099 | 2008. április 27. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg vicc! Van egy nagyon magas szinvonalú rendezvény, amit 30 év alatt két kezemem meg tudom számolni, hogy hány országba vittek eddig el. Ezt most ide hozták kicsiny hazánkba. Millió turista jött(végre müködött a magyar turizmus, ami miatt évek óta sirnak),ezek az emberek zabáltak,aludtak,vásároltak. Kint voltam a gépátvételen, láttam mennyiért ehettek(Hot-Dog 800.-Ft stb). Elvitték hírünket a világba. A szervezők(eddig)megvoltak elégedve, ami lehetőséget adna, hogy a "nagy" DAKAR egyszer tényleg tőlünk induljon. A versenyzőknek is tetszett. A pályákat sem ingyen kapták a rendezők, hanem iszonyú pénzért bérelték!!!Sírnak, hogy nincs pénz természetvédelemre, most kicsit raktak a kasszába! Az meg tényleg nevetséges, hogy VOLT ENGEDÉLYÜK, csak még nem emelkedett jogerőre és ezért be lehet nálunk perelni ezeket a cégeket! Legfeljebb többet ezek nem jönnek ide. Jól áll ez az ország, nincs szükség bevételre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 502096 | 2008. április 27. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Más fórumonn eléggé el nem ítélhető módon, nem kevés vulgaritással reagálnék erre, itt csak annyit, hogy EZ MA MAGYARORSZÁG! :S www.mno.hu/portal/557258 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 502095 | 2008. április 26. 23:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma én is kilátogattam Várpalota mellé, ha már egyszer jött hozzánk Dakar. Tényleg eszméletlen, amit művelnek, óriási élményben volt részünk! Álljon itt pár kép tanúbizonyságul. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sulaco | Adatlap | 502094 | 2008. április 26. 21:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálunk Carlos Sainz!!! Csak így tovább!!! Tuareg forever!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502093 | 2008. április 26. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma vettem egy fekete Hummert.:-)))Az a következő. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502092 | 2008. április 26. 21:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fent a "Vissza a listához" mellett.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 502091 | 2008. április 26. 21:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 502090 | 2008. április 26. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502089 | 2008. április 26. 21:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502088 | 2008. április 26. 21:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gyorsszervíz.Ezek azonnal rohannak ha gáz van+ Ők már várják a Staceyt amikor lejön a gyorsról.Azért nem kamion mert gyorsabbnak kell lennie hogy elé kerüljön. Minden nagy csapatnak van ilyen. Most láttam olyat a gépátvételen hogy elöl kettő és hátul kettő Sparco ülés 5 pontos ővekkel mert 4 szerelő van a terepjáróban! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 502087 | 2008. április 26. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 502086 | 2008. április 26. 20:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hehe- nekem úgy vannak a hozzászólások, hogy 43-44-45-46-48... RCM! a 47-es hozzászólást légyszi ismételd meg! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502085 | 2008. április 26. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi!A Hongwell(Cararama) tényleg szebb!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 502084 | 2008. április 26. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hurrá Carlos Sainz és a Volkswagen Touareg megnyerte a versenyt,nagyon kijárt már nekik!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 502083 | 2008. április 26. 20:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Jó tervek. És téged ismerve a végeredmény is biztos szép lesz. Én azt hittem, hogy teljesen mindegy melyik kinai cég gyártja, egyforma a minősége. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 502081 | 2008. április 26. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinek kellett volna :-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502080 | 2008. április 26. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az.De azóta kiadta Hongwell is.Az szebb.!P 405 rom megvan még? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 502079 | 2008. április 26. 20:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502078 | 2008. április 26. 20:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nemo20 | Adatlap | 502077 | 2008. április 23. 17:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Székesfehérváron néztem meg őket,bejöttek a városba és áthaladtak egy checkpoint-on. Hihetetlen érzés amikor odalépnek a gépeknek a srácok,integetnek,dudálnak. A magyar kamionos srácok az ablakból üvöltötték hogy "Szevasztok fiúk,lányok!!" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tóthgábor | Adatlap | 502076 | 2008. április 22. 23:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok, most jöttem haza Debrecenből. Emberek, ilyen nincs. folyamatos libabőr, iszonyat hangok, gyönyörű autók, kamionok. bár ne vittem volna a családot, azt hiszem, hajnalig ott lennék. van látnivaló bőven. korábban azt hittem hogy a raliversenyek körüli forgatagok felülmulhatatlanok, tévedtem. leírni nem lehet. aki teheti nézze meg. egy életre szól. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 502075 | 2008. április 22. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 502074 | 2008. április 22. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Néhány videó, nem a legjobbak, de a hang meggyőző! i143.photobucket.com/albums/r134/kbxady/Dakar%20CER/th_Vide-0014.jpg i143.photobucket.com/albums/r134/kbxady/Dakar%20CER/th_Vide-0013.jpg i143.photobucket.com/albums/r134/kbxady/Dakar%20CER/th_Vide-0012.jpg i143.photobucket.com/albums/r134/kbxady/Dakar%20CER/th_Vide-0011.jpg i143.photobucket.com/albums/r134/kbxady/Dakar%20CER/th_Vide-0010.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 502073 | 2008. április 22. 20:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most hallottam a rádióban,hopgy Sainz elütötte (asszem) Masuoka navigátorát,mikor azok a defektes kereküket akarták kicserélni.Bokatörés a diagnózis,feladják a versenyt. Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 502072 | 2008. április 22. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fiúk köszönöm szépen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 502071 | 2008. április 22. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502070 | 2008. április 22. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Van hivatalos honlap. Csütörtökön Veszprém 2 kör,péntek 1 Veszprém és 1 Tapolca,Szombat 1 gyors valahol és cél a Balatonnál. Így tudom de azért nézz utánna. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 502069 | 2008. április 22. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Tud valaki valami oldalt ahol lehet a versenyről informálódni.Csütörtök ,péntek valameik nap lesz még szakasz nálunk?? Köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502068 | 2008. április 22. 18:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Masuoka kiesett mert Sainz elütötte a navigátorát. Az első versenyes Irigy mirigyes Siposék verik a Szobiékat ,de rendesen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502067 | 2008. április 22. 17:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hátha kedvet kap valaki.:-) 1/24 és 1/25 méretben megépíthető Dakar versenyautók. A 6 kerekű R5 kifejezetten Kumancsnak való!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 502066 | 2008. április 22. 16:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:(:(:((:(::(:((( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502065 | 2008. április 22. 16:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen.Aztán mennek Veszprémbe. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 502064 | 2008. április 22. 15:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jól láttam, hogy holnap délelött lesznek csak dabason??? :'( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tóthgábor | Adatlap | 502063 | 2008. április 21. 22:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
akkor valószínű itt jönnek vissza is, sőt, így már biztos. kiülök kis falum mellett, megnézem hogy elhúznak, aztán megyek utánuk Debrecenbe, megsasolom közelről is őket. álmomban sem gondoltam volna, hogy a Dakar mezőnye egyszer Szabolcsban fog tekerni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502062 | 2008. április 21. 21:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 502061 | 2008. április 21. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pesten lesznek még? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502060 | 2008. április 21. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Holnap még Romániában mennek kettőt.A mai szakaszok vissza fele. Aztán jönnek vissza. Szerdán Dabas és Veszprémi lőtér. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502059 | 2008. április 21. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Néhány fotó arról amit Gabi mondott.Ez már szinte F1 technológia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tóthgábor | Adatlap | 502058 | 2008. április 21. 21:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
azt nem tudja valaki hogy holnap ugyanazon az úton jönnek vissza ahol átmentek Romániába? vagy kicsit délebben? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tóthgábor | Adatlap | 502057 | 2008. április 21. 21:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
de mire a versenyre érnek azelőtt már járatgatják, nem nullás motorral mennek oda, és ép pa múltkor a diszkoveri-n néztem a subaruról szóló sorozatban (nem akarok hülyeséget mondani ki mondta) de azt mondta hogy ezek a gépek csak akkor nyújtanak valamit ha szét vannak hajtva, ha a lelküket kihajtják, mindíg padlógázzal mennek, nincs mese. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502056 | 2008. április 21. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 502055 | 2008. április 21. 21:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na jó, emberek csinálják, és hónapokig dolgoznak rajta hogy működjön. Aztán kimegy az autó a pályára és megáll. Azt megértem hogy a verseny vége lőtt néha elfüstöl egy egy autó, mondjuk redbull vagy torro rosso, mert azok nyomják neki rendesen hogy versenyben legyenek, de hogy az elejény megáljon egy technika az nekem kicsit fura. Talmácsi mostani szereplésével sem tudok mit kezdeni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RCM | Adatlap | 502054 | 2008. április 21. 21:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezért nem lesz szerintem már jövőre sem Dakar Series. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 502053 | 2008. április 21. 21:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...sőt,aztán emberek teszik tönkre... :o) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Zajszennyezés?Ennyi erővel a traktoróktól is elszaladhat a mezei nyünyüge...
Budapesten is nagy a zaj,pedig ott emberek élnek,még sem csinál senki semmit,szóval ez nem jó kifogás.
Osztom Emerick véleményét is.