<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
mcs | Adatlap | 570450 | 2014. október 24. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 570445 | 2014. október 24. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aki már elküldte a 24 órásra és a vacsira a jelentkezését annak újra kell küldeni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szapi | Adatlap | 570437 | 2014. október 24. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt vállalkozó kedvű MAKETTEZŐK! 0:00 -tól lehet nevezni a 24 órás makettépítésre. Még egy utolsó emlékeztető: Cím: pelikanklub@gmail.com Tárgy: Előnevezés 24h Minden - leendő - résztvevőnek, sok sikert és jó szórakozást kívánok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kls | Adatlap | 570421 | 2014. október 24. 14:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csaba! Akkor ha jól értem nem kell előre az interneten regisztrálni, hanem elég a helyszínen? Sajnos korábban mg nem voltam nálatok, ezért nem tudom, hogy volt tavaly. Üdv: KLS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 570420 | 2014. október 24. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Sherman! Igen mindenkinek, úgy mint tavaly. Üdv: Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 570413 | 2014. október 24. 13:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A látogatóknak, helyben a kapunál belépés előtt kell, mint tavaly? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 570380 | 2014. október 24. 09:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia KLS ! Sajnos igen ! Az egyetemekre vonatkozó rendészeti szabályok írják elő.Így az előző évekhez hasonlóan kell a regisztráció mindenkinek aki belép az épületbe. Ezért is van a kar szalag, hogy esetleges rendészeti ellenőrzés során ne legyen gubanc. Nem tart egy percnél tovább az egész művelet. Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kls | Adatlap | 570356 | 2014. október 23. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy fura kérdésem lenne: Ha valaki csak látogatóként szeretne részt venni a rendezvényen a családdal, annak is kell regisztrálni(az egész családnak egyenként)? Illetve regisztrálni vagy bejelentkezni kell? Előre is köszönöm a választ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 570347 | 2014. október 23. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már 23. -a van. Még egy egész nap meg egy pár óra és jelentkezhettek a naaaggyy 24 órás megmérettetésre. Ne felejtsétek! Cím: pelikanklub@gmail.com Tárgy: Előnevezés 24h HAJRÁ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 570276 | 2014. október 22. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kiegészíteném Csabit a hivatalos szabályzati szöveggel, ami mindent megmagyaráz: "versenyre munkát CSAK a készítője nevében lehet indítani" Üdv:Elektro | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 570275 | 2014. október 22. 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevusz Latya! Igen külön kell regisztrálnia őt is, ui. így fog kiderülni hogy az a makettet pontosan ki is csinálta. Tehát te nevezel abba a kategóriába ahol indítod a makettedet, és nevezed a lányod makettjeit is a lányod neve ill. kategóriája szerint is. Természetesen egy név alatt több makett is nevezhető több csoportban is. (pl van 1/72 repülőd 2 db és van 1 db 1/48 is és még hozol 2 tankot akkor 3 kölböző kategóriába kell regisztrálnod őket) Remélem tudtam segíteni. Üdv: Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latya | Adatlap | 570272 | 2014. október 22. 08:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem Regisztráltam és nevezek is nemsokára a kérdés az hogy a leányom külön kell regisztráljon, vagy lehet több darabot és kategóriát az én nevem alatt ? Köszönettel Latya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 570267 | 2014. október 21. 23:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 570214 | 2014. október 21. 09:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 569987 | 2014. október 19. 09:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 569985 | 2014. október 19. 09:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Egy kis összegzés. November 8-9 V. Pelikán Makett Kupa. Szeretettel várunk mindenkit. Szeretném felhívni a kilátogatók figyelmét arra, hogy az előző évekhez hasonlóan, a belépéshez regisztráció szükséges, így legyen mindenkinél fényképes igazolvány. Belépés esetén 200 Ft a belépő 2 napra. Mindenki kap egy kar szalagot, és kérjük, hogy azt a rendezvény ideje alatt viselje is. Mint lejjebb olvashattátok már lehet jelentkezni a szombat esti vacsorára, illetve aki éjszaka is makettezne az is dobjon egy mailt, az elérhetőségünkre. Van még pár szoba amit el lehet foglalni, így aki elfáradt és megpihenne az a verseny helyszínén megteheti. Börzések is jelentkeztek már szép számmal.: Szűcs Laci /Autómakett/ MOMI Z63 - az ő dolgait MOMI árulja Vasútmodell Centrum Szikla Főnix Tankmodelshop HAD Csitei Béla Makettshop Hamarosan az előnevezés is elindul, és ne felejtsétek, hogy október 25-től lehet jelentkezni a 24H-s építésre. Jó készülődést Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HADvezér | Adatlap | 569068 | 2014. október 8. 14:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsolt, szeretnék én is 2 db asztalt foglalni, üdv:HADvezér | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 569067 | 2014. október 8. 14:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megyünk. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 569050 | 2014. október 8. 09:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elfelejtettem, hogy aki vegetáriánus, az is jelentkezhet , megoldják. Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 569048 | 2014. október 8. 09:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Idén is, mint ahogy megszokhattátok, lesz lehetőség közös vacsorán részt venni. Helyszín a szokásos, az egyetemi étterem. Menü: Húsleves gazdagon Csülök Pékné módra, vele sült burgonyával Ecetes almapaprika Tejszínes csokis kocka Ásványvíz A vacsora ára nem változott 1,900 Ft. Étkezési utalványt elfogadnak, és lehet bankkártyával is fizetni. A kártyás fizetést kérjük jelezzétek akkor, ha jelentkeztek a vacsorára. Jelentkezni a : mcs@freemail.hu; pelikanklub@gmail.com címen lehet. Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 566692 | 2014. szeptember 4. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Elkészült az V. Pelikán Makett versenykategóriái. Az alábbi linken olvashatjátok: pelikanklub.hu/view.php Jó készülődést! Várunk mindenkit szeretettel! Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
narn08 | Adatlap | 545848 | 2013. november 14. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszi, most mar jo :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 545841 | 2013. november 14. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Javítottam a hibát.Elnézést. Tedd meg, hogy ránézel a képekre is, mert nincs nálam a pps, így nem látom, hogy a munkák jók-e. Köszi . Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
narn08 | Adatlap | 545827 | 2013. november 13. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést, de elírás törtánt az M2 kategóriában. Az első helyezett én voltam a Panzer III-assal. A Toldi meg ha jól tudom, akkor az az Attiláé. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 545803 | 2013. november 13. 16:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.pelikanklub.hu/view.php Felkerültek a díjazott munkák is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 545695 | 2013. november 12. 08:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mind szervezőként, mind résztvevőként köszönöm mindenkinek a tartalmas hétvégét. Bízom benne, hogy érdemes lesz újabb egy évet várni a következőre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 545655 | 2013. november 11. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék szintén gratulálni a szervezőknek és minden nyertesnek! Köszönet a lebonyolításért, a szervezésért, a díjakért, a börzéért, a társaságért... (Külön köszönet Norbinak és Karcsinak a támogatásukért :D, illetve Siminek a segítségért) Nagyszerű volt újra találkozni régi ismerősökkel, illetve újabb embereket megismerni! Jövőre MINDENKÉPP itt a helyem (újra) ! :D Néhány kép a teljesség igénye nélkül, az utolsón látható az én 24 órás teljesítményem... Üdv:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bubu | Adatlap | 545645 | 2013. november 11. 11:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csatlakoznék az előttem szólókhoz!Nagyon jól éreztük magunkat ,a legmélyebb tiszteletünk a szervezőké ezért a remek hétvégéért! Örülök,hogy részese lehettem a 24-órás építésnek,remek embereket ismerhettünk meg , újra sok nick névhez sikerült személyt is párosítani, és szuper volt a régi ismerősökkel is beszélgetni! :) Reméljük jövőre is részesei lehetünk ennek a kiváló rendezvénynek, gratulálunk a gödöllői csapatnak, az összes nevezőnek és minden díjazottnak! Üdv:Bubu M.B.K.Kapuvár | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 545640 | 2013. november 11. 10:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratuláció a rendezőknek, minden tökéletes volt. Egy helyen a verseny, börze, szállás és vendéglátás... egyszerően elképzelni sem lehetne jobbat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet érte! Üdv.Csitei Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontár | Adatlap | 545630 | 2013. november 10. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TMS | Adatlap | 545621 | 2013. november 10. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyszerű volt a Pelikán Kupa második napja is! Köszönjük a beszélgetéseket és a vásárlást! Jó volt újra találkozni veletek! Köszönjük a Pelikán Makett Klub minden kedves, lelkes tagjának, hogy megszervezték és levezényelték ezt a fantasztikus hétvégét! Mi remekül éreztük magunkat, remélem Ti is! Jövőre sem hagyjuk ki! :-) Üdv: Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szapi | Adatlap | 545616 | 2013. november 10. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A szervezők nevében szeretném megköszönni minden makettezéssel megfertőzött barátunknak, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket. Külön köszönet a 24 órás őrület résztvevőinek, akik ismét bebizonyították, hogy a makettezők kreativitása nem ismer határokat és tudatták a nagyérdeművel, hogy egy nap alatt is születhetnek remekművek. (Sajnos 15 első díjat kiosztani lehetetlenség.) Elcsépelt, de most nagyon ideillő: JÖVŐRE, VELETEK UGYANITT. Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a kellemes hétvégét! A rendezők színeiben: Szapi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 545615 | 2013. november 10. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönjük hogy eljöttetek, együtt lehettünk és hogy remekül érzetétek magatokat, magunkat ;-).. Igyekszünk jövőre is hasonló színvonalú és remek hangulatú versenyt összehozni. Üdv: Pelikánok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lesli | Adatlap | 545613 | 2013. november 10. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 545604 | 2013. november 10. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Gratulálunk a szervezőknek ! Köszönjük a színvonalasan megrendezett és nagyon jó hangulatú versenyt reméljük jövőre ismét jelen lehetünk .:-)) Dani. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 545601 | 2013. november 10. 17:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet a Pelikánosoknak a szervezésért, nagyon jó hangulatú hétvégén vagyunk túl megint! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 545599 | 2013. november 10. 17:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy idén is ott ehettem és részt vehettem a 24 órás makettépítő versenyen is. Remélem jövőre ismét ott lehetek.:) Üdv: Mindenkinek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 545597 | 2013. november 10. 17:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném megköszönni a szervezőknek, lebonyolítóknak, a Pelikánoknak a nagyszerű rendezvényt! Fantasztikusan éreztem magam, megtiszteltetés volt a legendákkal együtt építeni és, hogy olyan sokatokat megismerhettelek közelebbről! Remélem nem ez volt az utolsó! Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 545556 | 2013. november 10. 09:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
persze, hogy van! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 545465 | 2013. november 8. 23:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! vifi van? Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 545450 | 2013. november 8. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.sziekollegium.hu/ lap alján a megközelítés | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 545440 | 2013. november 8. 18:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Figyelem! Nem jár a HÉV a hétvégén! Pontosabban: csak a Szabadság térig jár mno.hu/kek_hirek/nem-jar-a-godolloi-hev-a-hetvegen-1194209, Gyalogos útvonal a Szabadság térről https://maps.google.hu/maps Gyalogos útvonal a vasútállomásról ( Gödöllő, nem pedig Gödöllő Állami Telepek) Minden Hatvanba tartó személy, ill Egerbe tartó IC ill Miskolc Sátoraljaújhely felé tartó gyors vonat megáll. https://maps.google.hu/maps Gyalogos útvonal a Buszpályaudvarról https://maps.google.hu/maps Autós útvonal a Tűzoltóságtól ( 30-as út) https://maps.google.hu/maps | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 545379 | 2013. november 7. 22:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 545175 | 2013. november 5. 09:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Vacsora igényt csütörtök estig lehet módosítani, pénteken már nem tudok további igényt fel venni. Üdv: Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 545167 | 2013. november 4. 23:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 545127 | 2013. november 4. 19:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na jó!:) Szóval, egyszer kell fizetni, és ezzel a fizetéssel lehet jönni mindkét nap.Ezért kell a kar szalag, vagy a matrica. Simi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 545120 | 2013. november 4. 18:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóóóóóóti! "Idén a regisztrációnál belépőt is kell fizetni, egyszeri 200 Ft-ot. Ez is mindkét napra szól." Az egyszeri 200.-Ft két napra kétszáz forint, vagy naponta? Mert ugye mi van akkor ha valaki este hazamegy, és másnap újra jön. (ok, tudom, ne vágja le a szalagot) de mi van akkor, ha valaki már pénteken ott van? Nem sza...bocsi, szőrözésképp, csak a tisztánlátás kedvéért. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 545119 | 2013. november 4. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lütyőke, viszont az mcs@freemail.hu mélcímre előre jelezni kell, hogy a konyha tudja mennyi adagot készítsen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lesli | Adatlap | 545116 | 2013. november 4. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 545108 | 2013. november 4. 16:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Drága barátom! Akkor ide is írom intézek mindent. Kocsit, lovat, kaját. Üdv: kamovos |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Igen a 24h-ra igen, hogy ferek legyünk a többiekkel is ;-)
A vacsi igényedet jegyeztem.
Üdv: Csabi