<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ChevyG | Adatlap | 120098 | 2011. június 10. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120097 | 2011. június 10. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Csereszabatos. :) Szinte minden ugyan ott van az AMT-n mint a Revell-en, annyi különbséggel, hogy 1 mm-el magasabb a gerenda. Úgyhogy az illesztésnél ledarálom azt az eltérést ráteszek egy darab kazánlemezt és kész is. :) Most így áll. Talpi! Az ígért képek. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120096 | 2011. június 10. 08:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor most már tudom honnan volt ismerős; elkezdtem minimálisan egyet amikor a Revell újra kiadta. Kézenfekvő, hogy a W900-asnál az AMT alvázat használjuk fel!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 120095 | 2011. június 10. 06:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Maratások eladók: Ponyvacsat (50db) (1:24): 1000 Ft Ponyvacsat B (50 db) (1:24): 1200 Ft Rába maratás (1:24): 1500 Ft Dísztárcsák (MAN, DAF, IVECO, VOLVO, SCANIA, RENAULT, SCANIA LOGO, RENAULT LOGO, MERCEDES LOGO - első keréken a csavaroknál nyitott vagy zárt)(1:24): 1000 Ft Rendszámok (1:24): Thgk keret: 1000 Ft + rendszám 500 Ft (4+2) Szgk keret: 700 Ft + rendszám 400 Ft (4) E-mail: tibi_29@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120094 | 2011. június 9. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! ChevyG! A revell W900 hátsó "része", gyakorlatilag a kardántengelyeket kell igazítani, amúgy teljesen egyezik a két váz még hosszra is. Nagytalpú! Így van nagyon szép a külseje, de nem egész légrugó, a belseje üreges, amint benézel a diffiműhöz egyből látszik, hogy hiányzik a belső fele. Sajna a revell így oldotta meg, hozzáteszem a fékmunkahengerek is üregesek, csak a külsejük van meg. Majd fotózok holnap. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 120093 | 2011. június 9. 22:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó ez a felfüggesztés. Különösen a légrugó bordázott felszíne tetszik. Én nem igazán építek tengeren túli gépeket,de ez tetszik. Olyan mint egy két régi utángyártott légrugó.Teljesen jó. Üdv.Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120092 | 2011. június 9. 21:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
lemaradt: én még adtam a váznak rozsdát, és lekaptam a festéket a lökősről és újra elkezdtem (4.-szer), mert nem voltam vele elégedett üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120091 | 2011. június 9. 21:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Heló! Saját gyártmány, gyanta, vagy másik készletből van? Nekem két tervem van T-600-ra: -daycab, "kétlyukú" első felnivel, a legröviddebb alvázzal (de 3 tenglyes) - A Coors csapat kimonja (AMT vontatmánnyal) Ha tudok másoltatni, akkor nem faragom a kutyafejeket, majd kiderül! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 120090 | 2011. június 9. 20:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítségeteket kérném.MAN D20-as motorjának külső méreteit valaki megtudná-e adni?Körülbelüli magasság-szélesség-hossz érdekelne,a legnagyobb értékek. Segítségeteket előre is köszönöm! laposa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120089 | 2011. június 9. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zoli! Jó lesz azzal a színnel,bár nekem fordítva jobban tetszene. :) Illetve ma eszembe jutott, hogy a *escoba van a barkácsrészen kötöződrót, nem drága és elég nagy tekercs, kb. 1mm vastag. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120088 | 2011. június 9. 12:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Köszönöm az információt! Nekiálltam kicserélni a futóművet egy Eaton DS 404-esre, ezen tengelyenként 4-4 légrugó van, elég sokat láttam T600-ason 92,95 de még 2000-es évjáratún is. Íme egy kép. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 120087 | 2011. június 9. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nekem a T600A, fő hibája úgy tudom, h az öreg Kenny vázát adják (W-925?) Chevy, sajnos ez tényleg így van. Anno az AMT nem foglalkozott ilyen "apró dologgal", hogy új alvázat csináljanak hozzá. Igen, még régi laprugós váz van hozzá, de rosseb viszi szép ez a kamion. :) Neo, létezett ez a típus laprugóval is. P. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120086 | 2011. június 8. 22:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Lényegében nem, de ez is nagyon dekoratív. Olyanra gondoltam hogy a fülke fekete, a fellépők eleme lenne ezüst, és a motorsisak kerékdobjai, tehát az alsó elemek lennének ezüst színűek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120085 | 2011. június 8. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Az nagyon komoly! Ilyesmire gondoltál? Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120084 | 2011. június 8. 21:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ez így igaz, de ha én elkezdek makettezni, akkor nincs megállás nálam, akkor ott tanulás nem lesz :D Pedig jobban szeretném ezt a variációt :) De sajnos ez ellen szól az is, hogy elvágtam a hobbi ártalmaként a tenyerem, és össze kellett varrni, de semmi komoly. És mit szólsz az ezüst-fekete színhez a 377-esnél? Üdv.: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120083 | 2011. június 8. 21:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Nincs is jobb két vizsga között egy kis makettezéssel kimosni az ember agyát:) Hasonló cipőben járok én is. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120082 | 2011. június 8. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Ismét köszi a tippet, én is hasonlóra gondoltam, mivel a kábelek alatti részt nem tudnám teljesen lefújni. De sajnos még min. 2 hét mire nekitudok állni, mivel vizsgaidőszakomban vagyok. Addig meg csak tanulmányozom és tervezgetem a részleteket :) Üdv.: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120081 | 2011. június 8. 21:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia BlueGriffin! Azt javasolnám, hogy a kábeleket vagy fesd le feketére, vagy mint a custom gépeken használj egy színűt, pl. piros kamion piros légkábelek. :) Amúgy nekem ez a vékony kábel kék színű, csak lefestettem feketére. Lehet a T600-ason meghagyom kékre, mert fehérhez megy a kék. :) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120080 | 2011. június 8. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Köszönöm, és a tippeket is! :) Nekem sajnos csak 1,2 és 2 mm-es kábeleim vannak (szigetelve), szinte korlátlan mennyiségbe és hosszba. Sajnos egyik sem fekete (sárga, kék, piros, barna...). Szerinted/szerintetek jó ötlet ha ezüstre fújom az alvázat a kábelekkel együtt? Persze 1-2 kábelt, mint pl. az üzemanyag "csövet" sárgára hagynám. Üdv.: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120078 | 2011. június 8. 17:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm! Uhhh ezt jól benéztem, megtévesztett a CAT C-15 szelepfedele... Igen, még régi laprugós váz van hozzá, de rosseb viszi szép ez a kamion. :) Na még egy turbós kép( ez már Cummins). :) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120077 | 2011. június 8. 17:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! köszi a képet! Ez egy Peti 359-es, Az AMT "construction" sorozatából. Ebben a Cummims NTC-350-es van/volt. Nekem a T600A, fő hibája úgy tudom, h az öreg Kenny vázát adják (W-925?) Te is jólé haladsz, szimpi a kábelezés! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120076 | 2011. június 8. 16:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Jó lesz a gép! Ha nagyon belejössz a kutyafej gyártásba nekem is csinálhatsz néhányat. :):):) Amúgy ez a kamion nem AMT/ERTL gyártmány? Ismerős a CAT motor a T600-asban is ilyen van.:) Küldök egy turbós képet, mert találtam. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120075 | 2011. június 8. 15:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsánat nem 13 hanem 5 évesen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120074 | 2011. június 8. 15:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Én is csatlakozom a bemutatkozókhoz.97-ben születtem Vasszécsenyban lakom.Németh Arnold a becsületes nevem. 3-4 éve tudatosan gyűjtöm a gépeket . Megtalálható a gyűjteményemben markoló kamion traktor silózó. édesapám jár hasonló gépekkel. 13 évesen már a mezőre játunk ifával. A társaim hülyének néznek hogy hogyan lehet szeretni ezeket a nagy gépeket. De én már csak ilyen maradok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120073 | 2011. június 8. 15:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Reméltem nem kell a kutyafejeket legyártanom, de így jártam:D Most itt tartok. üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120072 | 2011. június 8. 14:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120071 | 2011. június 8. 13:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia BlueGriffin! Köszönöm! Neked is szépek a gépeid, pláne amelyik a cikkedben szerepel. :) A kábeleket főként úgy kapirgálom össze otthon egy két halott elektronikai eszközből, illetve amivel a kabint kábeleztem az ilyen rádiós kutyanyakörv jeladó kábele, megmaradt belőle kb 1-1,5 méter azzal egy darabig elleszek. Méretei nagyjából 0,2-0,3 mm meghámozva, szigetelve kb 0,7mm. Sajna én ennyit tudtam segíteni, viszont itt az urak között biztos van olyan aki tud beszerzési helyet. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120070 | 2011. június 8. 12:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Nagyon jó a 377-esed, nagyon élethű. Nagyon szép munka! Most nekem is ez lesz a következő munkám, ez lesz a 3. "Amerikai" vontatóm. A kábelezést milyen kábelekkel oldod meg? Miből szeded ki, ill. honnan jutsz hozzá? Üdv. Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120069 | 2011. június 8. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Persze! A hét legnagyobb matrica maradt meg. Végre megjött az új gépem! :):):) Kicsit sorjás,kicsit régi, de T széria, és az enyém. :) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibchi | Adatlap | 120068 | 2011. június 8. 09:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tudsz ide feldobni 1 képet, hogy milyen? Üdv: T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120067 | 2011. június 8. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tibchi! Természetesen, de előbb meg kell találnom. :) Viszont csak az Art képeket feliratokat(Road Rebel meg sas meg zászló) adnám oda, az alap emblémák, és feliratok nekem is kellenek. Illetve van még egy KW W900-as matrica lapom, ha kellenek a képek róla akkor oda tudom adni (Revell 1:25 piros változat). Gabi! Minden elismerésem! Én nem mertem volna belevágni egy ilyen szintű munkába, de most beletetted a bogarat a fülembe. :) Én létező gépet szeretnék csinálni, csak nem gyártja senki még. Majd körbenézek, aztán meglátom belefogjak-e. :) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 120066 | 2011. június 8. 07:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Nem létezik ilyen TGA még 2 tengelyesben se, ez a fantáziám szüleménye, mondhatni prototípus.DD Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibchi | Adatlap | 120065 | 2011. június 7. 23:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Matricáit nem teszed rá? Ha véletlen az enyém sérülne, meg tudjuk boltolni, hogy eladd nekem? :D Üdv: T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120064 | 2011. június 7. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Anol! Köszönöm! Ernő! Neked is köszönöm, illetve gratulálok az eddigi munkáidhoz is, nagyon szépek, kimondottan tetszik a CLK Merci és abroncskopása! Csabi! Nagyon szép a Rába, tetszik a ventilátor szegecsei, illetve a motor is. Gabi! Dögös lesz a MAN! Létezik ilyen gép duplahúzosban? Nagytalpú! Én is elmaradtam a bemutatkozással, most pótolnám. Becsületes nevem Szép Richárd 87-ben születtem jelenleg Vas megyében élek. A makettezést valamikor 5-6 éves koromban kedveltem meg, mikor édesapámtól kaptam egy b-25 mitchell-t. Azóta hódolok ennek a hobbinak, komolyabban a fórum megismerése, olvasása után kezdtem vele foglalkozni. A kamionmakett építés 2009 telén fordult meg a fejemben, megnéztem pár Ice Road Truckers-t és megfertőzött. :) Jelenleg második kamionomat építem egy Peterbilt 377-est, az első egy Kenworth W900-as volt. Van még egy Peterbilt 378-as Long Hauler-em, és egy gép még úton van, de arról majd később. :) Nagyjából ez lennék én. Illetve a mai tevékenykedésemről néhány kép. Felpróbáltuk a kipuffancsokat, kapott kis kábelezést, illetve folytattam a motort, egyenlőre az N14-es blokkot. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 120063 | 2011. június 7. 21:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Üdv a csapatban. Köszönöm a bemutatkozást. Remélem a többiek is követik a példát! Még azok is akik lusták regisztrálni magukat. Remek fotók és remek gépek.További jó építgetést kívánok! Üdvözlettel:Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120062 | 2011. június 7. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
szia angol! Így igaz, Vasmegyei vagyok. A dicsérő szavakat még egyszer is köszönöm. A FORD-al kapcsolatba, remélem nem okozok csalódást, de fantázia szüleménye. Te építesz most valamit? NEO és Gabi munkájához,én is csak gratulálni tudok, észvesztő! Üdv, Sz Ernő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 120061 | 2011. június 7. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! De az is készen van, festésre vár. Más színű, mint a motor. Ezen a csövön van a termosztát és ez kapcsolódik a vízszivattyúhoz. De a motoron még nincs kész a kémény sem. Elég kacifántos a turbó nélküli változaté. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120060 | 2011. június 7. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ernő! Nem tudtam hogy ismét "vasi" makettező kolléga csatlakozott hozzánk! A FORD-hoz nem a büki rally adta az ötletet ? Az ACTROS azért szép mert nincs túlbonyolítva. A SCANIA pedig azért mert nagyon részletes akár csak a többi makettező forumozóé. Neo! Az a nyereg nem semmi nem gondoltam hogy spontán festékkel ily szépet lehet alkotni! Gabi! A tegéped sem egyszerű csóka lesz ha elkészül! Nagyon tetszik! Csabi! Jó lesz jó lesz várjuk a folytatást! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120059 | 2011. június 7. 18:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ernő! Nem tudtam hogy ismét "vasi" makettező kolléga csatlakozott hozzánk! A FORD-hoz nem a büki rally adta az ötletet ? Az ACTROS azért szép mert nincs túlbonyolítva. A SCANIA pedig azért mert nagyon részletes akár csak a többi makettező forumozóé. Neo! Az a nyereg nem semmi nem gondoltam hogy spontán festékkel ily szépet lehet alkotni! Gabi! A tegéped sem egyszerű csóka lesz ha elkészül! Nagyon tetszik! Csabi! Jó lesz jó lesz várjuk a folytatást! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120058 | 2011. június 7. 18:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Nagytalpú és mindenki! Teljes mértékbe igazad van a bemutatkozással kapcsolatosan.Bocsi! 1973-as születésű vagyok, és két fiú gyermek édesapja.A makett építést úgy tizenhárom évvel ezelőtt kezdtem, több-kevesebb sikerrel.Sajnos az elmúlt négy évben nem túl sok idő jutott,e gyönyörű hobbi gyakorlására. Először repülő gépekkel kezdtem a makettezést,és körülbelül 2 év után tértem át,az úgynevezett polgári járművek készítésére.Ezekkel Szombathelyi kiáltásokon sikeresen szerepeltem.(1999,2000,2001)aztán csend.Utoljára 2009-ben megrendezett első Kőszegi makett klub által megrendezett kiállításon vettem részt(meglepetésemre, sikerrel)A kamionok építés, már korábban lenyűgözött,hisz vajuk meg,lenyűgöző gépek. Korábbi munkáimból pár képet csatolok. Üdv Szijj Ernő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 120057 | 2011. június 7. 17:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Jó lesz, tetszik. Ennek a motorján nem volt fenn a szelepfedél mellett a vastag cső még? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120056 | 2011. június 7. 11:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Én is azokra vadászok, eddig nem sok mindent találtam, viszont az Ice Road Truckers-ben szerintem ugyan olyan mint az európai. A képen látszik a tréler kutyafeje, az elégé hasonlít az itteniekre, összekapcsolni is ugyanúgy kell. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120055 | 2011. június 7. 10:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az USÁ-ban milyen levegőcsatlakozók vannak? (olyanok mint itt a "kutyafejek"?) HELP! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 120054 | 2011. június 7. 07:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Én nem vagyok új a fórumon, de sok embernél még mindig "fantomként" szerepelek :))) Piros lett a Rába váza...Most még friss, túlságosan is fényes lett, de majd a Nap elintézi. A fülke már bezöldült, a belsejét kezdem építgetni. Sajnos a jobb hátsó sárvédő megadta magát, egy vékony stifttel majd rögzítem. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 120053 | 2011. június 6. 21:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szijj Ernő! Üdv a fórumon! Jó képeket készítettél. Kis bemutatkozást ha kérhetnénk! A többi új kolléga is hajlamos a bemutatkozásról elfelejtkezni. :-) Üdvözlettel: Talpi fórumtárs :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120052 | 2011. június 6. 15:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Köszi a dicséretet,a te nyerged is nagyon jól néz ki! Üdv.:Ernő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120051 | 2011. június 6. 13:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gabesz | Adatlap | 120050 | 2011. június 6. 06:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Gabi/Tesztpilóta! Elég borsos ára van és csak a fülke..hmm -már próbálkozom! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120049 | 2011. június 5. 22:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Uraim! Köszönöm a segítséget! Holnap nekilátok majd aztán rakok fel képeket. Ernő! Nagyon pofás a Scania! Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120048 | 2011. június 5. 22:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szeva!
Én most itt tartok.
lakkoztam a nyerget, negyedszerre sikerült elkészíteni a lökőst (a hajlakk szívatott)
és bekötöttem a hűtőt a rendszerbe.
Mivel/hogyan ragasztottad össze a két felet? (Revell-t az AMT-vel)
Én a légrugókat még a létra összeállítása elött letömítettem! utólag elég nehéz lesz, de így elég furán néz ki.
Piosti barátom felvilágosított h van kfs kutyafej másolataim -faragást megúsztam:)
üdv!