<<< Vissza | Tovább >>> |
mig23papa | Adatlap | 498435 | 2008. július 14. 14:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498434 | 2008. július 14. 14:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bejön a freemail, beírod a nevet, jelszót, bejön a főöldal. Középtájon vannak nagyméretű lapfülek, elég az egeret rávinni az első, "levelezés" fülre. A legördülő ablakból ki kell választani az "óriásleveleim" menüt és bejön az ablak. Ott látod mi van feltöltve, van egy "letölt" és van egy "töröl" fül. Az utóbbi használatát kérem mellőzzük! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498433 | 2008. július 14. 13:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
" A freemail működését nyilván ismeri mindenki, hogy miképp lehet címzés nélkül elérni az óriás leveleket." sajnos fogalmam sincs :-( tehát hogyan? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498432 | 2008. július 14. 13:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock Nem vagyok szakember, talán ezért nem értem még most sem a logikájukat. Az adatok áramlása oda és visszafelé is ugyanazon a csatornán (vezetéken, rádióhullámokon stb) történik.Nem kell dupla sávszélesség. Márcsak azért sem mert tölthetek egyszerre felfelé is és lefelé is, ugyanazon a dróton (vagy amin megy éppen) Ebből a szempontból tök mindegy merre megy. Hasonlóképpen mint a mobiltelefonálás esetén, mert amit én mondok a telefonomon az felfelé megy, aki hallgatja annak meg lefelé megy. Mégis ugyanolyan sebességgel (tudomásom szerint fénysebességgel)megy mindkét irányban az impulzus. Miért érdekelné a szolgáltatót milyen sebességgel megy felfelé, és milyen sebességgel megy lefelé? Neki az a lényeg hogy menjen. Mindenesetre azért megkérdezek egy profi szakembert is ebből a szempontból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498431 | 2008. július 14. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a0100@freemail.hu elérhető Mi8-as letölthetést tartalamz, oldalszám szerint. Duplikációt nem tartalmaznak a képek. Jelszó: 123456 10 napig érvényes, a levelezés fülön rámentek az óriásleveleim pontra és a feljövő helyről letölthető a Mi-8.zip file. Kérlek ne töröljétek le! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 498430 | 2008. július 14. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az egész aszimetrikus letöltési illetve feltöltési sebességek onnan eredeztetendőek, hogy normál nethasználat esetén a fel- illetve letöltött adatok kb 1:10 arányban osztoznak... A szolgáltatónak nem kell fenttartani a dupla sávszélességet, elég valami minimálist, az, hogy ezen lassan kúszik fel mondjuk x00 MB, nem érdekli őt... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ati27 | Adatlap | 498429 | 2008. július 14. 12:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adsl vonalak általában, mint a neve mutatja, asszimetrikusak, a letöltési sávszél sokkal nagyobb mint a feltöltési! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498426 | 2008. július 14. 10:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox A feltöltési sebesség valóban ramaty. Nemigazán értem hogy ugyanazon a dtóton az adat miért megy felfelé lassabban , mint lefelé? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498425 | 2008. július 14. 09:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Átnézem, csak a feltöltési sebesség ez utálat... Most nemsokára elmegyek dolgozni, utána ismét neki fogok állni, bár a feltöltési sebesség eleve sok mindent behatárol. Nem szoktam feladni csak okom is legyen rá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498424 | 2008. július 14. 09:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498423 | 2008. július 14. 09:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox Éppen azért választotam az extrát, mert egyszerű, 2 GB fér egy oldalra, annyi oldalt csinálok amennyi csak kell, és nem csak 10 napig lehet fent | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498422 | 2008. július 14. 09:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498421 | 2008. július 14. 09:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos az Istennek sem akar összejönni a feltöltés az extra.hu-ra... Egyszerűbb a megoldás a Freemail-en, ott 1giga tárhely van az óriáslevelek részére, viszont amit oda feltöltök az csak 10 napig él! Most a Mi-8-as képek mennek fel, mintegy 300 megányi helyre. Előre láthatóan (ha addig meg nem szakad a feltöltés) dél körül lesznek elérhetőek. A freemail működését nyilván ismeri mindenki, hogy miképp lehet címzés nélkül elérni az óriás leveleket. Cím: a0100.freemail.hu Jelszó: 123456 A tervezet értelmében nemsokára a sor a0101, a0102,a0103...stb.vel fog folytatódni. Mig23papa-nak el fogom küldeni, miután nem fog tudni jönni, de küldéskor is csak 10 napig él az óriáslevél, úgyhogy 23 táján erősen ajánlott a levélposta letöltése! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boci | Adatlap | 498420 | 2008. július 14. 09:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia mig23papa! Az oldal címe www.gripen.com/hu/MediaRelations/Image_base.htm utána rá kel menni a customers-re, majd Hungary. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498419 | 2008. július 14. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boci | Adatlap | 498418 | 2008. július 13. 15:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498417 | 2008. július 12. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498416 | 2008. július 12. 21:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox amúgy nem leszek 15 és 23 között gépközelbe, le ne szedd amit már felraksz egyszer | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498415 | 2008. július 12. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Végülis jogos, de a frissítéseket külön nem tudom betenni lévén az egészhez teszem hozzá. 23 giga az 12 címet és folytonosan bővülő állományt jelent... nem tudom még mit és hogy kellene, de majd kialakul. A feltöltésem 256kbit/sec, most számolgatom az 1,3 giga mikorra ér fel... Ha esetleg változni fog a megtalálható anyag, mindig itt fogok jelezni előtte legalább egy nappal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498414 | 2008. július 12. 21:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox Nem kell cserélni az állományt, amit egyszer felteszel butaság letörölni, én a következőképpen oldom meg a felhasználónév mindíg mig23papa csak mindíg teszek egy számot utána, így lesz mig23papa1, mig23papa2, mig23papa3, stb-stb oldalak a jelszó mindegyiknél ugyanaz lehet, nem bonyolítom a dolgot egy oldalra felfér 2 giga, igyekszem telapakolni mindegyiket kétnaponként melózok, a szabadnapokon töltök fel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498413 | 2008. július 12. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyó használd a Válasz erre gombot, akkor tisztább kinek írsz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498412 | 2008. július 12. 21:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Próbaképpen követem Mig23pápát - án is létrehoztam egy tárhelyet az extra.hu-n. Indul nemsokára a feltöltés egyenlőre a Magyar Légierő helikoptereinek összes meglévő képével, típus és azon belül oldalszám szerint nagyjából kronológiai sorrendben, mintegy 1,3 giga terjedelemben, .ZIP kiterjesztéssel. Az elérhetőség módját Mig23papa leírta a 88-as hozzászólásában. Felhasználónév: monox1.extra.hu Jelszó: 123456 Fogyasszátok egészséggel főleg Mig23papa! :)) Ha műxik a dolog jön a többi is, úgy gondolom pár naponta lehet cserélni az állományt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyo | Adatlap | 498411 | 2008. július 12. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megnéztem a képeket, nagyon jó kis képek vannak benne. Főleg az a MiG-21F-13-as lemezbontása tetszik nekem a legjobban, gartula a képekhez. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498410 | 2008. július 12. 20:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mig23papa! ELvileg bármikor, csak azon gondolkodtam, miképpen valósitsam meg a dolgot. ELvégre 22 giga az sok és nagy, ebben aztán tényleg benne van az újságoktól kezdve a képekig minden. Igazából a képekre fókuszáltam és azt láttam, hogy képeink 95%-a azonos (nyilván közös forrásból erednek) a maradék meg be van rejtve közéjük, ezért is izzadtam velük ennyit. Ha írsz egy postacímet a monox@freemail.hu-ra azt megköszönném, mert valahová elraktam a borítékod. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498409 | 2008. július 12. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
uraim a mig23papa1 letölthető, holnap vasárnap egész nap | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498408 | 2008. július 12. 19:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498407 | 2008. július 12. 19:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a mig23papa1 oldal lb egy óra múlva szabad lesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498406 | 2008. július 12. 19:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zebi és Hunyo A mig23papa felhasználónév blokkolva lett. Valóban, én magam sem tudok bemenni oda. Nem téma, ezért csinálok újybb oldalakat, most éppen a mig23papa1 oldalra töltök fel képeket, ezért mondtam lejjebb, hogy holnap leszedhetitek, aki nem tud belépni azért van mert már valaki éppen bent van, egyszerre egy léphetbe, ez tárhely, nem weboldal, megvárja mindenki azt a pillanatot amikor éppen szabad a pálya minél több anyagom lesz, annál nagyobb lesz az esély hogy éppen szabad valamelyik letöltenivaló | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyo | Adatlap | 498405 | 2008. július 12. 19:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pedig azt az oldat megakartam én is nézni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 498404 | 2008. július 12. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
extra.hu: "A mig23papa felhasználónév blokkolva lett." Szerintem sokan sok helyről léptek be, és letiltották. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498403 | 2008. július 12. 19:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A következő amit felrakok, egy film lesz, néhány kép mutatóba abból is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498402 | 2008. július 12. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox Még ne karmoljál magadon. A legbiztosabban úgy tudod ellenőrizni, ha az oldalszámszerintiek közül összehadonlítod a már náladlévő valamelyik mappában lévő képeket, ebből az adagból. Elvileg ugyanaz a kollekció kell hogy legyen. Azért is teszem fel ezeket a képeket hogy bárkinek meglehessen, de mivel ez a része állandóan bővül,(és ha a kész állapotra várnék, nektek sohasem lenne meg) mint mondtam újraírható lemezre írni érdemes, vagy a gépen tárolni. Ahogy bővül a gépemen újabb képekkel, úgy teszem fel újra időnként ugyanazokat a mappákat az újabb képekkel. Persze ez a "frissités" csak akkor működik másnális, ha mástól kapott képeket nem keverik ebbe bele. Szerintem mindenki kitudja találni hogyan oldja meg ezt a kérdést. Talán nem olyan bonyi, mint ahogy az látszik. Jut eszembe, tőled mikor kaphatok hasonló összeállítást, mint amit én küldtem neked? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 498401 | 2008. július 12. 16:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mig23papa! Az itt taláható képek zgyanazok, amit DVD-n elküldtél nekem, v. ez egy másik kollekció? Már lassan végzek a DVD átnézésével(épp 4 hónapomban van a dolog) de ha azt mondod, hogy közéjük kevered az újakat, menten összekarmolom magam! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498400 | 2008. július 12. 15:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Holnap újabb képeket tölthettek le | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498399 | 2008. július 12. 08:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTamás mit hallani arrafelé, lesz még abból a reptérből valami? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTamás | Adatlap | 498398 | 2008. július 11. 09:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mig23papa! Pont múlt hétvégén bicikliztünk ki a kövesdi reptérhez, amíg engedték a kerítések. Most legalább meg tudom nézni,mi volt ott.:) Köszi! PTamas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498397 | 2008. július 10. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI köszi, nincs idő a szórakozásra, arra ott van pl. a honvédelmi miniszter most töltöm fel az első filmet is, vasárnap talán már letölthető állapotban lesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 498396 | 2008. július 10. 21:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Minden elismerésem! Te nem szórakozol. :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498395 | 2008. július 10. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Letöltés menete: 1. www.extra.hu megnyitása 2. Felhasználó név: mig23papa1 3. Jelszó: 19590805 4. Lehet hogy a 2. és 3. lépéseket meg kell ismételni 5. Tárhely gomb 6. Fájlkezelő gomb 7. WWW root mappa megnyitása bal egér gomb kettő kattintás 8. Bal egérgombbal kettő kattintás a letölteni valóra 9. A többi a szokásos letöltés szerint elmenteni a gépedre | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498394 | 2008. július 10. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
urak! az említett akciómat folytatva most kb 600 MB-nál, és 2500 képnél tartok lényeges infó, hogy az oldalszám szerint gyűjtött képeket nem érdemes egyszer írható lemezre írni, mert folyamatosan bővül ahogy újabb anyagokat kapok, van olyan mappa ami még üres, a terv az hogy 2-3 havonta frissítem a neten lévő ezirányú feltöltéseket, gyűjtsétek a gépen ahogy én is teszem, ahogy nekem szaporodik az anyag, úgy fog nektek is Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498393 | 2008. július 10. 09:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 örülök neki hogy működik a terv hogy addig lesznek fent ameddig csak lehet, én nem fogok semmit letörölni onnan az biztos, azért nyitok újabb nevekkel oldalakat, hogy minden fent lehessen egyszerre ameddig csak lehet kérésem hogy ma ne menjetek be , hogy tudjak feltenni még képeket, holnap szoliba leszek, szabad lesz a pálya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 498392 | 2008. július 10. 09:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg, azt akartam még kérdezni, amit feltöltesz meddig maradnak fennt ? Szerintem addig amíg nem telik meg a tárhely lehetne fennt hagyni a dolgokat, mert ilyenkor nyáron lehet hogy valaki épp elutazik nyaralni, és ha rögtön törölnél, akkor bizony nem tudnánk letölteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 498391 | 2008. július 10. 09:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Mostmár tényleg működik! Nagyon-nagyon jók a képek ! Ezer köszi ! Üdv: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498390 | 2008. július 10. 09:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csináljuk úgy, hogy akkor töltsetek le amikor én melóban vagyok, amikor meg szabadnapos vagyok akkor teszem fel az úgabb cuccokat. Menni fog ez , csak bele kell rázódni. Leírom mikor szabad a pálya, nehogy akkor lépjetek be amikor éppen töltöm fel a képeket. Július hónapban amikor én nem lépek be az oldalra a következők: 11 péntek, 13 vasárnap, 15 kedd- 21 hétfő (nyaralni megyek) 23 szerda, 25 péntek, 27 vasárnap, 29 kedd, 31 csütörtök. Amikor megtelik ez a mig23papa1 oldal, akkor regizek egy újabbat mig23papa2 néven és onnantól kezdve minden nap lehet letölteni arról amelyik már telelesz. Csinálok szép lassan annyi oldalt amennyire felfér az összes cuccom, a lényeg az , hogy amint lehet minél előbb szedjétek le ami érdekel benneteket onnan. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498389 | 2008. július 10. 09:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 és KormosP igazatok van, én bénáztam el, minden ugyan úgy de a jelszó nem az amit írtam, hanem 19590805 próbáljátok ezzel a jelszóval ezzel menni kéne Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 498388 | 2008. július 9. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem is ezt írta ki. Valami nem okés... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 498387 | 2008. július 9. 06:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa: Nekem ezt irja ki a rendszer: Sajnálom, A felhasználóneved / jelszavad nem helyes vagy túl sok bejelentkezési kísérleted volt. Próbáld újra. Ha javasolhatom, a képeket tömörítsd egybe, és valami file -megosztóhelyre (rapidshare.com) tedd fel, pl. 100M -os darabokban. így a letöltés is egyszerűbb. Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498386 | 2008. július 8. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ez az adag kb 47 mega és 135 kép | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498385 | 2008. július 8. 21:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 498384 | 2008. július 8. 21:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
Ha jól értem akkor ez úgy megy , hogy elküldted nekem az óriáslevelet?