<<< Vissza |
Gabi | Adatlap | 545864 | 2013. november 14. 17:09 | ||
Gabusch | Adatlap | 545839 | 2013. november 14. 09:39 | ||
Érdeklődnék, hogy a börzések között lesz-e, aki Tamiya festéket árul? | |||||
MoMi | Adatlap | 545829 | 2013. november 13. 23:06 | ||
T. Érdeklődők ha késve is de felrakom a hétvégét. II. ORSZÁGOS MÁRTON NAPI MAKETT KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2013. 11. 16-17-ÉN A GOforGO UTAZÁSI IRODA ÉS A BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ SZERVEZÉSÉBEN HELYSZÍN: BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ 1038 BUDAPEST, CSOBÁNKA TÉR 5. Tisztelt Látogató, Kedves Makettező! Második alkalommal kerül megrendezésre a Márton napi makett kiállítás. Még messze nem hagyomány, de talán annak a kezdete. Az idén is szeretettel várjuk a makettezés híveit, barátainkat, ismerőseinket és természetesen minden kedves érdeklődőt. Az első rendezvény tapasztalatait feldolgozva az idén egy kicsit más és alaposabb módon kerül sor a kiállított munkák értékelésére, díjazására. Amit szeretnénk megtartani, az a remek hangulat, ami a tavalyi két nap jellemzője volt! A makett kiállítást börze egészíti ki, melyen gazdag választékban lehet maketteket és a makett építéshez szükséges szerszámokat, kiegészítőket vásárolni. Látogatóink között az idén is értékes utazási nyereményeket – utalványokat sorsolunk ki. A legszebb makettek készítői oklevelet, maketteket és repülőnapra szóló utazásokat nyernek. A rendezvényhez ideális helyszínt biztosít a BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ színháztermével, klubszobáival, előcsarnokaival. Díszvendégeink és előadóink: 2013. 11. 16. szombat 12:00 MI-8-as szállító helikopter történetéről tart előadást az MH 86. Szolnok Helikopterbázis Szállítóhelikopter Zászlóaljának meglepetés vendége 14:00 MAGÓ KÁROLY zászlós és Punka György relülés történészek bemutatják nemrég megjelent könyvüket, melynek címe „ A NEMZET SZÁRNYAI” A könyv megvásárolható a helyszínen, a Zrínyi Katonai Könyvkiadó standján 16:00 PAÁR FERENC, nyugalmazott ezredes (egykori JAK 9-es. MIG 15-ös, MIG 21-es vadászpilóta, a Pápai Repülőezred volt parancsnoka) repüléstörténeti élménybeszámolója 2013. 11. 17. vasárnap 11:00 SZABÓ „TOPI” ZOLTÁN a Magyar Légierő nyugalmazott őrnagya 2003-ban a világ legjelentősebb katonai repülő bemutatóján MIG 29-es gépével maga mögé utasította a nyugati világ legmodernebb vadász gépeivel repülő sztárpilótákat A rendezvény támogatói: Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Békéscsabai „KIT” Makett Klub, Mosonmagyaróvári Makett Klub és Egyesület, Kecskeméti PUMA Makettklub, Miskolci Makettezők Baráti Köre, Miskolci Makettezők Egyesülete, Repülés Baráti Kör Budapest, Baranyai László – repülős és haditechnikai témájú fotókiállítással, Bodó Imre – repülős témájú fotókiállítással Programok: Repülés témájú filmvetítés: A repülés történetét bemutató filmek Dalok a II. Vh. idejéből: „Hangosabban Bajtársak” - Az idézet 1941-ben Afrikában hangzott el az egymással farkasszemet néző német és brit katonák között, mikor valamelyik lövészárokból felcsendült a LILI MARLEEN felejthetetlen, közismert dallama. Gyermek makettezés: Tapasztalt makettezők segítségével, az érdeklődő gyerekek megismerkedhetnek a makettezés alapfogásaival. Látogatói információk: A kiállítás nyitva: 2013. 11. 16-én 10-18 2013. 11. 17-én 10-16 Belépő díj: 600 Ft/felnőtt, 400 Ft/gyerek A látogatók a belépőjegy mellé egy szavazólapot és egy nyeremény lapot kapnak. A nyeremény lapot, ha kitöltve bedobják az NYEREMÉNY dobozba, sorsoláson vehetnek részt. A felnőttek között 3 utazás, a gyerekek (14 életévig) között 3 makett kerül kisorsolásra. sorsolás: vasárnap: 14 órakor A szavazólapot kérjük értelem szerűen kitölteni és voksukat, az Önöknek legjobban tetsző 3 legszebb makettre, a MAKETT dobozba bedobni szíveskedjenek. Kiállítói információ: munkáikat kiállító makettezők részére nevezési díj nincs! A makettek kiállítására a Közösségi Ház színháztermében kerül sor, 20 db 80 x 160 cm-es asztalon. A makettek elhelyezésének ideje: 2013.11.15. du. 17-től, a kiállítás bontása 2013.11.17.-én 16:30 – tól.! A kiállítható makettekkel kapcsolatban megkötés sem témájában, sem korosztály szerint nincs. Minden téma – repülőgép, harcjármű, hajó, figura, sci-fi, autó, stb. – mely belefér a makettezés fogalomkörébe kiállítható! (Kivéve a jó ízlést vagy kegyeletet sértő maketteket, tárgyakat.) KIEMELT TÉMÁK „RETRO SZALON” ide várunk minden olyan művet, mekettet, mely min. 20 éve vagy régebben készült. „Repülőgépek és emberek az I. Világháborúban – Czihát László munkái Akik árusítani szeretnének a rendezvényen: Az árusító asztalok az előcsarnokban kerülnek elhelyezésre. Az árusító asztalok bérleti díja: 60 x 140 = 3 000 Ft/ 2 nap 75 x 180 = 4 500 Ft/ 2 nap A rendezvény ideje alatt, kiállítóink és árusaink részére külön klub szoba áll rendelkezésre, ásványvizzel, kávéval, csomagelhelyezési lehetőséggel. Várjuk szeretettel kiállítók és árusok jelentkezését! Momi | |||||
NORAD | Adatlap | 544348 | 2013. október 24. 19:41 | ||
Az alábbi emailcímen info@goforgo.hu vagy a 454-0575 telefonszámon szívesen válaszolnak a kérdéseitekre. | |||||
fékkulcs | Adatlap | 544324 | 2013. október 24. 13:15 | ||
Sziasztok . Szombaton (11.16.) middig lehet leadni a kiállítandó makettokat ? Nehogy elkéssünk . :-) | |||||
talbi | Adatlap | 544321 | 2013. október 24. 09:51 | ||
Guliver | Adatlap | 544316 | 2013. október 24. 00:50 | ||
Én belinkeltem a Magyar Makettezők és az Elit Makett csoportoknak. | |||||
talbi | Adatlap | 544315 | 2013. október 23. 23:45 | ||
FB-n kellene létrehozni egy körbeküldhető eseményt, a rendezvényről. (vagy ha van belinkelhetnétek ide) | |||||
Guliver | Adatlap | 544314 | 2013. október 23. 23:24 | ||
Kérdés puszta kíváncsiságból: a kiállítoknak mind a két napra belépőt kell venni,vagy lesz valami kiállítói belépő? | |||||
NORAD | Adatlap | 544305 | 2013. október 23. 21:27 | ||
II. Országos Márton-napi Makett kiállítás és vásár IDŐPONT: 2013.11.16-17. HELYSZÍN: BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ, 1038 BUDAPEST, CSOBÁNKA TÉR 5. A kiállítás nyitva: 2013.11.16-én 10-18 2013.11.17-én 10-16 Részletek: www.goforgo.hu/GOforGO_bekasmakett.html |
<<< Vissza |
Ezt csak átmásoltad valahonnan? A MOK miért nincs feltüntetve a támogatók között?
Gabi