| <<< Vissza |
| borisz | Adatlap | 739159 | 2025. július 15. 16:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ez aztán nem semmi! Előzmény: (739156) warbirds 2025. július 15. 13:18 | |||||||||||||||||||||||||||||
| warbirds | Adatlap | 739156 | 2025. július 15. 13:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ahogyan azt a topik indító hozzászólásban jeleztem, a készletben tallható orrfutó kerék sajnos kisebb méretű, mint kellene. Kerestem hát egy méretben jobb kereket, ami egy Airfix Harrier kiszuperált főfutójának egyik ballonja lett. A keréktárcsát feltöltöttem mindkét oldalon UV gyantával, aztán marokfúróba fogtam és lecsiszoltam a felesleget. Ezzel nagyjából meg is vagyok, a keréktárcsak kialakításához kell majd még valamit kitalálnom. Az orrfutó átalakítása már húzósabb dolog, mivel egybe van öntve minden. Nagy levegőt vettem tehát és a kereket villástól levágtam a szárról, mivel a nagyobb méret miatt ezeket is újra kellett gyártanom. Ezután fogtam két 1 mm vastag műanyag lemezt és egymásra ragasztottam, ez adta ki a villa vastagságát. A szélességét a kerék alapján mértem ki, hogy a kerékjárat is megfelelő legyen. Ezután "már csak" a szobrászkodás volt hátra, amíg reszelőkkel formára alakítottam a villát és kimartam a kerékjáratot. A futószárhoz ezután két darab dróttal csapoltam be megfelelő szögben. Levágtam a behúzó munkahengert is, ennek rúdját szintén fényes drótból pótoltam. Beépítéskor majd pontos méretre vágom és a szárhoz történő rögzítését is megoldom két apró füllel. | |||||||||||||||||||||||||||||
| pmheros | Adatlap | 739084 | 2025. július 12. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Izgalmas. Nagyon várom a tapasztalataidat! Üdv.: pmheros | |||||||||||||||||||||||||||||
| warbirds | Adatlap | 739080 | 2025. július 12. 18:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
No, hát akkor az (Y)E-7PD után jöjjék a következő "láncszem" a szovjet kísérleti repülőgépek Mig-21-hez köthető változtaiból. Különösebb sikert nem könyvelhetett el, mivel a fejlesztés során sok problémával küzdött, amit nem sikerült orvosolni. Ezek közül az új hajtómű okozta a legsúlyosabbat, amikor felrobbant repülés közben, súlyos sérüléseket okozva a tesztpilótának. A esemény hatására a fejlesztést leállították, egyes megoldásai (pótvezérsík, rádiólokátor) később a tényleges Mig-23-on köszönnek vissza. Ennyit a Wikipédiáról. :) Az Art model 1:72-es méretarányban álmodta meg ezt a különleges típust. A keret egyes elemeivel már találkoztam más készletekben is, mint pl. a kabintető, futóművek és aknák, kerekek, futószárak, stb. Még a gyanta kiegészítők sem ismeretlenek. :) A továbbiakban beszéljenek a képek (meg a képaláírások:)) | |||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza |