| <<< Vissza |
| Tibcsi | Adatlap | 742159 | 2025. október 25. 07:54 | ![]() | |
| slowmotion | Adatlap | 742124 | 2025. október 23. 20:42 | ![]() | |
|
Ha az úr esetleg majd megírná itt a lehetséges buktatókat, azt megköszönném, mert ez a gép (nem teljesen ez, hanem a csúzlis verzió) ott figyel az irodában, szóval egyszer majd meglesz ez is (még nem mertem hazahozni, mert akkor új polcot kell nyitni a dobozoknak, és akkor megint kapom az ívet az asszonytól). | |||||
| ltom74 | Adatlap | 742123 | 2025. október 23. 18:54 | ![]() | |
|
Hali, Jol nez ki ez a demo festes, hajra! | |||||
| Tibcsi | Adatlap | 742122 | 2025. október 23. 18:15 | ![]() | |
| Tibcsi | Adatlap | 741841 | 2025. október 14. 18:12 | ![]() | |
|
Előzmények: A ScaleBalaton versenyen sikerült vásárolnom egy Tamiya F-16CJ makettet 1/72-es méretben. A nagy örömködésben sajnos csak későn vettem észre, hogy nem azt a dobozt vettem meg, amit szerettem volna, mert ebben a dobozban nincs semmilyen fegyverzet (csak egy-egy pár AIM-120 és AIM-9). Mit lehet tenni ilyenkor (makettet el nem adunk! :) )? Adódik a megoldás: valami demó gépet építsünk belőle! Elkezdtem hát böngészni a matrica felhozatalt és szembejött ez a készlet, ami ide pont kapóra jött. Ami különösen vonzóvá tette, hogy nem csak matrica, de fújósablonok is vannak benne, ami jelentős terhet vesz le a vállamról. Tehát a téma adott, már csak neki kell állni... Nosza! :) PS: Később sikerült venni egy "Full equipment" kiszerelésű Falcont is. Belőle természetesen harci lesz... :) | |||||
| <<< Vissza |
Eddig még nem volt buktató (Tamiya! ;) ), putty-ból is csak annyit használtam, amennyi a törzs jobb oldalán a felesleges panelvonalak eltüntetéséhez kellett.
Most így áll a projekt.