<<< Vissza | Tovább >>> |
Hortengo | Adatlap | 355573 | 2012. január 10. 18:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355572 | 2012. január 10. 17:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek nagyon jók,különösen az 1:24-es J.P.dió...!Az nagyon ott van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355571 | 2012. január 10. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a Replicában nemrég volt még T-rex a lindberg-től,és megkérdeztem ,egy csomag Velociraptor 4000Ft lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 355570 | 2012. január 10. 17:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én pont pár hete gondolkodtam, hogy valahonnan be kéne szerezni egy T-rex makettet, meg egy Ford Explorert egy diorámához, de megelőztek.: www.modelermagic.com/ Meg van egy ilyen is: www.statueforum.com/showthread.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 355569 | 2012. január 10. 16:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T-rex anatómia... behalok. Úgy látszik már mindent kapni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355568 | 2012. január 10. 15:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 355567 | 2012. január 10. 12:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen , az ilyesmi jó kikapcsolódás a "hagyományos" makettezésből . Annak idején én is azért kezdtem el figurázni , hogy legyen egy kis változatosság a repülők között . Aztán teljesen beleszerelmesedtem ... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355566 | 2012. január 10. 11:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:-) Én várom a képeket...mindig szívesen sasolok valami újat. Azt nem mondanám hogy a militáris gyűjteményemet le akarnám váltani lényekre(:-),de nem kizárt hogy beszerzek egy-két kittet a későbbiekben,hogy legyen egy kicsit színesebb makett is a sok sinai szürke és homokszín harcjármú után.De néhány 120 mm-es tört. figurát meg mindenképpen...főleg a Miniart görög harcosait ,és egy-két rómait harcost.Nem is annyira a téma érdekel,hanem a ruházat,fegyverzet,színvilág tetszik leginkább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 355565 | 2012. január 10. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez tényleg nyálcsorgató link , sok cuccot bevállalnék róla szívesen . Kár hogy ilyesmikhez erre nem lehet hozzájutni . Kb. 15 éve én is szereztem néhány dinoszauruszt a Lindberg-től . Majd ha lesz időm (valószínűleg hétvégén) csinálok pár képet . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355564 | 2012. január 9. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355563 | 2012. január 9. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355562 | 2012. január 9. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egy nagyon érdekes oldal! Sok dínó,őslény,tengeri ősállatok...MADARAK...! A dromedáros cucc jó lehet:-)Ha a gúgli keresőn kutasz,szerintem még ilyen témában is lesz bőven anyag! Én már semmin sem csodálkozom.Az anime-ről is azt gondoltam hogy csak valami rajzfilm( egyáltalán nem ismerem a műfajt),de van belőlük makett is kismillió féle...! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
magyaralba | Adatlap | 355561 | 2012. január 9. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem tudom számít-e de a Hannants oldalán találtam tevés (dromedáros) harcost ami elég érdekes mert én főleg közel keleti témában gondolkodom és játszom a gondolattal egy tevés diorámát építeni de nem vagyok nagy állat és figura festő úgyhogy egyenlőre stand by van... láttam már ugyanettől a cégtől házi állat készletet is illetve kutyákat is (mind 1/72-ben)... a dinók nekem nagyon nem valók bár a szép és igényes diorámát megcsodálom... legyen benne bármi. Egyébként tényleg elhanyagolt a téma alig alig találni állatokat egy két házi állat készletet le számítva... talán az air fix-nek volt még egy cirkusz készlete vmikor a 60-as években de lehet rosszul emlékszem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355560 | 2012. január 9. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nos úgy tűnik hogy a japánokon kívül nem sokan látnak fantáziát a fröccsöntött állatok,ezek-azok kiadásában.Igény nincs rá? Más miatt?Nem tudom,de a dínó téma szerintem a Tamiyánál jól el van találva,csak nekünk ez sem olcsó a mai magyar "bérek" mellett:-( Brachiosaurus? Szép nagy makett.Nem tudom,építettek-e már ilyet mások...rá fogok keresni. Amúgy kicsi fiam is inkább therapoda "rajongó",de egyenlőre beéri a kínai nullszériás "húsevőkkel":-) Mikor folytatod a nagy T-Rexet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355559 | 2012. január 9. 17:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az "anatomiai modellek" közt is van érdekes. meg 1/13 as dinó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355558 | 2012. január 9. 17:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát kínálat az van is,lesz is,csak rávaló lesz-e,mikor,mennyi,mikor-mennyi?:-) Különben ez a lenti link nem rossz,tele vannak mindenféle (főleg japcsi) figurával,persze minden "diszkont" árakon...:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355557 | 2012. január 9. 15:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jól néz ki. Bármikor(?) lehet még ilyenünk is akár,ha máshol nem az Ebay on. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355556 | 2012. január 9. 15:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na,ez az a dió,ahol Kong elküldi a V-Rexet...valahová...www.homemedia4u.com/catalog/product_info.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355555 | 2012. január 9. 15:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nézd meg,szerintem sokkal jobb mint az 1976-os Jeff Bridges/Jessica Lange féle. Húúú...ránéztem a linkre...hááát...lehet kár volt:-) Heartache...de lesz/lehet még ilyesmink...nem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355554 | 2012. január 9. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajna nem láttam azt a filmet. Jurassic park-ot sokszor láttam.Még talán megvalósítható is lenne diorámában. Sejtem a helyzetet,hasonlóan vagyok. www.1999.co.jp/eng/list/134/0/14Szivfájditóul... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355553 | 2012. január 9. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hat és fél éves lányom pont most nézi a King kong 2005-ös filmet(X-edjére),és kedvenc részük amikor Kong leápolja a 3 Vastatosaurust(V-rex):-) Hát én utánanéztem hogy mi a manó ez a saurus faj,de nem létezett.Csak egy fiktív ötlet volt arra nézve ha a T-Rex nem halt volna ki,ilyen lett volna belőle.Itt pár hsz-szel lejjebb van egy link ahol kong pont ezt a kérdést oldja meg,nem igazán angolosan:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355552 | 2012. január 9. 15:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát,én benne lennék,még ha elfekvő befektetésnek is,de sajna egyenlőre...a többit sejtheted:-) Persze az eszkimók tehetnek róla:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355551 | 2012. január 9. 15:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Volt már akinek kettőt eladtam,lehet pont egy ilyen vagy hasonló készlet hozná meg a gyermek érdeklődését. Egy Brachiosaurus például :) Nálunk a T-rex a sztár,keresztlányom szereti. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355550 | 2012. január 8. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát ,ha már a dínós kisfiam is ott lenne korban és érdeklődésben,akkor most "térden állva" könyörögnék hogy hadd vehessem meg:-)De még csak 3 éves múlt.a nagy fiam nem makettezik,a lányom mindent gyűjt,de nem komolyan,én meg inkább "vasas,csörömpös"vagyok...bár ki tudja mi leszek még...?:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355549 | 2012. január 8. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen kb annyi. A kis raptorokat talán rá kéne helyezni,talán 2 darabot. Igazából nincs velük tervem konkrétan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355548 | 2012. január 8. 11:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó nagy " kigyúrt állat":-)Ez kb 30 cm.-es? A kis Raptorokkal mi újság? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355547 | 2012. január 8. 10:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A "mi van a dobozban" rovatban volt a 2340 es hozzászólás még 2007 ben. Ez az én dinóm bár még nincs kész. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355546 | 2012. január 8. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:-) Lassan megduplázzuk a dínókkal együtt kis híján kihalt topikot:-) Tényleg,vannak képeitek már elkészült/bontott/dobozban elfekvő állatos /dínós kittekről? Én nemigen láttam ilyesmiket a kiskereskedelemben,kivéve a Heller bogarait,de azok nem jönnek be...inkább a dinoszauruszok:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 355545 | 2012. január 8. 09:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A dinóknál is figyeljetek a panelvonalakra és koptatásokra! Ott is jelenvoltak a megfelelő emberek, akiknek csak az volt a dolguk hogy a makettezők elképzelésinek megfelelően festegették az állatokat!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355544 | 2012. január 7. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még egy-két dínós,ősállatos link,ha valakit érdekel.Millió fajta dínószkulpt létezik,ezek csak ízelítőként.www.michaellovejoy.com/dinosaurs/dinosaurs.html
www.echidnasontheloose.com.au/product.php bucketfoot-al.tripod.com/DinoModels/index.album/papo-trex-utahraptor-135-scale a-fragi.blogspot.com/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355543 | 2012. január 7. 20:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Raptorokról biztosan,most néztem az adatlapodon,de T-Rexet nem látom.Ez 2008-ban volt,tehát elvileg még léteznek a kereskedelemben ezek a makettek...! Mellesleg(:-):itt egy King Kong( és lap alján más egyéb élőlény(:-D) is.Üdv: D.Awww.homemedia4u.com/catalog/product_info.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 355542 | 2012. január 7. 20:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Én a HobbyEasy ről rendeltem annó T-rex et és két másik készletet. A T-Rex ről és Velociraptorokról dobozbontást is raktam fel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355541 | 2012. január 7. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha a Tamiya kittek érdekelnek,akkor nálam alul ott van vastagon szedve,bár ez külföldi...! Nem tudom,talán ebay? A Tamás78 kolléga által megadott linken meg a hazai lehetőségek vannak.Biztosan vannak még ilyen holmik,nem hiszem hogy makett formában is kihaltak volna:-))) Mellesleg:King Kong figura valakinél elkészítve? Nálunk most ez a sláger:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 355540 | 2012. január 7. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 355539 | 2012. január 7. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen dínó makettet honnan lehetne beszerezni ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 355538 | 2012. január 7. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Hát nem mostanában volt eszmecsere ezen a topikon,de ma este találtam( nekem mindenképpen )új dínós Tamiya maketteket 1:35 méretben.Biztosan sokan ismeritek ezeket,de mivel a kisebb fiam igazi "dínófan",és én nem építek ilyesmiket,hálás lennék mindenkinek ha tenne fel képeket olyan diorámákról,szóló állatokról amiket ti készítettetek el ebben a témában! Köszi: D.Awww.rcecho.com/home.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 355536 | 2009. november 14. 23:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Moast nézem, kicsit régi volt az igény. Mea maxima culpa. De talán még nem késő. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 355535 | 2009. november 14. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 355534 | 2009. november 14. 22:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Ebayn van egy jegesmedve, 1974-es makett. Ez a koala a doboza alapján akár '50-es, '60-as évek beli is lehet, így a beszerzése igen macerás sé főleg valószínűleg baromi drága. Nézz körül esetleg itt: www.oldmodelkits.com/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Han | Adatlap | 355533 | 2009. november 14. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy e-bay, ott valószínű van több is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ATTIS | Adatlap | 355532 | 2009. november 14. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A tamiyá-nak van 1 készlete 1/35 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mty,Matyi | Adatlap | 355531 | 2008. március 17. 14:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hol lehet beszerezni állat maketteket? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 355530 | 2006. szeptember 7. 17:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Papírból is van egy jópár helyen a neten: www.3dpapermodel.com.tw/freedownload/download-asp/link.asp Bagoly: torimusi.web.infoseek.co.jp/papercraft/barnowl/index.html Ezt a sast egyszer ajándéknak megcsináltam valakinek: www.yamaha-motor.co.jp/entertainment/papercraft/animal-japan/washi/index.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 355529 | 2005. december 9. 16:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen koala makettet keresnék! Ha valaki tud,légy'szi segítsen! Köszi! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Gondolom, már olvastátok, de egy srác itt éppen jól átalakítja ezt a T-rexet, és használ hozzá egy kis tömítést. modelingmadness.com/reviews/misc/figures/ewaldtrex.htm