<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
STEMI | Adatlap | 518665 | 2011. december 4. 17:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 518664 | 2011. november 26. 16:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2-3 cm lejjebb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 518663 | 2011. november 26. 16:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha csak annyira vetted volna a fáradságot, hogy legörgetsz a 345-ös hsz-ig, már láthattad volna is az eredményeket. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
witman_zalan_99 | Adatlap | 518662 | 2011. november 26. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!A Pelikánkupának az eredményeit hol lehet megtekinteni?Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolt75 | Adatlap | 518661 | 2011. november 26. 12:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 518660 | 2011. november 23. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jozsi! A kívülálló idézőjelben van, még mindig. :) De te pontosan fogalmaztál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jozsi | Adatlap | 518659 | 2011. november 23. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halihó Túrósbatyu! A több versenyre járás a mai világban eléggé anyagi függő. Itt senki sem kívülálló csak nem ismeri a többit! Egy versenyen, vagy kiállításon a rendezők általában ismerik a makett készítőjét, tehát ha kérdezel, akkor rátalálsz a keresett emberre. Üdv.:Jozsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 518658 | 2011. november 22. 17:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Többet kell járni versenyekre és nem leszel "kívülálló". :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
túrósbatyu | Adatlap | 518657 | 2011. november 22. 14:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, életem második versenye volt az első, amelyen jól éreztem amgam. Jó volt látni a sok csillogó szemű gyereket ,felnőttet, öreget, fiút-lányt, aki ezt a hobbit választotta magának. Kívülállóként kicsit idegenül mozogtam a sok, egymást már régről ismerő arc között, de nagyon örülök, hogy azért tudtam pár szót váltani veletek. Kedvet kaptam megint az építéshez, a sci-fis és a hajós kollégák is megfertőztek. Remélem jövőre is tudok majd valamit indítani a versenyen és újra találkozunk. Addig is jó egészséget mindenkinek, üdv: Gábor. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 518656 | 2011. november 22. 12:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brother Macal cizellált birodalmi stílusa után nehéz bármit is hozzátenni, úgyhogy csak a link, 114 kép a hétvégéről, cenzúra nélkül. picasaweb.google.com/anyad911/2PelikanKupa2011Godollo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 518655 | 2011. november 21. 23:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy vendégül láttak, és mindent bevetve gondoskodtak arról, hogy ne csak ott lehessünk, de jól is érezzük magunkat! Jól sikerült a verseny, a klubok is szép számban képviselték magukat, és azt is jó volt látni, hogy hoztak is magukkal munkákat kiállítani is, nem csak a versenyre! ezzel is emelve a munkák számát. Jó volt sok régi ismerőst újra látni élőben, és megismerni olyanokat, akik nevéhez eddig nem társult még arc :) Remélem jövőre sokatokkal újra tudunk találkozni, én mindenképpen ott leszek! Köszönöm a szervezőknek, nagyon jól sikerült a rendezvény és úgy érzem minden fáradtságot megért, ami belefektettetek! Köszönöm, hogy ott lehettem! Baráti üdvözlet: Brother Macal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 518654 | 2011. november 21. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok a rendezőknek, sajnálom, hogy nem lehettem ott. Majd jövőre. Üdv.:Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 518653 | 2011. november 21. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Remek verseny volt, jól éreztem magam, nem unatkoztam. Már várom a következőt. Gratula a díjazottaknak! P. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szp | Adatlap | 518652 | 2011. november 21. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek ezért a hétvégéért!Mindenkinek akik részt vállaltak,hogy ez a verseny és kiállítás,időtöltés és családi hétvége létrejöhessen.Amikor más dolgom nincs csak nevezni,elmenni és letenni a munkát az asztalra.Nélkülük ez nem lenne ilyen egyszerű. Gratulálok minden érmesnek is,sok szép makettet láttam minden kategóriában! Köszönöm annak a türelmetlen fiatalembernek is,aki megpróbált áthajtani a hév előtt a piros jelzésen,de sajnos nem sikerült neki,kicsit izgalmassá tette a kijutást,fokozva ezzel az izgalmakat:) Üdv,István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 518651 | 2011. november 21. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem is tudom, hogy hol kezdjem... Köszönet a szervezőknek, öröm volt találkozni ennyi makettezővel és hatalmas élmény volt megismerni az "arc nélküli" fórumozókat! Külön öröm -a saját részemről- a kedves csapat, akik éjszaka "boldogítottak" és támogattak minket építés közben! Óriási élmény volt együtt dolgozni az ötös fogat tagjaival: Luthor, Stemi, Zsury és Indiana73. Köszönöm a többieknek, akik beszálltak a "buliba". (bár mire hazaértem a félkész vackomból egy csomó szemét maradt csupán...) Gratulálok minden díjazottnak! Üdv:Snowman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cs.Béla | Adatlap | 518650 | 2011. november 21. 17:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megkésve, de talán nem utolsóként, szeretnék én is csatlakozni a gratulálók táborához. Köszönet a szervezőknek a remek hangulatú rendezvényért, remélem, jövőre is élvezhetjük a vendégszeretetüket! Üdv.Csitei Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 518649 | 2011. november 21. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kell még pár nap, amíg regenerálódom, tömören csak ennyit: k... jól sikerült minden (leszámítva azt, amin dolgoztam). Köszönet a rendezőknek, szervezőknek, gratula a díjazottak mellett minden résztvevőnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 518648 | 2011. november 21. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 518647 | 2011. november 21. 11:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Pelikánosok! Gratulálunk a rendezvényetekhez! Nagyon jól éreztük magunkat és köszönjük a sok-sok ajándékot! Íme néhány kép, a teljesség igénye nélkül. Üdv.: Az apci különítmény nevében:Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
t22 | Adatlap | 518646 | 2011. november 21. 11:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ami lemaradt: a név pedig Aufklärungspanzer (a feliratban az n és a g fel van cserélve) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
t22 | Adatlap | 518645 | 2011. november 21. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518644 | 2011. november 21. 10:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EAndrás | Adatlap | 518641 | 2011. november 21. 09:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Gratulálok a Móváriak nevében a rendezvényhez a szervezőknek a díjazottaknak és minden makettezőnek, akik neveztek, kiállítottak. Üdv.: EAndrás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MoMi | Adatlap | 518639 | 2011. november 21. 08:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T. Szervezők! Köszönöm a remek hétvégét. Kiváló szervezés. Nagyon jó volt Veletek megint. Remélem jövőre is el tudok jönni. Momi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 518638 | 2011. november 21. 07:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha tudtok tegyetek mar fel fotokat. Udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 518637 | 2011. november 21. 06:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon jó versenyt sikerült összehoznotok idén is, gratulálok! A börze is remek volt, több jó üzletet is kötöttem :). Jövőre is legalább ilyen jó versenyt kívánok nektek. A BOS pelikán gyönyörű és hatalmas ötlet. Tegnap már halat is evett :) pepe Cobra klub | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 518636 | 2011. november 21. 05:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratu! Szép volt! (Minden mást már "eldicsértek" előlem.) Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Starshiptech | Adatlap | 518635 | 2011. november 20. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet a magas színvonalú rendezvényért a Gödöllői csapatnak, továbbá gratulálok minden díjazottnak és azoknak is akik részt vettek és remélem jövőre is részünk lehet hasonlóban ugyan itt...és jövőre én is beállok az 50-órás elmebetegek sorába :-) Üdv Szabolcs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toto | Adatlap | 518634 | 2011. november 20. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet a rendezőknek a rendezvény lebonyolításáért és nyerteseknek a versenyen elért helyezésekért! Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 518633 | 2011. november 20. 21:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon jól sikerült a Gödöllői verseny. Egy jóhangulatú kiállítás volt. Köszönet a szervezőknek, Pelikán Makettklubnak. Rengeteg szép makett, jobbnál jobb készlet és kiegészítő választék az árusoknál. És még az ebéd is finom volt... Gratulálok a díjazottaknak, és külön gratula a Best of Show díj nyertesének. Egy nagyon jó hétvégém volt! Üdv. István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szarvacska | Adatlap | 518632 | 2011. november 20. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://mbkszolnok.blogspot.com/ Néhány kép Gödöllőről... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szarvacska | Adatlap | 518631 | 2011. november 20. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula és köszönet a rendezőknek! Csak így tovább! Üdv:Bíró Zoltán MBK Szolnok | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 518629 | 2011. november 20. 19:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is megköszönném a rendezők munkáját a kiskunfélegyházi csapat nevében . Jó kis hétvége volt ! üdv.: Katona István , KMSz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
varczag | Adatlap | 518628 | 2011. november 20. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet a rendezőknek,a jól szervezett versenyért! Turul M.K. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 518627 | 2011. november 20. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hölgyek, Urak! Köszönjük Nektek a részvételt. Nélkületek sem jöhetett volna létre ez a rendezvény. Köszönjük továbbá Luthor mesternek az ötletet és annak kivitelezését. Az éjszakai makettezéshez többen kedvet kaptak, így a második éjszakán már nem voltak egyedül az 50 órás "ápoltak".:) Saját megjegyzés: Életem első versenye ahol 22 órakor makettek között söröztem... Lukács 'lucky' Tamás Pelikán Makettklub | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
talbi | Adatlap | 518626 | 2011. november 20. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még egyszer köszönöm a rendezvényt a szervezőknek és a Heller építőknek! A díjazottaknak ezúton is gratulálok! Bízom benne, hogy jövőre mégtöbb Heller készlet lesz építve, több kategóriában. Köszönettel : Albert (talbi) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 518624 | 2011. november 20. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi Miskolciak köszönjük nektek ezt a nagyszerű remek hangulatú versenyt! Nagyon jól éreztük magunkat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 518623 | 2011. november 20. 18:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratulálok a Pelikán Klubnak, nagyon jó rendezvényt sikerült összehozni, a hangulat tökéletes volt, sok szép makettel, és nagyszámú látogatóval. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 518622 | 2011. november 20. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen Pelikánt hol lehet venni? Nagyon jól néz ki! Lefújnám kékre és megkapná az asszony. :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 518621 | 2011. november 20. 18:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lesz, had fújjak egyet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 518620 | 2011. november 20. 16:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
srácok, egy élmény volt! komolyan mondom, kedvet kaptam a makettezéshez! :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
punyam97 | Adatlap | 518619 | 2011. november 20. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eredménylistát tud vki? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 518618 | 2011. november 20. 09:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T. makettező urak/hölgyek! Nem tudom mennyire ideillő vagy nem a beírásom,de kívülállóként szeretnék gratulálni MINDENKINEK a Gödöllői makettkiállításon bemutatott makettekért! Innen nézve,a képernyőm biztosan nem jön át az teljesen ami ott lehet élőben,de nagyon jó tudni,látni azt hogy ezekben az embert próbáló időkben is vannak sokan akik akarnak és tudnak is adni valami olyat ami az embernek,elsősorban egy makettezőnek megmelengeti a szívét,lelkét. Remélem hogy lesz még sok hasonlóan jó,vagy jobb alkotás is jövőben,mert ezekre szükség van még akkor is ha mások mindent el akarnak is venni azoktól is,akiknek még maradt valami. Köszönettel és tisztelettel: D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 518617 | 2011. november 20. 00:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
https://picasaweb.google.com/105697534144481153413/PelikanMakettversenyGodollo2011 Sziasztok, én ezeket a fotókat csináltam a kiállításon és a börzén. Több ismerőssel találkoztam, jókat beszélgettünk, sok szép munkát láttam, szóval az én véleményem szerint ez egy jó rendezvény volt. És ami tetszett, nagyon sok látogató volt, jó véleményeket hallottam a kiállított makettekről, és nem csak makettezők... Pár kép ízelítőként, a többit a linken nézhetitek meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
X INKVIZÍTOR X | Adatlap | 518616 | 2011. november 19. 20:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jó a rendezvény,jó volt újra találkozni tavaly megismert makettezőkkel, megismerni új arcokat, végignézni hogy épít a konkurrencia / reszkess Pénzes Tomi :):) / legszívesebben lemennék vasárnap is civilben -- felszerelve a páncélgránátos egységcsomaggal kissé nehézkes a közlekedés -- csak sajnos dolgozom..ezért nem vittem saját makettet. a készülő Dragon Tiger IIB-n szenzációsan mutatnak a H.A.D.Feritől vásárolt vontatófülek,nem egyszerű felcsavarozni az anyát a páncéltesttől, de szempillacsipesszel megoldottam:) köszönet és elismerés a szervezőknek, hogy összehozzák - és hogy összehoznak minket, makettezőket :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbow | Adatlap | 518615 | 2011. november 19. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat Gödöllőn, köszönet a szervezőknek, a nevezett/kiállított makettekhez pedig gratulálok mindenkinek! Sajnos még mindig az a szívfájdalmam, hogy modern harcjárműveket alig látni (Leclerc, T-90+MAZ vontató, három Hummer, és egy gumikerekes páncélos, ha jól emlékszem, ez volt a felhozatal), de ez nyilvánvalóan az én fogyatékosságom, mert biztos túl kevesen vagyunk. De legalább láthattam élőben azt a hatalmas MAZ-543 vontatót! És persze azért az öregebb vasakban is gyönyörködtem egy sort. Üdv és jó mulatást holnapra is! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontár | Adatlap | 518614 | 2011. november 19. 18:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Néhány kép tőlem is a szombati napról. Bővebben: kontarmakett.blogspot.com/2011/11/ii-pelikan-kupa-godollo.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackthunder | Adatlap | 518613 | 2011. november 19. 14:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackthunder | Adatlap | 518612 | 2011. november 19. 12:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! A verseny első fotói már megtalálható a www.pelikanklub.hu/view.php címen! Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szarvacska | Adatlap | 518611 | 2011. november 19. 07:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na gooo! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
www.facebook.com/media/set/
Szép estét, sziasztok.