<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28. |
lucky | Adatlap | 437058 | 2010. május 4. 20:09 | ||||||||||
Én is így gondoltam, de az a biztos ami biztos. :) Előzmény: (437057) Elektrolakatos 2010. május 4. 20:07 | |||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 437057 | 2010. május 4. 20:07 | ||||||||||
Tomi! véleményem szerint mivel láthatóan van neki pörgettyűje, így a csavarosban Üdv:Elektro | |||||||||||||
lucky | Adatlap | 437056 | 2010. május 4. 19:35 | ||||||||||
Urak! A LGT-s ( légcsavaros gázturbinás) gépek melyikben kategóriában indulhatnak? Mert ez ugyan légcsavaros de az erő gázturbinától ered... | |||||||||||||
unicellular | Adatlap | 437055 | 2010. május 2. 08:55 | ||||||||||
Keri | Adatlap | 437054 | 2010. május 2. 08:01 | ||||||||||
Szia! A Sólyom panzió a MOK "főhadiszállása" lesz,telítve van már,gondolom ezért nem mutatta Gabi.A Jóbarát pedig benne van a listában. Keri | |||||||||||||
unicellular | Adatlap | 437052 | 2010. május 2. 07:26 | ||||||||||
Sziasztok! Bocs, hogy beleu, de szerintem a szállás listátok kicsit furi (jászberényi vagyok). A három legközelebbi szálláshelyből kettő kimaradt. Ha rosszat csináltam, max kitörlitek a hsz-t. 1. www.google.hu/search 2. www.google.hu/search Az elsőt még nem próbáltam, a második szerintem jó hely. | |||||||||||||
Keri | Adatlap | 437051 | 2010. május 2. 07:24 | ||||||||||
Sziasztok! Bővül a verseny különdíjainak sora! Alclad.UK jóvoltából két nagyon szép ajándékcsomagot tudunk kiosztani az Alclad valamelyik termékével legszebben festett makett készítőjének.Pár egyszerű szabály tartozik ehhez a különdíjhoz: -a makett valamely fő egysége legyen lefestve ezzel a termékkel(pl,repülőnél szárnyak/törzs,autónál kasztni) -a makett indítható a normál kategóriájában,csak jelezni kell,hogy pluszban nevezitek ebben a kategóriában is(előnevezésnél/helyszíni nevezésnél megjegyzés rovatba be kell írni:"Alclad különdíj",illetve a használt festék pontos neve.) -sorrend nincs az értékelésnél,az általunk a kategóriában két legszebbnek itélt makett készítői kapnak egy-egy ajándékcsomagot Várunk mindenkit szeretettel a versenyen! Keri | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437047 | 2010. április 25. 11:13 | ||||||||||
Sziasztok! A versenyek részhez felkerült a szállás lista, ebből lehet keresgélni: www.makettinfo.hu/versenyek/2010/jaszbereny/doc/szallaslehetosegek_jaszbereny.doc A tavalyihoz hasonlóan idén is lesznek katonai hagyományőrzök, ha minden igaz egy kisebb tábort alakítanak ki. Ezen kívűl lesz RC tank bemutató, és szervezés alatt van az RC autóverseny is. Mivel többen kérdezték a fényviszonyokat a csarnokban, rakok egy képet a belsejéről, ahol látható, hogy van természetes fény is bőven. Nagy előnye a felső lelátó, ahol le lehet ülni, pihenni, kicsit beszélgetni. Az udvarról is rakok képeket, itt lesznek a szabdtéri programok, van hely bőven. Szombat 9-13 óráig gyermeknapi programok lesznek az udvaron, aki családdal jön, ott le tudja magát foglalni a család többi tagja. Ezen kívűl a családosoknak javaslom a jászberényi állatkertet, amíg ott nézelődnek, addig a család másik fele nyugodtan nézelődhet a börzén.DD Gabi | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437046 | 2010. április 18. 18:47 | ||||||||||
Sziasztok! Mivel egyre jobban közeleg a június eleje, ezért néhány újabb információt szeretnék megosztani veletek. Az első, hogy valamelyik nyertesünk egy nálunk már megszokott különdíjban részesül, mégpedig egy 2 éjszakára szóló 2 személyes hétvégét nyer reggelivel az alábbi helyen: www.hathalomhaz.hu/ A kiegészítő programok folyamatos szervezés alatt vannak, de az már biztos, hogy lesz workshop, családosaknak gyermeki napi rendezvények, ahol a kicsi is lefoglalja magát, a kicsit nagyobbnak pedig lehetőségük lesz makettet építeni az általunk biztosított makettekből. Boldizsár János jóvoltából egy átfogó képet kaphatunk a Csepel tehergépjárművek hazai alkalmazásáról, természetesen az ő archív és egyéb képeivel. A börzére jelentkezők létszáma folyamatosan emelkedik, tehát itt sem lesz gondban, aki vásárolni akar. Ezen kívűl még számos más terv van, de majd, ha konkrét, akkor jelzem. Összeállítottam egy szállás listát, amit RaPe szerintem pár napon belül felrak, és abból is lehet válogatni. Gabi | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437045 | 2010. március 25. 18:40 | ||||||||||
Szia! Természetesen lehet nevezni, mert a Le-Mans a versenyautón belüli kiemelt kategória, szóval nyugodtan indíthatod benne. Gabi | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437044 | 2010. március 25. 12:04 | ||||||||||
Sziasztok! A Le-Mans-ban induló autókat nemlehet nevezni az „Év polgári jármű makettje”-i közé? A szabályzatban nem említitek.:S Üdv:Szikla | |||||||||||||
Guliver | Adatlap | 437043 | 2010. február 18. 21:33 | ||||||||||
Szia Gábor! Köszönöm! Guliver | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437042 | 2010. február 18. 21:09 | ||||||||||
Szia! Igen, bele. Sajnos csak így lehet határt húzni, mert különben igen nehéz lenne megállapítani, hogy mit hová lehet nevezni. Gabi | |||||||||||||
Guliver | Adatlap | 437041 | 2010. február 18. 20:12 | ||||||||||
Szia! Nem szeretnék teljesen sügérnek tünni, de ebbe a kategóriába a pilótaülés bekötőhevederének pótlása már beletartozik? Guliver | |||||||||||||
exec | Adatlap | 437040 | 2010. február 13. 12:19 | ||||||||||
Így van. Nehéz meghúzni a határt, azonban szeretnénk, ha a fiatalok, kevésbé profik is bátorságot gyűjthetnének, illetve így könnyebben és több makettet hoznak a versenyre. exec | |||||||||||||
vlevi | Adatlap | 437038 | 2010. február 13. 10:02 | ||||||||||
Így már érthető. Akkor a Fujimi Ford GT40-es csak feljavított makett lehet, ha jól olvasom. | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437037 | 2010. február 12. 22:12 | ||||||||||
Legyen már látszatja,hogy felfogtam(ha már kérdezősködök):P | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437036 | 2010. február 12. 22:01 | ||||||||||
Megelőztél.DD | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437035 | 2010. február 12. 22:01 | ||||||||||
Szia! Így van, nehéz meghúzni a határt, de a szabályzatban szerintem leírtuk és remélem érthetően is. www.makettinfo.hu/versenyek/2010/jaszbereny/doc/szabalyzat_2010.doc Ha esetlegesen valami mégsem egyértelmű, akkor szóljatok légyszíves, és vagy leírom, vagy ha szükséges, akkor javítjuk. Gabi | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437034 | 2010. február 12. 22:00 | ||||||||||
Válasz a szabályzatban:Azon új generációs készletekből összeállított maketteket, amelyek dobozai gyárilag tartalmaznak egyébként feljavítónak minősülő alkatrészeket (nagyméretű fémmaratás, esztergált fém lövegcső, fém vontatókábel, stb.) és ezek beépítésre is kerültek; a jelentős mértékű, dokumentáció alapján, saját építésben kivitelezett feljavításokat, bontást, tartalmazó munkákat, illetve a teljesen saját építésű alkotásokat az adott szekciók feljavított, bontott kategóriáiban kell nevezni,:D | |||||||||||||
vlevi | Adatlap | 437033 | 2010. február 12. 21:53 | ||||||||||
Nehéz meghúzni a határvonalat. Mert van olyan makett, amiben dobozból építve is vannak extrák. Mint pl. a Fujimi Ford GT40, gyárilag tartalmaz maratott biztonsági övet, "hűtőrácsot", és gyorszárakat a motorháztetőre. Ellenben a Tamiya matricából adja az öveket, gyorszárakat, és csak egy műanyag hálót ad. Mindkettő dobozból épül, de a Fujimi alkatrészek látványosabb végeredményt adnak. Vagy pl. feljavítás-e az, ha azt a makett változatot veszem meg, ami a dobozban tartalmazza a maratást is, vagy külön veszem meg a makettet és hozzá ugyanazt a maratást? Ilyen pl. az Aoshima Lancer EVO X. | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437032 | 2010. február 12. 21:25 | ||||||||||
:$ Azt nem olvastam el.Bocsi. Okés.Tiszta!Azt lehet kihagyjuk..:D | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437031 | 2010. február 12. 21:12 | ||||||||||
Szia! Egész pontosan így van a szabályzatban: A feljavított autó, versenyautó, motor, kamion kategóriába azokat a maketteket kell nevezni, melyekhez bármilyen feljavító, átalakító készlet, maratás, matrica lett felhasználva, vagy bármilyen saját átépítés, feljavítás lett eszközölve rajta. Tehát valóban a szó szoros értelmében vett dobozból épített járművekről van szó. Gabi | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437030 | 2010. február 12. 20:56 | ||||||||||
Sziasztok! Bár a kiírás egyértelműnek tűnik,de azért megkérdezem hátha mást is érdekel: Az F13 Polgári jármű dobozból épített kategóriában csak a vásárolt dolgok,gondolok itt karbon matrica,maratás stb.számítanak nem kívánatosnak, vagy a házi barkács húzott szál,és vezetékek is. Azaz csak doboz tartalom+festék fér ide? | |||||||||||||
vlevi | Adatlap | 437028 | 2010. január 10. 20:10 | ||||||||||
Már be is írtam a gugli naptáramba! | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437027 | 2010. január 10. 19:49 | ||||||||||
Sziasztok! Mivel már egyre több dolog tisztázódik az idei rendezvényünkkel kapcsolatban, néhány dolgot szeretnék megosztani veletek. Az első és legfontosabb a dátum, bár ez már jó ideje tudott. IV. Makettinfo Kupa Jászberény 2010.június 5-6. Megint új helyszín lesz, de terveink szerint ez már a végleges, és szintén azért mentünk ide, mert a tavalyi helyszín is kicsinek bizonyult. Az új helyszín a városi sportcsarnok, mely az idei helyszín mellett található, tehát ugyanúgy a belvárosban. A mellékelt képeken láthatjátok a méreteket, valamint azt, hogy szerencsére természetes fénnyel is ellátott. Az udvarban korlátozottan ugyan, de parkolási lehetőség van, valamint szabadtéri programokat is tervezünk oda. A kategória lista és a versenyszabályzat várhatóan 1-2 héten belül felkerül az oldalra. Amint vannak új hírek, folyamatosan rakom fel az információkat. Gabi | |||||||||||||
Gébics | Adatlap | 437026 | 2009. június 22. 15:36 | ||||||||||
Szia Ákos! Remek ötlet, jó összeállítás. Tartsd meg ezt a jó szokásodat, ill. teremts vele hagyományt. :) Gábor | |||||||||||||
Ákos | Adatlap | 437025 | 2009. június 21. 21:20 | ||||||||||
Mivel RaPe részéről nem történt előrelépés, elkészítettem az én fotós eredménylistámat a versenyről: www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/jaszberenyered2009/index.htm | |||||||||||||
SzaTi | Adatlap | 437024 | 2009. május 29. 18:32 | ||||||||||
Sziasztok! A jászberényi versenyről készített fotóimat itt találjátok, a kiállítások,találkozók rovatban; www.szatimakett.atw.hu . Jó nézelődést: SzaTi . | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437023 | 2009. május 26. 22:03 | ||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mégegyszer mindenkinek! Samee, semmi gond, jövőre is lesz MOK Kupa, majd akkor jössz. Gabi | |||||||||||||
Samee | Adatlap | 437022 | 2009. május 26. 21:58 | ||||||||||
Sziasztok. Én sajna munkám miatt idén nem tudtam ott lenni. A képeket elnézve sajnálom is elég erősen. A szervezőknek mindenképp grat a rendezvényért; a versenyzőknek és a díjazottaknak pedig a részvételért és az elért helyezésekért. Jővőre és a Móvári témában is számíthattok rám illetve ha megint van vmi nyíltnap felkérés akkor szóljatok. Üdvözlettel: Szemere Péter (Samee) | |||||||||||||
Batya | Adatlap | 437021 | 2009. május 26. 21:52 | ||||||||||
Gratula a MOK-nak a szuper versenyhez! Sajnos szombaton a munka elszolított ezért csak vasárnap tudtam ott lenni a rendezvényen.Nagyon tetszett! Baráti üdvözlettel Baranyai Attila | |||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 437020 | 2009. május 26. 20:58 | ||||||||||
Gabi | Adatlap | 437019 | 2009. május 26. 20:44 | ||||||||||
Sziasztok! Az eredmények itt láthatóak: www.makettinfoklub.hu/docs/eredmenylista_mok_2009.pdf www.makettinfoklub.hu/docs/eredmenylista_mok_2009.xls Gabi | |||||||||||||
Palesz | Adatlap | 437018 | 2009. május 26. 15:44 | ||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 437017 | 2009. május 26. 15:42 | ||||||||||
Szia! Igen, én csináltam, örülök, hogy tetszik, ez volt a célom:) Matyi | |||||||||||||
Macal | Adatlap | 437016 | 2009. május 26. 15:33 | ||||||||||
Mattheafy Tesó volt az:) | |||||||||||||
Palesz | Adatlap | 437015 | 2009. május 26. 15:29 | ||||||||||
A "Cím nélkül..." sünös figurás dolgot ki követte el? Szakadok a röhögéstől azóta, hogy megláttam! :))) | |||||||||||||
E.András | Adatlap | 437014 | 2009. május 26. 15:09 | ||||||||||
Sziasztok ! Gratulálok én is Gábornak és mindenkinek, aki így vagy úgy dolgozott a rendezvény sikerén. Üdvözlettel: a Móváriak nevében E.András | |||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 437013 | 2009. május 26. 08:27 | ||||||||||
Gratula a versenyhez! Színvonalas rendezvény sikerült összehoznotok. Sajna elmenni nem tudtunk, de majd jövőre. Üdv.:Bali | |||||||||||||
Ákos | Adatlap | 437012 | 2009. május 25. 23:41 | ||||||||||
A fotóim a versenyről: www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/jaszbereny2009/index.htm | |||||||||||||
szucsimi | Adatlap | 437011 | 2009. május 25. 21:54 | ||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 437009 | 2009. május 25. 20:45 | ||||||||||
Sziastok! Mindenkinek köszönök mindent! Nagyon jól éreztem magam. E | |||||||||||||
kbx | Adatlap | 437008 | 2009. május 25. 20:33 | ||||||||||
Sziasztok! Nagyon jó kis rendezvény volt gratulálok, hál' istennek a polgári szekció megint erős volt sok színvonalas munkával találkoztam! Ami nekem feltűnt, hogy nem volt olyan forgalom, mint tavaly biztos azért mert nem volt olyan központi helyen, de hát valamit valamiért! Még egyszer gratula mindenkinek aki részt vett a munkálatokban! Andreas! Örülök, hogy tetszett a munkám, ahogy az előttem szólók említették, csak kiállítani vittem, mert már korábbi két versenyen is neveztem, viszont volt még hely a táskámban így ezt is levittem:) | |||||||||||||
Gabi | Adatlap | 437007 | 2009. május 25. 19:58 | ||||||||||
Sziasztok! Andreas, nagyon köszönöm neked, a munkád valóban pazar volt. A kérdésedet Kumancs már megválaszolta, Ádám kiállítani hozta le a Fordot. Köszönöm mégegyszer mindenkinek a sok meleg hangvételű hozzászólást, örülök, ha tetszett a rendezvény,és jól éreztétek magatokat. Külön köszönöm a kluboknak akik jelen voltak, és hoztak számos makettet, hogy nagyobb legyen a rendezvényünk. A jövő évre vonatkozólag vannak dolgok melyek át kell alakítani, és kérlek benneteket, hogy ne kíméljetek, mondjátok el, hogy versenyzői, látogatói szemmel min kell változtatnunk. A rendező gárda nagyon derekasan helyt állt, kemény hétvégén van túl, az ő érdemük, hogy ilyen színvonalon lement a rendezvény. Köszönöm nekik mégegyszer! Gabi | |||||||||||||
Kumancs | Adatlap | 437006 | 2009. május 25. 19:48 | ||||||||||
Mert, csak kiálitva volt. | |||||||||||||
Andreas | Adatlap | 437005 | 2009. május 25. 19:47 | ||||||||||
Hello Gabi! Szeretnék feltenni egy kérdést ami már vasárnap reggel óta foglakoztat. A versenyen láttam ezt a szerintem nagyon szép Focust és nem értem,hogy miért nem volt díjazva! Légyszi válaszoljatok. Nagyon jól éreztem magamat és nagyon örülök a díjaknak! Szuper volt a szervezés és nagyon aranyos a kislányod! Nem csodálkoznék,ha elkezdene egy tanyát építeni!:))) Andreas | |||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 437004 | 2009. május 25. 17:02 | ||||||||||
köszönet a rendezőknek, szervezőknek a versenyért! MINIMÁNIA Makettépítő Kör Gersekarát | |||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 437003 | 2009. május 25. 08:59 | ||||||||||
:DD én is oldalra fordítva kaptam vissza uncsi tesómtól a dobozt Bolyai után amibe két autó volt,meg az ezüstöm! Hál' Istennek frankón volt bepakolva! A szervező gárda előtt kalapot emelek!Nagyon frankón összehozták a rendezvényt! Üdv:Szikla | |||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 437002 | 2009. május 25. 08:41 | ||||||||||
Sziasztok! Első körben jöjjön a "hivatalos" része: Az új hely a tavalyinál nagyobb volt, bár ez egyáltalán nem látszodott rajta. Sajnos kevesen voltunk ahhoz, hogy minden olajozottan menjen, de ettől függetlenül én úgy érzem, ha nem is azonnal, de tudtuk orvosolni a felmerült problémákat, kéréseket, gondokat. Ezúton szeretném megköszönni minden MOK tagnak aki részt ebben, és külön köszönet azoknak a nem MOK tagoknak is, akik segítették a munkánkat. És a nem hivatalos része: Én nagyon jól éreztem magam, még úgyis, hogy végig rohangáltam a három napot. A péntek esti grillezés, és a szombat esti bográcsozás szintén nagyon jó volt. A társaság osztályon felüli volt, hozta a "hülye" formáját. Tury "Brúnó" Pál. |
<<< Vissza | Tovább >>> |