<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sherman | Adatlap | 594691 | 2015. október 26. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szuperek, a hósiklós különösen jó. Előzmény: (594682) Fenybenhanyo 2015. október 26. 16:07 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fenybenhanyo | Adatlap | 594682 | 2015. október 26. 16:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 594309 | 2015. október 19. 10:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Egyik haverommal elkezdtunk ezzel az X-Wing Miniatures jatekkal szorakozni. Warhammer-hez hasonlo, attol joval egyszerubb asztali jatek, pazar moka, tetejebe, a kis makettek tok jol neznek ki, mar porog az agyam ezerfele dioraman. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 594295 | 2015. október 18. 22:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A reális ár relatív. A világban a legtöbb gyártó, a gazdagabb réteget megcélozó exkluzív készleteket is készít. Lásd életnagyságú kész SW figurák. Határ a csillagos ég. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 594207 | 2015. október 18. 01:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Remélem, hogy kiadjàk a stardestroyert, mert igény lenne rá. Az AMT/MPC jelenleg az egyetlen ami nem kisszériás műgyanta. Ráférne egy ráncfelvarrás. Ha jól emlékszem 1:1700 volt a bandai adattábláján, szóval nagyobb mint az AMT. Viszont végiggondolva nem túl bonyolult az alkatrészbontása... Talán látnak fantáziát benne a japánok, hiszen a licencköltséget ki kell gazdálkodni. Az AT-AT szintén érdekes jószág. Passzolna hozzá az 1:48-as hósikló. Ha nem eröltetnék ezt a mozgó szerkezetet simán ki lehetne tört áron adni. Az 1:48-as X-wingjük a legjobb példa erre. Ahogy átnéztem az alkatrészbontást simán kiadhatták volna statikus modellként is hang és fényeffektek nélkül. Viszont akkor nem 30ezerbe kerülne. Azért ott is a profit a motíváló erő, viszont legalább le is tesznek érte valamit az asztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 594205 | 2015. október 18. 00:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szerintem a csillagromboló csupán dekorációs célokat szolgál ezeken a rendezvényeken, csakúgy mint a mozgó At-At, és a nagy Vader tie. Egy ilyen méretű készletet amúgy sem tudnának reális áron értékesíteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 594036 | 2015. október 15. 18:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Vattafakk? Az ebay-en egy 20-asért láttam ezt a költséghatékony tervezésű makettet. A Bandai még 1/144 méretben is 100x jobban megéri. Rámegyek, mielőtt az ebayről is elfogy a Bandai. Ha letiltják a japánokat, akkor a legeslegnagyobb pukkanás félő, hogy elmarad: a csullagromboló, amit a toyfair-en bemutattak... Klassz:-( | |||||||||||||||||||||||||||||||
Commissar | Adatlap | 594031 | 2015. október 15. 17:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ezt a ronda antennát tették rá, miután Lando megpadkázta kissé a DS2 szétcincálásakor? Nem csodálom, hogy a kerek verziót keresi Regal :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 594021 | 2015. október 15. 14:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Lehet ez "gyönyörű", hogy ha valaki a telt idomokat kedveli... :) Ehhez képest az AMT/ERTL változatot is jobban megéri. Főleg a bontott (cutaway) verziót, ahol a belső teret is meg lehet építeni. A Revell nem picit szállt el az áraival... :o Magam részéről is inkább a Bandai-ra szavazok, de az 1:72 Fine molds lesz az igazi! | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 594016 | 2015. október 15. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A Revell bumfordi falconja már megjelent. www.revell.de/en/products/star-wars/star-wars-episode-vii/id/06694.html Gyönyörűséges, ennyi pénzért. Naná hogy a Bandai a nyerő. | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 593997 | 2015. október 15. 10:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Amennyire lattam a leirasokbol, nincs benne a regi tanyer, de nem hiszem, hogy nagy munka lenne megcsinalni. Meglepoen jo aron vannak ebay-en, tetejebe 1/144, tokeletes lenne nekem, valszleg meglepem nemsokara. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 593930 | 2015. október 14. 10:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 593812 | 2015. október 13. 00:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Egy kérésem lenne: akinek sikerül beszerezni a Millennium Falcont a Bandai-tól, az meg tudná majd mondani nekem, hogy adják hozzá az eredeti kerek lokátortányért is, vagy csak ezt a kis négyzet alakút? Köszönöm előre is, Üdv, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 593804 | 2015. október 12. 21:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Nagyon királyul néznek ki. Nekem is kell ilyen. Végre az automakettnél normalizálódtak az árak. És közeleg a Bandai falcon is. | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 593799 | 2015. október 12. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Erre gondolsz: technabob.com/blog/2011/11/18/papercraft-blade-runner-police-spinner/ media.bladezone.com/contents/fan/spinners/fan/ronkemp/kemp.php Gyanta kit-et árul a Randy Cooper is. randycoopermodels.com/content/112th-scale-spinner-blade-runner | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 593781 | 2015. október 12. 17:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Hali! Fujimi gyártja (vagy gyártotta), az biztos. Meg vannak még figurák is de azok méregdrága gyanták, ha jól emlékszem. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Elnar | Adatlap | 593753 | 2015. október 12. 13:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Valaki tudja, hogy a Szárnyas Fejvadászból a spinnert gyártja-e valaki? (vagy legalább papírból?) Semmi komoly, csak most beugrott hogy jól mutatna egy a polcon :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 593646 | 2015. október 10. 22:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Nagyon ott vannak. Egy ilyen trió bárki vitrinét feldobná. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Tjoe | Adatlap | 593640 | 2015. október 10. 22:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592914 | 2015. szeptember 30. 13:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
En is rendorautot neztem, de nem akadt, pedig Rosco seriff kocsijat tudom, hogy kiadta az MPC 1/35-ben. Vettem egy Nissan Skyline-t helyette, igaz, hogy az USA-ban elvileg soha nem volt kaphato, igy nem tul autentikus, de majd azt mondom, hogy az atomrobbanas Japanbol ropitette oda. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592912 | 2015. szeptember 30. 12:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia, az ebay-en rendeltem koponyákat. Autót sikerült 1/32 rendőrautót vennem:-) Illetve egy kamiont is, de az egy kész makett volt, bontani kell még. Üdv, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592907 | 2015. szeptember 30. 10:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sajat, ugy az igazi kihivas. :) Lehet jokat anyazni majd. Ugyanez a tervem nekem is, aerial HK, autoroncs, meg pickup. Eredetileg szemelyautot akartam a pickup helyett, de nem talaltam meretaranyos valtozatot a tipikus 70-es evekbeli hombar amerikai kocsibol, ami az elso reszben volt. Koponyakat honnan szereztel? Az az egyetlen, ami nekem meg hianyzik a listarol. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592898 | 2015. szeptember 30. 07:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A pucup pickup lenne:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592897 | 2015. szeptember 30. 07:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Az aerial huntert tudom ajánlani, szép kivitelű és méretarányos a tankkal (filmmel összeegyeztettük és stimmel. Vettem pucup-ot is, endoskeletonokat és koponyákat, már csak az ember katonákat kell megscratchelni hozzá. A fényen én is gondolkoztam, de saját gyártmányon. Te az ebay-en nézted hozzá? | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592886 | 2015. szeptember 29. 22:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Ez a LEDes öntőkeretes dolog nekem is régóta motosykál a fejemben, az "új" Terminator repülő Hunterkiller-t akarom majd egyszer beszerezni és lila lézereztetni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592881 | 2015. szeptember 29. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Sztriki, A terv a trónterem, a forgó tv fotel 2 oldalán egymással szemben. Palpi villámokat lő az ujjbegyből (szintén átlátszó öntőkeretekből kékkel megvilágítva) Vader pedig a pengével felfogja. Egy kis hatalmi harc/szakmai gyakorlat Sitheknek. A Darth Bane sorozat ihlette: egy aki birtokolja a hatalmat, egy pedig aki áhítozik rá. Gondolkoztam, hogy veszek piros köppenyes guard-okat is, de csak 2-t adnak egybe, 1/10 méretarányban...16000-ért, pedig régi álmom a royal guard:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 592873 | 2015. szeptember 29. 20:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Úgy látom, mégis lesz Sandtrooperem. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592872 | 2015. szeptember 29. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Egyébként azt néztem, hogy lesz/lett volna clonetrooper széria is. Elsőként összerakott változatban, de gondolom követte volna az olcsóbb dobozos összerakható, mint a C3PO esetében. Battle Droid szintén a kínálatban. Jó kis sorozat lett volna egy trooper evolúciót felsorakoztató kiadás. Vevő lettem volna rá az már biztos. Már lassan azon gondolkozom mennyiben fájna egy nyári Japán nyaralás. Kár, hogy a repülőn a poggyász méretét limitálják. :( | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592871 | 2015. szeptember 29. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Nem értem, miért mindenki a Revellt anyázza. Bandai kötött egy szerződést, hogy csak Japánban forgalmazhatnak, és kisült a turpisság...:-/ Ez a lépengető viszont sihihííí, kár, hogy nem redneltem meg. :( | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592870 | 2015. szeptember 29. 20:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
..ku#*a profitjukat dugják oda az üzletpolitikájukkal együtt, ahová kívánjuk! Ámen! | |||||||||||||||||||||||||||||||
RAFAlad | Adatlap | 592866 | 2015. szeptember 29. 18:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
No megjelentek az Bandai "embargós" árak. Revell, hogy a jó ... | |||||||||||||||||||||||||||||||
zuito | Adatlap | 592865 | 2015. szeptember 29. 17:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592854 | 2015. szeptember 29. 14:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szerintem az nem festes kozben lett Leian, valoszinubb, hogy a Han Solo figurad jart nala...;-) Ki lehet a kinai/thai Vader kopibol tisztes figurat hozni, csak marha melos. Gondolom, ezt pont neked nem kell mondani. Jo lesz ez, kivancsi vagyok az osszkepre a ket oreg, hogy fog mutatni. Palpit le akarod ultetni a fotelba, vagy allni fog? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592843 | 2015. szeptember 29. 10:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Hortengo! szerintem én is bepöccennék, ha sikerülne megfújnom véletlenül fehérrel egy arcot, pedig szép lett Leia arca! így egy kicsit olyan, mintha egy kokó partin beledőlt volna a cuccba és aludt volna benne egy kicsit:-) Az alternatív zöld festés egyébként egész jól áll a speederbike-nak, kicsit kamuflázsos:-) Sztriki! sajnos tényleg gyatra utánzat a kínai, sok helyen deformált, vetemedett, de legalább ad egy támpontot, hogy mekkorát kell utángyártani sztirolból... | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 592786 | 2015. szeptember 28. 17:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Réges-régen én is összeraktam a Speeder Bike-os bácsit. A feljavítása tavaly kezdődött meg, amennyire időm engedi. Valami ismeretlen oknál fogva, annak idején zöldre festettem a motort... de majd a felújítás azt is utóléri :) 1:6-ból Leiát összeraktam már, volt egy tesztfestés, aztán a rendes festés során picit ideges lettem, amint látható :) De majd jól lefürdetem egyszer, és kezdem előlről. Aztán jön Han Solo, meg a Fine Molds/Bandai termékek. Ha nem, akkor mennek a cserebere rovatba :) (Bár páran már jelezték, hogy szívesen látnák) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fenybenhanyo | Adatlap | 592782 | 2015. szeptember 28. 14:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592762 | 2015. szeptember 28. 10:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Ez az, ez volt meg nekem is, a Kaiyodo masolata, sajnos a masolas miatt sokkal puhabb reszletekkel, az eredeti hihetetlenul szep meg most is, csak hat ugye, jo sokba kerul, ha veletlenul felkerul ebayre. MEgvolt a Palpi is, de szerintem nem egy meretuek. Igaz, hogy papiron mindketto 1/6, de az oregnek sokkal kisebbnek kellene lennie Vader mellett. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592709 | 2015. szeptember 27. 12:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592708 | 2015. szeptember 27. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592707 | 2015. szeptember 27. 11:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592706 | 2015. szeptember 27. 11:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Sztriki, Töltök fel pár képet a nagy 1/6-osokról. Az alap koncepció az, hogy Palpatine és Vader a trón két oldalán, a csaászár kezéből a villámokat Vader kardja fogja fel. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592705 | 2015. szeptember 27. 11:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A Sandtrooper beszerzése elég problémás, de ha minden kötél szakad, akkor egy sima stormtroopert még fel lehet upgradelni. Én még előrendelésben tudtam beszerezni augusztusban. Legfeljebb veszek mintát a hátizsákról és a lőszertartóról Oyamaruval, ha más forrásból nem juttok hozzá... Remélem a Boba fett még megjön, azt még a botrány előtt megrendeltem, de a megjelenést szeptemberre írták, szóval cinkes... | |||||||||||||||||||||||||||||||
RAFAlad | Adatlap | 592699 | 2015. szeptember 27. 10:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Áhhá, szóval Te csakliztad el a Scout és Sand trooperem ;) No sebaj remélem valami alternatív forrásból még megszerezhetőek lesznek. Addig is elleszek a már zsákmányoltakkal: Tie Tie Advanced AT-ST X Wing Vader Stormtrooper Ja és az üzenet, a kavaróknak: "Ki nem ugrál Revellista, hej-hej!" Üdv, RAFAlad | |||||||||||||||||||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 592694 | 2015. szeptember 27. 08:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok. Én is behaltam a kész makettek minőségén. Nekem csak egy R2-es szettet sikerült beszereznem. Viszont egy Sandtrooper mindenképp érdekelne még. | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592691 | 2015. szeptember 26. 23:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Dobj már fel egy-két fotót róla, kíváncsivá tettél. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592690 | 2015. szeptember 26. 23:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Az lesz az, a thaiföldi ebazes vinil Vader a Kaiyodo másolata, nyilván sokkal gyengébb kivitelben, minta gyári eredeti. Nekem is van egy valahol, de pont a másolat hiányosságai miatt dobtam sutba. Majd egyszer lehet, hogy leporolom, hátha menthető, az eredeti japán Kaiyodo elég vastag áron szokott előfordulni. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592664 | 2015. szeptember 26. 13:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Én egy ebay-es copy Darth Vadert vettem 1/6-osban, jó ideig küzdöttem, hogy a lyukacsos felületet síkba hozzam. Végül a Gunze surfacer volt a nyerő megoldás. Viszont a mell-dobozát újra kellett faragni, illetve led-et raktam a kard markolatába és egy kihegyezett PC rúddal helyettesítettem a pengét. | |||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592637 | 2015. szeptember 25. 21:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Vader-ügyben az se javít a megátalkodottságomon, hogy mikor a sisako javítottam, vagy 6000 képet, elemzést, satöbbit átnyálaztam, így nüansznyi dolgok sokkal szembetûnôbbek. Egyébként egyedül a Kaiyodo 1/6-os vinil figurája az, amin holt pontos a maszk. Festés-témában teljesen egyetértek, és még ha avittolja, mossa és lakkozza is az ember a színhelyes mûanyagot akkor is látszik a felületen, hogy mûanyag. Ugyanígy a jó festés kulcsa szerintem, hogy ne úgy nézzen ki a makett, mint a festett mûanyag. Milliputtyt én is nagyon javaslom, hasonló cuccot használtam én is a Vader maszkon. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 592622 | 2015. szeptember 25. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A legtöbb SW-s űrhajónak nincsen se eredetije, se pontos mérete, amiből kiindulnak, azok a forgatáshoz használt makettek, de a legtöbb típushoz ezekből is többféle készült, amik kicsit egymástól is eltérnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 592621 | 2015. szeptember 25. 15:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Nekem mind megvan eddig. A Sandtrooper valahol a postarengetegben, és remélhetőleg majd Boba és hajója is érkezik. :) A figurák illesztési pontjait én majd fényképezés után, Photoshoppal tüntetem el :) Addig meg abba a pozícióba állítom, amelyik jelenetet éppen ábrázolni akarom. Ami kicsit furcsa, de lehet már írtam, vagy volt szó róla, a járműveknél a méretek. Ők is, meg a Fine Molds is írta, hogy eredeti tervek alapján dolgoztak, meg satöbbi, ennek ellenére az X és Y szárnyúak kb. ugyanakkorák mindkettőnél, de a TIE vadászok, meg a Snowspeeder már jobban eltérnek méretileg. Ami viszont jó a Bandai-nál, hogy teletömi a dobozt alkatrésszel (a makettezők nagy örömére). Pl. R2-D2 és társa is alg fér a dobozba, pedig csk 2 vödör lábakkal. Aztán jó lenne, ha elülne ez az exportmizéria, és jönne az összes többi is... |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |