<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Elektrolakatos | Adatlap | 495337 | 2012. július 30. 13:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 495336 | 2012. július 29. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nagyon jók a Mclaren képek,gyömörű ez az autó,bár nekem az év eleji verziós orr jobban tetszett...!Viszont Hamilton nagyon szépen nyert vele. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bobi77 | Adatlap | 495335 | 2012. július 29. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mááásszzzááá! Féélippééé! Máásszzzááá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 495334 | 2012. július 27. 22:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Sajnos a kamionokat nem tudtam fotózáshoz értelmes távolságra megközelíteni, pedig ott is lenne mit gyűjteni. Amúgy rengetegen voltak, a boxutcán átsétáláshoz is kellett kb. két és fél óra. Üdv : Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 495333 | 2012. július 27. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én ma égettem szét magam, még a fél hármas zápor sem javított a helyzeten. Van közel 4 Gigányi nyersanyagom, majd dobok fel belőlük... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 495332 | 2012. július 27. 18:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaja,szuper képek!Mercinek gyönyörű vonalai vannak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 495331 | 2012. július 27. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsi! Jó képek, látom gyűjtötted a részleteket a majdani építésekhez. Egyedűl csak a kamionokról hiányolom a sok fotót. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495330 | 2012. július 27. 10:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szombat-Vasárnap már én is gyilkoltatom a füleimet a helyszínen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 495329 | 2012. július 26. 23:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár kép a mai boxutca-látogatásról a teljesség igénye nélkül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Finkoo | Adatlap | 495328 | 2012. július 20. 15:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Finkoo | Adatlap | 495327 | 2012. július 20. 15:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem nagyon tetszik, jó, hogy ilyen dinamikus az egész kompozíció! Az aszfaltot élethűbbé kéne tenni, és én a figurák ruházatát mattra lakkoztam volna, mert így fényesen nem túl reális... De összességében nagyon tetszik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szp | Adatlap | 495326 | 2012. július 19. 22:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsánat,ezt benéztem! Akkor pontosítok,csak így egyszerűen nagyon jó lett,bármi is volt az alapanyag!Mondjuk a méretarányt nehezen állapítottam volna meg így képen át. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szjani74 | Adatlap | 495325 | 2012. július 19. 14:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz a tanácsokat, és a segítséget. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 495324 | 2012. július 19. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SZia! Mint már előttem említették első makettnek nagyon jól sikerült. viszont a szerelők ruhája szerintem kaphatna még egy kis matt lakkot. a fotókról úgy tűnik mintha bőr v gumi ruhában lennének. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495323 | 2012. július 19. 13:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jé mindketten ugyanazt a témát ragadtuk meg! Első makettnek nagyon is jó lesz! Bár így hogy én is ugyanazt építem nem igazán lenne etikus véleményt nyilvánítanom sem jót sem rosszat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 495322 | 2012. július 19. 13:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Nagyon jó lesz! :) Lesz még hozzá üzemanyagcső is? Egy dologba tudok csak belekötni: a csukott garázsajtókba, de tudom, akkor meg kellett volna építeni a box belsejét is. :) Szerintem az aszfaltot érdemes lenne világosítani és mattítani. Első makettnek nagyonis jó! :) Tibcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szjani74 | Adatlap | 495321 | 2012. július 19. 13:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szjani74 | Adatlap | 495320 | 2012. július 17. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz a címet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BalEee | Adatlap | 495319 | 2012. július 17. 13:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A revell F1 makettjei 1/24 méretarányúak. Az enyém 1/20 és a Fujimi kitje. De köszönöm :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495318 | 2012. július 17. 08:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok! Nagyon szép munka! Szép a karbonozás is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szp | Adatlap | 495317 | 2012. július 16. 23:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó kis Ferrarit építettél!Nekem a 2010-es autók különösen tetszenek,mert számomra ezek hasonlítanak a legjobban az elmúlt 6-8 év igazán gyors és formájukban a sebességet idéző autókra.Ami különösen tetszik,az a precíz munka,amit ebből kihoztál.Azért mondom,mert a revell autói kaptak már jót és rengeteg rosszat is.Gratulálok! Üdv?István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 495316 | 2012. július 16. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborka | Adatlap | 495315 | 2012. július 16. 20:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://iconautomotiveminiatures.com/ például itt. c[ ] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szjani74 | Adatlap | 495314 | 2012. július 16. 16:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Még új vagyok itt, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Hol tudnék rendelni 1:20 méretarányú f1 maketthez kerekeket?Előre is köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborka | Adatlap | 495313 | 2012. július 13. 18:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most volt valamelyik nap a tévében egy hosszabb tréler, az autók bizony eredetiek benne, gyűjtőktől kérték kölcsön. c[ ] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 495312 | 2012. július 13. 14:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Húú, de sokan vannak, alig látszik ki alóluk az autó! Perceken belül szétkapják. :) Némely figura (a nyalókás ember és a hátsó emelő figura) kissé soványnak tűnik nekem (legalábbis a tv-ben látott jóltáplált szerelőgárdához képest), de ez végülis szubjektív dolog. Vagy csak a fotó csal. :) Jó lesz ez, kíváncsi vagyok a végeredményre! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BalEee | Adatlap | 495311 | 2012. július 13. 12:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkészültem az F10-zel. Csak a telefon kamerája ilyen gagyi, azért tűnik néhol mattnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495310 | 2012. július 7. 20:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 495309 | 2012. július 3. 00:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kölyökmacskákat ellenzem. Nem elég tapasztaltak. :) A szerplőktől függetlenül ezt a filmet bizony meg kell nézni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborka | Adatlap | 495308 | 2012. július 1. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Énfelőlem kölyökmacskák vagy kifestett cinvedrek is játszhatnák az összes karaktert... az autókat kell nézni! c[ ] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 495307 | 2012. július 1. 10:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Good Year fújósablont keresek:312T,312T2,126C2 Akinek van és megválna tőle az írjon! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 495306 | 2012. június 29. 19:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Laudát játszó színészt nagyon eltalálták,de Hunt-ot ennyi erővel én is játszhatnám! Nagyon gáz a pali.totál már karakter! Engem személy szerint zavar. G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495305 | 2012. június 29. 15:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egy kötelező darab! Mivel az egyik kedvenc korszakomat dolgozza fel! Már alig várom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaborka | Adatlap | 495304 | 2012. június 29. 13:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://www.youtube.com/watch?v=cTTCVZEZh4A 2013-ban irány a mozi! c[ ] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495303 | 2012. június 29. 08:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm srácok! Örülök,hogy tetszik. Bár most egy kicsit kevésbé fogok vele haladni, mert faragnom kell sűrített levegős palackokat meg hasonló dolgokat. De ezzel párhuzamosan készülnek a figurák is. Majd dobok képeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 495300 | 2012. június 25. 18:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod írta meg a frankót a harmadik mondatában!:) Gyuri! Amivel ennyit foglalkoznak már rosz nem lehet!Grat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 495299 | 2012. június 25. 17:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ANDORKA! Érdekes, nekem elsőre a pazar fényezés kötötte le a figyelmemet,kit érdekel,hogy hol bóklászik a nyalókás ember! Ahhoz,hogy összekevered a 2007-es Ferrarit,nincs mit mondanom:-))) Itt egy kép,ahol tényleg bóklászik a nyalókás ember! G Mielőtt még belekötnél,ez sem nem a 2007-es Ferrari! GOO ALONSÓ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 495298 | 2012. június 25. 17:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eléggé változó hogy a \"nyalókás\" ember melyik oldalon áll. Valószínű ez mindig az adott pályától vagy a szerelők főnökétől függ. Elképzelhető még a politikai hovatartozás szerinti oldalkiválasztás , de ezt igazából nem hinném :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 495297 | 2012. június 25. 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gumikat bent felejtették a boxban?:D egyébként szupi lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 495296 | 2012. június 25. 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kénytelenek megcsinálni mindkét oldalon :) Vannak pályák, ahol a másik irányban van a boxutca. Pl. Sao Paulo. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 495295 | 2012. június 25. 17:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton nem rakta rossz helyre a nyalókás embert,bármelyik oldalra állhat,őt is irányitják mint a pilótákat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495294 | 2012. június 25. 16:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andorka! A nyalókás ember bármelyik oldalon állhat. Minden F1-es autón 2 töltő nyilás van a jobb és a bal oldalon egyaránt. Teszek fel még egy képet az autó színéről ha esetleg az sem stimmelne a számodra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
andorka | Adatlap | 495293 | 2012. június 25. 14:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, hogy ez 2007-es téma:) Akkor még tényleg ott ácsorgott a nyalókás ember. Csak pont a másik oldalon áll, mint a tervezett diorámán:) Ezt a figura készletet mintha nem ehhez az autóhoz tervezték volna, hanem olyanhoz aminek a túloldalon van az üzemanyag betöltő nyílása. (pl. Kanadai futamon használthoz) (És időközben megtaláltam, 2008-ban (Valencia) volt az ominózus pit-stop balesete Kiminek, ahol már tényleg az elektronikus vezérlő volt használatban...Valamiért ez nagyon emlékezetes baleset maradt meg bennem.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495292 | 2012. június 25. 08:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Józsi! Örülök,hogy tetszik. A ferraris téma pusztán csak a véletlen műve:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 495291 | 2012. június 24. 18:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 495290 | 2012. június 24. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Ferraris témaválasztás kissé meglepő, de tetszik :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495289 | 2012. június 23. 22:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi drusza! Örülök, hogy tetszik! Andorka! Ha megfigyeled az autót a 2007-es ferrarit láthatod rajta. 2007-ben nem használtak elektronikus pitstop vezérlő rendszert, hanem \"nyalókás ember\" vezényelte a boxkiállást, mint a mellékelt kép mutatja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
andorka | Adatlap | 495288 | 2012. június 23. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kimi ül a volánnál? Akkor már nem használtak nyalókás embert, hanem a robot-lámpát, emlékeim szerint. (Vagy az év közben jött be?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 495287 | 2012. június 23. 15:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
\"Thank you John, tankoljon...\"egy klasszikust idézve Jó lesz, Drusza...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 495286 | 2012. június 23. 14:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Pedig pénteken így rimánkodtam, hogy vasárnap is essen kicsit! :-P