<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Regal | Adatlap | 592613 | 2015. szeptember 25. 14:18 | ![]() | |||||||||||
Bishop | Adatlap | 592611 | 2015. szeptember 25. 14:06 | ![]() | |||||||||||
Egyetértek a figurával kapcsolatban. Elsőre nekem is fejtörést okozott, hogy hogyan tüntessem el a mozgatható részeknél lévő illesztési nyomokat. A Vader figuránál ez még sokkal szembetűnőbb, mint pl a rohamosztagosnál, a köpenyről nem is beszélve. Én fix pozícióba állítom majd be és jöhet utána a neoflex tömítőpaszta... Szerintem az újrafestés mindenképpen ajánlott, de itt legalább nem festék leszedésével kell kezdeni, mint a Revellnél. A C3PO az egyetlen kivétel. Ott nem lehet, úgy eltüntetni az öntőcsonk formát, hogy meg ne sértsd a festést, szóval lehet lemaratni a gyári festést első lépésként. Én rendeltem hozzá Alclad II Gold festéket, majd meglátjuk az eredményt... Az összepattintós makettel az a baj, hogy egy igényesebb makettezőnek szúrja a szemét egy tömítetlen hézag, vagy egy le nem csiszolt sorja. Ha más nem is látja, attól még tudod, hogy ott van és hogy nem tökéletes. A saját festés még akkor is ajánlott szerintem, ha olyan jó alapanyaggal dolgozik az ember, mint a bandai új cuccai. Ettől válik egyedivé, ráadásul a koptatás, olajfolyás imitációtól, koszolástól lesz még élethűbb. A gyárban, ahol tömegtermelésre vannak beállítva, soha nem lesznek annyira precíz festések, mint amit otthon csinálsz magadnak. | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592605 | 2015. szeptember 25. 12:38 | ![]() | |||||||||||
Szep! Jo kis kollekcio, az AT-ST meg a Snowspeeder nekem is tetszik. Viszon szerintem a Vader figura eleg jatekszeru lett, es maga a figura is pontatlanul nez ki. A Stormtrooperek szepek, azt meg lehet, hogy ujitok, egyet, ha lesz valahol. Megjottek nekem is tegnap a cuccok, majd rakok fel kepet, elso ranezesre piszok jol meg vannak csinalva, reszletes, rengeteg alkatresz, amik mind extrak, egy dolog piszkalja kicsit a csoromet, hogy gyakorlatilag festes nelkul ossze lehet rakni oket. :) Mivel festeni szeretek a legjobban es a jo festes felulete/texturaja mindig jobb, mint a sima muanyage kicsit olyan erzesem lesz, mintha plusz munkat vegeznek, holott eleve jol nez ki, de megsem. :D | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592520 | 2015. szeptember 23. 19:21 | ![]() | |||||||||||
Hlj-ről Szűcs Lacin keresztül. Neki nagyobb tapasztalata van a beszerzésben. Amúgy néztem, hogy mindenhol order stop van... :( Az ebayen is megugrott az áruk. A Fine molds újrakiadásokra azért rá kell gyúrni, mert nem tudom a kék kobra alias játék-makett centrum mennyit fog behozni belőle, ha valóban ilyen csillagászati ára lesz. Lehet, hogy előre kellen írni nekik, hogy egyáltalán rendeljenek belőle... Ha az utolsó árakat veszem figyelembe,akkor a millenium falcon+X wing+Tie egy százasban benne lesz, amit azért már szép summa. :( Pedig de szivesen látnám a polcon megépítve... | |||||||||||||||
Regal | Adatlap | 592512 | 2015. szeptember 23. 18:12 | ![]() | |||||||||||
Szia Bishop! Hlj-ről rendelted, vagy ebay-es cucc? Üdv, Regal | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592508 | 2015. szeptember 23. 16:47 | ![]() | |||||||||||
sztriki | Adatlap | 592330 | 2015. szeptember 20. 14:16 | ![]() | |||||||||||
sztriki | Adatlap | 592329 | 2015. szeptember 20. 14:15 | ![]() | |||||||||||
Közben azért a szószaporítás mellett készül lassacskán a fej nélküli lovas is, lábak, kézfejek újragyúrva, maga a moci annyira összerakva, amennyire festés előtt lehet, még az alsógatyát, csizmatalpakat, sisakot kell kicsinosítani, aztán jön a "kedvencem", csiszolás, tömítés, csiszolás, javítás, mire a figura kész lesz, aztán végre lehet festeni. A karok egyelőre csak ideiglenesen vannak rögzítve. | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592191 | 2015. szeptember 18. 11:21 | ![]() | |||||||||||
Lattam, de megmondom oszinten, nekem a Y-wing nem egy nagy liblingem, mint gep. Egyszer lehet, hogy a tisztesseg kedveert veszek egyet, de egyelore nem ereztem nagy kisertest ra. :) A gyujtogeto eletmodrol meg annyit, hogy a szekreny tetejen nekem is itt figyel 6 kulonbozo fele Mi-24 helikopter, jo par Star Wars cucc is, figurak... :D Dobozbontas nem gond, nagyon szivesen megcsinalom, Hong Kongbol jonnek a cuccok, par hetig el fog tartani majd, mig ideernek. | |||||||||||||||
Commissar | Adatlap | 592188 | 2015. szeptember 18. 10:54 | ![]() | |||||||||||
Sztriki! Egy fotós dobozbontást felraksz majd esetleg, amikor megjöttek ezek a finomságok? :) | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592167 | 2015. szeptember 17. 22:08 | ![]() | |||||||||||
Az időbeosztás nagyon ismerős. Így alakulnak ki a gyűjtögető életmód rovatban látható makett "tornyok". Már most nyugdíjba kellene vonulnom, hogy megépítsem mindazt, amit felhalmoztam (igaz több témában is gyűjtök). Jó pár diorámát álmodtam én is meg, de örülök, ha egy-egy gépet magában is meg tudok építeni. A bandai Y-wingjét láttad? Mesterdarab... Ha zavar az 1:48 méretarány szívesen becserélem 1:72-re... ;) | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592157 | 2015. szeptember 17. 20:52 | ![]() | |||||||||||
Én nem tartom akkora lehetetlenségnek, hogy a Disney-nél feltûnt, hogy mindenhol kaphatók olyan cuccok, amik limitáltak. A régiós dolog meg nyilván azért jó, hogy nyomja fel az árakat. Japán amúgy is olyen csodabogár, minden drága és csak az ô forgalmazóikon keresztül kapható, viszont exkluzív. Anno a zene CD-k is ilyenek voltak, hogy ne schwarzban vegyék meg az olcsóbb külföldi kiadásokat a drágább japán változatokra bónusz számokat tettek meg más füzettel jöttek, stb. Persze erre a nyugati gyûjtôk elkezdtek nagy pénzeket kiadni a japán CD-kért (ismerôs?). :) Megnéztem, neked van igazad, 299 dolcsi lesz. Nekem az böki a csôröm, hogy az 1/48-as vadászokat meg az 1/72-es Falcont adják ki, holott alig vam helyen, a kisebbeknek jobban örülnék...:D Bár a Speeder Bike-om is parkol egy ideje, szóval megint ott tartok, hogy vennék, de építeni nincs idôm. | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 592152 | 2015. szeptember 17. 19:48 | ![]() | |||||||||||
Valaki pedig biztosan felnyomta a Bandai-t a Disneynél. Az, hogy utána kiadnak egy nyilatkozatot, amiben tagadják a dolgot nekem gyenge kifogásnak tűnik. Nem hinném, hogy a lelkes makettezők reklamáltak volna Ázsián kívülről, akik hozzájutottak a Bandai makettjeihez, amit egyébként csak kerülőúton tudtak volna beszerezni. De nem akarok itt konspiratív teóriákat gyártani. Áldom a szerencsémet, hogy még időben be tudtam belőlük vásárolni még megfizethető áron. Egyébként ezt az egész régiós licenc dolgot hülyeségnek tartom, csak az árat nyomja fel kegyetlenül. Ha jól emlékszem az 1:72 Millenium 200$ környékén került forgalomba, de mostanában láttam 500$-ért... Hori kolléga által feltett linken látható video szerint 299$ lesz az újrakiadás (amennyiben jól hallottam). Jobban örülne a pénztárcám, a te információdnak... :) Remélem én tévedek... ;) Az AT-ST szép darab, a komplett belsőt is kidolgozták... | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 592137 | 2015. szeptember 17. 14:06 | ![]() | |||||||||||
Nem a Revell keze van a dologban, pont ez van Sulaco posztjában. Egyszeruen a Bandai csak Japánra kapott licenszt, es most derult ki a turpisság, hogy mindenhol árulták eddig. Anno a Finemolds makettek is csak Japánban voltak kaphatók hivatalosan, persze kez alatt azt is meg lehetett kapni, gondolom marad ez a Bandai-al is. Csavar a sztoriban, hogy azt hiszem, a Revell uj Master Series makettjei Revell USA cuccok lesznek, fene tudja, Európában lehet -e kapni. Ha igen, akkor jó bolt lesz, a Falcon pl 200 USD-re van tervezve, egy FM Falcon mostanság 250 font fele mozog. A Bandai AT-ST-rol most lemaradtam, meg utolso korben tudtam a ket TIE-ból meg az X-wingbol egyet rendelni, kiváncsian várom az erkezesuket. Remelem, Interceptor is lesz hamarosan, hogy teljes legyen a kollekció. | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 591886 | 2015. szeptember 12. 12:06 | ![]() | |||||||||||
Volt egy jó 1/2 évünk, amikor ismét minőségi cuccok jöttek... A nagy testvér meg bekavar. Ettől nem hiszem hogy jobban fognak fogyni a Revell easy pocket-es kindertojás minőségű termékei. A Bandai cuccait először fenntartással fogadtam, mivel idehaza nem nagyon ismert, csak a Gundam termékei. Annál kellemesebb meglepetésként ért az amikor megláttam mit tudnak kihozni egy AT-ST-ből. Most meg a Revell zokog, hogy konkurenciát jelent nekik. Tetszene a Revellnek minőségi cuccokat kinyomni, akkor talán nem kellene félni a japánoktól. Ha a Revell easy kit X-wingjét összehasonlítom a Bandai X-wingjével, az olyan mintha a fakardot hasonlítanám a szamurájkardhoz... Furcsa mód az áruk azonos... Még az a jó, hogy a Bandai Ázsiában kapta a jogokat, mert Kínából bármit be lehet szerezni... A Revell meg adja már végre ki a Finemold-os cuccokat újradobozolva, mert úgy néz ki hogy saját fejlesztéssel fényévekkel le vannak maradva (kb az AMT/MPC/ERTL szintet hozza a 2000-es évek elejéről...) és ha minőségi terméket akarunk tőlük, akkor az újra kiadásokra számíthatunk csak. | |||||||||||||||
Flanker | Adatlap | 591870 | 2015. szeptember 11. 20:54 | ![]() | |||||||||||
Hello! Az én egyik kedvenc szállítóm már az e-bay-ról is visszavonta a termékeit. Gondolom, magán személyek még üzletelhetnek vele( remélem legalábbis). | |||||||||||||||
Sulaco | Adatlap | 591863 | 2015. szeptember 11. 19:20 | ![]() | |||||||||||
Most találtam a Revell hivatalos fészi-oldalán: "Statement Revell and Bandai We are massively confronted with the accusation that Revell invited Disney as licensor of the Star Wars license to prohibit Bandai selling Star Wars licensed products outside of Japan. This claim is plain wrong because we haven’t and won’t at no time take influence to the business matters of other manufacturers! The truth is rather that each licensee, whether Revell or Bandai, is only be entitled to sell its licensed products under its own license contract and the countries agreed upon. These license contracts are concluded solely between the licensor Disney and the various licensees. We as Revell GmbH therefore aren’t allowed to sell our Star Wars products in Japan. On the other hand it is not possible for Bandai to sell its Star Wars products in the US and Europe, if these regions are not part of the contract. Apart from that, we are convinced that a license like Star Wars lives from the wide variety of products and thus inspires young and old. Therefore we see the model kits of the company Bandai not as competition but as a supplement on the market for Star Wars model kits. Nehéz ügy... | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 591825 | 2015. szeptember 11. 09:32 | ![]() | |||||||||||
És mint kiderült, sajnos nem vaklárma. Szeptember 20-ig lehet kapni a maketteket a HLJ-n. Előtte párat leakcióz, és annyi... Asszem, ha addig megrendeli az ember, akkor azt még feldolgozzák (remélem) | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 591742 | 2015. szeptember 9. 22:05 | ![]() | |||||||||||
Hogy ez eddig nem jutott eszembe... :) És hődetonátort is pottyantanak? | |||||||||||||||
Tjoe | Adatlap | 591736 | 2015. szeptember 9. 21:41 | ![]() | |||||||||||
Rossz nyomon jársz. Ezek a Disney Duck-Trooper-ek. | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 591728 | 2015. szeptember 9. 20:54 | ![]() | |||||||||||
Az várható volt, hogy a Finemolds öntőformát átveszi valaki, de hogy pont a Revell... Kérdéses, hogy a saját (torz alakú) Millenium falconjuk mellé milyen darabszámban fogják kinyomni, hiszen saját maguknak csinálnak ezzel konkurenciát. Bár régóta adósok a normál kiadású cuccokkal (legutolsó ilyen termékük a Republic destroyer volt), mert csak az easykit-es baromságot nyomják. Az árban biztosan hogy hasonló lesz (ez kb -90 ezer karácsonykor a pénztárcából), mert hát a profit nagy úr. Az új részből feltűnt valakinek, hogy az új rohamosztagos sisakot mintha fülig mosoly szerint tervezték volna a marketingesek? Biztos a Disney stábja átírta a terveket, mert nem lehet gyerekeknek morcona katonákat eladni (vagy csak végre a Birodalomnak nyerő szériája van és ez meglátszik a formaöltözeten is)... :) | |||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 591724 | 2015. szeptember 9. 19:41 | ![]() | |||||||||||
A videot nem sikerült normálisan berakni sajnos, de itt egy kép. Ezeket magyarázták el. | |||||||||||||||
hori1589 | Adatlap | 591685 | 2015. szeptember 8. 22:29 | ![]() | |||||||||||
Valóban. A Revell átvette a FM szerszámokat és Master Series kiadásban adja ki egyenlőre a 1:72 M Falcont, 1:48 X-winget, és Tie fightert novemberben, valószínű nem olcsón. https://www.youtube.com/watch | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 591664 | 2015. szeptember 8. 13:26 | ![]() | |||||||||||
Ezt én is olvastam. Remélem, megoldható lesz. Ha jól emlékszem, még a Fine Moldsnál is ez volt, hogy csak Japánba szerezték meg a jogot SW makettek gyártására, és Európai boltban nem is lehetett kapni őket, csak Japán boltban. Majd kiderül, ha máshogy nem, akkor e-bay. | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 591658 | 2015. szeptember 8. 11:09 | ![]() | |||||||||||
Helyesbitek, most ellenoriztem, a cuccok ott vannak HLJ-n, az uj TFA-es X-Wing es Falcon makettek nem kaphatok jelenleg a rendes oldalon, a japanon viszont elorendelheto. Remelem, vaklarma csak... | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 591654 | 2015. szeptember 8. 10:53 | ![]() | |||||||||||
Igen, viszont epp most olvastam, hogy a Banda makettek elvileg nem lesznek Japanon kivul elerhetoek (hivatalosan legalabbis). Ha jol tudom, a HLJ le is vette a nemzetkozi oldalarol oket, csak a japan oldalon rendelhetok, oda viszont csak azok lephetnek be, akik a japan oldalon regisztraltak. Fene tudja, ez kinek jo, hallottam olyan pletykakat, hogy a Fine Molds formait megvette a Revell, es az o kezuk van a dologban, de ezt hiszem, ha latom. Gondolom ebayrol meg egyeb helyekrol tovabbra is meg lehet majd szerezni oket, de macerasabb. | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 591610 | 2015. szeptember 7. 19:33 | ![]() | |||||||||||
És a Bandai folytatja a sort, most a 7. rész makettjeivel :) bandai-hobby.net/sw/products/ep07.html Valamint januárban a Tie vadász speciális változata is jön. | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 590625 | 2015. augusztus 20. 21:09 | ![]() | |||||||||||
sztriki | Adatlap | 590384 | 2015. augusztus 15. 13:44 | ![]() | |||||||||||
AT-AT még a dobozban van, kicsit tartok tőle a rengeteg pluszos panelvonal miatt, tervezem bekarcolni őket. Nekem a nagy X-wing volt a legjobb MPC makett, korához képest elég pontos, és nem voltak akkora illesztésbeli problémák, mint pl a Vader TIE-nál, vagy az AT-ST-nél. Az "újabb" makettjeik közül meg a TIE vadász szett vitte a pálmát, az egy meglepően szép és kidolgozott cucc volt. Én érdekes, pont kisebb méretekre váltottam, elsősorban azért, mert nincs elég helyem a nagy :). Egyébként itt tartok a Speeder Bikeal. | |||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 590362 | 2015. augusztus 14. 20:02 | ![]() | |||||||||||
A Speeder Bike és az AT-AT volt a legjobb makettjük. Mindkettő megvolt, de azóta nagyobb méretarányra váltottam. | |||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 590360 | 2015. augusztus 14. 19:44 | ![]() | |||||||||||
Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Most épp a kis haverját csinálom, egy régi MPC Speeder Bike-ot (ha már kijött a Bandai). | |||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 590330 | 2015. augusztus 13. 19:50 | ![]() | |||||||||||
sztriki | Adatlap | 590148 | 2015. augusztus 9. 13:01 | ![]() | |||||||||||
Annyira nem makettezés jellegű, de talán belefér...közel egy éve kisebb-nagyobb (inkább nagyobb)megszakítasokkal javítgattam ezt a Rubies Supreme típusú Vader sisakot. ABS öntött műanyag, elmondása szerint eredeti forma alapján készült, a méretek nagyjából stimmelnek, de nagyon sok részlet hibás, ezek egy részét javítottam ki. Újraformáztam az orrnyerget, a szemöldök vonalát, a fogakat meghosszabbítottam, az elölről berakott és hibás formájú/színű lencsék helyére hátulról fixáltak kerültek, lecseréltem a szájszéleknél lévű bütyköket, a száj- és állnyílások mögötti rácsokat, kijatítottam a sisak dőlésszögét és lefestettem a megfelelő kétszínű mintára, mindezt a Jedi Visszatér változatának alapján. Az újraformált részekhez Apoxie nevű kétkomponensű gyurmát használtam, nem tudom, hogy ez MO-n kapható -e (Angliában élek), kiváló cucc, figurák módosításához nagyon jó, a Green stuffnál nekem lényegesen jobban használható volt. Nem törekedtem a 100%-os pontosságra, sok dolgot úgy hagytam, ahogy van, mert túlságosan munkaigényes lett volna kijavítani, vagy az én képességeimet haladták volna meg, de elégedett vagyok vele, remélem, nem csak én. :) | |||||||||||||||
maci 77 | Adatlap | 588898 | 2015. július 9. 14:04 | ![]() | |||||||||||
Sziasztok! Ha valakit érdekel,a csere-bere rovatban eladó: - AERIAL HK MACHINE (PEGASUS HOBBIES 1:32) Üdv: Attila | |||||||||||||||
Phoenix89 | Adatlap | 587442 | 2015. június 12. 22:28 | ![]() | |||||||||||
Üdvölet pajtosok! Kis segítséget szeretnék kérni referenciakép keresésének ügyében. Transformers robotokról szeretnék képeket találni, pontosabban a nyitott testrészek érdekelnek, ahol nem borítás van, hanem a mechanikájuk látszik, váz, fogaskerekek, stb. Ha valaki tud esetleg oldalt, ahol ilyeneket találni, vagy jó keresőszavakat tud, amikkel lehet találni jófajta képeket, kérem ossza meg! Köszi! P | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 586664 | 2015. május 29. 19:03 | ![]() | |||||||||||
Elég jól fog kinézni a Scout trooper: bandai-hobby.net/sw/products/ch/ch05.html Sajnos, ami az előnye a figuráknak, az a hátránya is. Mivel mozgathatók (szint bármilyen pózba), ezért teli vannak csúnya gömbcsuklókkal... | |||||||||||||||
WerWolf | Adatlap | 586410 | 2015. május 26. 07:51 | ![]() | |||||||||||
Üdv! Keresek 28 cm magas Terminator T-800 Endoskeletonhoz máretarányos Plazma puskát (Plasma Riffle). Játékhoz való is jó lenne, legfeljebb feltuningolom... Elérhetőségem: WerWolf077@gmail.com | |||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 586312 | 2015. május 24. 20:49 | ![]() | |||||||||||
Amikor először láttam az új filmet, az volt az első kérdésem az Enterprise-zal kapcsolatban, hogy "Mi ez a rusnya kínaipiacos gagyi?". De aztán amikor már többedszer láttam, rájöttem, hogy majdnem olyan szép, mint a régi mozifilmeké. De az még mindig verhetetlen. api.ning.com/files/-LRhTqveG3WAieMMWzhCMl1gKpF0GymPLL1SQEQD5HuXzej6QiZe7UVGgHeIGPxZ7*0e7YadQZ8KltS1ai9JlrFdHzAHqveS/Star_Trek__Enterprise_A__Blue_Planet.jpg | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 586310 | 2015. május 24. 20:19 | ![]() | |||||||||||
A kínaiak már ezt is másolják... :) A halál csillag csak most készül? | |||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 586216 | 2015. május 23. 12:07 | ![]() | |||||||||||
Tjoe | Adatlap | 585819 | 2015. május 17. 17:36 | ![]() | |||||||||||
Brutál jó minőség. Tökéletes illeszkedés, és minden alkatrész csapolva van, úgyhogy még ragasztó sem kell az összerakáshoz. Némi festékkel felvannak javítva a figurák. Nekem is megvan már rendelve a második Stormtrooper. Némi festékkel fel vannak javítva a figurák, és a rohamosztagos nyakán nyújtottam egy picit, mert nagyon a vállán ült a feje. | |||||||||||||||
Hortengo | Adatlap | 585797 | 2015. május 17. 11:59 | ![]() | |||||||||||
Nagyon egyszerű dolog miatt nincs Fine Molds SW makett. Tavaly a Bandai nyerte meg a SW makettek készítésének jogát. Cserébe most nem félévente, hanem havonta jön ki új makett. (Aminek én örülök, a pénztárcám kevésbé.) Az ára viszont tényleg jó. 2000 Jen/ figura, vagy jármű. (kivétel, ha aranyozzák a műanyagot, vagy Y-szárnyú) Ez utóbbi a Fine Moldsnál is drágább volt, de miért? Nincs benne sokkal több anyag, mint az X-szárnyúban. | |||||||||||||||
Regal | Adatlap | 585796 | 2015. május 17. 11:59 | ![]() | |||||||||||
Én a stormtroopert vettem meg, teljesen fullos. Tervben van mégegy beszerzése:-), illetve a sandtrooper és speeder/scout is. Az amt-t elkezdtem feljavítani, megnyitottam a sisakot is, erre kijön egy fullos scout. Murphy nem alszik:-), megy a feljavított snowspeeder mellé:-) A destroyer-t nagyon várom! Üdv, Regal | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 585795 | 2015. május 17. 11:50 | ![]() | |||||||||||
Most, hogy a Fine molds makettek elfogytak a piacról (bár ennek tényleges okát nem ismerem, pedig jó cuccokat nyomtak), szerintem bőven megéri az árát. Anno az 1:48-as Fine molds snowspeedert kihagytam, mert az Mpc-t akartam feljavítani. De most erre befizetek... :) Számomra meglepetés a Bandai makettjei, először tartottam tőle, mert inkább félig játék kategóriába soroltam a gömbcsuklós csatlakozású figurái és a Gundam robotjai miatt. Viszont az AT-ST-től lepadlóztam. Rendesen odatették magukat a srácok. Remélem marad ez a megfizethető árszint, mert akkor tuti bevásárolok tőlük... ;) A Speeder bike-ban nem tudom mennyi újdonság lesz, anno az MPC kiadás sem volt olyan katasztrófális. Amikor összehasonlítottam a filmbeli modellekkel, akkor meglepően pontos volt (ne feledjük, hogy a 83-as kiadás) az illeszkedések hagytak némi munkát, de nem volt vészes, ami extra munkát adott az a figura (kb az építés 1/3-át csak a figura tette ki, ami 4db elemől áll). A többi AMT/MPC/ERTL makettek közül szerintem a Speederbike a "jobbik feléből" származik. Mondjuk itt nem is erőltették a SNAP kit formulát. A Bandai figurákról valakinek van tapasztalata? | |||||||||||||||
Solo | Adatlap | 585780 | 2015. május 16. 21:02 | ![]() | |||||||||||
Helló. A HLJ-n Speeder ára jelenleg kb. 9000 Ft (4000 Jen) + posta. A többi Bandai Star Wars makettet elnézve megéri az árát szerintem. | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 585704 | 2015. május 15. 15:29 | ![]() | |||||||||||
Az árától én is kicsit tartok, de ha nem lesz "tuningolt", akkor talán megfizethető. Az 1:48-as Bandai X-wing pl 30.000.-Ft körül van, azért mert mozgatható a szárnya, van benne pár led, stb. A fine molds X-wingje meg 15000-17000Forint volt, amíg lehetett kapni. Az a pár led nem ér annyit. A mozgó At-At-nél is eltekintenék a showelemektől, ha cserébe féláron adják... :) Szerintem a Revell is ott cseszte el az üzletpolitikáját, hogy az előre festett kitjeit nyomatja csak, pedig szerintem jobb lenne, ha festetlent is árusítaná féláron (lásd republic destroyer kettős: 7000--14000). Na persze nem mindegyik kiadás a makettezőknek szól, hanem a szélesebb közönségnek, nemhiába terjednek az előre gyártott kész cuccok (ld újságmelléklettől a dobozos kész makettekig). Én még régi bútordarab vagyok, szeretem magamnak építeni, csiszolni, stb. Szerintem ez a dolog szépsége, a puzzle sem az igazi, ha más rakja ki helyetted (akkor inkább vegyen posztert az olcsóbb). | |||||||||||||||
Regal | Adatlap | 585682 | 2015. május 15. 05:59 | ![]() | |||||||||||
Tényleg gyönyörűek, de a kérdés, hogy mikor jelennek meg? Láttam a képeket a kiállításról, de shol nem láttam se dátumot, se igéretet, hogy mikor lesz a boltokban. Ha szerencsénk van, csak az első film premierjét várják meg... A rombolóra mindenképp vevő lennék én is, bár kivácsi leszek az árára (kb 80-ra tippelem majd méretéböl adódoan:-) Üdv, Regal | |||||||||||||||
Bishop | Adatlap | 585657 | 2015. május 14. 21:12 | ![]() | |||||||||||
Szép, szép, de ezek csak az "apróságok", az igazi nagy vasak csak később jönnek: Star destroyer és AT-AT! | |||||||||||||||
jocó | Adatlap | 585654 | 2015. május 14. 21:08 | ![]() | |||||||||||
jocó | Adatlap | 585653 | 2015. május 14. 21:06 | ![]() | |||||||||||
Bocsánat kép lemaradt |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Álomszép mindkettő. A rohamosztagos csuklós részeit én Milliputty-val tervezem tömíteni. Aki nem próbálta, annak nagyon ajánlom. Ha kicsit megvizezed, gyönyörűen simítható, nincs beszvódás, mint a neoflexnél és szinte alig kell csiszolni, ha ügyesen elteríti az ember (vizes fogpiszkálóval szoktam simára húzni). Úton van pár másik Bandai termék, ha azok is ilyenek lesznek, akkor nem lesz több kérdésem:-)
A star destroyer-t még tartogatják, szerintem arra van leginkább kiéhezve a sci-fi társadalom, szerintem egy 80-asra biztos megszámítják majd... de trükkösek, mert szerintem utoljára fogják kiadni, hogy elkeljenek a gyakoribb makettek is:-)