<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28. |
RaPe | Adatlap | 436792 | 2008. május 27. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 436789 | 2008. május 27. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos nem voltam jelen ebben az évben:( A képek tanúsága szerint első osztályú volt a rendezvény! Gratulálok srácok! Igérem jövőre ott leszek.) Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 436788 | 2008. május 27. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Csak most tudtam gépközelbe kerülni,ígyhát most mondok köszönetet a nagyszerű hétvégéért.Nagyon jó kis versenyt és kísérő programokat hoztatok össze;ilyenekből kellene több is évente!A szombat esti "elektro buli" a focival és a klasz beszélgetéssel volt teljes.Sajnálom,hogy nem maradhattam a végéig,de így is nagyon jól éreztem magam.(A fényképeim hamarosan felkerülnek.)Gabi!Gratulálok a szervezésért,a lebonyolításért és a felhajtott sok szponzorért,hogy annyi ajándékot tudtatok szétosztani!A csoportkép a végén ,nagy ötlet!Mégegyszer gratulálok mindenkinek,jövőre ha lehet,ott leszek ismét! apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436779 | 2008. május 26. 22:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia István! Így már teljesen érthető, semmi gond, remélem jövőre itt leszel. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 436778 | 2008. május 26. 22:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ennek a kérdésnek fussunk neki még egyszer...nem egészen lehetett értelmezni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 436777 | 2008. május 26. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak egy kérdés: a negatív kritikát miért veszitek le? Itt csak dicsérni lehet?Nem akarok bántani senkit,nekem sem jött be Berény. Üdv pipi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.István | Adatlap | 436776 | 2008. május 26. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Teljesen igazad van, csak éppen ügyeleti szolgálatban kellett lennem a hétvégén sajna. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436775 | 2008. május 26. 21:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves M.István! Természetesen lesz képsorozat és eredménylista is, de ha ilyen kíváncsi vagy, miért nem tudtunk személyesen üdvözölni a helyszínen? Ott mindezt első kézből megkaphattad volna. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 436774 | 2008. május 26. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kis türelmet kérünk még,természetesen minden fent lesz az oldalon rövid időn belül! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.István | Adatlap | 436773 | 2008. május 26. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Rendezőség! Szerintem soka örülnének egy komplet képsoroztnak és egy eredménylistának! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436772 | 2008. május 26. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pelikán | Adatlap | 436771 | 2008. május 26. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én ennyit tudok küldeni Üdv As | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436770 | 2008. május 26. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném kérni, hogy aki az eredményhírdetés után készített fényképet a díjazottakról fenn a színpadon, az küldjön át nekem belőle, mert szeretném eltenni a képek közé. Köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436769 | 2008. május 26. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Matyi! Túl sokat nem találtam róla, ezt tudom mutatni. amit nekem küldtek abban az előadók szerepelnek, megtalálhatóak minden korosztálynak megfelelő csoportok. www.fort-monostor.hu/A47a8268fa0e89.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bendegúz | Adatlap | 436768 | 2008. május 26. 20:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv, Jó volt a hétvége, a társaságtól kezdve, a versenyen át a kajáig, köszi nektek, jövöre ugyanekkor ugyanitt ui.: Ernőnek külön köszönet a fuvarért, és hogy Gödöllőn meg is állt és nem csak lassított, mint ahogy azt Brúnó igérte:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pucu1 | Adatlap | 436767 | 2008. május 26. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet MOK-nak ezért a felejthetetlen versenyért. Gratuláció a résztvevőknek,nyerteseknek. Nagyon jól éreztük magunkat! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 436766 | 2008. május 26. 16:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jóestét mindenkinek! Jó volt a verseny, a társaság, és utólag bánom, hogy nem néztem le a lakziba, amit a szobánk alatt tartottak a szállásnál:D Úgy láttam, mintha a lebonyolítás is jobban ment volna, mint először. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 436765 | 2008. május 26. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szerintem is jó volt a hétvége, köszönöm, h ott lehetettem, segíthettem! Gabi! Erről a komáromi hétvégéről van vmi meghívód, v fenn van vhol neten? Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 436764 | 2008. május 26. 13:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönet az Alba Regia Makettklubnakés a Békéscsabai Makettezők Baráti Körének a felajánlott különdíjakért! Köszönet a Pelikán Makettklubnak a nagyon szép klubasztalukért! Jövőre,reméljük,még több klub hozza el a saját munkáit kiállítani! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neonka | Adatlap | 436763 | 2008. május 26. 13:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném megragadni az alkalomat és gratulálni mindenkinek. Sajnos nekem egyenlöre tul messze vannak ezek a versenyek hogy kétt napot ott tölcsek, de majd talán jövöre. Meg még idén is leszen azért programok. Szoval grat mindnekinek, szeretném kiemelni Mattont aki sokat segit nekem, szép kis Ferrarit hozzott össze. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 436762 | 2008. május 26. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló szokásos kérdés: mikor lesz eredménylista? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Don | Adatlap | 436761 | 2008. május 26. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is szeretnék gratulálni a szervezőknek, jó kis verseny volt! Nekem meg pláne emlék marad, mert most neveztem először versenyre. :) Szóval csak így tovább a jövőben is! Don | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 436760 | 2008. május 26. 11:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KeyPi | Adatlap | 436759 | 2008. május 26. 11:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon tetszett minden! Sajnos nem tudtam hosszabb idő ott tölteni, (így is 2 dobozzal nőttek a készleteim) de a képek alapján estére jó kis buli kerekedett. :)) Gratulálok a szervezőknek. Üdv. KeyPi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 436758 | 2008. május 26. 10:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam! Mindenkinek köszönök mindent! Díjazottaknak óriási gratuláció! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajókovács | Adatlap | 436757 | 2008. május 26. 07:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Mindenki!Gratulálok! Aki részt vett ezen a fantasztikus rendezvényen , bármilyen formában , mint rendező, vagy kiállitó , versenyző, vagy akár mint látogató. Itt mindenki nyertes lett. Egy élmény volt ez a három nap, a csapatmunka fantasztikusan jó volt.Nemkülönben a vendéglátás, az esti lampacsárék különösen ,külön köszönet Elektónak és a szakács tudományának.Igérem, jövőre is ott leszünk. üdv mindenkinek, Bicskei János és a TIT Hajózástörténeti és Hajómodellező Klub minden tagja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 436756 | 2008. május 26. 07:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kisbaba!Most is eszik!:-)) Hát,én tegnap este beledőltem az ágyba és filmszakadás...:-) Mindenkinek,aki segített a lebonyolításban nagy-nagy köszönet! A Makreg nagyon jól működött,nevezés zökkenőmentesen folyt.A zsűri előtt le a kalappal,gyorsan és kitűnően végezték el feladatukat,ezúton is köszönjük nekik,hogy elvállalták!Az adatok feldolgozásával szerintem rekordot döntöttünk,mert délután fél 6-ra megvolt a hibátlan eredménylista,ki voltak nyomtatva az oklevelek. Nagyon örülök,hogy sokaknak tetszett a rendezvény,amit sikerült néhány kisebb zökkenővel megtartanunk.Kérnénk mindenkit,akinek bármilyen javaslata van,hol jobbítsunk,változtassunk a lebonyolításban,ne tartsa magában! Gratulálok minden helyezettnek,díjazottnak! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 436755 | 2008. május 26. 05:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Gratu. A csemetéknek is tetszett, nekem is. Minden rendezőnek köszönet. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 436754 | 2008. május 26. 00:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönjük minden MOK-osnak és nem MOK-osnak, hogy segítették a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását. Nagyon jó hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, igaz már lassan rádőlök a klavira annyira elfáradtam.Remélem folytatódni fog még sokáig ez a verseny berényben és folyamatosan azon kell agyalni, hogy a következő évben miként fogjuk elhelyezni az egyre növekvő számú munkákat. Nagyon sikeresnek éreztem ismét a szombat esti bogrács(üst?) partyt is, remélem a focinál lesérültek hamar felépülnek. néhány kép tőlem is a történtekről, a többit majd Mekett vagy RaPe teszi fel. Üdv:Elektro U.i: mi még hazafelé bekacsintottunk pár falatért egy útszéli fogadóba is ! :D:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 436753 | 2008. május 25. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Srácok! Sajnos idén egy váratlan esemény miatt nem tudtam résztvenni a versenyen. A képek alapján látom, hogy sajnos egy jo kis "buliból" maradtam ki. Na majd jövőre bepótolom! :) Gratula a szervezőknek. Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 436752 | 2008. május 25. 22:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
akkor én is képek:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pelikán | Adatlap | 436751 | 2008. május 25. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hooligan | Adatlap | 436750 | 2008. május 25. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vávúúvááá! Nyee! Vót minden! ööö... Geriii elkaplaaak! A figurát megfürdettük! Lett egy újjabb sci-fi makettem, meg macalnak is lett. he. mindig ez a vége. a pörki jó vót. Itthon is az van most figcsiben lehettünk volna egy kicsit többen is... remélem nem ijeszettem meg sok gyermeket látványmakettezés közben. Ernőnek jó lófestést kívánok, és szemfestésre is megtaníthatna. Üdvözlöm az öszes berényi csajt aki jól néz ki. ja és le fogom vágni az objektívvédőt a gépemről. A lényeg hogy lassan elfogy az absinth és am maradék sör. Ja! És Bendegúznak legközelebb felveszem az éneklését hajnalban! kiadok egy lemezt. Grat mindenkinek! Tényleg kurv@ yó volt a verseny. Üdv.:Bala | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton | Adatlap | 436749 | 2008. május 25. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ftibi | Adatlap | 436748 | 2008. május 25. 20:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mint résztvevő szeretném megköszönni a rendezőknek a remek versenyt, a rengeteg munkát amit a rendezvény profi lebonyolításába fektettek. Gratulálok minden indulónak, jó volt látni, hogy sikerült csurig megtölteni a termet remek munkákkal. Remélem jövőre is sikerül megrendezni ezt a remek versenyt. Üdvözlettel: ftibi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 436747 | 2008. május 25. 20:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Berényiek! Nagyon szépen köszönöm, hogy nálatok tölthettem a hétvégét, remélem, jövőre már valami összerakott makettel is részt vehetek a rendezvényeteken.Az Elektromos szakácsnak köszönhetően egy kicsit nagyobb lavórt kell hordanom a pólóm alatt! Köszönet a résztvevőknek is és örülök, hogy újabb remek fotókkal gazdagíthattam a fotósok emléktárát! :-) Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 436746 | 2008. május 25. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 436745 | 2008. május 25. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 436744 | 2008. május 25. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm minden résztvevőnek, érdeklődőnek és klubnak aki megtisztelte a rendezvényünket a részvételével. Külön köszönöm a MOK-os gárdának a segítséget, amit a lebonyolításban nyújtott. Gratulálok a nyerteseknek, úgy érzem, hogy a főleg a fiatalabb korosztály körében sikerült nagyon sok szép díjat kioasztani, és megint megbizonyosodtunk róla, hogy van értelme ennyire szétbontani az ő korosztályukat-kategóriájikat. Polgármi jármű fronton nagyon erős volt a felhozatal, majd kijavítotok ha szerintetek nem így van, de ezen a részen szerintem simán megvolt a Móvári színvonal és mennyiség. Külön köszönet Bicskei Jánosnak, aki a hajós szekciót "lehozta" hozzánk, és igen aktívan, fáradhatatlanul válaszolt mindenkinek. A hely mondhatjuk szinte, hogy kinőtte magát, de ez ennyit tud, több asztalt már nem lehet normálisan berakni, lehet, hogy gondolkoznunk kell nagyon termen, de ez már a következő feladat. Köszönöm mégegyszer a segítséget mindenkinek aki résztvett a rendezvényen, nagyon jó kis buli volt, sajnálhatja aki nem jött el. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 436743 | 2008. május 25. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni idén a Makettinfó versenyén, de örülök, ha a jelek szerint mindenki jól érezte magát Gabiéknak és a MOK tagjainak köszönhetően. A képeket már én is nagyon várom, és még én sem tudom, Ákos hány díjat kasszírozott be :) Üdv Mekett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 436742 | 2008. május 25. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Uraim! Köszönet mindenkinek a hétvégéért, minden szempontból jól éreztem magam, sok új dolgot kipróbáltam (a pult másik oldala:))) és ismét degeszre ettem, magam, óóó, Szakácsok-Szakácsának hála:))) Minden szuper volt! KÖSZIII:) CSV | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 436741 | 2008. május 25. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. A pelikános különitmény köszönetét fejezi ki a szervezőknek. Nagyon jó,szinvonalas,szórakoztató versenyt kaptunk tőletek. Jól éreztük magunkat,köszönjük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 436740 | 2008. május 25. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is szeretnék garatulálni mind a szervezőknek, mind a résztvevőknek 1aránt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 436739 | 2008. május 25. 18:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is jól éreztem magam, jó volt a társaság, jó volt a hangulat, jó volt a kaja, kellemesen elfáradtam:) Gratulálok a helyezetteknek, és köszönet a résztvevőknek. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 436738 | 2008. május 25. 18:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szija István! A főoldalon értesülhetsz majd, hogy mikor kerül fel a lista. amúgy szerintem ma este vagy a holnapi nap folyamán kerül erre sor... Amúgy én is nagyon jól éreztem magam, bár erre a társaság garancia:) Amint rendbeszedtem magam és a képeket feltöltöl az utóbbikat:) ÜdV: Macal Én is köszönöm mindenkinek, hogy jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 436737 | 2008. május 25. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Jó verseny volt, gratula a szervezőknek. Jó volt megismerkedi "élőben" is a társasággal. Ja, és finom volt a pörkölt :)) Képeket majd még faragok fel ide is. Hali! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toto | Adatlap | 436736 | 2008. május 25. 17:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali mindenkinek! Örülök, hogy szombaton találkozhattam jó pár "kollégával" Jászberényben::)) Jó volt, szép volt! toto | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kumancs | Adatlap | 436735 | 2008. május 25. 17:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Gratulációm az egész Infós csapatnakés minden segitőiknek mert egy jó kis versenyt hoztak össze. Szép volt a felhozatal. Köszönettel Kumancs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.István | Adatlap | 436734 | 2008. május 25. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki rakna fel sok képet, és egy eredménylistát? Ha bár még tudom hogy korán van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 436733 | 2008. május 25. 16:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Valaki rakna fel képeket? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Felkerültek az eredménylisták a hétvégéről, valamint Hara István képei.
Mindezt a versenyek menüpontban éritek el.
RaPe