<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Lapidus | Adatlap | 575411 | 2015. január 5. 13:46 | ![]() | |
STEMI | Adatlap | 575389 | 2015. január 5. 03:29 | ![]() | |
Sziasztok. Bar reszemrol elonyben reszesitem az origi Centuriont (igaz, nalam csak kivansaglistas meg :) ) a Zaj gardistad brutalis lett, Macal mester. A sztori, a kerettortenet szinten :) Nalam 55 old school es par, a netrol letoltott kepeken lathato ork kerult ragasztasra. Alapozas es festes a kozeljovoben :) Szewp napot mindenkinek, sziasztok. | |||||
Macal | Adatlap | 575345 | 2015. január 4. 19:45 | ![]() | |
Helló Urak! És természtesen szép Hölgyek! :) Régóta akartam már csinálni egy noise marinet, mivel volt egy centurion figurám gondoltam legyen különleges, formáljuk át ebből :) A noise marine egy különleges űrgárdista, ahogy nevéből is kitűnik fő fegyvere a hang. I.sz, 30,000 környékén, amikor az Istencsászárt elárulta fia, Hórusz, ki mind közül a legkíválóbb volt, követték testvérei közúl többen, például Fulgrim. Az ő légiója különleges volt, hiszen az Istencsászár megengedte, higy nevét viseljék, így lettek a Császár Gyermekei. Azonban a légiót lassan megfertőzte a Káosz, miután egy bolygót megszálltak és kapcsolatba kerültek annak kegytárgyaival. A folyamatot gyorsította a sebészeti átalakításkhoz való vonzódásuk miden tiltás ellenére, mely során például a leigázott ellenseges fajnál látott fegyverként is használható hangképző szervenek analógiájára ültettek be szájukba/nyakukba új részeket. Hedonista életvitelük csak tovább rontotta a helyzetet. A teljesen elborult noise marine különös ismertető jelei az alábbiak: -hangfegyver. Eleinte hangszer volt, melyet egy káosz által megrontott, és az idegen technika által megihletett művésznő alkotott. Később az Istvaan III.-on már ennek teljsen fegyverré alakított változatával harcoltak a Császár Gyermekeinek noise marine alakulatai. -gülü szemek: amikor az élvezetek teljesen hatalmukba kerítették őket, néhányan levágták szemhéjukat, hig az élvezetek világában ne fecséreljenek időt a pislogás balga folyamatával. -nagy tátott száj, vagy hangszóró a száj helyén: A beültetett szerv a szájban a káosz és folyamatos használat hatására örök sikollyá torzította arcukat. Ahol hangszoró segített rá ott persze beépült a fejbe. -a káosz okozta torzulások általában csápok, vagy eppen maguk okozta sebhelyek, hegek, peldául Lucius esetében, aki egy párbajban kapott heget arcára, melyet később saját maga egészített ki szimettrikusan újabbakkal. -általában a lila/arany/fekete színeket használják. Gyakran emberbőrből készített köppenyt, megnyúzott arcbőröket viselnek. A figura: A figura a Games Workshop Centurions készletéből származik, természetesen jelentősen átalakítva. Néhány alkatrészt elhagytam, például a "páncélszoknyát", ami egyszerűen nem illett a figura ilyentén módosításához, azt a kevés kecsességet is elvette volna, amit sikerült belecsempészni. Mivel sok Császár Gyermeke megvált néhány páncéllemeztől kihangsúlyozva a test szépségét, én is elhagytam egy részét, így meg kellett formáznom a hasat. Persze szétgyúrt izmos lett, egy izomköteg űrgárdistához mi más is dukálna :) A munka egyébként a domború birodalmi jelzések lefaragásával kezdődött, melyekkel nem spóroltak a tervezők. Erre formáztam meg az újjakat, vagy hagytam éppen szabadon a felületeket, hogy legyen nagyobb szabad felület is festéshez. A fejek catachan jungle figthers csomagból vannak, megfaragva. Használtam még sztirol profilokat, gitárhúrokat különféle vastagságban, fotomaratásokat, és természetesen milliputot és green stuffot. | |||||
Alby00 | Adatlap | 575194 | 2015. január 3. 02:15 | ![]() | |
Némi korrekció Revell Star Wars easy kit pocket makettek eladók: Öntőkeretek bontatlan zacskójukban + útmutató: ARC-170 2000 Millennium Falcon 2300 Sith Infiltrator 1300 Összeszerelt állapotban: N-1 Naboo Starfighter 1800 Delta-7 Jedi Starfighter 1800 Elemes Sith Infiltrator játék 1000 Pesten vehető át affekthunter@citromail.hu | |||||
Alby00 | Adatlap | 575133 | 2015. január 2. 05:37 | ![]() | |
BÚÉK! Revell Star Wars easy kit pocket makettek, bontatlan zacskóban eladók: ARC-170 2000 Millennium Falcon 2300 Sith Infiltrator 1200 Elemes Sith Infiltrator játék 1000 affekthunter@citromail.hu | |||||
Sherman | Adatlap | 575051 | 2014. december 31. 21:00 | ![]() | |
Nem az országból, a galaxisból. A Tatuinon koccintunk a buckalakókkal. Nekik nincs szükségük papír dudára https://www.youtube.com/watch :-) BUÉK! | |||||
parahybana | Adatlap | 575045 | 2014. december 31. 18:58 | ![]() | |
Minden kedves kollégának Boldog Új Évet Kívánok! Ui:Srácok,a sci-fisek disszidáltak az országból?:-) | |||||
Macal | Adatlap | 572569 | 2014. november 23. 11:07 | ![]() | |
Szevaaa! Igazából a legtöbb kiegészítőt nem ngy kunszt megcsinálni, gondolok itt ládákra, ponyvákra vagy hálózsákokra, vontatókötelekre stb. Más kiegészítőket lehet más 1:35-1:48 készletekből venni, vagy átalakítani. Arra kell csak figyelni, hogy illeszkedjen a többi formához, főleg a járműéhez :) | |||||
kibjani | Adatlap | 572523 | 2014. november 22. 20:19 | ![]() | |
asszem többet nem írok telóról... | |||||
kibjani | Adatlap | 572522 | 2014. november 22. 20:18 | ![]() | |
kiegészítő megmaradt: tolólap,fényszóró, ködvető, stb. Sajnos tényleg csak azok, amiknek a játékban pontértékük van...a hagyományosan tankos kiegészítők, mint pl. pót láncszem, üza. hordó, vonókötél, amiért fáj a szívem.. persze lehet pár dolgot szkreccselni | |||||
kibjani | Adatlap | 572521 | 2014. november 22. 20:16 | ![]() | |
Kedves Macal és Freddy! Köszönöm a válaszaitokat! Ha lenne készleten a linkelt keret, rendelnén is egyet...z újabb kiadású Chimerához is azért elég sok | |||||
kibjani | Adatlap | 572520 | 2014. november 22. 20:15 | ![]() | |
Kedves Macal és Freddy! Köszönöm a válaszaitokat! Ha lenne készleten a linkelt keret, rendelnén is egyet...z újabb kiadású Chimerához is azért elég sok | |||||
kibjani | Adatlap | 572519 | 2014. november 22. 20:14 | ![]() | |
kibjani | Adatlap | 572518 | 2014. november 22. 20:11 | ![]() | |
kibjani | Adatlap | 572517 | 2014. november 22. 20:11 | ![]() | |
kibjani | Adatlap | 572516 | 2014. november 22. 20:04 | ![]() | |
Freddy | Adatlap | 572439 | 2014. november 21. 15:41 | ![]() | |
Régen minden Kiméra, illetve Leman Russ alapú IG járműhöz járt egy ilyen keret. Az ötödik kiadású kódexhez (már nem is emlékszem, 3, talán 4 éve) átszerszámozták a Leman Russokat és a Kimérákat: maradt ugyanaz a jármű, méretre, formára, stb, csak egyszerűbben összerakható lett (kimaradtak pl a futógörgők, amik úgyse látszanak a lánctalp kialakítása miatt), akkor tűnt el ez a keret a dobozokból, a cuccok egy része (jellemzően azok, amiknek a játékban is jelentőségük van, mint pl a keresőfényszóró) rákerült az új keretekre valamilyen formában, a többi nem. Így feleannyi keretre ráfér ugyanaz a jármű, mint eddig. (Az ára persze nem csökkent) A kiegészítő keret egy ideig rendelhető volt külön, de aztán (gondolom, mikor a készlet elfogyott) eltűnt. | |||||
Macal | Adatlap | 572436 | 2014. november 21. 14:20 | ![]() | |
Szevaaa! Köszi! Az említett cuccot régen asszem a Leman Russ Demolisher készlethez adták, de meg lehetett külön is vásárolni. Mivel én a sima Leman Russt építettem, de nem volt akkor a boltban a "normál", ezért visszaalakítottam a tornyot, és nem használtam fel az extra keretet. Ami megmaradt így tolólap, az önjáró löveg Chimera kapta meg :) Erről van szó: bitzbarn.com/oscommerce/catalog/product_info.php | |||||
kibjani | Adatlap | 572416 | 2014. november 21. 11:21 | ![]() | |
Üdv Macal! Minden elismerésem a járművedhez! Nekem különösen a rozsda és sár megjelenítése tetszik, ami nagyon élethű lett. Hagy kérdezzem meg, hogy ezt a bizonyos jármű kiegészítő keretet honnan/hogyan lehet beszerezni? Mert a Chimerá-hoz gyárilag semmi ilyesmi nem volt ... Válaszod előre is köszönöm! Üdv: Jani | |||||
Macal | Adatlap | 572349 | 2014. november 20. 14:28 | ![]() | |
A bögre a pakk része, így egy az egyben egy darab, asszem talán a Vehicle accessories sprue-n van. Az egyik matricaívről még egy koponyát is tettem rá :) | |||||
Commissar | Adatlap | 572345 | 2014. november 20. 13:14 | ![]() | |
Az a bögre a hátizsák része vagy te faragtad oda? Mennyit dob egy ilyen apró részlet. (Off-ban válaszolok a többire) | |||||
Macal | Adatlap | 572299 | 2014. november 19. 14:18 | ![]() | |
Igazad van abban, hogy a Horus Heresy fasza, de ott is akadnak furcsaságok. Személy szerint azt vártam, hogy Horus megromlását baromira aprólékosan kibontják, hogyan változik a jelleme, milyen dolgok változtatják meg a gondolatait, érzéseit. Ezzel szemben kaptunk pár oldalt a könyvben, az is kevés eseménnyel. Azt kell mondjam, a régebbi 40k cuccok hangulata jobb volt, ugyanakkor könyvekben Ian Watson szintjét és hangulatát kevesen közelítik meg... Ami még nagyon jó könyv volt és hangulatos, a Titanicus Dan Abnettől. Van sok könyve neki is, van köztük elég rossz is, se ez nagyon jól sikerült. Meg a Nekropolisz is nagyon jól sikerült. | |||||
Commissar | Adatlap | 572292 | 2014. november 19. 11:09 | ![]() | |
Üdv! Ez a tank egyre szebb lesz, kezdek sárgulni erősen :) Én egy Dark Angels Ravenwing Black Knights doboz tartalmán dolgozom, össze kell szednem magam, hogy megközelítsem ezt a szintet :) A gót holt nyelv, nehezen beszélné ma bárki is, köze sincsen a wh40k közös nyelvéhez, csak a nevében. A fluff szerint a Low Gothic egy keveréknyelv, ami az angolon alapul csak az eltelt 30k év során keveredett kissé. A High Gothic meg egyfajta tudományos nyelvezet, egy ősibb változata a Low Gothic-nak, amit a pszeudo-latin szöveggel reprezentálnak a játék világában. Kicsit valóban kiábrándító, amikor egy sima Arial szöveget adnak egy járműhöz való rézmaratáson is. Legalább cirkalmas betűk lennének vagy hasonló! Ja, a Space Wolf rúnák, argh! Legalább tényleg az eredeti futhark rúnákat használnák, de nem, csak arra hasonlító latin betűk igazából. (úgy érzem, hogy a wh40k regények, főleg a mostani Horus Heresy sorozat ezerszer többet tett hozzá a világhoz, meg a hangulatához, mint a GW eddig összesen..) | |||||
Macal | Adatlap | 572267 | 2014. november 18. 20:55 | ![]() | |
Kössz Srácok! A féltemplom belefér, de nekem most sok volt :) Azért is fura, mert egyik másik tankon sincsen ilyen. Maksz belül, ami még jobban is illene ehhez az univerzumhoz. Meg gyakorlatban is, kívül könnyen sérül es manipulálható :) Az angol feliratok amúgy nekem is furák voltak, de rájöttem, hogy ha olyat akarunk h értsék is a nézők, muszáj emberi nyelven. Gondolkoztam a gót nyelben némi módosítással, de egy: nem tudok gótul, kettő: rajtam kívűl szerintem egy makettező sem tud gótul, de még szerintem világszinten is elenyésző a gót nyelvet beszélők száma, így ha olyat akarsz felhelyzni ami valamit kifejez, pl jelen esetben a mama san, ami a kupleráj főnökasszonyának a beceneve, azt nem érdemes kitalált vagy nem beszélt nyelven megtenni, mert semmi értelme nem lesz maximum mint grafikai elem nyilvánul meg. Ha csak egy szimpla névre gondolunk, vagy akármire, akkor lehet tetszőleges rúnákkal, karakterekkel, vagy éppen mint az Űrfarkasok esetében északi karakterekkel. Az nagyon illik oda :) | |||||
milesChristi | Adatlap | 572257 | 2014. november 18. 19:55 | ![]() | |
Talán, ha kilátásba helyeznek némi purgálást, jobb belátásra tér. :) Megmondva az őszintét, nekem a "fél templom" a dísztópia hangulatához tartozik. Engem speciel jobban zavarnak az angol feliratok, nem is értem, hogy a gémsz wörksop minek ad olyan feliratokat a készletekhez. A makett maga viszont űberkirály. Nagy gratula, kalapemelés, és irigykedés érte. :) | |||||
Bishop | Adatlap | 572252 | 2014. november 18. 19:06 | ![]() | |
Istencsászár... :) | |||||
Freddy | Adatlap | 572236 | 2014. november 18. 15:47 | ![]() | |
Macal | Adatlap | 572176 | 2014. november 17. 18:55 | ![]() | |
Macal | Adatlap | 571174 | 2014. november 3. 21:31 | ![]() | |
Hali! Igazából a készlet, és a többi variáns is több megoldást tartalmaz, de a legnagyobb probléma, hogy a gép hátulja annyira de nem illik a jármű többi részéhez, hogy elmondani nem lehet... Van egy alapból eléggé letisztult, faja formavilág és betesznek egy fél templomot a hátuljára :) Én kiöntöttem betonnal, alá meg azt gondol az ember amit szeretne, szerintem csak sima páncél, amit vékonynak ítélt a legénység ezért megerősítették :) De köszi, minden véleményt szívesen látok :) | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 571166 | 2014. november 3. 20:09 | ![]() | |
Szerintem biztos! Jó alapozóval! | |||||
Commissar | Adatlap | 571150 | 2014. november 3. 17:00 | ![]() | |
Üdv! Tényleg nagyon szép, gratulálok! :) De nem tudtam nem észrevenni, hogy a Gépisten szimbólumát eltűntetted a tank motorjáról (fúziós kályhaizé)! Ne csodálkozz, ha ezek után megsértődik a gépszellem és nem lesz hajlandó harcolni! Ráadásul ez techno-eretnekség, az inkvizíció is kínos kérdéseket tehet fel, esetükben szó szerint kínosat :P | |||||
Macal | Adatlap | 571134 | 2014. november 3. 13:05 | ![]() | |
Kössz Srácok! Freddy! Még nincs összeragasztva a járművel az aknataposó szett, de valószínűleg leeresztve lesz, hogy ne takarjon el részleteket, illetve stabilabb legyen a kompozíció. Mellesleg ez közvetlen bevetés előtti feelinget fog kelteni. :) Picit pingáltam a hétvégén, a fő löveg is nemsokára teljesen kész, koptatgattam, karcok, lepattogzások kicsit erősebben, mint a jármű többi részén, ami azt sugallja, hogy nagy hőhatásnak van kitéve a nagyteljesítményű energia fegyver. Ezt az érzést próbáltam meg elérni a lövegcső befogásánál is, ahol a natúr acél fém festékre nagyon sok réteg ink és wash került fel szórópisztollyal és ecsettel. Nagyon sötét barna, szepia, lila és rózsaszín színeket használtam, majd több karcolást vittem fel natúr acél, és ennek wash-al kevert változataival. Lassan haladok a kiegészítőkkel is, elkészült egy apró kannácska, melyben már inkább valami párlat utazik a legénységgel :) | |||||
Freddy | Adatlap | 571131 | 2014. november 3. 12:32 | ![]() | |
Warhammer 40000 méretaránya, általában 28mm-nek nevezik, ennyi egy figura a szeméig. Olyan 1/55-60 körüli, de a vaskos figurák miatt sokkal nagyobbnak érződik, mint az 1/72. Szép lett amúgy nagyon a tank! Bár, ha utcán megy valahová, az aknataposót szerintem felemelik. | |||||
Regal | Adatlap | 571087 | 2014. november 2. 20:05 | ![]() | |
Szia MadNick, Köszi a fotókat, azt hiszem ezeket én sem hagyhatom ki... Festhetőek egyébként szerinted? Az akril remélem megmarad rajta. Üdv, Regal | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 571060 | 2014. november 2. 17:12 | ![]() | |
Szia! Frankó a "Tank". De a tank Pisták sem kutyák, nagyon tetszenek. Milyen méretarányban vannak? | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 571059 | 2014. november 2. 17:09 | ![]() | |
Macal | Adatlap | 571029 | 2014. november 2. 10:54 | ![]() | |
Szevasztok! Haladtam én is a "kis" járgányommal, mondjuk kicsinek nem illendő nevezni, vetekszik a legnagyobb 1:35ös makettek méretével :) Amint látható szép festést kapott, piros alapon éles kontúros kék csíkozással, ami tökéletes egy városi harcokra festett járműnél, ez is a kerettörténete amúgy. A bolyvárost ért első támadásokat sikeresen visszaverték, a harcok csupán a már szinte teljesen elhagyatott külvárosi részeken és ipari zónákban zajlottak és zajlanak. Az ellenség azonban szintén bevet szuper nehéz tankokat, illetve Titán Istengépeke, melyekkel csak a legnagyobb fegyverek vehetik fel a harcot! Mivel eddig számos alkalommal üldözőbe vették a visszavonuló ellenséget, ezért azok a támadásaik során elaknásították a területet, hogy ez ne tudják újra és újra megtenni, ugyanakkor a külvárosban tevékenykedő ügynökeik is telepítenek csapdákat, és aknákat, hogy kiiktassák a támadó egységeikre legnagyobb veszélyt jelentő gépeket. A jelenet jelenleg ebben a fázisban tart, az építés szinte 100%, csupán a festés után végső összeszerelés lesz még ami építésnek nevezhető. A festéssel még el kell szöszmötölni, a megszáradt sárból még kell pár réteg, és némi friss felverődés is lesz, a jármű, ahogy az az utolsó képen is látható, egy elhagyott gyártelep egyik nagy kapujában fog állni, sok tócsa, sínek, elhagyott lerobbant gépek, szemét, hordók, és sokféle vegyi hulladék és beteg színvilág fogja jellemezni a jelenetet. A festés menetéről és a járműről bővebben itt lehet olvasni: primordialisferrum.com/viewtopic.php | |||||
Regal | Adatlap | 570840 | 2014. október 30. 14:04 | ![]() | |
Szia, így messziről nem is rossz a minősége! Ha majd megvetted, tudnál csinálni közelebbi képeket? Üdvözlettel, Regal | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 570808 | 2014. október 29. 22:27 | ![]() | |
Szia! Sajna még nem vettem, de pénteken vagy szombaton veszek. Ha addig tudsz várni teszek fel képeket. Dobozában nézve 1:35 körüli a méret! Egybe van kiöntve a figura, játék katona módjára! De ránézésre viszonylag elég jó és részletes a kidolgozása! Győrben több féle figura volt. A neten találtam róla képet. | |||||
Regal | Adatlap | 570738 | 2014. október 28. 22:49 | ![]() | |
Szia Mad Nick! Ez engem is érdekelne, esetleg van képed róla, tudnál csinálni, hogy hogyan néznek ki? Üdvözlettel, Regal | |||||
hassan | Adatlap | 570729 | 2014. október 28. 21:44 | ![]() | |
Hálám örökké üldözni fog! Az email címem: elekimre3@gmail.com Előre is köszönöm! | |||||
ibi1120 | Adatlap | 570722 | 2014. október 28. 20:32 | ![]() | |
Szia! Letöltöttem a netről. Átküldöm a pdf-eket ha gondolod. | |||||
hassan | Adatlap | 570717 | 2014. október 28. 19:06 | ![]() | |
Szia ibi1120! Marha jó! Letöltötted vagy vetted? A nyitrai versenyen láttam egy rohadt jót letöltve és papírból megépítve, de nem tudtam sehonnan se letölteni. | |||||
tank | Adatlap | 570711 | 2014. október 28. 18:46 | ![]() | |
Köszönöm srácok! | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 570709 | 2014. október 28. 18:30 | ![]() | |
1:35 Star Wars figurékat lehet venni a teszkoba. Azt hiszem 5db van egy csomagba 2490ft. | |||||
Mad_Nick | Adatlap | 570708 | 2014. október 28. 18:28 | ![]() | |
ibi1120 | Adatlap | 570705 | 2014. október 28. 18:24 | ![]() | |
Regal | Adatlap | 570673 | 2014. október 28. 06:53 | ![]() | |
Szia Tank, a Star wars szerű figura elég tág fogalom. Gondolom azért nem tudsz méretarányt, mert Esci/Ertl makettekhez lenne, ami pedig nem adott meg méretarányt. Méretarány viszont mindenképp kell, hogy ne wookie-t ültess jawa székbe, vagy fordítva. Én úgy szoktam, hogy lemérem a makett hosszát és a wookipedia-ban megnézem az "eredeti" gép hosszát, és kész is a méretarány. Adott ki a Knight models 75 mm-es star wars figurákat, de már csak e-bayen lehet kapni őket kb 20.000 Ft postával... Átalakítani sem akkora kaland egyébként (kivéve pl egy rohamosztagost:-), azt konkrétan faragni kellene...), én anno a kb 1/48-as AT-ST-hez egy anyahajó fedélzeti technikust alakítottam át fedélzeti tisztté. Pilótánál szinte csak a sisak jelent kihívást... Üdv, Regal | |||||
tank | Adatlap | 570661 | 2014. október 27. 21:17 | ![]() | |
Sziasztok! segítségre lenne szükségem ,mégpedig ama témában hogy honnan lehetne venni star-wars "szerű"figurákat(azért írtam mert esetleg olyasmi is érdekel amit komolyabb átalakítás nélkül is használni lehet)gondolok most olyanra amit gépek mellé használnék fel.pontos méretarány ugye nincs csak sacc/kb köszönöm | |||||
Ceró | Adatlap | 569926 | 2014. október 18. 15:40 | ![]() | |
Sziasztok! Sci-fi modellek doboza és összeállítási rajzai érdekelnének! T.: Ceró cerka75@mailbox.hu 0630 846-96-32 |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
Az "építés" közben nem mertem feltenni képeket, mert a munkám+barátnő és a motivációm ingadozása miatt csak lassan haladtam, de kész lett!
Remélem a többség felismeri! :)