| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| Lestat | Adatlap | 113832 | 2009. január 6. 13:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 113831 | 2009. január 6. 13:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 113830 | 2009. január 6. 11:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ahoi Lestat.. ha nincs rendelkezésedre álló evergreen profil, akkor vékony rézlapocska kivágásával. Most érdemes beszerezni, a béka segge alatt vannak a szinesfémárak.:) Ezenkívül ha nagyon kreatív vagy akkor ezer féle dolgot tartalmazható müanyag dobozokat, tejfölöspoharat tudom ajánlani. Könnyen vágható, festhető, hajlítható. Persze ugye nemmindegy a vastagság sem, de több réteg= kivánt vastagság. Remélem tudtunk segíteni. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||
| exec | Adatlap | 113829 | 2009. január 6. 08:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
lestat, szögletes és kerek evergreen profilból. Ráadásul abból nem is nehéz. Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113828 | 2009. január 6. 00:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Simka Köszi a kritikát. Van igazság abban amit irtál (showtruck), de 10-15 évvel ezelőtt amikor az EU-s kocsikat épitettem ez a stílus jött be, a Western-t meg direkt ilyenre csináltam. Következőnek egy Mack-et akarok leharcolt állapotban nehéz gép- vagy rönkszállító póttal. Az már nem lesz csilli-villi. RolandAz előbb irtam hogy a bikás mercit felújítom. A másik gondolatom vele kapcsolatban, hogy eladom. Bár ezen még töröm a fejem. Ha összerakottan is jó neked akkor akár meg is egyezhetünk... | |||||||||||||||||||||||||||||
| Lestat | Adatlap | 113827 | 2009. január 5. 23:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok. Egy kis segitséget kérnék tölletek. A képen láthato sarvédö fel fogatást ti hogy oldanátok meg ill hogy kiviteleznétek? stirolbol probáltam kiviteleznii de nem jött nagyon ösze.. Segitséget és tippeket elöre ie köszönöm. Üdv.: Lestat Ui. Egyenlöre csak ez a kép van sajna majd ha megyek melozni akkor lesz több is. | |||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 113826 | 2009. január 5. 23:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 113825 | 2009. január 5. 22:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ezek részben egyben jönnek (én németektől szoktam rendelni) www.modellzell.de Aztán a feljavításokat csinálom én. Ennyi, de az alapok egyben vannak. A wettringeren különben rengeteg átalakítás van! érdemes nézegetni! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113824 | 2009. január 5. 22:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gergő! Esetleg megosztanád velünk, hátha másnak is szüksége van rá! | |||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113823 | 2009. január 5. 22:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Simka! Igen a revellhez adtak jó széleset, annak ugyan más a mintája, de még nem sikerült beszereznem belőle. Ami styeren van szélesebb, mint az italeri pótkocsi gumija! Igen gergo1212 ezek összeépített és festett kamionok, és 1/25 a méret arányuk! csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||
| gergo1212 | Adatlap | 113822 | 2009. január 5. 22:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Roland! Ezek az emekek-et te rakod össze meg festeni meg stb? | |||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 113821 | 2009. január 5. 22:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Nekem is van pár EMEK! próbálgattam feljavítani, ennyit tudtam kihozni belőle, nekem mondjuk határozottan a daru tetszik a TGS-en! Jól sikerült, de esetleg szivesen várom az ötleteket további javításra, vagy esetleg kritikákat! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||
| gergo1212 | Adatlap | 113820 | 2009. január 5. 21:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
csetuka! de ezek kész makettek ugye? Üdv:Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 113819 | 2009. január 5. 21:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Csetuka!, rendesen jó lesz a Steyr, egyébként még pótra való gumi van hasonlóan széles, amivel meg lehet oldani egy ilyen széleskerék kérdést. Rpsmith, kérdés, hogy mennyire van showtruck jellege az általad épült vasaknak, mert rabszolga-truck nem igazán van pl. ilyen zöld alvázzal...inkább fekete vagy piros esetleg rozsdabarna stb. Az a Volvo is kicsit erős színeiben, de ez csak az én véleményem, aki inkább hajlik az igáslovak felé :) Dönitz, az EMEK az egy "játékkamion" márka, nálunk sajnos nem nagyon lehet kapni. Ennek lényege, ami egy makettező számára nagyon érdekes, hogy ezek 1/24-es méretarányúak és sok érdekesség van kínálatban, pl.: MAN TGS, csőrös Scan, amit nem nagyon adott ki senki makettben, viszont! mivel ezek játéknak készülnek úgymond, ezért nem igazán alkalmasak makettnek, csak bizonyos részeiket lehet élethűen felhasználni pl. ugye a teknő. Magyarán megmondva, hogy egy EMEK vasból igazi makett legyen, ahhoz elég sok átalakítás szükséges... De nézz körül a neten nyugodtan, beírod a google-be, hogy EMEK aztán meglátod :) Egyébként Ebay-en szokott lenni relatív sok. Múltkor meg láttam a magyar Vaterán is, de olyan árban, hogy dobtam egy hátast (MAN TGS sima 3 hidas billencs 9900,-Ft volt kikiáltási áron, holott Ebay-en sokszor csak 10-egynéhány euroért megy el + posta egyebek, ami olyan 30-egy-két euro- 7-8000,-Ft) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||
| ráczgergõ | Adatlap | 113818 | 2009. január 5. 21:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
üdv! csetuka szép lesz a Steyr.találtam tandemhez méretezést. Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113817 | 2009. január 5. 21:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Az Emek egy finn vagy svéd pontosan én sem tudom cég, ami 1/25 méretarányú játék kamionokat gyárt, elég élethű kivitelben. www.emek.nummi-pusula.fi/trailers.htm www.modellzell.de/docs/st_EMEK_1_25.html csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113816 | 2009. január 5. 21:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
gergo 1212! Azt a pótot kb 15 éve vettem, amugy az AMT gyártja/gyártotta. E-bay on lehet találni. A Scania kivételével mindegyik vagy 10-15 éves, ráadásul a kék Mercit vagy 3x szétszedtem és ujra csináltam még anno... Sajna látszik is rajta pár helyen, de ezek javítható hibák. A bikás Mercedes a konténerrel hamarosan ujra fog születni, mert igy nem tetszik.. | |||||||||||||||||||||||||||||
| Dönitz | Adatlap | 113815 | 2009. január 5. 21:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia csetuka! Még elég kezdő vagyok a "szakmában". Elárulnád, hogy mi is az EMEK? üdv.: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 113814 | 2009. január 5. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ja, ha ilyen akkor természetesen sztorno, akkor csak tippként mondom a lámpa mögötti festést. Amúgy a volvo nekem tetszik így. CSak nem tudom hogy ez így lehetségese... ebben vannak itt mások akik jobban értenek hozzá. én például a szabályosságot a 6 tengellyel szegem meg rendszerint :D de nekem így tetszik :D Roland | |||||||||||||||||||||||||||||
| gergo1212 | Adatlap | 113813 | 2009. január 5. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
billencs pótot azt te csináltad vagy rendelted vhonnan? Üdv:Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113812 | 2009. január 5. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
A volvót azt ugy 10 éve fénykép alapján csináltam, de gondoltam már rá én is h szétszedem őket és külön-külön megcsinálom szerelvénybe... Idő kérdése minden. | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113811 | 2009. január 5. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
hello Az eleje azért kék (gondolom a motorháztetőre gondolsz), mert még nem csináltam vele semmit... :) ez igy a gyári cucc, csak a fénykép miatt tettem oda | |||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 113810 | 2009. január 5. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Hello! nekem kicsit fura az amerikai eleje. Olyan mintha ráömlött volna a kék festék. Szerintem a hűtőrácsot krómozd le, sokat dob rajt, meg a lámpákat így utolag már nem is tudom hogy kéne , de legközelebb ugy kellen hogy a lámpa helyét krómmal vagy valami világos színre fested. nekem is ez volt a hibám aztán Gabi figyelmeztetett és azóta alkalmazom :D A Volvo viszont kimondottan tetszik! Igaz hogy szerintem ezt a pótot Euban nem használják, de nagyon jól megcsináltad! CSak így tovább! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113809 | 2009. január 5. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Jah, azt a kéket a motor térben változtatni fogom, és próbálok több egyedi dolgot is csinálni hozzá. A Western alváza tamiya metél zöld, a kasztni pedig prisma color fényes fehér. A gallytörő majd króm lesz. Nem a gyári matricát teszem fel (eladtam) hanem majd csinálok sajátot... Esetleg valami 5let? Nah mindenkinek további jó épitést! U.I.: Az a Steyer igencsak szépen alakul! grat hozzá | |||||||||||||||||||||||||||||
| rpsmith | Adatlap | 113808 | 2009. január 5. 20:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
Hello Végre voltam otthon :) Csináltam is pár képet a régiekről meg az éppen épités alatt állóról. Van még munka vele bőven, csak időm kevés. (így is több mint 1 éve épitem.) Bocsi a minőségért, telóval fotóztam. Kritikákat szivesen fogodnék. Jó rosz minden jöhet, ne kiméljetek! | |||||||||||||||||||||||||||||
| tuning | Adatlap | 113807 | 2009. január 5. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
nagyon jó a steyr. EGUT cégnek van ien csak nekik háló fülkés és régi schwarzmüllert szokott húzni. tavaly láttam a jászberényi aszfaltkeverőben | |||||||||||||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 113806 | 2009. január 5. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113805 | 2009. január 5. 19:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszike az ötlete én ugyan így csináltam, és ha jól emlékszem a wettringerről lestem el az ötletet. | |||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 113804 | 2009. január 5. 19:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Én össze ragasztott peremes felnit befogtam furogépbe "tengelyen keresztül" majd új éles szikével vágtam ketté a gumikat.Annyi segitség,hogy probáld meg összeválogatni az azonos méretü gumikat,akkor jobban illeszkednek a felek ragasztásnál.Ugyan is van a gumikban átmérő különbség ha jól megnézed. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 113803 | 2009. január 5. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csetuka! Egyre jobban tetszik a kamionod,emek teknömet Én is tömitettem igaz hogy sztirolt használtam elösször aztán tömitettem.Sok sikert a pot épitéshez. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113802 | 2009. január 5. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Elvágsz két gumit és a megfelelő darabokat összeragasztod, röviden ennyi, ha ügyes vagy szinte nem is lehet látni a ragasztás nyomait, na nálam ez nem nagyon jött össze | |||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 113801 | 2009. január 5. 19:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Atesz24! Nekem van egy ilyen szerkezetem bár össze épitve.Ha érdekel és nem jutsz dűlőre akkor nálam meg van a gép.Gyárinak épitettem meg a doboz alapján.Ha akarod privátban is beszélhetünk róla,elérhetőségem publikus. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||
| gpatrik | Adatlap | 113800 | 2009. január 5. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csetuka! Olyan "vékonyka" elsőkereket hogy lehet csinálni? :) Emek póttal van meló, de kevesebb mintha semmid nem lenne. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 113799 | 2009. január 5. 19:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 113798 | 2009. január 5. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gergő! Annyiban csatlakoznék még, hogy ahogy láttam a traktor hátsó lámpái nincsenek igazán rendesen festve, ellenben a póttal, amin rendesen lefestetted az indexet meg a lámpát. Bár a tolatólámpát úgy tűnik, mintha teljesen fehérre festetted volna, ami nem annyira élethű.. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||
| gergo1212 | Adatlap | 113797 | 2009. január 5. 13:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
KÖszöntem szépen! Próbálok javitani rajta. Üdv Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||
| exec | Adatlap | 113796 | 2009. január 5. 12:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gergő, Gáznak egyáltalán nem gáz amit építesz. Van rajta pár javítani való, de nagyon ígéretes! Amit én kiszúrtam hiba az a tartályok illesztése. AZokon azért kellene egy kicsit többet dolgozni legközelebb (tömítés majd csiszolás), hogy ne látszódjon rajta az illesztési nyom. Csatlakozok gpatrikhoz a nyereg ügyében is. Azon csúszik a pót. Ha nem lenne vastagon bezsírozva, hamar elkopna! Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||
| gpatrik | Adatlap | 113795 | 2009. január 5. 11:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gergo! Látom nem ír senki. Én igazából csak egy makettet építettem, szerintem egész jó lett, a 100. oldal környékén vannak képek. Scaniat már sokan csináltak kisebb nagyobb alakításokkal. Nézz szét itt a fórumon, ellehet ám lesni pár praktikát, ötletet. A nyeregről felejtős az ezüst szín, mert az általában zsíros. A többit kérdezda többiektől, ők jobban benne vannak a témában, és több mindent építettek mint én. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||
| vujit | Adatlap | 113794 | 2009. január 5. 10:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| gergo1212 | Adatlap | 113793 | 2009. január 5. 10:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 113792 | 2009. január 4. 22:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
3LM3 De. az is elszinezi, ugyhogy én mindenképpen festés elöttrre ajánlanám. Festés után meg olyan helyeket szoktam ragasztani vele ahol nem látszik utána. | |||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 113791 | 2009. január 4. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Atis! Természetesen nem mindent festettem le egyből. Van amit összeépítettem és utána fújtam/festettem pl az alváz. A pillanatragasztó nem marja meg a festéket? 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||
| Atesz 24 | Adatlap | 113790 | 2009. január 4. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm szépen csak aza baj hogy a nyelvtudásom egyenlö a nullával :(((Ezért keresnék itthonrol.Meg én nemismerem ezt a fajta vásárlási modszert nemtudom hogy müködik ez.Soha nem vettem még innen pedig vannak jo dolgok ,mint ez is. | |||||||||||||||||||||||||||||
| Atis | Adatlap | 113789 | 2009. január 4. 21:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Ahoi népség 3LM3... Álltalában festés elött szoktuk a darabokat ragasztani. ezzel elkerülendő az álltalad írt probléma hogy a ragasztó "megfogja" a festéket. A festetlen darabokon még mindig szépen lehet elcsiszolni a ragasztót. Én szerény személyem a pillanatragasztót részesítem előnyben, abból is a gél változatot, mert az nem csepeg, nem folyik, egy tűhegynyi adag megragaszt minden alkatrészt. Még egy tanács: látom a szélvédő még nincs a helyé. A pillanatragasztó, ill. egy-két makettragasztó megfogja az átlátszó műanyagot, ha zsír van rajta, meg is ködöli. Ennek elkerülése végett van kimondott szélvédőragasztó, a pontos nevét most nem tudom, de börzéken lehet kapni. Remélem tudtam segíteni. üdv. és BUÉK mindenkinek. | |||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 113788 | 2009. január 4. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Atesz! találtam egyet, igaz e-bay-es és még van hátra néhány nap. cgi.ebay.de/Italeri-738-Freightliner-FLD-120-Bausatz-1-24-Neu-OVP_W0QQitemZ280299226720QQcmdZViewItemQQptZStandmodelle_Baus%C3%A4tze 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||
| Atesz 24 | Adatlap | 113787 | 2009. január 4. 21:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.Honnan tudnék szerezni egy Freightliner FLD-120 as kamiont,ugyanis egy Coca-colás kamiont szeretnék csinálni póttal együtt. Tudnátok ebben segiteni?Kersgéltem de nemsokmindent találtam,ha lehetne valamelyik hazai boltbol rendelni esteleg az lenne a legjobb.Probálok képet is csatolni hogy melyik tipus lenne az. | |||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 113786 | 2009. január 4. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 113785 | 2009. január 4. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Szia Balázs! Hidd el mindig csak egy pöttyöt teszek rá, nem szeretem ha tocsog benne. Pl a lámpaburának a széleinél picit megmarta ahogy ráragasztottam. | |||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 113783 | 2009. január 4. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Hát gyerekek, mennyi ragasztót raktok arra a felületre? Milyen látható felületre rakod azt a ragasztót? | |||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 113782 | 2009. január 4. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! 3LM3 Az tény, hogy ez az öreg bajszos Guido csávó ilyen very big full cuccokat épít(én is néztem már egy-két munkáját), de érdekes, hogy náluk annyira nem megy a kábelezés. Mondjuk nézve a képeket azért az öregnek rendesen vannak felszerelései meg gépei a hihetetlen profi kézügyessége mellett, amelyekkel nagyon nagyokat lehet alkotni és már, ha van egy univerzális minifúród már az mekkora segítség tud lenni, most tapasztalom én is a Zilnél. Rolkabolka, én személy szerint a Szi-Ti lefolyótisztítós verziót csináltam-csinálom, ott fogok egy lavórt, megcsinálom benne a keveréket, aztán hadd ázzon. A festéktől jó esetben már fél-egy óra alatt megszabadítható, én egy rossz fogkefével pucolom. A ragasztó széteséséhez azért kell neki egy-két nap. Meg hát ugye gumikesztyű stb. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
shop.x1win.hu/index.php