/ Fórumok / Versenyek, rendezvények /

Fürstenfeldbruck makettkiállítás- börze

Már 15 éve, minden évben megtartják ezt a kellemes hangulatú rendezvényt, ahol mindig, mindenki talál látnivalót, vásárfiát! Mivel a helyszín München környezetében van, az érdeklődők csoportja beutazhat a városba, ahol talán nem is kell mondanom, milyen érdekességek találhatók!
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
faber77 581938 2015. március 22. 10:21
Válasz erre
Üdv.

Hát ha már itt lessz a közelbe lenézünk.Remálem lesznek autómakettek is!

Üdv
Z63 581237 2015. március 13. 20:07
Válasz erre
Még néhány útitársat keresnénk megüresedett helyekre.
A fürstenfeldbrucki rendezvény egyenes folytatása az oberschleißheimi makett show-nak, ahol immár 11 . alkalommal veszünk részt. Immár új helyszínen, a fürstenfeldbrucki apátság rendezvény termeiben kerül megrendezésre. "Bolhapiac", kiegészítők, makett vásár és egy kisebb büfé teszi teljessé az eseményt (www.fuerstenfelder-modellbautage.de) (belépő: 6 €/fő/nap)Hagyománnyá vált, hogy egy 4-5 m-s kiállító-elárusító asztalon képviseljük a magyar színeket. Kérjük kedves utasainkat, hogy 2-3 munkájukkal erősítsék kiállításunkat. Akik árusítani szeretnének 25 €/ folyóméter asztalbérleti díj terheli a német szervezők felé!)
Két napon keresztül, egész nap részt veszünk a kiállításon. Az érdeklődőknek fakultatív kirándulás Münchenbe a csoportkísérő vezetésével, S-bahn-al. Vonatjegy ára:8.30€ ) Ha szeretnél egy igen jó társasággal, sokszor fergetegesen jó hangulatban eltölteni három napot, köztünk a helyed!Érdeklődés esetén pontos információt adok, illetve Szolnokon is jelentkezhetsz a GoforGo Travel asztalánál
Üdv,Z63