NGPETI | Adatlap | 734912 | tegnap 14:24 | ![]() | |
NGPETI | Adatlap | 734773 | 2025. március 5. 13:57 | ![]() | |
Emlékeztető :o) A hétvégén kerül megrendezésre Bécsben egy makett kiállítás. Szombaton 14 órától este 20-ig ("Langen Abend des Modellbaus"), vasárnap 9-től 17-ig lehet megnézni. Az online jelentkezési határidő már lejárt, de a kategóriák és a pontos helyszín az alábbi linken látható: www.scale-paint.at/de/besucher | |||||
NGPETI | Adatlap | 725871 | 2024. június 11. 15:44 | ![]() | |
Az idei rendezvényen betegség miatt nem tudtam részt venni, ezért érdemi információim és fotóim nincsenek, de már kiírták a 2025-ös kiállítás és verseny időpontját. www.scale-paint.at/de/ A honlapon található képek alapján a helyszín "baráti" méretű és tudtommal ez volt az első ilyen nevű esemény, így talán a résztvevők létszáma se volt túl magas, de majd meglátjuk jövőre... |
Néhány napon belül lesz egy kisebb fotóalbum a kiállított makettekről, addig pedig csak néhány szóban az eseményről...
A kiállítás valóban jóval kisebb, mint a korábbi GoModelling volt, amihez hasonlítom, pedig lehet, hogy nem is kellene.
A szombati napon kicsivel a hivatalos nyitás előtt érkeztem, hogy tudjak fotózni, ezért sajnos nem is minden kiállított munkát láthattam, még közben is érkeztek nevezők. Találtam nekem tetsző maketteket és a börze is érdekes volt, mindez annak ellenére, hogy gyakorlatilag egy térben volt a két "esemény".