| pmheros | Adatlap | 739523 | 2025. július 28. 09:05 | ![]() | |
| Norm | Adatlap | 739522 | 2025. július 28. 08:56 | ![]() | |
|
Sziasztok! Úgy tűnhet, hogy elhanyagoltam ezt az építést, de az igazság az, hogy az amúgy is kevés időmet egy fontosabb építésre kellett koncentrálnom. Történt ugyanis, hogy az Eduard bejelentette, hogy kiadják ( már rendelhető ) a Mig-21f-13 változatot is. Nos nekem volt egy rég befejezésre váró Trumpi f-13 és tudtam, hogy ha kiadja az Eduard, akkor biztosan nem fogom soha befejezni, ezért versenyt futva az idővel, igyekeztem nyár vége előtt befejezni, ami múlt héten sikerült is. A makett olyan, amilyen, jól áll neki a távolság, de legalább kész van és jöhet majd mellé egy Trumpeter is, természetesen magyar festéssel. De előtte mindenképpen be fogom fejezni ezt a kis MiG-et is. Üdv, Gábor | |||||
| p-51 | Adatlap | 736857 | 2025. május 3. 23:56 | ![]() | |
| Norm | Adatlap | 736854 | 2025. május 3. 21:39 | ![]() | |
|
Sziasztok! Mivel nagy kedvencem ez a típus, érdeklődve néztem a többiek szebbnél szebb építéseit és kedvet is kaptam egy MF elkészítéséhez. Be is szereztem egy Eduard Overtrees készletet, és bele is vetettem magam. Az alap színt MRP Turquise és interior bronze green keverékét használtam, utána festettem a többi apróságot. A futóaknákat előárnyékoltam, majd MRP-049 színnel festettem. Sajnos nem túl gyakran kerülök az asztal elé, ezért nem fogok sűrűn újdonságokkal jelentkezni. üdv, Gábor | |||||
Frankó lett, mégha csak futva befejezve is!
Várjuk a magyar festésű 21 -eseid.
Üdv.: pmheros