/ Fórumok / Versenyek, rendezvények /

Versenyek

Makettversenyekkel kapcsolatos információk, tudnivalók, észrevételek.
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65., 66., 67., 68., 69., 70., 71., 72., 73., 74., 75., 76., 77., 78., 79.
Panther 8713 2007. április 6. 19:27
Válasz erre
Te Solo!

Szó sincs indulatról! a Felkiálltó jelek csak nyomatékot adnak nem feltétlenül kiabálást vagy dühöt fejez ki. Egyébként én azt írtam hogy a MOK tagok is szavazhatnak amit mondjuk Archinál lehet leadni majd Ő meg én összegezzük a szvazatokat!

Panther

Még mindíg messze nem ingerülten!!!
Solo 8712 2007. április 6. 19:19
Válasz erre
Kedves Panther,

Pont ettől féltem. Csak tudnám, hogy miért kell mindent így lereagálni.
Eszemben sem volt vádaskodni. Kicsit higgadtabban is elolvashattad volna amit írtam.
Aggódom, hogy ez a nemes kezdeményezés vitába fog fúlni. Gyenge pontokat véltem felfedezni. Ezt megosztottam veletek. Erre le lettem hurrogva.
Viszont az legalább kiderült, hogy a kompi nem kerül pénzbe. Az is kiderült, hogy a 3. kerekasztal fogja akkor eldönteni ki kapja. Vagy közösen? Vagy nem ugyanaz kapja, de Archy szerint ennek nincs értelme. Vagy a kerekasztal tagok mellett még Archy , Mekett és RaPe is szavazhatna. Talán ez a legjobb és legegyszerűbb megoldás.

Sajnálom, hogy nem tudjuk ezt normálisan, indulatok nélkül megbeszélni.

Én még mindíg nyugodt vagyok. Nem írtam egy felkiáltójelet sem :)
Gabi 8710 2007. április 6. 19:02
Válasz erre
Sziasztok!
Néhány szó ide is, mert nem biztos, hogy mindeki olvassa a MOK verseny topikját. Szóval a május végi Jászberényi MOK verseny Best Of Show győztesének különdíja egy hétvégi kikapcsolódás a Jászapáti thermál hotelben, melyhez egy kétszemélyes szoba jár félpanzióval.
www.thermal-jaszapati.hu/
Továbbá az autós brigád készüljön a Mercedes külön kategóriára is, melyet a Mercedes-Benz szponzorál különleges eredeti Mercedes ajándékokkal.
A versenyek kategóriában megtaláljátok a kategória bontást, valamint minden a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb tudnivalót!
Gabi
Archy 8709 2007. április 6. 18:13
Válasz erre
Na idefigyeljetek!
Nem volt idegem végigolvasni mindent, csak végifutottam. A kompi ötlete az enyém volt. Úgy gondoltam 100 tag (MOK) képes összedobni annyi pénzt. megkérdeztem Mekettet, azt mondta vágja bele, ő hozzájárul, hogy a MOK a nevét adja (ő az elnök, ebbe csak nem fogtok belekötni). Namármost sikerült elintézni, hogy 0Ft-ot kell fizetni érte. Azaz nulla forintot. Semmit magyarul. Nem akarom a nagyképű szerepét játszani, mert nem szeretem, de egy nagy köszönömmel tartoznátok az Airlinenak (és esetleg nekem) ezért a dologért. És persze Mekettéknek, mint a lap üzemeltetőinek, mert a MOK részét reklámmal tudjuk le, ez pedig Mekett és RaPe ráfordítása lesz, hiszen az ő oldalukon foglalja majd a helyet. Szóval a zsörtölődés és a morgás helyett gondolkozzon el mindenki akinek ez szólt, hogy miket beszél, és legyen büszke rá, hogy MOK tag lehet, ha meg nem az, akkor arra hogy MOK-os barátai vannak.
Az elbírálás úgy gondolom nem lehet probléma. Hogy tisztán lásson mindenki, a díjat, a pisztolyt Pantherék, vagyis a 3. kerekasztal ajánlotta fel. Mi ehez csatlakotzunk, vagyis az kapja a kompit, aki a pisztolyt, egyébként nem volna értelme. A többi kérdést Panther megválaszolta.

Áron

UI.: Solo, a klub topicban írtam, hogy nem kerül semminkbe a kompi, mert ez a klubtagokra tartozik. És a körlevélben is benne van.

Elnézést, ha kicsit ingerült voltam, de úgy érzem ez egy nemes cél, és muszály volt leugatnom egyesek fejét. Pont.
romsitsa 8707 2007. április 6. 16:05
Válasz erre
Hali,

késztetést érzek hogy beleugassak.
Miért él még mindig a profi-tehetős, kezdő-csóró képzet? Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Másrészt lehet én élek álomvilágban, de ha mégis "rossz" helyre kerülne a díj, a díjazott még mindig megmondhatja, hogy bocsmá, de nem nekem kellett volna.

Kellemes Húsvétot!

ad
Stefan 8706 2007. április 6. 16:02
Válasz erre
Nekem meg az "ecsettel festett" szó kerülte el a figyelmemet :DDD
Sok sikert kívánok ehhez a kezdeményezéshez!
Panther 8705 2007. április 6. 16:02
Válasz erre
Stefan!

Bocsáss meg rosszul fogalmaztam! Az hogy tele van lével nem igaz. Ezért a mondatomért bocsánatot kérek! Helyes fogalmazás: meg vannak a kellő felszerelései.
Mégegyszer bocs

Panther
Panther 8704 2007. április 6. 15:58
Válasz erre
Solo!

Itt most nem szeretnék Archy nevében nyilatkozni, megteszi ő azt. De egy dolgot le kell szögezzek. A Round Table Hungary ajánlotta fel a szórópisztolyt. Az hogy a MOK beszállt és azt mondta mondtátok hogy mellé tesztek egy másik díjat, dicséretes és követendő példa. DE
Mivel ezt a díjat mi ajánlottuk fel mi anak szeretnénk adni akit mi a legjobbnak tartunk, s én írtam is hogy a szakmai zsűritől teljesen független lesz! Mi úgy csináljuk hogy az Egri Lovagok akik kilátogatnak erre a nagyszerű rendezvényre azok mind mind szavazhatnak, amit én fogok összesíteni illetve az Ábry Zoltán barátom és lovagtársam nem mellesleg az Egri asztal elnöke. aki a legtöbb szavazatot kapta az kapja a pisztolyt. Most hogy változott a felállás és Ti is beszálltok a kompival, sztem csak anyival változott a dolog hogy a MOK-osok pedig az Archynál adhatják le a szavazatukat majd a kettőt összesítjük.
A vádat pedig bár még ki sem csírázott, egyszerűen el kell hogy utasítsam. Nincs kinek a kije !!! Itt sors változtatásról van szó. Egy NEMES CÉLRÓL! Szted lenne pofám valami ismerősnek kiosztani? Ha így gondolod nem ismersz engem!

Üdv: Panther
Panther 8703 2007. április 6. 15:50
Válasz erre
Stefan!

Nem értem kérdésed lényegét? A díjat az a makett kapja aki a legjobb kézzel festett munkát mutatja be. Tehát nem egy profi aki tele van lével hanem egy kezdő.

Panther
Solo 8702 2007. április 6. 15:25
Válasz erre
Helló!

"A kérdésedre a válasz NEM!" Kérdeztem valamit? :)

Az, hogy gyakorlatilag ingyen készül nem hangzott el. Ha így van, akkor nagyon jó.
Egy versenyen (főleg Óváron) több szinte azonos minőségű munka készül. Nagyon nehéz dönteni. Ha ekkora jutalomról van szó, az a minimum, hogy a megfelelő emberke kapja meg. Ez szinte 100%, hogy szubjektív döntés lesz. Ezért mindenképpen ellenőrizhető keretek között kell a döntést meghozni. Szavazással például. Egy dobozba minden MOK tag bedobaj, hogy szerinte ki kapja a kompit. Nem két forintról van szó, mégha gyakorlatilag nem is kerül pénzbe. Nem szeretném ha Óvár után nagy viták lenneének abból, hogy kinek a kije kapta a kompit.
Itt most nem a 3-as számú Magyar Kerekasztalról van szó. Vagy ugyanaz az ember kapja mindkét felajánlást?
Arra a kérdésedre válaszolva, hogy miért akarnám szétszórni a a pénzt, az a válaszom, hogy inkább változtatom meg 5-10 ember életét, mint egy emberét.
Mivel fiatalokról beszélünk, egy ajándék makett szerintem sokkal nagyobb hatással lehet rá, mint egy pisztoly vagy kompresszor amiről azt sem tudja hogyan kell használni és esetleg eladja vagy felkerül a padlásra. Ettől függetlenül lehet, hogy pont a megfelelő ember fogja kapni. Ehhez azonban jól kell választani.

Mielőtt bármi gonosz szándékot képzelnél bele az írásomba, szeretném közölni, hogy teljesen nyugodt idegállapotban írok, nem vagyok dühös, sértett vagy agresszív. :))
A segítő szándék vezérel. :)
Stefan 8701 2007. április 6. 15:13
Válasz erre
Bocsi, hogy én is "beleugatok":
Nekem tényleg nagyon tetszene, ha egy ilyen hagyomány beindulna, de nekem olyan aggájaim vannak, hogy egy nyerésre esélyes mű elég nagy anyagi ráfordítást igényelhet, ergo egy olyantól kerül ki, aki már ász ebben a témában és adott esetben ezt az anyagi lehetőségei segítették is egy kicsit. Adott esetben egy "csóróbb" makettező, aki tehetséges ugyan, de nincsenek meg a lehetőségei emiatt háttérbe szorul, így már nem a felajánlás szellemiségében történne a nyeremény megítélése.
Remélem nem tapostam bele senki lelkivilágába, csak szeretném, ha a tényleges célját érné el a nyeremény. Természetesen nem lehet anyagi helyzetet kikérdezni az indulóktól, de pl. lehetne más a zsűrizés elve ennek fényében, pl. hogyan készült a makett, mennyire házilagos a dolog.
Remélem értitek, hogy mit akarok mondani és tényleg nem sértek meg semmit, mert nekem nagyon tetszik az ötlet!
Panther 8700 2007. április 6. 15:03
Válasz erre
Solo!

Engedd meg hogy Archy helyett most én válaszoljak, mert úgy érzem engem is érint egy picit a dolog!
Ha figyelmesen végig olvastad az Áron hozzászólását ott leírta, hogy a kompi gyakorlatilag ingyen készül el, az Airline és a MOK-os fiúk felajánlásával.
A kérdésedre a válasz NEM!
Miért gondolod hogy szét kellene szórnunk az indulók között a pénzt? Ez egy verseny! Aki arra érdemes díjat kap. Az egész ötlet onnan indult, hogy a Round Table Hungary 3-mas asztala meg szeretné egy ember életét változtatni! Ha annak az illetőnek nincs pénze ilyen felszerelésre, úgy gondolom egy ilyen díjat jobban értékel mint egy serleget. Meglehet jóval drágább is. Ezért kaphatja egy ember! Reméljük sikerül hagyományt teremtenünk, s minden évben megajándékozni egy fiatal, hogy a jövőben nemes "ellenfelünkké" válhasson!

Üdv: Panther
Természetesen arról szó sem lehet hogy egy felajánlott díjat nem adunk ezért vagy azért. Légy nyugodt, meg fogja kapni a díjat az aki elnyeri! Erre a szavamat adom.
Solo 8698 2007. április 6. 14:20
Válasz erre
Helló!

Először azt hittem vicc, de úgy látom komolyan gondolod. :)
Szerintem több értelme van 10 fiatalt 3-4 ezer forint értékben támogatni, mint egy embert 30-40 ezerrel. Túlzónak tartom a kompresszort.
Ha lesz ki kifizesse akkor nem gond, de ha nem akkor ciki lesz közölni a szerencsés kiválasztottal, hogy bocs mégsem lesz kompi.
Ezenkívül a nyeretes kiválasztása sem lesz egyszerű. Nem kis értékről van szó.

Ez az én véleményem.
Panther 8697 2007. április 6. 11:36
Válasz erre
Esetleg ez a felhívás megérné hogy kikerülhessen a fő oldalra hogy ne csak azok értesülhessenek a hírről akik csak ezt a topikot nézik meg?!

Panther
Archy 8696 2007. április 6. 11:19
Válasz erre
Kedves Mindenki!

Mindenki olvashatta Panther barátunk felhívását, mely szerint a Round
Table Hungary 3, azaz egri asztalának tagjai felajánlottak egy
szórópisztolyt a móváron induló legszebb ecsettel festett makettnek.
Ezt a nagyszerű ötletet sikerült továbbfejleszteni, és a MOK is
csatlakozik ehez a kezdeményezéshez. Egészen konkrétan az Airline
segítségével, tudniillik a MOK és az Airline közösen felajánl a
szórópisztoly mellé egy kompresszort is. A díjat praktikus okoból magyar induló fogja megkapni. A kompi még
nincs kész, így Móváron csak jelképesen adjuk át. Annyit elmondhatok,
hogy az Airline standard, nyomásszabályzós, 5l-es full extrás masináját
kapja majd a szerencsés.
Reméljük ezzel az akcióval sikerül egy újabb tehetséges makettezőt
elindítani a siker felé, és jövőre viszont láthatjuk majd az immár fújt
makettjeit.
Talákozunk Móváron!

Üdv:
Tábor "Archy" Áron
Mekett 8695 2007. április 6. 00:12
Válasz erre
Szombat éjjelre légyszives egyet!
Atis 8694 2007. április 5. 20:54
Válasz erre
már csak 2 hely van...
Atis 8693 2007. április 5. 19:16
Válasz erre
no hölgyeim és uraim.

A móvári MOK hadiszálláson felszabadult egy 3 ágyas szoba. Akit esetleg érdekel.. az azonnal jelezzen nekem még most a héten.

üdv.
Raybrig_89 8692 2007. április 3. 21:06
Válasz erre
Köszi! E-mail címet tudsz mondani esetleg?
Bombraider 8691 2007. április 3. 20:45
Válasz erre
Szia!
Bundesign kollégát keresd meg!

üdv:bomb
Raybrig_89 8690 2007. április 3. 19:59
Válasz erre
Sziasztok!

Egy furi kérdésem lenne!

Az a helyzet,hogy autós kollegáimmal szerveztünk anno egy versenyt,mindenki 1forma autót épített,a saját elképzelése szerint:) És úgy beszéltük meg,hogy Móváron egyesítjük a gépeket,közös fotó miegymás!

Viszont nekem baromira messze van móvár,kizárt,hogy eljutok oda... de a srácok szeretnék,hogy mindegyik gép ott legyen,így az enyém is

Kérdés: szerintetek hogyan lehetne megoldani,hogy eljusson oda az én gépem is,na meg persze vissza? Esetleg pécs környékén van valaki aki megy majd móvárra és hajlandó segíteni az üggyel kapcs.?

Előre is köszi!
salou 8689 2007. április 3. 17:39
Válasz erre
Fiukák! A Móvári előnevezésnél a "kilépés az oldalról" gombbal történik meg a tulajdonképpeni elküldés?
Előre is köszi!
RaPe 8688 2007. április 3. 16:15
Válasz erre
Aki küldött képeket!
Ma valóban megjöttek, órák kérdése (jó sok :D)
exec 8685 2007. április 3. 09:05
Válasz erre
seeloo!

Nyert, igazad van. Ez a népszerüsítés, szép gesztus volt!

üdv.
exec
seeloo 8684 2007. április 3. 08:35
Válasz erre
Ajánlom mindneki figyelmébe Nándi sorait...
"Egy történetet engedjetek meg, hogy leírjak: szombaton volt egy kis srác, aki egy ötszázast szorongatott de nem talált ilyen árban maketett. Elszontyolodva jött haza. Vasárnap a börzén az utolsó utáni pillanatban láttam meg Bigcsabesznél egy Airfixes repülőt ilyen árban. Megvettem neki. Azt mondtam, hogy tegnap egy bácsi látta, hogy nem tudsz maketett venni, ezért elküldte neked ajándékba. (Bocs' Csabesz, de a te nevedet mondtam, mert tőlem nem biztos, hogy a szülők elfogadták volna-mivel volt már egy-két összezördülésünk.) A kissrác örömében majd' elsírta magát, mikor két órával később ebédelni vittem, még akkor is láng vörös volt az izgalomtól, hogy ő is kapott maketett.
Szerintem erről kell, hogy szóljon ez a hobby, nem pedig arról, amiért annyi klub, egyesület viaskodik egymással...
Ez a BMBKE Tokajból...
seeloo
seeloo 8683 2007. április 3. 07:32
Válasz erre
Kalóz!
Ha kérhetem nekem is küld már el az általad készített képeket hisz tudod, a szponzorok már nagyon várják. Köszi!
Kalóz 8681 2007. április 2. 22:07
Válasz erre
Rape! Küldtem néhány anyagot, nem tudom, megérkezett-e?
A tokaiji kiállítás képei.
Üdv: Kalóz
seeloo 8677 2007. április 2. 08:42
Válasz erre
Bocsánat, de még nem vagyok igazán 100 %-os!
Varga Gábor, Elektro, Gerezit
:-)
seeloo 8676 2007. április 2. 08:25
Válasz erre
Kedves BMBKE-es Cimbik, Barátok!
Ezúton szeretném Nektek megköszönni a péntektől vasárnap kora estig tartó munkátokat. Nagyon örülök, hogy egy ilyen jól szervezett, összhangra képes, egymást szó nélkül segítő Egyesület, illetve kis csapat tagja lehetek. Nagyon köszönöm és egyben Gratulálok Nektek, magunknak. És akikről szó van: Bigcsabesz, Ági, Kalóz, DonDon, Kősárkány, Migfun, Maxor és felesége, Sanya, Tamás, Tóth Jani, Gabesz, Csillu, Öcsi, Kokomo, Elektro, Gerezit, Kamovos, Marci, Nándor.
Az Ő és mindazok nevében köszönöm az elismerő és gratuláló szavakat, akik nem tagjaink, de kivették részüket e fantasztikus rendezvény megszervezéséből, lebonyolításából. Legközelebb is számítok Rátok!!!
seeloo
Mityubá!
Nincs semmi baj, ez csak természetes. Számunkra is nagy megtiszteltetlés volt az Ön és a családja jelenléte. Köszönjük és várjuk jövőre. Kittit üdvözlöm!
Varga Gábor!
Nagyon örülök a megismerkedésünknek. Remélem, jövőre is olyan jó borozgatásban lesz részetek, részünk, mint szombat este. Kiváltképp, mikor az 5 puttonyos aszut kortyolgattuk. Óváron remélem találkozunk. Addig is minden jót!
És mindazoknak akiket esetleg kihagytam! Várunk benneteket jövőre is, hisz már vannak jelentkezők új és újabb ötletekkel, különlegess érdekességekkel.
A német páncélosok indulója legyen veletek (varga Gábor, Elektro, gerezit...)
seeloo
noname_055_1174306227 8673 2007. április 2. 06:45
Válasz erre
Kedves Kalóz és BMBK Tagok és Segítők !

Gratulációm a rendezvényetekhez a mosonmagyaróváriak nevében, rengeteg jó dolgot meséltek a rendezvényről. Csak így tovább !!!

Jó egészséget és kitartás az elkövetkező évekre !!!

Baráti üdvözlettel: Egresi András, Mosonmagyaróvárról
Sz.Szabi 8672 2007. április 1. 23:36
Válasz erre
Kedves Tokaji Fiúk!

Engedjétek meg, hogy a Bolyai Makett Klub nevében gratuláljak a résztvevők elmondása szerint nagyon színvonalas és sikeres versenyhez! Sajnos nem lehettünk jelen a fővárosi MoJaHo rendezvényen történő részvételünk miatt, de legközelebb bepótoljuk! Reméljük, hogy újabb, állandó rendezvénnyel bővül a hazai versenynaptár!!!

Üdvözlettel:

Sziráki Szabolcs
klubvezető
Bolyai Makett Klub
Elektrolakatos 8671 2007. április 1. 23:08
Válasz erre
Nocsak? Már saját tv csatornám is van?,hm ezt eddig nem is tudtam :D
Kalóz 8670 2007. április 1. 23:04
Válasz erre
m113!
Köszi a gratulációt a többik nevében is. A verseny messze több lett, mit amire eredetileg számítani lehetett, szinte minden bejött, amit tartalékként beszerveztünk, ha esetleg valami kimaradna. Hát nem maradt ki, minden összejött. Az eredményt láthattátok. Örülünk, hogy tetszett!
Kalóz
Kalóz 8669 2007. április 1. 22:54
Válasz erre
Atya2001!
Köszi, de a rendezvényen kint volt az M1 is. Az elkészült ripoortot állítólag holnap reggel a Haradóban adják le, vagy a délutáni regionálisban (már aki tudja Miskolci adást fogni. A VTV-re visszatérve kiderült, hogy a riporter Gajdos Tamás is makettezett ill. a fia is, ügyhogy elég jó kérdéseket tett fel. Ha kicsit gyenge voltam, az azért volt, mert nem számítottam élő adásra, egyszerűen csak "belöktek" a kamera elé (igaz a reklám alatt tudtunk beszélgetni pár szót Tamással)
Tokajjal kapcsolatban : Köszi a gratulációt atöbbik nevében is, és szerintem Mindenki sjanálhatja, aki nem tudott eljönni. Ha összejönnek a képek (van párszáz) elküldöm az adminoknak, hogy más is csemegézhessen.
Még valami: Le akalappal a versenyzők és a közönség előtt! Senki nem piszkálta a maketteket (méd a kisebb gyerekek sem!), semmi nem tört el, és egyetlen makett sem tűnt el. A makettek visszaadása, pedig nem egészen fél óra alatt lezajlott (kivéve Kamovos közel 240 makettjét). Pedig a maradék 340 makett sem kis mennyiség( + az 50 db papírmakett, meg az 1848-as csatajelenetek nagydioráma), de minden gond nélkül lezajlott, Kettőkor volt vége az eredményhirdetésnek, és négyórára már ösasze is pakoltunk a termekben , majd némi duma után elindultunk haza, kinek-kinek merre vitt az útja.
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, a visszajelzések szerint mások is, jövőre új ötletekkel várunk mindenkit a III. Tokaji Makett Kiállítás és Versenyen!
Fel Tokajba 2007-ben is!

Kalóz
MattHeafy 8667 2007. április 1. 20:58
Válasz erre
mityubá 8666 2007. április 1. 20:22
Válasz erre
Kedves Barátaim BMBK tagok !
Szerencsésen hazaértem , kis családommal az ország másik végébe !
Először is Bocsánatotokat szeretném kérni , amiért ily sietősre sikeredett a távozásom, de sajnos a "törpök már nem bírtak magukkal , és nem tudtam még elköszönni tőletek !
Nagyon szépen Köszönöm ezt az élményekben gazdag , színes programot amit Tőletek kaptunk, nagyon Hálás vagyok érte mindegyikőtöknek !Örülök neki, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek !
Az egész Csodálatos volt, amiért fogadjátok Gratulációmat !A szervezés, a kiállítás , a lebonyolítás a programok , ezt nem lehet szavakba kifejezni !

Mégegyszer Köszönök mindent, és mégegyszer bocsánat !

Mityubá és kis családja !
ui.: Sziárd ! Te nagyon megragadtál a gyerekek memóriájában ! A többiek is !
Bombraider 8665 2007. április 1. 20:18
Válasz erre
Sziasztok!

Mai nap szegecseltarcú barátommal nekivágtunk az nagy Budapestnek...Révén,hogy Matty 2x annyira nem ismeri Bp-t mint én,én meg kb 2x annyira se mint ő Brúnyóbáá a segítségünkre sietett. Déliben azért sikeresen elkerültük egymást,de ezen egy telefon segített. Eztán villamosoztunk egy kicsit, Matty úgy kereste az ellenőröket,mintha jó nők lennének,de szerencsére egy se jött szembe velünk:) Nyugati Pu-hoz érve,vettünk jegyet és felszálltunk a Nosztalgia vonatra...
Szerintem rossz szerelvényre szálltunk,ez valami pedofil téma lehetett,mert 90%kisgyerek volt,és 10%felnőt...hát mit tehettünk,meghúztuk magunkat és elkezdtünk enni...erre hátulról egy hang "Tibike..ezt nagyon gyorsan hagyd abba,mert nem kapsz kukit" (az a hosszú puffasztott valami:D). Hát ezen az élményen túl voltunk, leszálltunk a Vasúttörténeti Múzeumnál és kb 15percet vártunk,amíg ki tudtuk derítteni Sz.Szabi telszámát,mert Brúnyóbáá kb csak 6x felejtette el elmenteni,de hát..előfordul az ilyen. Utánna "móváriként:D" bejutottunk a kiállításra. Nagyon jó volt, Gabit egy kisfiú végre megtanította makettezni, Mekett is x a köbön év óta újra makettet fogott a kezében,szóval voltak meglepetések rendesen. Délután kimentünk a parkrészbe. Hát Mattyval ismét széthajtottuk magunkat a hajtókán (erről Mekett képei tanúskodnak majd). Utánna mentünk egy orosz csodával,valami pályabejáró autó volt,nevét már elfelejtettem sajna.

Nagyon jó hangulatú rendezvény volt,ilyen beszélgetős,nézelődős. Társaság is jó volt, köszi mindenkinek aki ott volt! Sajna kevés képet tudtam csak csinálni mert elfelejtettem feltölteni az akkukat...grr

üdv:bomb
m113 8664 2007. április 1. 18:54
Válasz erre
TOKAJIAK!

Hazaértünk, az elkövetkező napokban megpróbáljuk magunkat kipihenni és a rengeteg élményt feldolgozni! Fantasztikus rendezvény volt, sok makettel, érdekes betétprogramokkal, gyönyörű környezettel, fanatikus szervezőkkel, pincetúrával, hihetetlenül finom borokkal! Mi kell még!? Köszönjük, hogy ott lehettünk, gratula minden résztvevőnek és a szervezőknek! Jövőre többen megyünk!

Varga "m113" Gábor
atya2001 8663 2007. április 1. 11:27
Válasz erre
Hali Kalóz
Láttalak a VTV-n, szép, hoszzú riport volt, csak, kár hogy szerintem kevesen láthatták, pont a vizilabda döntő alatt ment...
Gratulálok a rendezvényhez, sajnos én nem jutottam el Tokajig, pedig nem messze vagyok, de egyéb elfoglalságok adódtak.
Remélem jövőre meglátogatlak benneteket.

csaio
Atya
Sonka_papa 8662 2007. április 1. 08:48
Válasz erre
Gratulálok!
A képeket elnézve egy nagyon jó kis verseny.
Csak gratulálni tudok a szervezéshez.
Kaloz 8661 2007. március 31. 21:43
Válasz erre
Köszi. A jelző nem igaz, amit magadra aggattál:)
lucky 8660 2007. március 31. 21:20
Válasz erre
Kalóz!
De bunkó vkok...
Grat a munkátokért!
Kalóz 8654 2007. március 31. 20:57
Válasz erre
Megnyitoel?tt.JPG méret: 210.1 KB
Molino.JPG méret: 171.2 KB
A kiallitas bejarata.JPG méret: 240.1 KB
Regisztracio1.JPG méret: 198.5 KB
Regisztracio2.JPG méret: 194.7 KB
Dolgozik a stab.JPG méret: 198.6 KB
Katapult?l?s1.JPG méret: 202.2 KB
Kataputt?l?s2.JPG méret: 193.8 KB
Szimulator.JPG méret: 202.7 KB
Nagy nap volt a mai a kelet-magyarországi makettezők életében. Ma 13:00-órakor a kiállítás fővédnöke Boross Leskó Géza dandártábornok ünnepélyesen megynyitotta a II. Tokaji Makettező Kiállítást és Versenyt. A kiállításra 579 makettet regisztráltunk, nem számítva a többtucat papírmakett kamiont és buszt.
A kiállítást meglátogatta az M1 televízió stábja is.
A csatolt képeken a kiállítás néhány érdekessége látható.

Kalóz
Némo 8653 2007. március 31. 19:05
Válasz erre
1)-Köszönöm az infót! 2)- Sajnos nem ismertem a helyi sjátosságokat,ezért köszönöm hogy felhívtad a figyelmem rá,majd szem előtt tartom hogy nem mosoni hanem óvári.
Angel 8652 2007. március 31. 17:48
Válasz erre
SZIA!Kossuthos vagyok, természetesen tudok segíteni. 1-es számű busz a kollégium előtt áll meg. A vasútról indul, végigmegy a városon és a Tesconál van a végállomás. Amúgy...tényleg mellesleg inkább mondjátok úgy, h. óvári verseny, mosont senki se szereti a napbarnított bőrűek miatt.
Némo 8651 2007. március 31. 09:50
Válasz erre
Sziasztok!! Nekem a mosoni makettversenyel kapcsolatban lenne egy kérdésem.Nem tudja valaki hogy melyik helyijárattal lehet eljutni a vasútállomásrol a Kusuth gimi kollégiumához??Nézegettem a város honlapját,de nem találtam rajta ilyesmit.Előre is köszönöm a választ!
boriszjelszint 8650 2007. március 31. 09:39
Válasz erre
nekem viszont van egy kétejem.
mi van, ha azért fest ecsettel, mert azzal szeret?
vagy nincs olyan?
Kalóz 8649 2007. március 31. 07:17
Válasz erre
Este443.JPG méret: 157.8 KB
Ma 13 órakor nyílik a II. Tokaji Makettkiállítás és Verseny.
Egy kép ategnap esti állapotokról eddigi nevezés 443 makett
Miggyuri 8648 2007. március 31. 05:23
Válasz erre
Archy!
Támogatom az ötletet!
Miggyuri
Archy 8647 2007. március 30. 21:35
Válasz erre
Panther!
Nagyon jó ötlet, támogatom. Ha kiszélesedne ez az összefogás, akkor beszállhatna a MOK (100 tag az mégiscsak 100 tag), és összedobhatnánk egy kompit a pisztoly mellé. Airline biztos benne lenne egy kis kedvezményben.
Áron
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65., 66., 67., 68., 69., 70., 71., 72., 73., 74., 75., 76., 77., 78., 79.